Væksthuset menu
Black Label caviar, creme fraiche med urter og citron
Serveres med blinis
+250
Snacks
–
Bagte gule beder, græskarkerner, sennepskorn, stikkelsbær, gedeost og mynte
Surdejsbrød m. hjemmekværnet syrnet smør og løvstikkepulver
–
Confiterede æggeblommer, spinatpuré, jordbær, kål og Vesterhavsost
–
Blæksprutte, agurk, ramsløgskapers, perleløg,
ørredrogn og beurre blanc
–
Bagt torsk, svampeskum, kejserhatte, kantareller
og brunet smør vinaigrette
–
Blommer, yuzu, vaniljeis, karamel og hasselnødder
Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA
Serveres med hybenkompot
+125
Menu / 725
Vinmenu 5 glas / 525
Vinmenu med champagne 6 glas / 625
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Væksthuset Menu er det ideelle valg, hvis man vil igennem et univers af indtryk og smage kreeret af vores dygtige køkkenchef.
Her er der lagt energi i detaljeværket og for at give den absolut bedste oplevelse. Vi benytter kun sæsonens bedste råvarer og lægger meget fokus i at kreere retter, der er relevante og innovative.