Aften
3-Retters Sæsonmenu
FORRET
Jomfruhummer med tomat, sechuan peber og escabeche
HOVEDRET
Langtidsstegt gris med ærter, citron, kapers og peberrod
–
Salat med mormor fløde, sprøde grøntsager og grøn olie
DESSERT
Hvid chokoladecreme, kærnemælkssorbet, sne på havesyre
INKL. BOBLER, 2 GLAS VINOG FILTRERET VAND M/U BRUS
750,-/person
À La Carte
SNACKS
Sprøde kikærter med hummus og dukkah 55
Squashblomst med salvie, citron og ricotta 75
Saltet canelé med dild, double fraiche og caviar 85
Oliven marineret i citron og urter 55
FORRET
Vichyssoise med confiteret kartoffel og syltede salatløg 125
Jomfruhummer med tomat, Sechuan peber og Escabeche 145
Røget hellefisk med stikkelsbær, agurk og wasabi 135
HOVEDRET
Langtidsstegt gris med ærter, citron, kapers og peberrod 225
Dagens fisk med peber teriyaki, radiser og bladbede 245
Grillet sommerkål med kantareller, majs, estragon og Efterglød 235
OST OG DESSERT
Hvid chokoladecreme, kærnemælkssorbet, sne på havesyre 120
Kirsebær med hvid chokolade og lakrids panna cotta og sød malt 120
Kry med filodej, sesam og blommer 110
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegansk, såfremt det er oplyst på forhånd