SUKAIBA FROKOST
__________
__________
Karamelliseret hvid chokolade & miso is, passionsfrugt & Szechuan tuile
–
375
Menuen serveres til hele bordet
Vinmenu 3 glas
375
Forkælelse uden alkohol 3 glas
325
Filtreret vand ad libitum
30
SUKAIBA GRØN FROKOST
Glaskål “dumplings”, kimchi & lime
Mælkebrød & papadums, smør & pisket friskost
__________
Stegte kejserhatte, syltede løg, radicchio, hasselnødder & morkel sauce
__________
Matcha blondie, chokoladesorbet, chokoladeganache, ristede pastacienødder & kandiseret citron
–
375
Menuen serveres til hele bordet
Vinmenu 3 glas
375
Forkælelse uden alkohol 3 glas
325
Filtreret vand ad libitum
30
A LA CARTE
SNACKS
2 Østers, yam, wasabi & sour cream 85
Takoyaki, sashi ribeye & caviar / Takoyaki, beder & blodappelsin 105
Yakatori kyllinge hjerter, ingefær & mynte / Yakatori tempeh, ingefær & mynte 85
Crustade, blæksprutte, fermenteret hvidløg & fingerlime 85
FORRETTER
Laksetatar, ingefær mayonnaise, ris chips & bede crudité 155
Bagt selleri, 5 spice vinaigrette, goji & ristede kerner 125
Panko friteret aubergine, koriander mayonnaise & wasabi perler 125
Vietnamesiske forårsruller, Yellowtail tun, Kewpie mayo, spirer & chili 135
BRØD
Sukaiba Signaturbrød & pisket smør 35
HOVEDRETTER
Gochujang bagt svinekæber, sprøde jordskokker, syltet rødkål & shao xing beurre blanc 225
Stegte kejserhatte, syltede løg, radicchio, hasselnødder & morkel sauce 205
DESSERTER
Miso-is med karamelliseret hvid chokolade, passionsfrugt & Szechuanpeber tuile 95
Udvalg af Mochi 3 stk. 75
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd