Aften

Snacks

Krustade med urtecreme & laks

Knækbrød med peberemulsion & lufttørret skinke

Sprødt kyllingeskind med rygeost & ærter

Alle 3 snacks / 100

Menu

Oksetatar med peberodscreme, syltede ribs, purløgssmayonnaise, karse og rugbrødscrumble

Hjemmebagt brød med pisket smør

Cassoulet af blåmuslinger, nye kartofler, syltede porre og purløg, luftigt skum af kartoffel og porrer

eller

Morkel farseret med kylling, stegt spinat og sauce på svampesoya +100

Kulmule med pommes fondant, spæde majs, ristet kyllingesauce, citrontimian og persille olie

eller

Stegt oksemørbrad, nye løg, jordskokkepuré, Madeira-sauce, nye kartofler m. brunet smør og urter +125

Danske jordbær, hvid chokolademousse, estragonsirup, sablé, is på jordbær og kærnemælk

Menu 495
1 glas champagne + 4 glas vinmenu 525
Vinmenu 4 glas 425

Grøn Aftenmenu

Kold ærtesuppe med ærter, saltet agurk og dild

Hjemmebagt brød med pisket smør

Cassoulet af nye kartofler, syltede porre, bagt fennikel, purløg, Gammel Knas, luftigt skum af kartoffel og porrer

Stegt sommerkål fra Kiselgården, gulerodspuré, syltede hybenroser, mini-gulerødder, ræddiker, beurre blanc på brunet smør med kapers

Tærte med bagte rababer, mousse på dulce de leche, sorbet på grønne rabarber og sesamtuille

Menu 495
1 glas champagne + 4 glas vinmenu 525
Vinmenu 4 glas 425

A la carte

Hjemmebagt brød med pisket smør // 45

Oksetatar med peberodscreme, syltede ribs, ramsløgsmayonnaise, karse og rugbrødscrumble // 135   

Ærtesuppe med ærter, grønne asparges og dild // 135

Cassoulet af blåmuslinger, nye kartofler, syltede porrer, luftigt skum af kartoffel og porrer // 145

Cassoulet af nye kartofler, syltede porre, bagt fennikel, purløg, Gammel Knas, luftigt skum af kartoffel og porrer // 145

Morkel farseret med kylling, stegt spinat og sauce på svampesoya // 245

Kulmule med pommes fondant, grønne asparges, ristet kyllingesauce, citrontimian og persille olie // 220

Stegt sommerkål fra Kiselgården, gulerodspuré, syltede hybenroser, mini-gulerødder, ræddiker, beurre blanc på brunet smør med kapers // 220

Stegt oksemørbrad, nye løg, jordskokkepuré, Madeira-sauce, nye kartofler m. brunet smør og urter // 345

Danske jordbær, hvid chokolademousse, estragonsirup, sablé, is på jordbær og kærnemælk // 120

Tærte med bagte rababer, mousse på dulce de leche, sorbet på grønne rabarber og sesamtuille // 120

3 danske oste // 110

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk  og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd