EN AFTEN PÅ NORRLYST
Baseret på sæsonens bedste råvarer
4 retter
……………………………………..
Norrlysts tatar
okseinderlår fra Grambogård, saltede mandler og syltede små løg // 140
Beaujolais Villages, Domaine du Sabot Beaujolais, Frankrig
Stegt kuller
kålvækster fra kiselgården og luftig sauce på grøntsager // 145
Chardonnay Colombard, Haut Flassac Languedoc, Frankrig
Confiteret svinebryst fra Grambogård
bagte jordskokker & sauce på æbler // 185
Zinfandel, Bear Creek Lodi, Californien, USA
Mælkeis
Sommerens syltede kirsebær, hybenrose og sprød havre // 100
Pineau des Charentes Blanc Cognac, Frankrig
……………………………………..
En aften på Norrlyst // 385
Vinmenu 4 glas // 295
EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST
Baseret på sæsonens bedste grønne råvarer
4 retter
……………………………………..
Confiteret knoldselleri
sennepsurter, sprødt brød og sauce på krondild // 140
Sauvignon Blanc, Silver Silver Ghost Central Valley, Chile
Stegt Blomkål
kålvækster fra kiselgården og luftig sauce på grøntsager // 145
Chardonnay Colombard, Haut Flassac Languedoc, Frankrig
Rodfrugter fra Kiselgården
Frisk efterårstrøffel, svampepure og sauce på rødbede // 185
Merlot, Casa Mayor Colchagua Valley, Chile
Æblesorbet
karameliseret pære, valnødder og havesyre // 100
Claude Val Muscat Languedoc, Frankrig
……………………………………..
En grøn aften på Norrlyst // 385
Vinmenu 4 glas // 295