THEO FROKOSTMENU

3 snacks pr. person // + 75

Theos signatur tatar af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med persille, purløg og mandler

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Stegt kuller med karamelliseret løg, kartoffel og kyllingesauce

eller

Grillet ribeye af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med knoldselleri og trøffel // +100

Æblekage med æblesorbet og creme på mælkechokolade

// 325

3 glas vinmenu // 225

3 glas juice // 135

A LA CARTE

3 snacks pr. person // 75

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Theos signatur tatar af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med persille, purløg og mandler // 110

Beder Fra Kiselgården med friskost, hengemte bær og estragon

Confiterede jordskokker med palmekål, hasselnødder og vesterhavsost // 185

Stegt kuller med karamelliseret løg, kartoffel og kyllingesauce // 185

Grillet ribeye af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med knoldselleri og trøffel // 285

Æblekage med æblesorbet og creme på mælkechokolade // 100

Havtorn en Surprise med saltet karamel // 100

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.