THEO FROKOSTMENU
3 snacks pr. person // + 75
–
Theos signatur tatar af økologisk malkekvæg med soltørret tomat og ramsløg
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Bagt torsk med Vesterhavsost, grøn asparges, ærter og sauce på hummer og kimchi
eller
Grillet ribeye af økologisk malkekvæg med chimichurri og padrons // +100
–
Citronsorbet, hvid chokolade og honningkaramel
// 325
3 glas vinmenu // 225
3 glas juice // 135
A LA CARTE
3 snacks pr. person // 75
–
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Theos signatur tatar af økologisk malkekvæg med soltørret tomat og ramsløg // 110
Bagt glaskål, creme på solsikkekerner og grøn rabarber // 75
Terrine på knoldselleri med ramsløg, syltede svampe og svampeskum // 185
Bagt torsk med Vesterhavsost, grøn asparges, ærter og sauce på hummer og kimchi // 185
Grillet ribeye af økologisk malkekvæg med chimichurri og padrons // 285
Citronsorbet, hvid chokolade og honningkaramel // 100
Ananas tiramisu med kakaosorbet // 100
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Frokost
Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter
Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.