Snacks
Krustade med urtecreme & laks
Knækbrød med peberemulsion & lufttørret skinke
Sprødt kyllingeskind med rygeost & ærter
Alle 3 snacks / 100
Menu
Oksetatar med peberodscreme, syltede ribs, purløgssmayonnaise, karse og rugbrødscrumble
Hjemmebagt brød med pisket smør
–
Cassoulet af blåmuslinger, nye kartofler, syltede porre og purløg, luftigt skum af kartoffel og porrer
eller
Morkel farseret med kylling, stegt spinat og sauce på svampesoya +100
–
Kulmule med pommes fondant, spæde majs, ristet kyllingesauce, citrontimian og persille olie
eller
Stegt oksemørbrad, nye løg, jordskokkepuré, Madeira-sauce, nye kartofler m. brunet smør og urter +125
–
Danske jordbær, hvid chokolademousse, estragonsirup, sablé, is på jordbær og kærnemælk
Menu 495
1 glas champagne + 4 glas vinmenu 525
Vinmenu 4 glas 425
Grøn Aftenmenu
Kold ærtesuppe med ærter, saltet agurk og dild
Hjemmebagt brød med pisket smør
–
Cassoulet af nye kartofler, syltede porre, bagt fennikel, purløg, Gammel Knas, luftigt skum af kartoffel og porrer
–
Stegt sommerkål fra Kiselgården, gulerodspuré, syltede hybenroser, mini-gulerødder, ræddiker, beurre blanc på brunet smør med kapers
–
Tærte med bagte rababer, mousse på dulce de leche, sorbet på grønne rabarber og sesamtuille
Menu 495
1 glas champagne + 4 glas vinmenu 525
Vinmenu 4 glas 425
A la carte
Hjemmebagt brød med pisket smør // 45
Oksetatar med peberodscreme, syltede ribs, ramsløgsmayonnaise, karse og rugbrødscrumble // 135
Ærtesuppe med ærter, grønne asparges og dild // 135
Cassoulet af blåmuslinger, nye kartofler, syltede porrer, luftigt skum af kartoffel og porrer // 145
Cassoulet af nye kartofler, syltede porre, bagt fennikel, purløg, Gammel Knas, luftigt skum af kartoffel og porrer // 145
Morkel farseret med kylling, stegt spinat og sauce på svampesoya // 245
Kulmule med pommes fondant, grønne asparges, ristet kyllingesauce, citrontimian og persille olie // 220
Stegt sommerkål fra Kiselgården, gulerodspuré, syltede hybenroser, mini-gulerødder, ræddiker, beurre blanc på brunet smør med kapers // 220
Stegt oksemørbrad, nye løg, jordskokkepuré, Madeira-sauce, nye kartofler m. brunet smør og urter // 345
Danske jordbær, hvid chokolademousse, estragonsirup, sablé, is på jordbær og kærnemælk // 120
Tærte med bagte rababer, mousse på dulce de leche, sorbet på grønne rabarber og sesamtuille // 120
3 danske oste // 110
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk, såfremt det er oplyst på forhånd