THEO FROKOSTMENU

3 snacks pr. person // + 100

Tatar af økologisk malkekvæg, kålpesto, syltet græskar og Vesterhavsost

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Gratineret  kuller, rosenkål fra Kiselgården, musling og purløg 

Tilvalg: Rossini Caviar +65

eller

Bøf af økologisk malkekvæg fra Spis Min Gris, rødbeder i varme krydderier, shisocreme og pebersauce // +100

Æblesorbet med drømmekage og saltet karamel

// 325

3 glas juicemenu // 130

A LA CARTE

Krustade “brændende kærlighed”

Kroketter af okseskank med svampecreme

Shisoblad m. friskost og ørredrogn

Én snack // 50

Alle tre snacks // 100

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Beder med hengemte bær, persille og brøndkarse // 85

Stracciatella med bitre urter og kartoffelchips // 75

Tatar af økologisk malkekvæg, kålpesto, syltet græskar og Vesterhavsost // 110

Gratineret  kuller, rosenkål fra Kiselgården, musling og purløg // 185

Kål terrine med tørrede oliven, grillede kålskud, gulerod og sauce choron // 185

Bøf af økologisk malkekvæg fra Spis Min Gris, rødbeder i varme krydderier, shisocreme og pebersauce // 285

Æblesorbet med drømmekage og saltet karamel // 100

Kaffekage med myseost, is på tonka bønner og kna // 100

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.