FROKOST
Tatar på malkekvæg, løvstikkeemulsion, kapers, frisée, parmesan tuile
Gemini Signatur Brød med urter og hvidløg
–
Dampet torsk, savojkål, Romanesco, sauce på brunet smør og vilde urter
eller
Oksemørbrad, stegte jordskokker, rødvinssauce og knuste kartofler
+ 125
–
Bergamottekage med feuilletine og bergamotte-mousse, bergamotte-is, hasselnødder, pralinémousse og olie på citronmelisse
Eller
Gemini signatur dessert
Chokolademousse, chokoladebrownie, pistacieis, hybenrose gelé
+ 50
Menu 325
Vinmenu 3 glas 325
Juicemenu 3 glas 135
GRØN FROKOST
Bagte rødbeder, creme på gedeost, radise, syltet rødløg, hindbær vinaigrette og rød Mizuna
Gemini Signatur Brød med urter og hvidløg
–
Perlebygotto med svampe, citrontimian olie, sort hvidløg, pinjekerner, kål
–
Bergamottekage med feuilletine og bergamotte-mousse, bergamotte-is, hasselnødder, pralinémousse og olie på citronmelisse
Eller
Gemini signatur dessert
Chokolademousse, chokoladebrownie, pistacieis, hybenrose gelé
+ 50
Menu 325
Vinmenu 3 glas 325
Juicemenu 3 glas 135
A LA CARTE
Tatar på malkekvæg, løvstikkeemulsion, kapers, frisée, parmesan tuile og Balsamico glaze
110
Ceviche af kuller, glaskål, daikon, passionsfrugt, kokos, chiliolie og korianderskud
145
Bagte rødbeder, creme på gedeost, radise, syltet rødløg, hindbær vinaigrette og rød Mizuna
75
Vol au Vent med morkel, østershatte og markchampignon, Mornay, persilleolie, kørvel og Karamelsten fra Arla Unika
95
Gemini Signatur Brød med urter og hvidløg
45
Dampet torsk, savojkål, Romanesco, sauce på brunet smør og vilde urter
195
Perlebygotto med svampe, citrontimian olie, sort hvidløg, pinjekerner, kål
175
Oksemørbrad, stegte jordskokker, rødvinssauce og knuste kartofler
320
Bergamottekage med feuilletine og bergamotte-mousse, bergamotte-is, hasselnødder, pralinémousse og olie på citronmelisse
100
Gemini signatur dessert
Chokolademousse, chokoladebrownie, pistacieis, hybenrose gele
150
3 danske oste fra Arla Unika, sprødt knækbrød og sæsonens kompot
110
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Frokost
Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter
Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.