MENU

Væksthuset menu

+ 250
Black Label caviar, røget cremefraiche med urter og citron Serveres med blinis

Menuen

Tomat, timian-emulsion, røgede mandler og tomat consommé

Danske hvide asparges med grønne jordbær, røget Vesterhavsost og hyldeblomst

Smørpocheret hummer med havtorn, glaseret gulerod, hasselnød og enebærskum

Bagt torsk med brunet smør, brændte ærter, grønne asparges og sauce beurre blanc

Nye danske jordbær, vaniljeis og sød miso

+ 125
Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA Serveres med hybenkompot

Pris for snacks & menuen 725

Pris for vinparring 4 glas 425

Pris for Champagne og vinparring 4 glas 525

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Væksthuset Menu er det ideelle valg, hvis man vil igennem et univers af indtryk og smage kreeret af vores dygtige køkkenchef. 

Her er der lagt energi i detaljeværket og for at give den absolut bedste oplevelse. Vi benytter kun sæsonens bedste råvarer og lægger meget fokus i at kreere retter, der er relevante og innovative.