THEO's MENU

3 snacks pr. person // + 100

Nye kartofler, grillede forårsløg, syltede hvide asparges og hyldeblomst
Saltet kammusling, agurk, radise, grillede ærter og musling
Friterede østershatte, miso, friskost og sesam
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Røget makrel, grillede bønner, bouillon på svampe og løg og bonitoflager



Stegt torsk, grønne asparges, spinat, sauce på ristede fiskeben med kartoffelcreme og syltede svampe på siden


eller


Bøf af økologisk malkekvæg fra Spis Min Gris, tomat, kapers, grillede løg og Sauce Choron med Theos patatas bravas på siden // +100



Solbærsorbet, hvid chokolade, honning og lakrids  

eller

Jordbærtærte med myntecurd og jordbærsorbet // +50

 

Menu // 450
3 glas Vinmenu // 325
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 25

A LA CARTE

SNACKS

Krustade “brændende kærlighed”
Arrancini m. aspargesmayo og grillet citron
Shisoblad med friskost og ørredrogn
En snack // 50
Alle tre snacks // 100

FORRETTER

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45 
Saltet kammusling, agurk, radise, grillede ærter og musling // 90 
Friterede østershatte, miso, friskost og sesam // 80
Panisse, syltede tomater, løg, grillede ærter og Pecorino // 75 
Nye kartofler, grillede forårsløg, syltede hvide asparges og hyldeblomst // 85      Røget makrel, grillede bønner, bouillon på svampe og løg og bonitoflager // 115

HOVEDRETTER

Stegt torsk, grønne asparges, spinat, sauce på ristede fiskeben med kartoffelcreme og syltede svampe på siden // 185
Enoki med røget vesterhavsost, syltede bøgehatte, rimmet æggeblomme og sort peber // 185
Bøf af økologisk malkekvæg fra Spis Min Gris, tomat, kapers, grillede løg og Sauce Choron med Theos patatas bravas på siden // 285

SIDES

Theos patatas bravas // 45

DESSERTER

Solbærsorbet, hvid chokolade, honning og lakrids // 100 
Jordbærtærte med myntecurd og jordbærsorbet // 125

 

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.