SUKAIBA FROKOST

Oksetatar med kimchi, majs & æggeblommecreme med soya

Shokupan med pisket smør
__________

Skindstegt kuller med sesamvelouté, misobagte gulerødder, marineret agurk & gochugaru

Eller

Bavette af dansk malkekvæg med confiteret hvidløg, marv, syltede løg & selleripuré +125
__________ 

Sorbet på gojibær og beder med Szechuanmarengs & mochi

375
Menuen serveres til hele bordet

Champagne + 3 stk. østers 190

Er mere end blot en parring – det er en kærlig, nænsom ceremoni af forkælelse.
Hver drik er omhyggeligt udvalgt for at ære vores retter og vores arv.
Til at skabe øjeblikke af nærvær for vores delte passioner.
Lad os følge dig gennem en oplevelse, der begejstrer og forfører.
Med vores udvalg af udsøgte vine og sake. 

Sommellier Kawaigaru 3 serveringer 355 

Champagne og sommelier Kawaigaru 3 serveringer 455

Cocktail Kawaigaru 3 serveringer 425

Alkoholfri Kawaigaru 3 serveringer 250 

Filtreret vand ad libitum 30

SUKAIBA GRØN FROKOST

Shiitake med kimchi, majs & æggeblommecreme med soya

Shokupan med pisket smør
__________

Okonomiyaki med løgkompot, stegte østershatte & brændt purløg
__________ 

Litchisorbet med honning, tonka & tofu 

375
Menuen serveres til hele bordet

Champagne + 3 stk. østers 190

Er mere end blot en parring – det er en kærlig, nænsom ceremoni af forkælelse.
Hver drik er omhyggeligt udvalgt for at ære vores retter og vores arv.
Til at skabe øjeblikke af nærvær for vores delte passioner.
Lad os følge dig gennem en oplevelse, der begejstrer og forfører.
Med vores udvalg af udsøgte vine og sake. 

Sommellier Kawaigaru 3 serveringer 355 

Champagne og sommelier Kawaigaru 3 serveringer 455

Cocktail Kawaigaru 3 serveringer 425

Alkoholfri Kawaigaru 3 serveringer 250 

Filtreret vand ad libitum 30

A LA CARTE

SNACKS

3 stk. Perle Noire østers med Nuoc Cham / Citrongræs & thai basilikum / Ponzu //135

Nori i tempura med sesam, heltrogn & lime //75

Dampet bao med røget tofu, syltet daikon og hoisin//85

Dampet bao med svinebryst braiseret i Xao Zhing vin med syltet daikon og Hoisin //85

Shiitake og porre yakitori med syrnet fløde og sennepsurter //75

MINDRE RETTER

Oksetatar med kimchi, majs & æggeblommecreme med soya //155 

Shiitake med kimchi, majs & æggeblommecreme med soya //155 

Dansk ørred med dashivinaigrette & fermenterede grønne jordbær //135 

HOVEDRETTER

Skindstegt kuller med sesamvelouté, misobagte gulerødder, agurk marineret i yuzu & gochugaru //225

Bavette af dansk malkekvæg med confiteret hvidløg, marv, syltede løg & selleripuré //350

Okonomiyaki med løgkompot, stegte østershatte & brændt purløg //225

SIDES

Kimchi //65

Shokupan med pisket smør //55

Edamame, havsalt & chili //55

DESSERTER

Sorbet på gojibær og beder med Szechuanmarengs & mochi //125

Litchisorbet med honning, tonka & tofu //115

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk  såfremt det er oplyst på forhånd