THEO FROKOSTMENU

3 snacks pr. person // + 75

Tatar af økologisk malkekvæg, chipotle, grillede bønner og syltet tomat

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Bagt torsk, majs, Ventréche, courgette og sauce på ristede fiskeben

eller

Filet af dådyr med glaserede rødbeder, ribs og pebersauce // +100

Solbær med solbær sorbet og ganache på mørk chokolade og espresso 

// 325

3 glas juicemenu // 130

A LA CARTE

3 snacks pr. person // 75

  Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Tatar af økologisk malkekvæg, chipotle, grillede bønner og syltet tomat // 110    

Confiterede jordskokker, kålskud fra Kiselgården og trøffelpecorino // 75    

Spæde kål fra Kiselgården, hokkaido, kapersbær, croutoner og sauce på persille // 185    

Bagt torsk, majs, Ventréche, courgette og sauce på ristede fiskeben // 185    

Filet af dådyr med glaserede rødbeder, ribs og pebersauce // 285

Solbær med solbær sorbet og ganache på mørk chokolade og espresso // 100    

Rombagte blommer, mazarinkage, saltet karamel og is på mirabeller // 100  

 

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.