Snacks
Le Gall Premium østers, havesyre granité og peberrodsskum 55,- per stk.
Rimmet Kammusling med jordskokker 75,-
Salt
Ceviche af helleflynder, brændt sesam, agurk, granny smith æble, sauce på citronmelisse og citrus 155,-
Løgbouillon, confiteret æggeblomme, karamelliseret løg, ristet surdej med ”Havgus 12”
Strandkrabbebisque, selleriravioli med krabbe og dild 155,-
Kåldolmer med nordisk miso, græskar i vadouvan og ristede østershatte 195,-
Stegt andebryst, persillerod, rosenkål, kastanje og sauce med kråser 265,-
Ost & Sødt
”Efterglød” fra Arla Unika med pære & ”Måneskær” fra Arla Unika med svesker i Calvados 75,-
Blodappelsinsorbet, mandelkage, saltkaramel og vaniljeparfait 115,-
–
Barmenu
Saltede og ristede nødder 45,-
Marinerede oliven 45,-
Flæskesvær og tang 65,-
3 danske oste med pæremarmelade og brød 125,-
30 g Rossini Black Label Caviar, blinis, purløg og kefirfløde 350,-
“Dip in the LAGO”
Den gode aftenmenu
475
Ceviche af helleflynder, brændt sesam, agurk, granny smith æble, sauce på citronmelisse og citrus
Hjemmebagt surdejsbrød med pisket porresmør
–
Strandkrabbebisque, selleriravioli med krabbe og dild
–
Stegt andebryst, persillerod, rosenkål, kastanje og sauce med kråser
–
Blodappelsinsorbet, mandelkage, saltkaramel og vaniljeparfait
–
Vinmenu 3 glas / 345
Vinmenu med dessertvin 4 glas / 425
–
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd
“Swim in the LAGO”
Den fuldendte aftenoplevelse
675
Le Gall Premium østers, havesyre granité og peberrodsskum
Rimmet Kammusling med jordskokker
–
Ceviche af helleflynder, brændt sesam, agurk, granny smith æble, sauce på citronmelisse og citrus
Hjemmebagt surdejsbrød med pisket porresmør
–
Strandkrabbebisque, selleriravioli med krabbe og dild
–
Kåldolmer med nordisk miso, græskar i vadouvan og ristede østershatte
–
Stegt andebryst, persillerod, rosenkål, kastanje og sauce med kråser
–
”Efterglød” fra Arla Unika med pære & ”Måneskær” fra Arla Unika med svesker i Calvados
–
Blodappelsinsorbet, mandelkage, saltkaramel og vaniljeparfait
–
Vinmenu 5 glas / 525
Vinmenu med champagne 6 glas / 625
–
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd