EN AFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på sæsonens bedste råvarer

4 retter

……………………………………..

NORRLYSTS SIGNATUR TATAR

okseinderlår fra Grambogård, mandel og grillet courgette // 140

Nero d’Avola, Solea – Cantina Cellaro – Sicilien, Italien

STEGT KULLER

bladbeder, persille og sauce på kamilleblomster // 145

Chardonnay Colombard, Vignerons du Narbonnais – Languedoc – Roussillon, Frankrig

OKSEBRISKET “BBQ”

grillet hjertesalat, kyllingeskind og fermenteret hvidløg // 185

Tempranillo, Codice – Dominio de Egure – Manchuela, Spanien

IS PÅ BIODYNAMISK MÆLK

rødgrød, hvid chokolade og hyldeblomst // 100

Brachetto d’Acqui, San Maurizio – Vallebelbo – Piemonte – Italien

……………………………………..

En aften på Norrlyst // 385

Vinmenu 4 glas // 295

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitum m/u brus // pr. pers. 25

EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på sæsonens bedste grønne råvarer

4 retter

……………………………………..

CONFITEREDE TOMATER

friskost, knas og syltede hybenroser // 140

Sauvignon Blanc, Silver Ghost – Central Valley, Chile

KARTOFLER I LAG

bladbeder, persille og sauce på kamilleblomster // 145

Chardonnay, Colombard, Vignerons du Narbonnais – Languedoc – Roussillon, Frankrig

STEGTE KANTARELLER

palmekål, trøffelpuré og Høost // 185

Pinot Noir, Beaumas – Vignerons du Narbonnais – Languedoc – Roussillon, Frankrig

BAGT BLOMMESORBET

lavendel, henkogte blommer og rålakrids // 100

Sémillon, Pineau des Charentes Blanc – Château de Beaulon – Cognac, Frankrig

……………………………………..

En grøn aften på Norrlyst // 385

Vinmenu 4 glas // 295

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitum m/u brus // pr. pers. 25

vinkort
Drikkekort