THEO's MENU

3 snacks pr. person // + 100

Jordskok, confiteret hvidløg, syltede løg og sauce på ramsløg

Saltet kammusling, mango, radise, grøn chili og sesam
Stracciatella, brændt tomat, basilikumspesto og pinjekerner
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Karamelliseret blomkål, oregano og sauce på Shiitake

Stegt torsk, grønne asparges, spinat, musling og sauce på Kaffir lime, kartoffelcreme med urter og syltede svampe
eller
Bøf af økologisk malkekvæg fra Spis Min Gris, kartoffel, fermenteret hvidløg og pebersauce // +100 

Rabarberkage, hvid chokolade, estragon og rabarbersorbet
eller
Pistacie, mazarinkage, kørvel Creme Anglaise og pistacieis // +50

Menu // 450
3 glas Vinmenu // 325
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 25

A LA CARTE

SNACKS

Krustade “brændende kærlighed”
Kroketter af okseskank med svampecreme
Shisoblad m. friskost og ørredrogn

Én snack // 50
Alle tre snacks // 100

FORETTER

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Saltet kammusling, mango, radise, grøn chili og sesam // 85
Jordskok, confiteret hvidløg, syltede løg og sauce på ramsløg // 85
Panisse, grillet peberfrugt, oliven, syltede løg og feta // 75
Karamelliseret blomkål, oregano og sauce på Shiitake // 100

HOVEDRETTER

Stegt torsk, grønne asparges, spinat, musling og sauce på Kaffir lime, kartoffelcreme med urter og syltede svampe // 185
Grillet Aubergine, Madagaskar peber, bagte løg, syltet rabarber, Vesterhavsost og basilikum // 185
Bøf af økologisk malkekvæg fra Spis Min Gris, kartoffel, fermenteret hvidløg og pebersauce// 285

SIDES

Theos patatas bravas // 45

DESSERT

Rabarberkage, hvid chokolade, estragon og rabarbersorbet // 100
Pistacie, mazarinkage, kørvel Creme Anglaise og pistacieis // 125

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.