Aften

3-Retters Sæsonmenu

FORRET

Jomfruhummer med tomat, sechuan peber og escabeche

 

HOVEDRET

Langtidsstegt gris med ærter, citron, kapers og peberrod

Salat med mormor fløde, sprøde grøntsager og grøn olie

 

DESSERT
Hvid chokoladecreme, kærnemælkssorbet, sne på havesyre

 

INKL. BOBLER, 2 GLAS VINOG FILTRERET VAND M/U BRUS

 

750,-/person

À La Carte

SNACKS

Sprøde kikærter med hummus og dukkah 55

Squashblomst med salvie, citron og ricotta 75

Saltet canelé med dild, double fraiche og caviar 85

Oliven marineret i citron og urter 55

 

FORRET
Vichyssoise med confiteret kartoffel og syltede salatløg 125

Jomfruhummer med tomat, Sechuan peber og Escabeche 145

Røget hellefisk med stikkelsbær, agurk og wasabi 135

 

HOVEDRET

Langtidsstegt gris med ærter, citron, kapers og peberrod 225

Dagens fisk med peber teriyaki, radiser og bladbede 245

Grillet sommerkål med kantareller, majs, estragon og Efterglød 235

 

OST OG DESSERT

Hvid chokoladecreme, kærnemælkssorbet, sne på havesyre 120

Kirsebær med hvid chokolade og lakrids panna cotta og sød malt 120

Kry med filodej, sesam og blommer 110

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd