Væksthuset menu
Caviar
Røget cremefraiche med urter, skalotteløg, citron og caviar
Serveres med blinis + 250
Snacks
Hvidløgsselleri med knoldselleripuré, puffet boghvede og ørreedrogn
Syltet glaskål med gammel knas creme, pink peber gel og vilde danske urter
Brændt jordskokkebrød og jordskokkecreme drysset med rosmarinpulver
Menuen
Tatar med grøn madagaskar peber emulsion og bøgehat
Surdejsbrød m. pisket hybensmør med græskar samt pisket purløg og citron smør
Confiteret kartoffel med smørporcheret hummer, ribs, kartoffelskum og skilt hummerolie
Lange, grillet og syltet agurkesalat, pinjekerner, peberrods og fyrretræsskum, kørvel
Sort peber is med olivenolie
Citrontimian sorbet med luftig hvid chokolade ganache og havreknas
eller
Rosmarin is i hvid chokoladekugle, kærnemælksganache, pæreskiver og lun pæresauce + 50
–
Pris for snacks & menuen 725
Pris for vinparring 4 glas 425
Pris for Champagne og vinparring 4 glas 525
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Væksthuset Menu er det ideelle valg, hvis man vil igennem et univers af indtryk og smage kreeret af vores dygtige køkkenchef.
Her er der lagt energi i detaljeværket og for at give den absolut bedste oplevelse. Vi benytter kun sæsonens bedste råvarer og lægger meget fokus i at kreere retter, der er relevante og innovative.