Aften

Snacks

Saltede churros med cremefraiche og rogn
Krustade med rygeostcreme og røget laksetatar
Kroket af confiteret and med hvidløgsemulsion

Alle 3 snacks / 100


Østers med fermenteret tomat og purløgsolie
1 stk / 55

Menu

Oksetatar med saltet creme fraiche, purløgsmayo, ristede hasselnødder, peberrod   

Brød og pisket smør

Perlebygotto med trøffel, stegte svampe, palmekål, syltede porrer

Dagens fangst med gulerodspuré, bagte løg, spinat, muslingesauce med ørredrogn

eller

Oksemørbrad med saltbagt knoldselleri, stegt rosenkål, Sauce Bordelaise med svampe og røget marv, kartoffelkompot
 +125

Æblekompot med syltede Granny Smith æbler, creme fraiche is, saltkaramel

Menu 495
1 glas champagne + 4 glas vinmenu 525
Vinmenu 4 glas 425

Grøn Aftenmenu

Tærte med svampecreme, stegte svampe, syltede svampe, boghvedekerner, friske urter

Brød og pisket smør

Perlebygotto med trøffel, stegte svampe, palmekål, syltede porrer

Stegt blomkål med hvid bønnepuré, ristede hasselnødder, gule beder, beurre blanc på æble

Mørk chokolademousse med syltede solbær, vaniljeis, sukkerristede hasselnødder

 

Menu 495
1 glas champagne + 4 glas vinmenu 525
Vinmenu 4 glas 425

A la carte

Oksetatar med saltet creme fraiche, purløgsmayo, ristede hasselnødder, peberrod    
135

Tærte med svampecreme, stegte svampe, syltede svampe, boghvedekerner, friske urter
125

Perlebygotto med trøffel, stegte svampe, palmekål, syltede porrer
160

Dagens fangst med gulerodspuré, bagte løg, spinat, muslingesauce med ørredrogn
245

Stegt blomkål med hvid bønnepuré, ristede hasselnødder, gule beder, beurre blanc på æble
225

Oksemørbrad med saltbagt knoldselleri, stegt rosenkål, Sauce Bordelaise med svampe og røget marv, kartoffelkompot
345

Æblekompot med syltede Granny Smith æbler, creme fraiche is, saltkaramel
120

Mørk chokolademousse med syltede solbær, vaniljeis, sukkerristede hasselnødder
120

3 danske oste
110

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk  og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd