EN AFTEN PÅ NORRLYST

15 november 2021 – 15 Januar 2022

Baseret på sæsonens bedste råvarer

4 retter

……………………………………..

NORRLYSTS SIGNATUR TATAR

okseinderlår fra Grambogård, mandel og grillede løg // 140

Nero d’Avola, Solea – Cantina Cellaro – Sicilien, Italien

STEGT NORSK KAMMUSLING

Kål, valnødder og strandkrabbesauce på varme krydderier // 145

Charddonay, Mas des Tannes Classique – Les Domaines Paul Mas Languedoc – Roussillon – Frankrig

STEGT ANDEBRYST & CONFITERET LÅR

grillet porre, pære, lørpuré og sauce på bagte hvidløg // 185

Negroamaro, Sessola – Casa Vinicola Botter S.p.A. – Apulien, Italien

SOLBÆR FRA SOMMEREN 2021

kakaosorbet, chocoladecreme og “guldkaramel” // 100

Sémillon, Pineau des Charentes Blanc – Château de Beaulon – Cognac, Frankrig

……………………………………..

En aften på Norrlyst // 385

Vinmenu 4 glas // 295

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitumm/u brus // pr. pers. 25

EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST

15 november 2021 – 15 januar 2022

Baseret på sæsonens bedste grønne råvarer

4 retter

……………………………………..

KNOLDLSELLERI KÅL FRA KISELGÅRDEN

sennepsurter og sauce på krondild // 140

Sauvignon Blanc, Adaras Aldea – Venta La Vega – Almansa, Spanien

CREMET KORN OG BLOMKÅL

Kål, saltede valnødder og aromatisk sauce på varme krydderier // 145

Charddonay, Mas des Tannes Classique – Les Domaines Paul Mas Languedoc – Roussillon, Frankrig

SALTBAGT RØDBEDE

trøffelpure, saltede solbær og luftig svampesauce // 185

Garnacha Tintorera, Adaras Aldea – Venta La Vega- Almansa, Spanien

SALTET KARAMEL ISCREME

sprød pastinak og hvid chokolade creme // 100

Tokaji – Hétszolo, Late Harvest – Tokaji, Ungarn

……………………………………..

En grøn aften på Norrlyst // 385

Vinmenu 4 glas // 295

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitum m/u brus // pr. pers. 25

vinkort
Drikkekort
kommende aftenmenu
book bord