Frokost
Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter
Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.
THEOs FROKOSTMENU
Rørt tatar med syltede grønne tomater, puntarella, brødkrumme og revet parmesan
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Stegt kuller, jordskokkepuré, friterede jordskokker vendt i sprødt kyllingeskind, brunet smør hollandaise og jordskokkechips
eller
Stegt oksemørbrad, pommes puré, cime di rapa og pebersauce på ristede kyllingevinger og Madagascar peber // +125
–
Pocheret pære, vaniljecreme, kardemommeis, maltcrumble og sirup på muscovadosukker og limfjordsporter
–
Menu // 325
Juicemenu 3 glas // 130
Vinmenu 3 glas // 325
Champagne & vinmenu 3 glas // 425
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30
THEOs GRØNNE FROKOSTMENU
Carpaccio på røgede gule beder, gedeost, ramsløgskapers, spicy honning, sprøde kerner og merian
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Agnolotti med zucchini, saltet citron og ricotta, smørsovs med røget chili med røgede mandler og flager af pecorino
–
Pocheret pære, vaniljecreme, kardemommeis, maltcrumble og sirup på muscovadosukker og limfjordsporter
–
Menu // 325
Juicemenu 3 glas // 130
Vinmenu 3 glas // 325
Champagne & vinmenu 3 glas // 425
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30
À LA CARTE
SNACKS
Krustade med røget cremefraiche, agurker og ørredrogn // 40
Salt belgisk vaffel med marv, friskost og skinke fra Troldgården// 40
Kroket af dansk gris, syltet sennep, aioli og karse// 40
Alle 3 snacks pr. person // 100
SMÅ RETTER
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Rørt tatar med syltede grønne tomater, puntarella, brødkrumme og revet parmesan // 110
Crudo på kuller med blodappelsin, rosa peber, hjemmelavet kosho på blandet citrus og bronzefennikel // 85
Burratta med crispy chiliolie // 80
Carpaccio på røgede gule beder, gedeost, ramsløgskapers, spicy honning, sprøde kerner og merian // 80
Arrancini Milanese med safran og fermenteret hvidløg //80
Kartoffel gnocchi, stegte morkler, salvie og sauce på fløde trukket med kartoffelskræller // 115
HOVEDRETTER
Stegt kuller, jordskokkepuré, friterede jordskokker vendt i sprødt kyllingeskind, brunet smør hollandaise og jordskokkechips // 185
Agnolotti med zucchini, saltet citron og ricotta, smørsovs med røget chili med røgede mandler og flager af pecorino // 185
Stegt oksemørbrad, pommes puré, cime di rapa og pebersauce på ristede kyllingevinger og Madagascar peber // 310
DESSERTER
Pocheret pære, vaniljecreme, kardemommeis, maltcrumble og sirup på muscovadosukker og limfjordsporter // 100
3 oste med knækbrød og kvædekompot // 110
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd