EN EFTERÅRSAFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på efterårets bedste råvarer

4 retter

……………………………………..

NORRLYSTS SIGNATUR TATAR

okseinderlår fra Himmerland, hasselnød og ramsløg // 140

2018 L’Antica Fattoria, Aglianico

STEGT HAVTASKEKÆBE

sort hvidløg, kantareller og sauce på vilde svampe // 145

2021 Luma Bianco

STEGT KULLER

gulerødder fra Kiselgården og sauce på høns og majs // 185

2020 Les Hauts de Janeil

BROMBÆR SORBET

hvid chokolade, sprød crumble, og brombær marineret i estragon // 100

2017 Hetszolo Tokaji Late Harvest

……………………………………..

En aften på Norrlyst // 425

Vinmenu 4 glas // 295

1 glas champagne + 4 glas vinmenu // 395

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitumm/u brus // pr. pers. 25

EN GRØN EFTERÅRSAFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på efterårets bedste grønne råvarer

4 retter

……………………………………..

GRILLET GRÆSKAR FRA KISELGÅRDEN

saltede mandler og sauce på høost // 140

2021 Rock M Roll Chenin Blanc

STEGT FENNIKEL

sort hvidløg, kantareller og sauce på vilde svampe // 145

2021 Luma Bianco

BAGT KNOLDSELLERI

radicchio, puffet boghvede og sauce på øl // 185

2021 Mas des Tannes

BAGT HVID CHOKOLADE

saltet karamel og yoghurt is // 100

2021 Menade Dulce

……………………………………..

En grøn aften på Norrlyst // 425

Vinmenu 4 glas // 295

1 glas champagne + 4 glas vinmenu // 395

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitum m/u brus // pr. pers. 25

vinkort
book bord