THEO MENU

3 snacks pr. person // + 75

Theos signatur tatar af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med persille, purløg og mandler

Stracciatella fra La Trecia med spæde salater og sylt

Kammusling med jordskokker, æble og “Nước Chấm”

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Blåmuslinger fra Limfjorden med skummende suppe på strandkrabber og miso

Stegt kuller med karamelliseret løg, kartoffel og kyllingesauce

eller

Grillet ribeye af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med knoldselleri og trøffel // +100

Æblekage med æblesorbet og creme på mælkechokolade

// 425

4 glas vinmenu // 375

A LA CARTE

3 snacks pr. person // 75

Kammusling med jordskokker, æble og “Nước Chấm” // 85

Stracciatella fra Ła Trecia med spæde salater og sylt // 75

Theos signatur tatar af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med persille, purløg og mandler // 110

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Blåmuslinger fra Limfjorden med skummende suppe på strandkrabbe og miso // 125

Confiterede jordskokker med palmekål, hasselnødder og vesterhavsost // 185

Stegt kuller med karamelliseret løg, kartoffel og kyllingesauce // 185

Grillet ribeye af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med knoldselleri og trøffel // 285

Æblekage med æblesorbet og creme på mælkechokolade // 100

Havtorn en Surprise med saltet karamel // 100

 

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 4 serveringer.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.