Aften

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.

THEO's MENU

Rørt tatar med snitbønner, brødkrumme og revet parmesan 

Burratta med crispy chiliolie 

Taramasalata med syltede grønne tomater, sorte oliven, gremolata og grønne asparges 

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Kartoffel gnocchi med ærtepure, friske ærter, guanciale og luftig sauce på høost og brændt porre

Stegt kulmule med smørdampede radiser og gulerødder, pommes pure, blåmuslingesauce med safran og salsa verde

Eller

Duroq schnitzel med syltede citroner, kapers, nye danske kartofler, pisket ansjossmør og pebersauce // + 125

Danske jordbær i amarettosirup, creme anglaise og pistacieis

Menu // 525
Juicemenu  3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30

THEO's GRØNNE MENU

Dampede grønne asparges med chimichurri, pecorino og hollandaise

Burratta med crispy chiliolie 

Arrancini med danske ærter med mynte yoghurt og citron

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Kartoffel gnocchi med ærtepure, friske ærter, morkler og luftig sauce på høost og brændt porre

Agnolotti med ricotta og confiteret hvidløg, hasselnødder fra Piemonte, frisk spinat og revet parmesan

Danske jordbær i amarettosirup, creme anglaise og pistacieis

Menu // 525
Juicemenu  3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30

À LA CARTE

SNACKS

Krustade med dansk makrel, røget creme fraiche og asparges // 40

Lonza fra troldgården med olivenolie og piment d’espelette // 40

Kroket af dansk gris, syltet sennep og fermenteret hvidløg // 40

Alle 3 snacks pr. person // 100

SMÅ RETTER

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Rørt oksetatar med grønne snitbønner vendt i ramsløgspesto, brødkrummer og parmesan  // 110

Taramasalata med syltede grønne tomater, sorte oliven, gremolata og asparges // 85

Burratta med crispy chiliolie  // 80

Dampede grønne asparges med chimichurri, pecorino og hollandaise// 80

Arrancini med danske ærter med mynteyoghurt og -mascarpone og citron //80

Kartoffel gnocchi med ærtepure, friske ærter, guanciale og luftig sauce på høost og brændt porre // 115            

HOVEDRETTER

Stegt kulmule med smørdampede radiser og gulerødder, pommes pure, blåmuslingesauce med safran og salsa verde // 185

Agnolotti med ricotta og confiteret hvidløg, hasselnødder fra Piemonte, frisk spinat og revet parmesan // 185

Duroq schnitzel med syltede citroner, kapers, nye danske kartofler, pisket ansjossmør og pebersauce // 310

DESSERTER

Danske jordbær i amarettosirup, creme anglaise og pistacieis // 100

Affogato – espresso med vaniljeis //85

3 oste med knækbrød og kvædekompot // 110

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd