SUKAIBA FROKOST

Tun, avocado, blodappelsin, stegte løg og koriander

__________

Kulmule, bagt kål, panko, matchamayo og hollandaise med kimchi 

Eller

Braiseret lammebryst, toban djan, bagt fennikel, bladbede //+125

__________

Chokoladekage med 5-spice, hasselnøddeganache, is på bananer og brunet smør

375
Menuen serveres til hele bordet

Champagne + 3 stk. østers
190

Vinmenu 3  glas
425

Champagne & vinmenu 3 glas
525

Forkælelse uden alkohol 3 glas
240

Filtreret vand ad libitum
30

SUKAIBA GRØN FROKOST

Bagte beder, avocado, blodappelsin, stegte løg og koriander

__________

Letrøget tempeh med jasmin, tomater, daikon og cashewvinaigrette

__________

Mangosorbet med kokos, passionsfrugt, tapioka og togarashi

375
Menuen serveres til hele bordet

Champagne + 3 stk. østers
190

Vinmenu 3  glas
425

Champagne & vinmenu 3 glas
525

Forkælelse uden alkohol 3 glas
240

Filtreret vand ad libitum
30

A LA CARTE

SNACKS

Tre østers med Nuoc Cham, soya & Mirin og Nam Jim //135

Dampet bao med svinebryst i Hoisin, agurk og koriander //85

Dampet bao med blæksprutte, Hoisin, agurk og koriander //85

Haemuljeon, rejer, forårsløg og Yuzu- og trøffelsauce //75

Kimchijeon, Shiitake, Forårsløg, Kimchi og Yuzu/trøffelsauce //75

FORRETTER

Tuntatar med avocadocreme, blodappelsin, stegte løg og koriander //155

Bagte beder med avocadocreme, blodappelsin, stegte løg og koriander //155

BRØD

Sukaiba Signaturbrød & pisket smør 35

HOVEDRETTER

Kulmule, bagt kål, panko, matcha mayonnaise og hollandaise med kimchi //225

Braiseret lammebryst, toban djan, bagt fennikel og bladbeder //350

Tempeh røget med jasminblomst, tomater, daikon og cashew vinaigrette //205

DESSERTER

5-spice chokoladekage, hasselnødder og is på bananer og brunet smør //105

Mangosorbet med kokos, passionsfrugt, tapioka og togarashi //95

Flødebolle med bergamotte og mynte // 35

Udvalg af Mochi 3 stk. 75

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk  såfremt det er oplyst på forhånd