NEW YEAR AT THE LAGO
Østers, passionsfrugt & chili
–
Saltet kammusling
Jordskokker og vintertrøffel
–
Jomfruhummer
Beder, hasselnødder, hønsesky med fermenteret rødbede.
–
Torsk med muslingefrikassé
Rossini caviar, blåmuslinger, porre, gulerødder & purløg
–
Beef Wellington a la Lago
Terrine på kartofler og kål samt morkelsauce
–
Mandel panna cotta & Rossini Black Label Caviar
–
Mørk Valrhona chokolade
Kage, ganache og sorbet
–
Kransekage
–
8 serveringer
6-glas eksklusiv cocktailmenu
udvalgt nøje af Christian Faber til nytårsmenuen
Vand m/u. brus ad libitum
Pris: 1895,- pr. person
Udover helaftensoplevelsen har du mulighed for at vælge
Lagos Caviar, Østers & Cocktails.
Ved denne mulighed kan du sidde ved Lagos hyggelige barborde i 2 timer og 15 min. Her får du serveret tre af Lagos signaturcocktails, Rossini Black Label Caviar, samt Le Gall Premium østers.
Pris fra 695,- pr. person.