THEO MENU
3 snacks pr. person // + 75
–
Tatar af økologisk malkekvæg, chipotle, grillede bønner og syltet tomat
Confiterede jordskokker, kålskud fra Kiselgården og trøffel pecorino
Saltede kammuslinger, blommer, grøn chili og dashi
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Bagt torsk, majs, Ventréche, courgette og sauce på ristede fiskeben
eller
Filet af dådyr med glaserede rødbeder, ribs og pebersauce // + 100
–
Solbær med solbær sorbet og ganache på mørk chokolade og espresso
// 425
Vinmenu // 325
A LA CARTE
3 snacks pr. person // 75
–
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Saltede kammuslinger, blommer, grøn chili og dashi // 85
Confiterede jordskokker, kålskud fra Kieselgården og trøffel pecorino // 75
Tatar af økologisk malkekvæg, chipotle, grillede bønner og syltet tomat // 110
Agnolotti, svampe, syltede kantareller, basilikum og skum på parmesan // 125
Bagt torsk, majs, Ventréche, courgette og sauce på ristede fiskeben // 185
Spæde kål fra Kiselgården, hokkaido, kapersbær, croutoner og sauce på persille // 185
Filet af dådyr med glaserede rødbeder, ribs og pebersauce // 285
Solbær med solbær sorbet og ganache på mørk chokolade og espresso // 100
Rombagte blommer, mazarinkage, saltet karamel og is på mirabeller // 100
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.