Aften
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.
THEO's MENU
Rørt tatar med sprød kål & modnet parmesan
Stracciatella med bagt græskar, salsa macha, spicy honning & persillepesto
Crudo på aborre med blodappelsin, tomatillo, agurk & korianderskud
Brød på Ølandshvede fra Aurion med hvidløg og timian
–
Ravioli med græskarpuré, syltet græskar, græskarkerner, persille, blåmuslinger & muslingesauce med Nduja
–
Økologisk rosastegt mørbrad med løgpuré, cime di rapa & sauce med syltede gule beder, madagaskarpeber & morkler
Eller
Agnolotti med hummerfyld, hummerbisque, San Marzano-tomater, salt-syltede citroner & basilikum
// + 125
–
Tiramisu à la Theo med pistacieis & Amaretto
–
Menu // 525
Juicemenu 3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30
THEO's GRØNNE MENU
Rødbedevariationer med høbagte, rehydrerede og rå rødbeder, labneh, radicchio, rød shiso, pistacievinaigrette & dukkah
Stracciatella med bagt græskar, salsa macha, spicy honning & persillepesto
Arancini med syltede tragtkantareller, cremet svampepuré & crudité
Brød på Ølandshvede fra Aurion med hvidløg og timian
–
Ravioli med græskarsauce, høost & modnet Pecorino
–
Aubergine-schnitzel med tomatsauce på brændte tomater, agurker i grøn urteyoghurt, kikærter & sprød chiliolie
–
Tiramisu à la Theo med pistacieis & Amaretto
–
Menu // 525
Juicemenu 3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30
À LA CARTE
SNACKS
Gildas med syltede chili, manzanilla-oliven & ansjos // 45
Krustade med tun, avokadocreme & salsa verde // 45
Kroket med brandade, ansjoscreme & katsoubushi // 45
Alle 3 snacks pr. person // 125
SMÅ RETTER
Brød på Ølandshvede med hvidløg og timian // 45
Rørt tatar med sprød kål & modnet parmesan // 110
Rødbedevariationer med høbagte, rehydrerede og rå rødbeder, labneh, radicchio, rød shiso, pistacievinaigrette & dukkah // 110
Crudo på aborre med blodappelsin, tomatillo, agurk & korianderskud // 85
Stracciatella med bagt græskar, salsa macha, spicy honning & persillepesto // 80
Arancini med syltede tragtkantareller, cremet svampepuré & crudité // 80
Ravioli med græskarpuré, syltet græskar, græskarkerner, persille, blåmuslinger & muslingesauce med Nduja // 115
HOVEDRETTER
Økologisk rosastegt svinemørbrad med løgpuré, cime di rapa & sauce med syltede gule beder, madagaskarpeber & morkler // 185
Aubergine-schnitzel med tomatsauce på brændte tomater, agurker i grøn urteyoghurt, kikærter & sprød chiliolie // 185
Agnolotti med hummerfyld, hummerbisque, San Marzano-tomater, salt-syltede citroner & basilikum // 310
DESSERTER
Tiramisu à la Theo med pistacieis & Amaretto // 100
Affogato – espresso med vaniljeis // 85
3 oste med knækbrød og kvædekompot // 110
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd