Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter.

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.

THEOs FROKOSTMENU

Rørt tatar med sprød kål & modnet parmesan  

Brød på Ølandshvede fra Aurion med hvidløg og timian

Økologisk rosastegt svinemørbrad med løgpuré, cime di rapa & sauce med syltede gule beder, madagaskarpeber & morkler  

Eller  

Agnolotti med hummerfyld, tung hummerbisque, San Marzano-tomater, salt-syltede citroner & basilikum  
// +125

 

Tiramisu à la Theo med pistacieis & Amaretto

Menu // 325
Juicemenu  3 glas // 130
Vinmenu 3 glas // 325
Champagne & vinmenu 3 glas // 425

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30

THEOs GRØNNE FROKOSTMENU

Rødbedevariationer med høbagte, rehydrerede og rå rødbeder, labneh, radicchio, rød shiso, pistacievinaigrette & dukkah 

Brød på Ølandshvede fra Aurion med hvidløg og timian  

 

Aubergine-schnitzel med tomatsauce på brændte tomater, agurker i grøn urteyoghurt, kikærter & sprød chiliolie  

Tiramisu à la Theo med pistacieis & Amaretto

Menu // 325
Juicemenu  3 glas // 130
Vinmenu 3 glas // 325
Champagne & vinmenu 3 glas // 425

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30

À LA CARTE

SNACKS

Gildas med syltede chili, manzanilla-oliven & ansjos // 45

Krustade med tun, avokadocreme & salsa verde // 45

Kroket med brandade, ansjoscreme & katsoubushi // 45

Alle 3 snacks pr. person // 125

SMÅ RETTER

Brød på Ølandshvede med hvidløg og timian // 45

Rørt tatar med sprød kål & modnet parmesan // 110

Rødbedevariationer med høbagte, rehydrerede og rå rødbeder, labneh, radicchio, rød shiso, pistacievinaigrette & dukkah //110

Crudo på aborre med blodappelsin, tomatillo, agurk & korianderskud // 85

Stracciatella med bagt græskar, salsa macha, spicy honning & persillepesto// 80

Arancini med syltede tragtkantareller, cremet svampepuré & crudité // 80

Arrancini med safran og sort hvidløgscreme //80

STORE RETTER

Økologisk rosastegt svinemørbrad med løgpuré, cime di rapa & sauce med syltede gule beder, madagaskarpeber & morkler // 185

Aubergine-schnitzel med tomatsauce på brændte tomater, agurker i grøn urteyoghurt, kikærter & sprød chiliolie // 185

Agnolotti med hummerfyld, tung hummerbisque, San Marzano-tomater, salt-syltede citroner & basilikum // 310

DESSERTER

Tiramisu à la Theo med pistacieis & Amaretto // 100

Affogato – espresso med vaniljeis //85

3 oste med knækbrød og kvædekompot // 110

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd