Velkommen til Norrlyst - Sommer på Volden

En sommer pop-up midt i historiske omgivelser, hvor mad bliver en leg, og sæsonerne sætter dagsordenen.

Fra 15. maj og henover sommeren inviterer Norrlyst dig ind i et uformelt univers, hvor friske råvarer, godt håndværk og nysgerrighed går hånd i hånd. Her handler det om smag, nærvær og en atmosfære, hvor alle føler sig hjemme.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en sommer fyldt med mikrosæsoner, hyggelige aftener og smagsoplevelser i hjertet af København.

Pop-up Menu

Norrlyst - Sommer på Volden er en pop-up-restaurant med fokus på mikrosæsoner, friske råvarer og en tilgængelig madoplevelse, hvor alle kan være med.

Aftenmenuen skifter over to sæsoner: først en fejring af grøntsager i samarbejde med Søren Wiuff, derefter en hyldest til havet med hjælp fra Fiskerikajen.

Aspargessæson 2025
Norrlyst X Søren Wiuff

Menu

Glaseret blæksprutte og grønne asparges, muslingesauce og ramsløg 

Dagens fangst med aspargesfrikassé og Champagne 

Grillede hvide asparges med daggammelt brød og strandkrabbe 

Danske jordbær med skovmærke og dobbeltfløde 

475,- 

Frokost

Frokosten på Norrlyst - Sommer på Volden er skabt til langsomme stunder, godt selskab og mad, der vækker minder.

Vores kort byder på klassiske stykker og moderne fortolkninger, skabt med de bedste råvarer fra sæsonen – alt sammen serveret i uformelle, hyggelige rammer.

SMØRREBRØD

Kartoffelmad med syltede sennepskorn,
kartoffelchips og karse 120,-

Håndpillede rejer med smilende æg
saltet citron og skaldyrsmayonaise på ristet brød  165,-

Røget laks med dild emulsion og cruditeer 145,-   

Salat på sprængt kylling og asparges med ramsløg 160,-  

Tatar med ristet solsikkekerner og peberrod  140,-   

Grønne og hvide asparges med havesyre og havgus  145,-

Kontakt

kontakt os

Adresse

Åbningstider