EN AFTEN PÅ NORRLYST

26 April 2022 – 

Baseret på sæsonens bedste råvarer

4 retter

……………………………………..

NORRLYSTS SIGNATUR TATAR

okseinderlår fra Grambogård, mandel og løvstikke// 140

2020 Roversi Barbera d’Alba

CONFITERET SVINEBRYST “BBQ”

flowersprout fra Kiselgården og sauce på persille // 145

2020 Urban Riesling Nik Weis

STEGT KULMULE

aspargesbroccoli, sprød boghvede og sauce på bakskuld  // 185

2020 Haut Flassac Vignerons du Narbonnais 

RABARBERSORBET

hvid chokoladecreme og havesyre // 100

2020 Menade Sauvignon Blanc Dulce

……………………………………..

En aften på Norrlyst // 425

Vinmenu 4 glas // 295

1 glas champagne + 4 glas vinmenu // 395

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitumm/u brus // pr. pers. 25

EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST

26 april 2022 –

Baseret på sæsonens bedste grønne råvarer

4 retter

……………………………………..

AROMATISKE GULERØDDER

spinatpure, saltede valnødder og sauce på sort hvidløg // 140

2019 Beaujolais Villages Jean Loron

KIMCHI “BBQ”

flowersprout fra Kiselgården og sauce på persille // 145

2020 Urban Riesling Nik Weis

STEGTE HVIDE ASPARGES

syltet porre, grilles purløgscreme og luftig sauce på timian // 185

2021 Ecker Grüner Veltliner

KÆRNEMÆLKSSORBET

luftig yoghurt, syltede stikkelsbær og citronmelisse // 100

2021 La Gatta Moscato di Asti

……………………………………..

En grøn aften på Norrlyst // 425

Vinmenu 4 glas // 295

1 glas champagne + 4 glas vinmenu // 395

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitum m/u brus // pr. pers. 25

vinkort
book bord