Aften
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.
THEO's MENU
Kartoffelsalat med grillede forårsløg, syltede løvstikkestilke, skum på rygeost, bakskuld og sprød kartoffel
Zucchini med pistaciecreme, vandouvan karry, vinaigrette på salt citron og pistacieolie
Stracciatella med Endive, karamelliseret hvidløg og balsamico
Brød bagt på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Svampetoast med karamelliseret løgpuré, purløg og røget oksehjerte
–
Dagens fisk på Sauce Escabeche med tomat, basilikum og drænet yoghurt
eller
Økologisk Steak, kantareller, pommes puré og Sherrysauce
på ristede kyllingevinger, mættet med marv,
syltede persillestilke og salte ribs /+100
–
Chokolademousse, brombær i egen sirup, pistacieis og sprøde pistacienødder
Menu /450
4 glas Vinmenu /425
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person /25
À LA CARTE
SNACKS
Krustade med tatar på tun, røget creme fraiche, daikon og saltet limeskal // 45
Arrancini med safran og sort hvidløgsmayo // 35
Panisse med blommer og Gruyere // 40
Alle 3 snacks pr. person // 100
SMÅ RETTER
Brød bagt på Ølandshvede fra Kornby Mølle med
hvidløg og timian /45
Kartoffelsalat med grillede forårsløg, syltede løvstikkestilke,
skum på rygeost, bakskuld og sprød kartoffel /90
Zucchini med pistaciecreme, vandouvan karry,
vinaigrette på salt citron og pistacieolie /85
Stracciatella med Endive,
karamelliseret hvidløg og balsamico /80
Svampetoast med karamelliseret løgpuré,
purløg og røget oksehjerte /115
HOVEDRETTER
Dagens fisk på Sauce Escabeche med tomat,
basilikum og drænet yoghurt /185
Stegt blomkål med varme kryderier, chili, frisk spinat,
brunet smør, soya og røgede mandler /185
Økologisk Steak, kantareller, pommes puré og Sherrysauce
på ristede kyllingevinger, mættet med marv,
syltede persillestilke og salte ribs /285
DESSERTER
Chokolademousse, brombær i egen sirup,
pistacieis og sprøde pistacienødder /100
3 oste med knækbrød og syltede blommer /110
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd