SUKAIBA FROKOST

Laksetatar, ingefærmayonnaise, rischips & rødbedecrudité
Mælkebrød & papadums, smør & pisket friskost

__________

Gochujang bagte svinekæber, sprøde jordskokker, syltet rødkål & shaoxing Beurre Blanc sauce

__________

Karamelliseret hvid chokolade & miso is, passionsfrugt & Szechuan tuile

375
Menuen serveres til hele bordet

Vinmenu 3 glas
375

Forkælelse uden alkohol 3 glas
325

Filtreret vand ad libitum
30

SUKAIBA GRØN FROKOST

Glaskål “dumplings”, kimchi & lime
Mælkebrød & papadums, smør & pisket friskost

__________

Stegte kejserhatte, syltede løg, radicchio, hasselnødder & morkel sauce

__________

Matcha blondie, chokoladesorbet, chokoladeganache, ristede pastacienødder & kandiseret citron

375
Menuen serveres til hele bordet

Vinmenu 3 glas
375

Forkælelse uden alkohol 3 glas
325

Filtreret vand ad libitum
30

A LA CARTE

SNACKS

2 Østers, yam, wasabi & sour cream 85

Takoyaki, sashi ribeye & caviar / Takoyaki, beder & blodappelsin 105

Yakatori kyllinge hjerter, ingefær & mynte / Yakatori tempeh, ingefær & mynte 85

Crustade, blæksprutte, fermenteret hvidløg & fingerlime 85

FORRETTER

Laksetatar, ingefær mayonnaise, ris chips & bede crudité 155

Bagt selleri, 5 spice vinaigrette, goji & ristede kerner 125

Panko friteret aubergine, koriander mayonnaise & wasabi perler 125

Vietnamesiske forårsruller, Yellowtail tun, Kewpie mayo, spirer & chili 135

BRØD

Sukaiba Signaturbrød & pisket smør 35

HOVEDRETTER

Gochujang bagt svinekæber, sprøde jordskokker, syltet rødkål & shao xing beurre blanc 225

Stegte kejserhatte, syltede løg, radicchio, hasselnødder & morkel sauce 205

DESSERTER

Miso-is med karamelliseret hvid chokolade, passionsfrugt & Szechuanpeber tuile 95

Udvalg af Mochi 3 stk. 75

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk  såfremt det er oplyst på forhånd