Aften
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.
THEO's MENU
Rørt tatar med snitbønner, brødkrumme og revet parmesan
Burratta med crispy chiliolie
Taramasalata med syltede grønne tomater, sorte oliven, gremolata og grønne asparges
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Kartoffel gnocchi med ærtepure, friske ærter, guanciale og luftig sauce på høost og brændt porre
–
Stegt kulmule med smørdampede radiser og gulerødder, pommes pure, blåmuslingesauce med safran og salsa verde
Eller
Duroq schnitzel med syltede citroner, kapers, nye danske kartofler, pisket ansjossmør og pebersauce // + 125
–
Danske jordbær i amarettosirup, creme anglaise og pistacieis
–
Menu // 525
Juicemenu 3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30
THEO's GRØNNE MENU
Dampede grønne asparges med chimichurri, pecorino og hollandaise
Burratta med crispy chiliolie
Arrancini med danske ærter med mynte yoghurt og citron
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Kartoffel gnocchi med ærtepure, friske ærter, morkler og luftig sauce på høost og brændt porre
–
Agnolotti med ricotta og confiteret hvidløg, hasselnødder fra Piemonte, frisk spinat og revet parmesan
–
Danske jordbær i amarettosirup, creme anglaise og pistacieis
–
Menu // 525
Juicemenu 3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30
À LA CARTE
SNACKS
Krustade med dansk makrel, røget creme fraiche og asparges // 40
Lonza fra troldgården med olivenolie og piment d’espelette // 40
Kroket af dansk gris, syltet sennep og fermenteret hvidløg // 40
Alle 3 snacks pr. person // 100
SMÅ RETTER
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Rørt oksetatar med grønne snitbønner vendt i ramsløgspesto, brødkrummer og parmesan // 110
Taramasalata med syltede grønne tomater, sorte oliven, gremolata og asparges // 85
Burratta med crispy chiliolie // 80
Dampede grønne asparges med chimichurri, pecorino og hollandaise// 80
Arrancini med danske ærter med mynteyoghurt og -mascarpone og citron //80
Kartoffel gnocchi med ærtepure, friske ærter, guanciale og luftig sauce på høost og brændt porre // 115
HOVEDRETTER
Stegt kulmule med smørdampede radiser og gulerødder, pommes pure, blåmuslingesauce med safran og salsa verde // 185
Agnolotti med ricotta og confiteret hvidløg, hasselnødder fra Piemonte, frisk spinat og revet parmesan // 185
Duroq schnitzel med syltede citroner, kapers, nye danske kartofler, pisket ansjossmør og pebersauce // 310
DESSERTER
Danske jordbær i amarettosirup, creme anglaise og pistacieis // 100
Affogato – espresso med vaniljeis //85
3 oste med knækbrød og kvædekompot // 110
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd