Aften

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.

THEO's MENU

Rørt oksetatar med endive, brødkrumme og tørret solbær 

Stracciatella med bagt græskar, salsa macha og persille pesto

Crudo på torsk med blodappelsin, umodne ferskner og fermenteret habanero olie

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian



Cavatelli i svampefond med stegte morkler og parmesan 

Kuller, pommes puré, rosenkål i beurre monté, krabbebisque med kao soi paste og sprøde hasselnødder fra Piemonte

Eller

Oksemørbrad, pommes puré med fedtegrever, lokale østershatte og sauce Bordelaise med salte ribs // 125+

Chokoladekage med sorbet af passionsfrugt, sirup på mørk rom og kakaotuille  

Menu // 525
Juicemenu  3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 25

THEO's GRØNNE MENU

Stracciatella med bagt græskar, salsa macha og persille pesto

Arancini med safran og fermenteret hvidløgsmayo

Puntarella salat med gule beder, hummus, puffede kikærter, Vadouvan karry og grønne shiso blade

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Cavatelli i svampefond med stegte morkler og parmesan 

Agnolotti fyldt med græskar i smør sauce og sprød salvie 

Chokoladekage med sorbet af passionsfrugt, sirup på mørk rom og kakaotuille  

Menu // 525
Juicemenu  3 glas // 130
Vinmenu 4 glas // 425
Champagne & vinmenu 4 glas // 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 25

À LA CARTE

SNACKS

Krustade med røget cremefraiche, saltet citron og ørredrogn // 40

Kroket med gris fra Troldgården og dijonaise// 35

Bloody mary østers// 40

Alle 3 snacks pr. person // 100

SMÅ RETTER

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Rørt oksetatar med endive, brødkrumme og tørret solbær // 110

Crudo på torsk, blodappelsin, umodne ferskner og habanero olie // 85

Stracciatella med bagt græskar, salsa macha og persille pesto// 80

Puntarella salat med gule beder, hummus, puffede kikærter, Vadouvan karry og grønne shiso blade // 80

Arancini med safran og fermenteret hvidløgsmayo//80

Cavatelli i svampefond med stegte morkler og parmesan // 115      

STORE RETTER

Kuller, pommes puré, rosenkål i beurre monté, krabbebisque med kao soi paste og sprøde hasselnødder fra Piemonte  // 185
Agnolotti fyldt med græskar i smør sauce og sprød salvie  // 185
Oksemørbrad, pommes puré med fedtegrever, lokale østershatte og sauce Bordelaise med salte ribs // 310

DESSERTER

Chokoladekage med sorbet af passionsfrugt, sirup på mørk rom og kakaotuille  // 100
3 oste med knækbrød og kvædekompot // 110

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd