Væksthuset menu
Hengemte tomater fra Toftegård og røget makrel
Rødbeder fra Palleshave og solbær fra sommeren 2023
“Eclair” aromatiske svampe og Vesterhavsost
Tatar af økologisk malkekvæg og enebær fra Bornholm
Hasselnød “choux” og hyben fra Vestamager
–
“Bao”, okse fra Skovstrupgård, syrlige ribs og shiso
–
Orientalsk Skov
Dumplings med kylling fra Hopballe Mølle, shiso olie og bouillon
–
Nordisk Skov
Grillet fladbrød, svampe creme, syltede svampe fra Fungafarm og brøndkarse
–
Tilkøb: Caviar “Black Label”, jomfruhummer fra Læsø, confiteret knoldselleri og solsikkefrø + 175
–
Dansk Skov
Biodynamisk okse, rødbeder fra Palleshave, syrnet fløde og vafler med røget marv
–
Engelsk have
Forfriskende pære fra haven med rosmarin
–
Nordamerikansk skov
Valnød “Mazarin”, is på valnødpraliné og grøn valnødsirup
–
Pris for menuen 725
Pris for vinparring 4 glas 425
Pris for Champagne og vinparring 4 glas 525
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Væksthuset Menu er det ideelle valg, hvis man vil igennem et univers af indtryk og smage kreeret af vores dygtige køkkenchef.
Her er der lagt energi i detaljeværket og for at give den absolut bedste oplevelse. Vi benytter kun sæsonens bedste råvarer og lægger meget fokus i at kreere retter, der er relevante og innovative.