THEO's MENU

3 snacks pr. person // + 100

Tatar af økologisk malkekvæg, kålpesto, syltet græskar og Vesterhavsost 

Saltet kammusling, muslingecreme, jordskokker, æbler og Nouc Cham sauce 

Stracciatella med bitre urter og kartoffelchips

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Gratineret  kuller, rosenkål fra Kiselgården, musling og purløg 

Røget kartoffelcreme med syltede svampe

Tilvalg: Rossini Caviar +65

eller

Bøf af økologisk malkekvæg fra Spis Min Gris, rødbeder i varme krydderier, shisocreme og pebersauce // +100 

THEOs patatas bravas

Æblesorbet med drømmekage og saltet karamel

// 425

Vinmenu // 325

THEO's STORE MENU

Krustade “brændende kærlighed”

Kroketter af okseskank med svampecreme

Shisoblad med friskost og ørredrogn 

Tatar af økologisk malkekvæg, kålpesto, syltet græskar og Vesterhavsost

Saltet kammusling, muslingecreme, jordskokker, æbler og Nouc Cham sauce

Stracciatella med bitre urter og kartoffelchips

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian 

– 

THEO’s Krammer 

Stegt helleflynder med bagte jordskokker, confiteret hvidløg, muslingesauce og Rossini caviar

eller

Bøf af økologisk malkekvæg fra Spis Min Gris, rødbeder i varme krydderier, shisocreme, pebersauce og foie gras

Æblesorbet med drømmekage og saltet karamel

eller

Kaffekage med myseost, is på tonka bønner og knas

// 645

1 glas champagne + Vinmenu // 450

A LA CARTE

Krustade “brændende kærlighed”

Friteret aubergine m. timian, honning og piment

Shisoblad m. friskost og ørredrogn

Én snack // 50

Alle tre snacks // 100

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Beder m. hengemte bær, estragon og syltede valnødder // 85

Saltet ricotta m. confiterede svampe, persille og hvidløg // 75

Tatar af økologisk malkekvæg m. vilde svampe, svampecreme og eddikechips // 110

Stegt kuller m. karamelliseret blomkål, savoykål, musling og miso // 185

Agnolotti m. græskar, pinjekerner, syltet tomat, hvidløg, Pecorino-skum og salvie // 185

Bøf af økologisk malkekvæg fra Spis Min Gris m. karamelliseret løg og okseskank // 285

Pære, mælke-is, hvid chokolade, pærekaramel, citrontimian og marengs // 100

Mørk chokolade bavarois, dulce de leche, blodappelsinsorbet og nøddetuille // 100

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.