MENU

Væksthuset menu

Menuen
Black Label caviar, røget cremefraiche med urter og citron Serveres med blinis + 250

Tomat, timian-emulsion, røgede mandler og tomat consommé

Kartofler, creme fraiche, trøffelcreme, puffede kartofler, frisk trøffel

Pocheret kammusling, majs, æble, hummerbisque med vanilje

Torsk bagt på miso og brunet smør, courgette med beurre blanc, løgpuré

Vilde blåbær med vaniljeis og sød miso
Tilkøb Baerii caviar + 95

Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA Serveres med hybenkompot + 125

Pris for menuen 725

Pris for vinparring 5 glas 525

Pris for Champagne og vinparring 5 glas 625

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Væksthuset Menu er det ideelle valg, hvis man vil igennem et univers af indtryk og smage kreeret af vores dygtige køkkenchef. 

Her er der lagt energi i detaljeværket og for at give den absolut bedste oplevelse. Vi benytter kun sæsonens bedste råvarer og lægger meget fokus i at kreere retter, der er relevante og innovative.