THEO's MENU
3 snacks pr. person // + 100
Nye kartofler, grillede forårsløg, syltede hvide asparges og hyldeblomst
Saltet kammusling, agurk, radise, grillede ærter og musling
Friterede østershatte, miso, friskost og sesam
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Røget makrel, grillede bønner, bouillon på svampe og løg og bonitoflager
–
Stegt torsk, grønne asparges, spinat, sauce på ristede fiskeben med kartoffelcreme og syltede svampe på siden
eller
Bøf af økologisk malkekvæg fra Spis Min Gris, tomat, kapers, grillede løg og Sauce Choron med Theos patatas bravas på siden // +100
–
Solbærsorbet, hvid chokolade, honning og lakrids
eller
Jordbærtærte med myntecurd og jordbærsorbet // +50
Menu // 450
3 glas Vinmenu // 325
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 25
A LA CARTE
SNACKS
Krustade “brændende kærlighed”
Arrancini m. aspargesmayo og grillet citron
Shisoblad med friskost og ørredrogn
En snack // 50
Alle tre snacks // 100
FORRETTER
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Saltet kammusling, agurk, radise, grillede ærter og musling // 90
Friterede østershatte, miso, friskost og sesam // 80
Panisse, syltede tomater, løg, grillede ærter og Pecorino // 75
Nye kartofler, grillede forårsløg, syltede hvide asparges og hyldeblomst // 85 Røget makrel, grillede bønner, bouillon på svampe og løg og bonitoflager // 115
HOVEDRETTER
Stegt torsk, grønne asparges, spinat, sauce på ristede fiskeben med kartoffelcreme og syltede svampe på siden // 185
Enoki med røget vesterhavsost, syltede bøgehatte, rimmet æggeblomme og sort peber // 185
Bøf af økologisk malkekvæg fra Spis Min Gris, tomat, kapers, grillede løg og Sauce Choron med Theos patatas bravas på siden // 285
SIDES
Theos patatas bravas // 45
DESSERTER
Solbærsorbet, hvid chokolade, honning og lakrids // 100
Jordbærtærte med myntecurd og jordbærsorbet // 125
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.