Frokost

Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.

Frokostmenu

2 stk valgfri smørrebrød

Dagens dessert

345

Smørrebrød

HYBENROSESILD // 115
Hybenrose og tomat barbeque, salatløg, syltede hybenroser og rabarberemulsion

RØGET MAKREL // 120
Peberemulsion på Szechuan-peber, radiser og syltede stikkelsbær

REJESALAT MED SMILENDE ÆG// 150
Brioche, syltede sennepskorn

DILDGRAVAD LAKS// 145
Dildemulsion, syltede solbær, puffede risnudler, solbærstøv

TATAR MED RAMSLØGSSMAYONNAISE // 145
Syltede ribs og rugbrødscrumble

ROASTBEEF MED SENNEPSPICKLES // 135
Sprøde løg, peberrod, syltede agurkebånd, karse

HØNSESALAT MED PORRE// 135
Urter, syltede porre, sprødt kyllingeskind, estragonstøv

BRAISERET SVINEKÆBE// 150
Citrontimian, friskost med dild, ærter og ærteskud

KARTOFFELMAD MED SENNEPSMAYONNAISE // 125
Kartoffelchips, syltede porrer, brøndkarse

BLOMMEBRAISERET FENNIKEL // 135
Blomme sauce, hasselnødder, marinerede mini-gulerødder, brøndkarse  

Dessert & Ost

MILLE FEUILLE MED CREME PÅ ”GAMMELKNAS” // 135
Sprød filodej, solbærkompot

DANSKE JORDBÆR // 120
Hvid chokolademousse, estragonsirup, is på jordbær og kærnemælk

TÆRTE BAGT RABARBER // 120
Mousse på dulce de leche, sorbet af grønne rabarber og sesamtuille

3 DANSKE OSTE // 110