Væksthuset menu
Menuen
Tomat, timian-emulsion, røgede mandler og tomat consommé
–
Kartofler, creme fraiche, trøffelcreme, puffede kartofler, frisk trøffel
–
Pocheret kammusling, majs, æble, hummerbisque med vanilje
–
Torsk bagt på miso og brunet smør, courgette med beurre blanc, løgpuré
–
Vilde blåbær med vaniljeis og sød miso
Tilkøb Baerii caviar + 95
–
Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA Serveres med hybenkompot + 125
–
Pris for menuen 725
Pris for vinparring 5 glas 525
Pris for Champagne og vinparring 5 glas 625
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Væksthuset Menu er det ideelle valg, hvis man vil igennem et univers af indtryk og smage kreeret af vores dygtige køkkenchef.
Her er der lagt energi i detaljeværket og for at give den absolut bedste oplevelse. Vi benytter kun sæsonens bedste råvarer og lægger meget fokus i at kreere retter, der er relevante og innovative.
![](https://norrlyst.dk/wp-content/uploads/2023/10/38-_OSR0540-768x960.jpg)