Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.

THEOs FROKOSTMENU

Rørt tatar med syltede grønne tomater, puntarella, brødkrumme og revet parmesan  

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Stegt kuller,  jordskokkepuré, friterede jordskokker vendt i sprødt kyllingeskind, brunet smør hollandaise og  jordskokkechips

eller

Stegt oksemørbrad, pommes puré, cime di rapa og pebersauce på ristede kyllingevinger og Madagascar peber // +125

Pocheret pære, vaniljecreme, kardemommeis, maltcrumble og sirup på muscovadosukker og limfjordsporter

Menu // 325
Juicemenu  3 glas // 130
Vinmenu 3 glas // 325
Champagne & vinmenu 3 glas // 425

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30

THEOs GRØNNE FROKOSTMENU

 Carpaccio på røgede gule beder, gedeost, ramsløgskapers, spicy honning, sprøde kerner og merian 

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Agnolotti med zucchini, saltet citron og ricotta, smørsovs med røget chili med røgede mandler og flager af pecorino

Pocheret pære, vaniljecreme, kardemommeis, maltcrumble og sirup på muscovadosukker og limfjordsporter

Menu // 325
Juicemenu  3 glas // 130
Vinmenu 3 glas // 325
Champagne & vinmenu 3 glas // 425

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30

À LA CARTE

SNACKS

Krustade med røget cremefraiche, agurker og ørredrogn // 40

Salt belgisk vaffel med marv, friskost og skinke fra Troldgården// 40

Kroket af dansk gris, syltet sennep, aioli og karse// 40

Alle 3 snacks pr. person // 100

SMÅ RETTER

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Rørt tatar med syltede grønne tomater, puntarella, brødkrumme og revet parmesan  // 110  

Crudo på kuller med blodappelsin, rosa peber, hjemmelavet kosho på blandet citrus og bronzefennikel  // 85 

Burratta med crispy chiliolie  // 80 

Carpaccio på røgede gule beder, gedeost, ramsløgskapers, spicy honning, sprøde kerner og merian  // 80  

Arrancini Milanese med safran og fermenteret hvidløg //80 

Kartoffel gnocchi, stegte morkler, salvie og sauce på fløde trukket med kartoffelskræller // 115         

HOVEDRETTER

Stegt kuller,  jordskokkepuré, friterede jordskokker vendt i sprødt kyllingeskind, brunet smør hollandaise og  jordskokkechips// 185 

Agnolotti med zucchini, saltet citron og ricotta, smørsovs med røget chili med røgede mandler og flager af pecorino// 185

Stegt oksemørbrad, pommes puré, cime di rapa og pebersauce på ristede kyllingevinger og Madagascar peber // 310

DESSERTER

Pocheret pære, vaniljecreme, kardemommeis, maltcrumble og sirup på muscovadosukker og limfjordsporter // 100

3 oste med knækbrød og kvædekompot // 110

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd