EN AFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på sæsonens bedste råvarer

4 retter

……………………………………..

Norrlysts tatar

okseinderlår fra Grambogård, saltede mandler og syltede små løg // 140

Beaujolais Villages, Domaine du Sabot Beaujolais, Frankrig

Stegt kuller

kålvækster fra kiselgården og luftig sauce på grøntsager // 145

Chardonnay Colombard, Haut Flassac Languedoc, Frankrig

Confiteret svinebryst fra Grambogård

bagte jordskokker & sauce på æbler // 185

Zinfandel, Bear Creek Lodi, Californien, USA

Mælkeis

Sommerens syltede kirsebær, hybenrose og sprød havre // 100

Pineau des Charentes Blanc Cognac, Frankrig

……………………………………..

En aften på Norrlyst // 385

Vinmenu 4 glas // 295

EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på sæsonens bedste grønne råvarer

4 retter

……………………………………..

Confiteret knoldselleri

sennepsurter, sprødt brød og sauce på krondild // 140

Sauvignon Blanc, Silver Silver Ghost Central Valley, Chile

Stegt Blomkål

kålvækster fra kiselgården og luftig sauce på grøntsager // 145

Chardonnay Colombard, Haut Flassac Languedoc, Frankrig

Rodfrugter fra Kiselgården

Frisk efterårstrøffel, svampepure og sauce på rødbede // 185

Merlot, Casa Mayor Colchagua Valley, Chile

Æblesorbet

karameliseret pære, valnødder og havesyre // 100

Claude Val Muscat Languedoc, Frankrig

……………………………………..

En grøn aften på Norrlyst // 385

Vinmenu 4 glas // 295

vinkort
Drikkekort