Væksthuset menu
Black Label caviar, creme fraiche med urter og citron
Serveres med blinis
+250
Menuen
Sprød vaffel, ostecreme og kardemomme
Friterede tapioka perler med furikake, blæksprutte, avocado, purløg
–
Rimmede kammuslinger, blomkålssauce, purløgsolie, ørredrogn
Surdejsbrød med urtesmør
–
Romanesco blomkål, kørvel-skum, linsesauce, lime
–
Jomfruhummer, safrancreme, pistacie-knas, baby fennikel, radise
–
Dagens fisk med peberrodscreme, fiskesauce skum, karotter, ristede mandler
Radicchiosalat, kartofler, balsamico, radise
–
Cheesecake med bær, bærmarmelade, honningtuile
–
Chokoladesorbet, saltet karamel, bærsirup
–
Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA Serveres med hybenkompot +125
Menu / 725
Vinmenu 5 glas / 525
Vinmenu med champagne 6 glas / 625
Væksthuset GRØN menu
Black Label caviar, creme fraiche med urter og citron
Serveres med blinis
+250
Menuen
Sprød vaffel, ostecreme og kardemomme
Friterede tapioka perler med furikake, aubergine, avocado, purløg
–
Saltede jordskokker, blomkål sauce, purløgsolie, finger lime
Surdejsbrød med urtesmør
–
Romanesco blomkål, kørvel-skum, linsesauce, lime
–
Courgette, safrancreme, pistacie-knas, baby fennikel, radise
–
Lilla blomkål med peberrodscreme, fiskesauce skum, baby gulerødder, ristede mandler
Radicchiosalat, kartofler, balsamico, radise
–
Cheesecake med bær, bærmarmelade, honning tuile
–
Chokoladesorbet, saltet karamel, bærsirup
–
Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA Serveres med hybenkompot +125
Menu / 725
Vinmenu 5 glas / 525
Vinmenu med champagne 6 glas / 625
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Væksthuset Menu er det ideelle valg, hvis man vil igennem et univers af indtryk og smage kreeret af vores dygtige køkkenchef.
Her er der lagt energi i detaljeværket og for at give den absolut bedste oplevelse. Vi benytter kun sæsonens bedste råvarer og lægger meget fokus i at kreere retter, der er relevante og innovative.