Aften
Snacks
Saltede churros med cremefraiche og rogn
Krustade med rygeostcreme og røget laksetatar
Kroket af confiteret and med hvidløgsemulsion
Alle 3 snacks / 100
–
Østers med fermenteret tomat og purløgsolie
1 stk / 55
Menu
Oksetatar med saltet creme fraiche, purløgsmayo, ristede hasselnødder, peberrod
Brød og pisket smør
–
Perlebygotto med trøffel, stegte svampe, palmekål, syltede porrer
–
Dagens fangst med gulerodspuré, bagte løg, spinat, muslingesauce med ørredrogn
eller
Oksemørbrad med saltbagt knoldselleri, stegt rosenkål, Sauce Bordelaise med svampe og røget marv, kartoffelkompot
+125
–
Æblekompot med syltede Granny Smith æbler, creme fraiche is, saltkaramel
Menu 495
1 glas champagne + 4 glas vinmenu 525
Vinmenu 4 glas 425
Grøn Aftenmenu
Tærte med svampecreme, stegte svampe, syltede svampe, boghvedekerner, friske urter
Brød og pisket smør
–
Perlebygotto med trøffel, stegte svampe, palmekål, syltede porrer
–
Stegt blomkål med hvid bønnepuré, ristede hasselnødder, gule beder, beurre blanc på æble
–
Mørk chokolademousse med syltede solbær, vaniljeis, sukkerristede hasselnødder
Menu 495
1 glas champagne + 4 glas vinmenu 525
Vinmenu 4 glas 425
A la carte
Oksetatar med saltet creme fraiche, purløgsmayo, ristede hasselnødder, peberrod
135
Tærte med svampecreme, stegte svampe, syltede svampe, boghvedekerner, friske urter
125
Perlebygotto med trøffel, stegte svampe, palmekål, syltede porrer
160
Dagens fangst med gulerodspuré, bagte løg, spinat, muslingesauce med ørredrogn
245
Stegt blomkål med hvid bønnepuré, ristede hasselnødder, gule beder, beurre blanc på æble
225
Oksemørbrad med saltbagt knoldselleri, stegt rosenkål, Sauce Bordelaise med svampe og røget marv, kartoffelkompot
345
Æblekompot med syltede Granny Smith æbler, creme fraiche is, saltkaramel
120
Mørk chokolademousse med syltede solbær, vaniljeis, sukkerristede hasselnødder
120
3 danske oste
110
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk, såfremt det er oplyst på forhånd