Aften

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.

THEO's MENU

Rørt tatar med syltede grønne tomater, puntarella, brødkrumme og revet parmesan  

Burratta med crispy chiliolie 

Crudo på kuller med blodappelsin, rosa peber, hjemmelavet kosho på blandet citrus og bronzefennikel 

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian 

Kartoffel gnocchi, stegte morkler, salvie og sauce på fløde trukket med kartoffelskræller

Stegt kuller,  jordskokkepuré, friterede jordskokker vendt i sprødt kyllingeskind, brunet smør hollandaise og  jordskokkechips

Eller

Stegt oksemørbrad, pommes puré, cime di rapa og pebersauce på ristede kyllingevinger og Madagascar peber // + 125

Pocheret pære, vaniljecreme, kardemommeis, maltcrumble og sirup på muscovadosukker og limfjordsporter

Menu // 525
Juicemenu  3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30

THEO's GRØNNE MENU

Carpaccio på røgede gule beder, gedeost, ramsløgskapers, spicy honning, sprøde kerner og merian  

Burratta med crispy chiliolie  

Arrancini Milanese med safran og fermenteret hvidløg 

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Kartoffel gnocchi, stegte morkler, salvie og sauce på fløde trukket med kartoffelskræller

Agnolotti med zucchini, saltet citron og ricotta, smørsovs med røget chili med røgede mandler og flager af pecorino

Pocheret pære, vaniljecreme, kardemommeis, maltcrumble og sirup på muscovadosukker og limfjordsporter

Menu // 525
Juicemenu  3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30

À LA CARTE

SNACKS

Krustade med røget cremefraiche, agurker og ørredrogn // 40

Salt belgisk vaffel med marv, friskost og skinke fra Troldgården// 40

Kroket af dansk gris, syltet sennep, aioli og karse// 40

Alle 3 snacks pr. person // 100

SMÅ RETTER

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Rørt tatar med syltede grønne tomater, puntarella, brødkrumme og revet parmesan  // 110  

Crudo på kuller med blodappelsin, rosa peber, hjemmelavet kosho på blandet citrus og bronzefennikel  // 85 

Burratta med crispy chiliolie  // 80 

Carpaccio på røgede gule beder, gedeost, ramsløgskapers, spicy honning, sprøde kerner og merian  // 80  

Arrancini Milanese med safran og fermenteret hvidløg //80 

Kartoffel gnocchi, stegte morkler, salvie og sauce på fløde trukket med kartoffelskræller // 115         

HOVEDRETTER

Stegt kuller,  jordskokkepuré, friterede jordskokker vendt i sprødt kyllingeskind, brunet smør hollandaise og  jordskokkechips// 185 

Agnolotti med zucchini, saltet citron og ricotta, smørsovs med røget chili med røgede mandler og flager af pecorino// 185

Stegt oksemørbrad, pommes puré, cime di rapa og pebersauce på ristede kyllingevinger og Madagascar peber // 310

DESSERTER

Pocheret pære, vaniljecreme, kardemommeis, maltcrumble og sirup på muscovadosukker og limfjordsporter // 100

3 oste med knækbrød og kvædekompot // 110

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd