Aften

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.

THEO's MENU

Rørt tatar med sprød kål & modnet parmesan  

Stracciatella med bagt græskar, salsa macha, spicy honning & persillepesto   

Crudo på aborre med blodappelsin, tomatillo, agurk & korianderskud  

Brød på Ølandshvede fra Aurion med hvidløg og timian

 

Ravioli med græskarpuré, syltet græskar, græskarkerner, persille, blåmuslinger & muslingesauce med Nduja  
 

Økologisk rosastegt mørbrad med løgpuré, cime di rapa & sauce med syltede gule beder, madagaskarpeber & morkler  

Eller

Agnolotti med hummerfyld, hummerbisque, San Marzano-tomater, salt-syltede citroner & basilikum 
// + 125 
 

Tiramisu à la Theo med pistacieis & Amaretto

Menu // 525
Juicemenu 3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30

THEO's GRØNNE MENU

Rødbedevariationer med høbagte, rehydrerede og rå rødbeder, labneh, radicchio, rød shiso, pistacievinaigrette & dukkah  

Stracciatella med bagt græskar, salsa macha, spicy honning & persillepesto  

Arancini med syltede tragtkantareller, cremet svampepuré & crudité  

Brød på Ølandshvede fra Aurion med hvidløg og timian

 

Ravioli med græskarsauce, høost & modnet Pecorino 
 

Aubergine-schnitzel med tomatsauce på brændte tomater, agurker i grøn urteyoghurt, kikærter & sprød chiliolie 
 

Tiramisu à la Theo med pistacieis & Amaretto 

Menu // 525
Juicemenu 3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30

À LA CARTE

SNACKS

Gildas med syltede chili, manzanilla-oliven & ansjos // 45

Krustade med tun, avokadocreme & salsa verde // 45

Kroket med brandade, ansjoscreme & katsoubushi // 45

Alle 3 snacks pr. person // 125

SMÅ RETTER

Brød på Ølandshvede med hvidløg og timian // 45

Rørt tatar med sprød kål & modnet parmesan // 110

Rødbedevariationer med høbagte, rehydrerede og rå rødbeder, labneh, radicchio, rød shiso, pistacievinaigrette & dukkah // 110

Crudo på aborre med blodappelsin, tomatillo, agurk & korianderskud // 85

Stracciatella med bagt græskar, salsa macha, spicy honning & persillepesto// 80

Arancini med syltede tragtkantareller, cremet svampepuré & crudité // 80

Ravioli med græskarpuré, syltet græskar, græskarkerner, persille, blåmuslinger & muslingesauce med Nduja // 115

HOVEDRETTER

Økologisk rosastegt svinemørbrad med løgpuré, cime di rapa & sauce med syltede gule beder, madagaskarpeber & morkler // 185

Aubergine-schnitzel med tomatsauce på brændte tomater, agurker i grøn urteyoghurt, kikærter & sprød chiliolie // 185

Agnolotti med hummerfyld, hummerbisque, San Marzano-tomater, salt-syltede citroner & basilikum // 310

DESSERTER

Tiramisu à la Theo med pistacieis & Amaretto // 100

Affogato – espresso med vaniljeis // 85

3 oste med knækbrød og kvædekompot // 110

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd