SUKAIBA FROKOST
Tun, avocado, blodappelsin, stegte løg og koriander
__________
Kulmule, bagt kål, panko, matchamayo og hollandaise med kimchi
Eller
Braiseret lammebryst, toban djan, bagt fennikel, bladbede //+125
__________
Chokoladekage med 5-spice, hasselnøddeganache, is på bananer og brunet smør
–
375
Menuen serveres til hele bordet
Champagne + 3 stk. østers
190
Vinmenu 3 glas
425
Champagne & vinmenu 3 glas
525
Forkælelse uden alkohol 3 glas
240
Filtreret vand ad libitum
30
SUKAIBA GRØN FROKOST
Bagte beder, avocado, blodappelsin, stegte løg og koriander
__________
Letrøget tempeh med jasmin, tomater, daikon og cashewvinaigrette
__________
Mangosorbet med kokos, passionsfrugt, tapioka og togarashi
–
375
Menuen serveres til hele bordet
Champagne + 3 stk. østers
190
Vinmenu 3 glas
425
Champagne & vinmenu 3 glas
525
Forkælelse uden alkohol 3 glas
240
Filtreret vand ad libitum
30
A LA CARTE
SNACKS
Tre østers med Nuoc Cham, soya & Mirin og Nam Jim //135
Dampet bao med svinebryst i Hoisin, agurk og koriander //85
Dampet bao med blæksprutte, Hoisin, agurk og koriander //85
Haemuljeon, rejer, forårsløg og Yuzu- og trøffelsauce //75
Kimchijeon, Shiitake, Forårsløg, Kimchi og Yuzu/trøffelsauce //75
FORRETTER
Tuntatar med avocadocreme, blodappelsin, stegte løg og koriander //155
Bagte beder med avocadocreme, blodappelsin, stegte løg og koriander //155
BRØD
Sukaiba Signaturbrød & pisket smør 35
HOVEDRETTER
Kulmule, bagt kål, panko, matcha mayonnaise og hollandaise med kimchi //225
Braiseret lammebryst, toban djan, bagt fennikel og bladbeder //350
Tempeh røget med jasminblomst, tomater, daikon og cashew vinaigrette //205
DESSERTER
5-spice chokoladekage, hasselnødder og is på bananer og brunet smør //105
Mangosorbet med kokos, passionsfrugt, tapioka og togarashi //95
Flødebolle med bergamotte og mynte // 35
Udvalg af Mochi 3 stk. 75
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd