MENU

Væksthuset menu

Black Label caviar, creme fraiche med urter og citron
Serveres med blinis
+250

Menuen 

Sprød vaffel, ostecreme og kardemomme
Friterede tapioka perler med furikake, blæksprutte, avocado, purløg

Rimmede kammuslinger, blomkålssauce, purløgsolie, ørredrogn

Surdejsbrød med urtesmør

 Romanesco blomkål, kørvel-skum, linsesauce, lime

Jomfruhummer, safrancreme, pistacie-knas, baby fennikel, radise

Dagens fisk med peberrodscreme, fiskesauce skum, karotter, ristede mandler

Radicchiosalat, kartofler, balsamico, radise

Cheesecake med bær, bærmarmelade, honningtuile

Chokoladesorbet, saltet karamel, bærsirup

Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA Serveres med hybenkompot +125

Menu / 725
Vinmenu 5 glas / 525
Vinmenu med champagne 6 glas / 625

Væksthuset GRØN menu

Black Label caviar, creme fraiche med urter og citron
Serveres med blinis
+250

Menuen 

Sprød vaffel, ostecreme og kardemomme
Friterede tapioka perler med furikake, aubergine, avocado, purløg

Saltede jordskokker, blomkål sauce, purløgsolie, finger lime

Surdejsbrød med urtesmør

 Romanesco blomkål, kørvel-skum, linsesauce, lime

Courgette, safrancreme, pistacie-knas, baby fennikel, radise

Lilla blomkål med peberrodscreme, fiskesauce skum, baby gulerødder, ristede mandler

Radicchiosalat, kartofler, balsamico, radise

Cheesecake med bær, bærmarmelade, honning tuile

Chokoladesorbet, saltet karamel, bærsirup

Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA Serveres med hybenkompot +125

Menu / 725
Vinmenu 5 glas / 525
Vinmenu med champagne 6 glas / 625

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Væksthuset Menu er det ideelle valg, hvis man vil igennem et univers af indtryk og smage kreeret af vores dygtige køkkenchef. 

Her er der lagt energi i detaljeværket og for at give den absolut bedste oplevelse. Vi benytter kun sæsonens bedste råvarer og lægger meget fokus i at kreere retter, der er relevante og innovative.