MENU

Væksthuset menu

Black Label caviar, creme fraiche med urter og citron
Serveres med blinis
+250


Snacks

Bagte gule beder, græskarkerner, sennepskorn, stikkelsbær, gedeost og mynte
Surdejsbrød m. hjemmekværnet syrnet smør og løvstikkepulver

Confiterede æggeblommer, spinatpuré, jordbær, kål og Vesterhavsost

Blæksprutte, agurk, ramsløgskapers, perleløg,
ørredrogn og beurre blanc

Bagt torsk, svampeskum, kejserhatte, kantareller
og brunet smør vinaigrette

Blommer, yuzu, vaniljeis, karamel og hasselnødder


Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA
Serveres med hybenkompot
+125


Menu / 725
Vinmenu 5 glas / 525
Vinmenu med champagne 6 glas / 625

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Væksthuset Menu er det ideelle valg, hvis man vil igennem et univers af indtryk og smage kreeret af vores dygtige køkkenchef. 

Her er der lagt energi i detaljeværket og for at give den absolut bedste oplevelse. Vi benytter kun sæsonens bedste råvarer og lægger meget fokus i at kreere retter, der er relevante og innovative.