Frokost
Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.
Frokostmenu
2 stk valgfri smørrebrød
Valgfri dessert eller 3 oste med sprødt og kompot
345
Smørrebrød
GAMMELDAGS MODNET SILD MED SALTET CREME FRAICHE // 115
Grillet og syltet skalotteløg, yuzu-pære
SENNEPSILD MED SENNEPSMAYO // 120
Syltede stikkelsbær, sennepskarse og vagtelæg
–
FRITTERET SPÆTTE MED REJESALAT// 150
Grillet citron, dild
GRAVAD LAKS // 145
Vadouvan-mayo, pak choi, rød melde
–
TATAR MED PURLØGSMAYO // 145
Hasselnødder, peberrod, karse
ROASTBEEF MED HJEMMESYLTEDE AGURKER // 135
Sprøde løg, peberrod
HØNSESALAT MED PURLØG OG ESTRAGON // 135
Sprød ventreche, syltede bøgehatte
CONFITERET SVINEBRYST MED MISOMAYO // 150
Agurkerelish, tyttebær, brøndkarse
–
KARTOFFELMAD MED DILDMAYO // 125
Kartoffelchips, syltede gule beder, brøndkarse
STEGTE ØSTERSHATTE MED CITRONTIMIAN // 125
Skalotteløg, fermenteret hvidløgscreme, ristede hasselnødder, syltede bøgehatte
STEGT HOKKAIDO // 120
Marineret græskarbånd, Hokkaidopuré, sennepskarse
–
Dessert & Ost
Æblekompot, Sable crumble, creme fraiche is, saltkaramel // 120
Mørk Chokolademousse, Syltede solbær, vaniljeis, sukkerristede hasselnødder // 120