Selskaber

Antal gæster: 6-14 personer

Lille Norrlyst har et minimum på 6 gæster og et maksimum på 14 og vi vil gerne have forudbestilt jeres ønskede mad og drikke.

Lille Norrlyst er vores mindste restaurant i koncernen, med kun ét bord og ét lokale.

Det er det, vi kalder private dining. Her har I mulighed for at nyde præcis samme forplejning som på Norrlyst, bare lidt mere privat, i vores nordisk inspireret lokale med højt til loftet.

Lille Norrlyst egner sig perfekt til en aften ude med vennerne, fødselsdagsfejring, bestyrelsesmøder, produktfremvisning eller noget helt 5.

Vores koncept her er simpelt: Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som med fordel kan nydes med én af vores mange forskellige hjemmelavede snaps og specialøl. Efter frokosten tilbyder vi både dessert og kaffe.

Når vi nærmer os aften forkæler gæsterne med vores signaturmenu der tager udgangspunkt i sæsonens bedste danske råvarer. Fokusset er holdt på de rene smage fra gode råvarer og med en vision om at tilbyde et gourmetmåltid til få penge, i intime omgivelser.

Vi skifter løbende menukort i løbet af året, i takt med naturen, så der altid er sammenhæng mellem det der hænger på træerne og det vi serverer på tallerkenen.

Norrlyst er af flere omgange anerkendt med en Bib Gourmand status og vi sætter en ære i at holde os tro imod vores koncept, naturen og give mindeværdige oplevelser til vores gæster.

Restaurant Norrlyst

Antal gæster op til 36

Vores anbefaling er op til 10 personer, men med mulighed for at leje hele restauranten til særlige arrangementer hvor vi kan sammensætte aftenen efter jeres behov, op til 28 personer.

Gemini

Antal gæster op til 150

Den perfekte lokation til alle livets begivenheder, store som små. Med sin unikke beliggenhed helt ud til vandet og afskærmet fra støj, biler og byens larm, finder man ikke en meget mere perfekt placering til sit selskab.

Odette

Antal gæster op til 76

Odette er skabt med en forudsætning om at tilbyde et velskabt måltid udover det sædvanlige, til priser der er til at betale og med et køkken fri for dogmer.

THEO

Antal gæster op til 40

Vores anbefaling er op til 10 personer, men med mulighed for at leje hele restauranten til særlige arrangementer hvor vi kan sammensætte aftenen efter jeres behov, op til 40 personer.

Lille Norrlyst

Antal gæster: 6-14

Lille Norrlyst er vores mindste restaurant i koncernen, med kun ét bord og ét lokale.

Det er det, vi kalder private dining.

FØLG OS