SUKAIBA FROKOST
Oksetatar med kimchi, majs & æggeblommecreme med soya
Shokupan med pisket smør
__________
Skindstegt kuller med sesamvelouté, misobagte gulerødder, marineret agurk & gochugaru
Eller
Bavette af dansk malkekvæg med confiteret hvidløg, marv, syltede løg & selleripuré +125
__________
Sorbet på gojibær og beder med Szechuanmarengs & mochi
–
375
Menuen serveres til hele bordet
Champagne + 3 stk. østers 190
Er mere end blot en parring – det er en kærlig, nænsom ceremoni af forkælelse.
Hver drik er omhyggeligt udvalgt for at ære vores retter og vores arv.
Til at skabe øjeblikke af nærvær for vores delte passioner.
Lad os følge dig gennem en oplevelse, der begejstrer og forfører.
Med vores udvalg af udsøgte vine og sake.
Sommellier Kawaigaru 3 serveringer 355
Champagne og sommelier Kawaigaru 3 serveringer 455
Cocktail Kawaigaru 3 serveringer 425
Alkoholfri Kawaigaru 3 serveringer 250
Filtreret vand ad libitum 30
SUKAIBA GRØN FROKOST
Shiitake med kimchi, majs & æggeblommecreme med soya
Shokupan med pisket smør
__________
Okonomiyaki med løgkompot, stegte østershatte & brændt purløg
__________
Litchisorbet med honning, tonka & tofu
–
375
Menuen serveres til hele bordet
Champagne + 3 stk. østers 190
Er mere end blot en parring – det er en kærlig, nænsom ceremoni af forkælelse.
Hver drik er omhyggeligt udvalgt for at ære vores retter og vores arv.
Til at skabe øjeblikke af nærvær for vores delte passioner.
Lad os følge dig gennem en oplevelse, der begejstrer og forfører.
Med vores udvalg af udsøgte vine og sake.
Sommellier Kawaigaru 3 serveringer 355
Champagne og sommelier Kawaigaru 3 serveringer 455
Cocktail Kawaigaru 3 serveringer 425
Alkoholfri Kawaigaru 3 serveringer 250
Filtreret vand ad libitum 30
A LA CARTE
SNACKS
3 stk. Perle Noire østers med Nuoc Cham / Citrongræs & thai basilikum / Ponzu //135
Nori i tempura med sesam, heltrogn & lime //75
Dampet bao med røget tofu, syltet daikon og hoisin//85
Dampet bao med svinebryst braiseret i Xao Zhing vin med syltet daikon og Hoisin //85
Shiitake og porre yakitori med syrnet fløde og sennepsurter //75
MINDRE RETTER
Oksetatar med kimchi, majs & æggeblommecreme med soya //155
Shiitake med kimchi, majs & æggeblommecreme med soya //155
Dansk ørred med dashivinaigrette & fermenterede grønne jordbær //135
HOVEDRETTER
Skindstegt kuller med sesamvelouté, misobagte gulerødder, agurk marineret i yuzu & gochugaru //225
Bavette af dansk malkekvæg med confiteret hvidløg, marv, syltede løg & selleripuré //350
Okonomiyaki med løgkompot, stegte østershatte & brændt purløg //225
SIDES
Kimchi //65
Shokupan med pisket smør //55
Edamame, havsalt & chili //55
DESSERTER
Sorbet på gojibær og beder med Szechuanmarengs & mochi //125
Litchisorbet med honning, tonka & tofu //115
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd