FORÅRETS FROKOST

3 snacks pr. person // + 75

Tatar af økologisk malkekvæg med glaskål, peberrod og agurk

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille

Stegt kuller, porre fra Kiselgården og Sandefjord sauce

eller

Grillet oksemørbrad med nye løg, hvide asparges og pebersauce + 100

Rabarbersorbet med hvid chokokolade og rålakrids

// 325

3 glas vinmenu // 245

3 glas juice // 135

A LA CARTE

3 snacks pr. person // 75

Friskost ”Provenciale” // 75

Knoldselleri med kimchi og mirin // 85

Tatar af økologisk malkekvæg med glaskål, peberrod og agurk // 110

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille // 45

Stegt kuller, porre fra Kiselgården og Sandefjord sauce // 195

Grillet oksemørbrad med nye løg, hvide asparges og pebersauce // 295

Kartoffeltærte med syltede små løg, sennepsskud, nye ærter og sauce på trøffel // 195

Børnemenu – op til 12 år // 95
Sprødt kyllingebryst med Pommes Frites, grønt og sød overraskelse

Rabarber sorbet med hvid chokokolade og rålakrids // 125

Æblesorbet, sprød crumble og luftig citron verbena // 135

12 mdr. Grubelagret Vesterhavsost med blommechutney og hasselnød // 120

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.