EN AFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på sæsonens bedste råvarer

4 retter

……………………………………..

Norrlysts tatar

okseinderlår fra Grambogård, saltede mandler og ramsløg // 140

Beaujolais Villages, Domaine du Sabot Beaujolais, Frankrig

Blåmuslinger & Løvstikke

nye kartofler og Arla Unika 12 mdr Havgus// 145

Chardonnay Colombard, Haut Flassac Languedoc, Frankrig

Grillet oksebavette fra Grambogård

grønne asparges, broccoliskud & sauce på røget marv og peber

// 185

Zinfandel, Bear Creek Lodi, Californien, USA

Rabarbersorbet

citronverbena, cremefraiche 48% og sprød malt // 100

Pineau des Charentes Blanc Cognac, Frankrig

……………………………………..

En aften på Norrlyst // 385

Vinmenu 4 glas // 295

Juicemenu 4 glas // 175

EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på sæsonens bedste grønne råvarer

4 retter

……………………………………..

Confiteret knoldselleri

sennepsurter, sprødt brød og sauce på dild // 140

Sauvignon Blanc, Silver Silver Ghost Central Valley, Chile

Nye kartofler & Løvstikke

grønne ærter og Arla Unika 12 mor Havgus // 145

Chardonnay Colombard, Haut Flassac Languedoc, Frankrig

Hvide asparges

grillet porre og sauce på fermenteret hvidløg // 185

Merlot, Casa Mayor Colchagua Valley, Chile

Kærnemælkssorbet

hyldeblomst, stikkelsbær og brunet smør // 100

Claude Val Muscat Languedoc, Frankrig

……………………………………..

En grøn aften på Norrlyst // 385

Vinmenu 4 glas // 295

Juicemenu 4 glas // 175

vinkort
Drikkekort