Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.

THEOs FROKOSTMENU

Rørt oksetatar med chips og estragon
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Dagens fisk, pommes puré, palmekål, zucchini og muslingesauce med kao soi paste

eller

Bøf med mini spidskål, pommes puré, fedtegrever og sauce bordelaise // +100

Is på hasselnød, salt karamel, pære, kaffecreme og sprødt

 

Menu /325
Juicemenu 3 glas /130
3 glas vinmenu /325

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person /25

THEOs GRØNNE FROKOSTMENU

Stracciatella med græskar, salsa macha, og persille pesto

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

 

Agnolotti fyldt med græskar, brunet smør, pisket ricotta, urter og hasselnød

 

Is på hasselnød, salt karamel, pære, kaffecreme og sprødt

Menu /325
Juicemenu 3 glas /130
3 glas vinmenu /325

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person /25

À LA CARTE

SNACKS

Krustade med Røget cremefraiche, saltet citron og ørredrogn // 40

Arancini med safran og fermenteret hvidløg  // 35

Brioche med Kyllingelever og syltede kirsebær  // 45

Alle 3 snacks pr. person // 100

SMÅ RETTER

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Rørt oksetatar med chips og estragon  // 90

Hummus med puffede kikærter, beder, puntarella og vaduovan karry  // 85

Stracciatella med græskar, salsa macha og persille pesto  // 80

Bitter salat, radicchio, komquats, labneh, puffede quinoa og mynteolie // 80

Cavatelli med svampefond, tragtkantareller og parmesan  // 115 

HOVEDRETTER

Dagens fisk, pommes puré, palmekål, zucchini og muslingesauce med kao soi paste  // 185

Agnolotti fyldt med græskar, brunet smør, pisket ricotta og hasselnød // 185

Bøf med mini spidskål, pommes puré, fedtegrever og sauce bordelaise // 285

DESSERTER

Is på hasselnød, salt karamel, pære, kaffecreme og sprødt // 100

3 oste med knækbrød og vilde danske kvæder // 110

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd