EN AFTEN PÅ NORRLYST

14 september – 15 november 2021

Baseret på sæsonens bedste råvarer

4 retter

……………………………………..

NORRLYSTS SIGNATUR TATAR

okseinderlår fra Grambogård, mandel og saltede stikkelsbær // 140

Nero d’Avola, Solea – Cantina Cellaro – Sicilien, Italien

STEGT KULMULE

sommertrøffel, knoldselleri og aromatisk hønsesauce // 145

Chardonnay, Angelo –  Sicilien,  Italien

GLASERET KALVEKÆBE

estragoncreme, vilde svampe og sauce på enebær // 185

Garnacha Tintorera, Adaras Aldea – Venta La Vega, Almansa, Spanien

HAVTORNSORBET

hvid chokoladecreme, lakridsmarengs og sprød havre // 100

Sémillon, Pineau des Charentes Blanc – Château de Beaulon – Cognac, Frankrig

……………………………………..

En aften på Norrlyst // 385

Vinmenu 4 glas // 295

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitumm/u brus // pr. pers. 25

EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST

14 september – 15 novebemer 2021

Baseret på sæsonens bedste grønne råvarer

4 retter

……………………………………..

BIODYNAMISK KÅL FRA KISELGÅRDEN

kartoffelcreme, persille og hasselnødder // 140

Riesling, Green Soul – Rheinhessen, Tyskland

CONFITERET ÆGGEBLOMME

sommertrøffel, knoldselleri og aromatisk grøntsagssauce // 145

Chardonnay, Angelo – Sicilien,  Italien

BAGT GRÆSKAR

citronverbena, valnødder og sauce på Arla Unika “Havgus” // 185

Barbera d’Alba – Tenuta Reverdito, La Morra, Piemonte, Italien

ÆBLESORBET

luftig kardemomme og skånsk æblekage // 100

Sauvignon Blanc, Dulce – Menade – Rueda, Spanien

……………………………………..

En grøn aften på Norrlyst // 385

Vinmenu 4 glas // 295

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitum m/u brus // pr. pers. 25

vinkort
Drikkekort
kommende aftenmenu
book bord