Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.

THEOs FROKOSTMENU

Kartoffelsalat med grillede forårsløg, syltede løvstikkestilke, skum på rygeost, bakskuld og sprød kartoffel
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Dagens fisk på Sauce Escabeche med tomat, basilikum og drænet yoghurt

eller

Økologisk Steak, kantareller, pommes puré og Sherrysauce

på ristede kyllingevinger, mættet med marv,
syltede persillestilke og salte ribs  /+100

Chokolademousse, brombær i egen sirup, pistacieis og sprøde pistacienødder


Menu /325
Juicemenu 3 glas /130
3 glas vinmenu /325

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person /25

À LA CARTE

SNACKS

Krustade med tatar på tun, røget creme fraiche, daikon og saltet limeskal  /45

Arrancini med safran og sort hvidløgsmayo  /35

Panisse med blommer og Gruyere  /40

Alle 3 snacks pr. person  /100


SMÅ RETTER

Brød bagt på Ølandshvede fra Kornby Mølle
med hvidløg og timian  /45

Kartoffelsalat med grillede forårsløg, syltede løvstikkestilke,
skum på rygeost, bakskuld og sprød kartoffel  /90

Zucchini med pistaciecreme, vandouvan karry,
vinaigrette på salt citron og pistacieolie  /85

Stracciatella med Endive,
karamelliseret hvidløg og balsamico  /80

Svampetoast med karamelliseret løgpuré,
purløg og røget oksehjerte  /115


HOVEDRETTER

Dagens fisk på Sauce Escabeche med tomat,
basilikum og drænet yoghurt  /185

Stegt blomkål med varme kryderier, chili, frisk spinat,
brunet smør, soya og røgede mandler  /185

Økologisk Steak, kantareller, pommes puré og Sherrysauce
på ristede kyllingevinger, mættet med marv,
syltede persillestilke og salte ribs  /285


DESSERTER

Chokolademousse, brombær i egen sirup,
pistacieis og sprøde pistacienødder  /100

3 oste med knækbrød og syltede blommer  /110

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd