Frokost
Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter
Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.
THEOs FROKOSTMENU
Rørt oksetatar med chips og estragon
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Dagens fisk, pommes puré, palmekål, zucchini og muslingesauce med kao soi paste
eller
Bøf med mini spidskål, pommes puré, fedtegrever og sauce bordelaise // +100
–
Is på hasselnød, salt karamel, pære, kaffecreme og sprødt
Menu /325
Juicemenu 3 glas /130
3 glas vinmenu /325
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person /25
THEOs GRØNNE FROKOSTMENU
Stracciatella med græskar, salsa macha, og persille pesto
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
Agnolotti fyldt med græskar, brunet smør, pisket ricotta, urter og hasselnød
Is på hasselnød, salt karamel, pære, kaffecreme og sprødt
Menu /325
Juicemenu 3 glas /130
3 glas vinmenu /325
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person /25
À LA CARTE
SNACKS
Krustade med Røget cremefraiche, saltet citron og ørredrogn // 40
Arancini med safran og fermenteret hvidløg // 35
Brioche med Kyllingelever og syltede kirsebær // 45
Alle 3 snacks pr. person // 100
SMÅ RETTER
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Rørt oksetatar med chips og estragon // 90
Hummus med puffede kikærter, beder, puntarella og vaduovan karry // 85
Stracciatella med græskar, salsa macha og persille pesto // 80
Bitter salat, radicchio, komquats, labneh, puffede quinoa og mynteolie // 80
Cavatelli med svampefond, tragtkantareller og parmesan // 115
HOVEDRETTER
Dagens fisk, pommes puré, palmekål, zucchini og muslingesauce med kao soi paste // 185
Agnolotti fyldt med græskar, brunet smør, pisket ricotta og hasselnød // 185
Bøf med mini spidskål, pommes puré, fedtegrever og sauce bordelaise // 285
DESSERTER
Is på hasselnød, salt karamel, pære, kaffecreme og sprødt // 100
3 oste med knækbrød og vilde danske kvæder // 110
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd