THEO FROKOSTMENU
3 snacks pr. person // + 75
–
Tatar af økologisk malkekvæg, chipotle, grillede bønner og syltet tomat
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Bagt torsk, majs, Ventréche, courgette og sauce på ristede fiskeben
eller
Filet af dådyr med glaserede rødbeder, ribs og pebersauce // +100
–
Solbær med solbær sorbet og ganache på mørk chokolade og espresso
// 325
3 glas juicemenu // 130
A LA CARTE
3 snacks pr. person // 75
–
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Tatar af økologisk malkekvæg, chipotle, grillede bønner og syltet tomat // 110
Confiterede jordskokker, kålskud fra Kiselgården og trøffelpecorino // 75
Spæde kål fra Kiselgården, hokkaido, kapersbær, croutoner og sauce på persille // 185
Bagt torsk, majs, Ventréche, courgette og sauce på ristede fiskeben // 185
Filet af dådyr med glaserede rødbeder, ribs og pebersauce // 285
Solbær med solbær sorbet og ganache på mørk chokolade og espresso // 100
Rombagte blommer, mazarinkage, saltet karamel og is på mirabeller // 100
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Frokost
Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter
Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.