THEO FROKOSTMENU
3 snacks pr. person // + 75
–
Theos signatur tatar af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med persille, purløg og mandler
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Stegt kuller med karamelliseret løg, kartoffel og kyllingesauce
eller
Grillet ribeye af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med knoldselleri og trøffel // +100
–
Æblekage med æblesorbet og creme på mælkechokolade
// 325
3 glas vinmenu // 225
3 glas juice // 135
A LA CARTE
3 snacks pr. person // 75
–
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Theos signatur tatar af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med persille, purløg og mandler // 110
Beder Fra Kiselgården med friskost, hengemte bær og estragon
Confiterede jordskokker med palmekål, hasselnødder og vesterhavsost // 185
Stegt kuller med karamelliseret løg, kartoffel og kyllingesauce // 185
Grillet ribeye af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med knoldselleri og trøffel // 285
Æblekage med æblesorbet og creme på mælkechokolade // 100
Havtorn en Surprise med saltet karamel // 100
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Frokost
Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter
Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.