Aften
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.
THEO's MENU
Rørt tatar med syltede grønne tomater, puntarella, brødkrumme og revet parmesan
Burratta med crispy chiliolie
Crudo på kuller med blodappelsin, rosa peber, hjemmelavet kosho på blandet citrus og bronzefennikel
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Kartoffel gnocchi, stegte morkler, salvie og sauce på fløde trukket med kartoffelskræller
–
Stegt kuller, jordskokkepuré, friterede jordskokker vendt i sprødt kyllingeskind, brunet smør hollandaise og jordskokkechips
Eller
Stegt oksemørbrad, pommes puré, cime di rapa og pebersauce på ristede kyllingevinger og Madagascar peber // + 125
–
Pocheret pære, vaniljecreme, kardemommeis, maltcrumble og sirup på muscovadosukker og limfjordsporter
–
Menu // 525
Juicemenu 3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30
THEO's GRØNNE MENU
Carpaccio på røgede gule beder, gedeost, ramsløgskapers, spicy honning, sprøde kerner og merian
Burratta med crispy chiliolie
Arrancini Milanese med safran og fermenteret hvidløg
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Kartoffel gnocchi, stegte morkler, salvie og sauce på fløde trukket med kartoffelskræller
–
Agnolotti med zucchini, saltet citron og ricotta, smørsovs med røget chili med røgede mandler og flager af pecorino
–
Pocheret pære, vaniljecreme, kardemommeis, maltcrumble og sirup på muscovadosukker og limfjordsporter
–
Menu // 525
Juicemenu 3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30
À LA CARTE
SNACKS
Krustade med røget cremefraiche, agurker og ørredrogn // 40
Salt belgisk vaffel med marv, friskost og skinke fra Troldgården// 40
Kroket af dansk gris, syltet sennep, aioli og karse// 40
Alle 3 snacks pr. person // 100
SMÅ RETTER
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Rørt tatar med syltede grønne tomater, puntarella, brødkrumme og revet parmesan // 110
Crudo på kuller med blodappelsin, rosa peber, hjemmelavet kosho på blandet citrus og bronzefennikel // 85
Burratta med crispy chiliolie // 80
Carpaccio på røgede gule beder, gedeost, ramsløgskapers, spicy honning, sprøde kerner og merian // 80
Arrancini Milanese med safran og fermenteret hvidløg //80
Kartoffel gnocchi, stegte morkler, salvie og sauce på fløde trukket med kartoffelskræller // 115
HOVEDRETTER
Stegt kuller, jordskokkepuré, friterede jordskokker vendt i sprødt kyllingeskind, brunet smør hollandaise og jordskokkechips // 185
Agnolotti med zucchini, saltet citron og ricotta, smørsovs med røget chili med røgede mandler og flager af pecorino // 185
Stegt oksemørbrad, pommes puré, cime di rapa og pebersauce på ristede kyllingevinger og Madagascar peber // 310
DESSERTER
Pocheret pære, vaniljecreme, kardemommeis, maltcrumble og sirup på muscovadosukker og limfjordsporter // 100
3 oste med knækbrød og kvædekompot // 110
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd