Væksthuset menu
Black Label caviar, creme fraiche og urter
Serveres med blinis
+250
Menuen
Nordisk misovaffel, peberrods creme fraiche og friske urter
Tun tartar i sprød krustade, emulsion af hasselnødder og sprøde jordskokkechips
–
Kammusling, tiger milk med dildolie, agurk, syltet ræddike og syltede løg
Surdejsbrød med urtesmør
–
Romanesco blomkål, kørvel-skum, linsesauce
–
Blåmuslinger, saffrancreme, baby fennikel, radiser, syltede umodne jordbær, saltede valnødder og porresalt
–
Torsk, sellericreme, Beurre Blanc med ørredrogn og purløg, sprød grønkål og skalotteløg
Blandet Frillice salat med hvidløgsskum, ristede pinjekerner og blodappelsin, dampede og marinerede kartofler.
–
Vaniljemousse, olie fra solbærgrene med consomé af kvædete
–
Hasselnøddeis med rabarberkompot, sprød hvid chokolade, timian og tuilles
–
Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA Serveres med hybenkompot +125
Menu / 725
Vinmenu 5 glas / 525
Vinmenu med champagne 6 glas / 625
Væksthuset GRØN menu
Black Label caviar, creme fraiche med urter og citron
Serveres med blinis
+250
Menuen
Nordisk misovaffel, peberrods creme fraiche og friske urter
Nordisk Criolla med syltet grønt i sprød krustade, emulsion af hasselnødder og sprøde jordskokkechips
–
Jordskokker, tiger milk med dildolie, agurk, syltet ræddike og syltede løg
Surdejsbrød med urtesmør
–
Romanesco blomkål, kørvel-skum, linsesauce
–
Blomkål, saffrancreme, baby fennikel, radiser, syltede umodne jordbær, saltede valnødder og porresalt
–
Saltbagt selleri, langtidsbagte porrer, sellericreme, Beurre Blanc med citronperler og purløg, sprød grønkål og skalotteløg
–
Blandet Frillice salat med hvidløgsskum, ristede pinjekerner og blodappelsin, dampede og marinerede kartofler
–
Vaniljemousse, olie fra solbærgrene med consomé af kvædete
–
Hasselnøddeis med rabarberkompot, sprød hvid chokolade, timian og tuilles
–
Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA Serveres med hybenkompot +125
Menu / 725
Vinmenu 5 glas / 525
Vinmenu med champagne 6 glas / 625
Forvent at afsætte ca. 3 timer til Væksthuset menu.
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Væksthuset Menu er det ideelle valg, hvis man vil igennem et univers af indtryk og smage kreeret af vores dygtige køkkenchef.
Her er der lagt energi i detaljeværket og for at give den absolut bedste oplevelse. Vi benytter kun sæsonens bedste råvarer og lægger meget fokus i at kreere retter, der er relevante og innovative.
