THEO FROKOSTMENU

3 snacks pr. person // + 75

Theos signatur tatar af økologisk malkekvæg med soltørret tomat og ramsløg

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Bagt torsk med Vesterhavsost, grøn asparges, ærter og sauce på hummer og kimchi

eller

Grillet ribeye af økologisk malkekvæg med chimichurri og padrons // +100

Citronsorbet, hvid chokolade og honningkaramel

// 325

3 glas vinmenu // 225

3 glas juice // 135

A LA CARTE

3 snacks pr. person // 75

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Theos signatur tatar af økologisk malkekvæg med soltørret tomat og ramsløg // 110

Bagt glaskål, creme på solsikkekerner og grøn rabarber // 75

Terrine på knoldselleri med ramsløg, syltede svampe og svampeskum // 185

Bagt torsk med Vesterhavsost, grøn asparges, ærter og sauce på hummer og kimchi // 185

Grillet ribeye af økologisk malkekvæg med chimichurri og padrons // 285

Citronsorbet, hvid chokolade og honningkaramel // 100

Ananas tiramisu med kakaosorbet // 100

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.