MENU

Væksthuset menu

Black Label caviar, creme fraiche og urter
Serveres med blinis
+250

Menuen 

Nordisk misovaffel, peberrods creme fraiche og friske urter

Tun tartar i sprød krustade, emulsion af hasselnødder og sprøde jordskokkechips

Kammusling, tiger milk med dildolie, agurk, syltet ræddike og syltede løg

Surdejsbrød med urtesmør

 Romanesco blomkål, kørvel-skum, linsesauce

Blåmuslinger, saffrancreme, baby fennikel, radiser, syltede umodne jordbær, saltede valnødder og porresalt

Torsk, sellericreme, Beurre Blanc med ørredrogn og purløg, sprød grønkål og skalotteløg

 

Blandet Frillice salat med hvidløgsskum, ristede pinjekerner og blodappelsin, dampede og marinerede kartofler.

Vaniljemousse, olie fra solbærgrene med consomé af kvædete

Hasselnøddeis med rabarberkompot, sprød hvid chokolade, timian og tuilles

Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA Serveres med hybenkompot +125

Menu / 725
Vinmenu 5 glas / 525
Vinmenu med champagne 6 glas / 625

Væksthuset GRØN menu

Black Label caviar, creme fraiche med urter og citron
Serveres med blinis
+250

Menuen 

Nordisk misovaffel, peberrods creme fraiche og friske urter

Nordisk Criolla med syltet grønt i sprød krustade, emulsion af hasselnødder og sprøde jordskokkechips

Jordskokker, tiger milk med dildolie, agurk, syltet ræddike og syltede løg

Surdejsbrød med urtesmør

 Romanesco blomkål, kørvel-skum, linsesauce

Blomkål, saffrancreme, baby fennikel, radiser, syltede umodne jordbær, saltede valnødder og porresalt

Saltbagt selleri, langtidsbagte porrer, sellericreme, Beurre Blanc med citronperler og purløg, sprød grønkål og skalotteløg

Blandet Frillice salat med hvidløgsskum, ristede pinjekerner og blodappelsin, dampede og marinerede kartofler

Vaniljemousse, olie fra solbærgrene med consomé af kvædete

Hasselnøddeis med rabarberkompot, sprød hvid chokolade, timian og tuilles

Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA Serveres med hybenkompot +125

Menu / 725
Vinmenu 5 glas / 525
Vinmenu med champagne 6 glas / 625

Forvent at afsætte ca. 3 timer til Væksthuset menu.

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Væksthuset Menu er det ideelle valg, hvis man vil igennem et univers af indtryk og smage kreeret af vores dygtige køkkenchef. 

Her er der lagt energi i detaljeværket og for at give den absolut bedste oplevelse. Vi benytter kun sæsonens bedste råvarer og lægger meget fokus i at kreere retter, der er relevante og innovative.