Aften
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.

THEO's MENU
Rørt oksetatar med endive, brødkrumme og tørret solbær
Stracciatella med bagt græskar, salsa macha og persille pesto
Crudo på torsk med blodappelsin, umodne ferskner og fermenteret habanero olie
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Cavatelli i svampefond med stegte morkler og parmesan
–
Kuller, pommes puré, rosenkål i beurre monté, krabbebisque med kao soi paste og sprøde hasselnødder fra Piemonte
Eller
Oksemørbrad, pommes puré med fedtegrever, lokale østershatte og sauce Bordelaise med salte ribs // 125+
–
Chokoladekage med sorbet af passionsfrugt, sirup på mørk rom og kakaotuille
–
Menu // 525
Juicemenu 3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 25
THEO's GRØNNE MENU
Stracciatella med bagt græskar, salsa macha og persille pesto
Arancini med safran og fermenteret hvidløgsmayo
Puntarella salat med gule beder, hummus, puffede kikærter, Vadouvan karry og grønne shiso blade
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Cavatelli i svampefond med stegte morkler og parmesan
–
Agnolotti fyldt med græskar i smør sauce og sprød salvie
–
Chokoladekage med sorbet af passionsfrugt, sirup på mørk rom og kakaotuille
–
Menu // 525
Juicemenu 3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 25
À LA CARTE
SNACKS
Krustade med røget cremefraiche, saltet citron og ørredrogn // 40
Kroket med gris fra Troldgården og dijonaise// 35
Bloody mary østers// 40
Alle 3 snacks pr. person // 100
SMÅ RETTER
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Rørt oksetatar med endive, brødkrumme og tørret solbær // 110
Crudo på torsk, blodappelsin, umodne ferskner og habanero olie // 85
Stracciatella med bagt græskar, salsa macha og persille pesto// 80
Puntarella salat med gule beder, hummus, puffede kikærter, Vadouvan karry og grønne shiso blade // 80
Arancini med safran og fermenteret hvidløgsmayo//80
Cavatelli i svampefond med stegte morkler og parmesan // 115
STORE RETTER
Kuller, pommes puré, rosenkål i beurre monté, krabbebisque med kao soi paste og sprøde hasselnødder fra Piemonte // 185
Agnolotti fyldt med græskar i smør sauce og sprød salvie // 185
Oksemørbrad, pommes puré med fedtegrever, lokale østershatte og sauce Bordelaise med salte ribs // 310
DESSERTER
Chokoladekage med sorbet af passionsfrugt, sirup på mørk rom og kakaotuille // 100
3 oste med knækbrød og kvædekompot // 110
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd