FROKOST

Egg Benedict a la Lago 145,-
stegt palmekål, persillerod og luftig peberrodssauce  

Svampetoast 145,-
Ristet surdej, kærnemælksstegte svampe og spinat, syltede svampe, røget fløde og brøndkarse

Nordisk løgsuppe 125,-
Confiteret æggeblomme, variationer af løg, ristet surdej med “havgus 12” ost

Tatar på chokolade fodret kvæg 165,
Bagt og syltede beder, sennep, estragon, knasende malt

Avocado på ristet surdejsbrød med friskost og urter 125,-
Tilvalg: Røget laks 35,-
Tilvalg: Økologisk spejlæg 15,-

Sødt

Arme Riddere 95,-
Daggammelt surdej, kardemomme is og bagte æbler

Overnight oats eller Biodynamisk yoghurt 85,-
Serveres med  ristede nødder, rå marinerede Frugter & Bær