THEO MENU
3 snacks pr. person // + 75
–
Theos signatur tatar af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med persille, purløg og mandler
Stracciatella fra La Trecia med spæde salater og sylt
Kammusling med jordskokker, æble og “Nước Chấm”
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Blåmuslinger fra Limfjorden med skummende suppe på strandkrabber og miso
–
Stegt kuller med karamelliseret løg, kartoffel og kyllingesauce
eller
Grillet ribeye af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med knoldselleri og trøffel // +100
–
Æblekage med æblesorbet og creme på mælkechokolade
// 425
4 glas vinmenu // 375
A LA CARTE
3 snacks pr. person // 75
–
Kammusling med jordskokker, æble og “Nước Chấm” // 85
Stracciatella fra Ła Trecia med spæde salater og sylt // 75
Theos signatur tatar af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med persille, purløg og mandler // 110
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Blåmuslinger fra Limfjorden med skummende suppe på strandkrabbe og miso // 125
Confiterede jordskokker med palmekål, hasselnødder og vesterhavsost // 185
Stegt kuller med karamelliseret løg, kartoffel og kyllingesauce // 185
Grillet ribeye af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med knoldselleri og trøffel // 285
Æblekage med æblesorbet og creme på mælkechokolade // 100
Havtorn en Surprise med saltet karamel // 100
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 4 serveringer.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.