THEO MENU

3 snacks pr. person // + 75

Tatar af økologisk malkekvæg, chipotle, grillede bønner og syltet tomat

Confiterede jordskokker, kålskud fra Kiselgården og trøffel pecorino

Saltede kammuslinger, blommer, grøn chili og dashi

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Bagt torsk, majs, Ventréche, courgette og sauce på ristede fiskeben

eller

Filet af dådyr med glaserede rødbeder, ribs og pebersauce // + 100

Solbær med solbær sorbet og ganache på mørk chokolade og espresso

// 425

Vinmenu // 325

A LA CARTE

3 snacks pr. person // 75

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

 Saltede kammuslinger, blommer, grøn chili og dashi // 85

 Confiterede jordskokker, kålskud fra Kieselgården og trøffel pecorino // 75

 Tatar af økologisk malkekvæg, chipotle, grillede bønner og syltet tomat // 110

 Agnolotti, svampe, syltede kantareller, basilikum og skum på parmesan // 125

Bagt torsk, majs, Ventréche, courgette og sauce på ristede fiskeben // 185

 Spæde kål fra Kiselgården, hokkaido, kapersbær, croutoner og sauce på persille // 185

Filet af dådyr med glaserede rødbeder, ribs og pebersauce // 285

Solbær med solbær sorbet og ganache på mørk chokolade og espresso // 100

 Rombagte blommer, mazarinkage, saltet karamel og is på mirabeller // 100

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.