VINTERENS FROKOST

Tatar på malkekvæg fra ”Spis min Gris” peberrodsmousse, brændt citron og sprødt rugbrød

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille

Stegt lange, jordskokker, puré på svampe, syltede perleløg og Sauce Sandefjord

Tilvalg: Rossini Caviar + 65

eller

Stegt kalvefilet, salatløg, trøffelsky, tørret rehydreret selleri, løgpuré + 100

Blodappelsinsorbet, citrus confit, krystalliseret hvid chokolade med citrus og flødekaramel

eller

Gemini signatur dessert

Chokolademousse, chokoladekage, chokoladesorbet, havrecrumble, creme anglaise og praliné + 50

// 325

A LA CARTE

Tatar på malkekvæg fra ”Spis min Gris” peberrodsmousse, brændt citron og sprødt rugbrød
110

Rehydreret selleri, ponzu, kimchi og saltet cashew
110

Friskost, løvstikkeolie og sprøde jordskokker
75

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille
45

Stegt lange, jordskokker, puré på svampe, syltede perleløg og Sauce Sandefjord
195

“Svampetoast” Grillet brød, stegte østershatte, farseret morkel, svampeglace og timianolie
195

Blodappelsinsorbet, citrus confit, krystalliseret hvid chokolade med citrus og flødekaramel
100

Gemini signatur dessert

Chokolademousse, chokoladekage, chokoladesorbet, havrecrumble, creme anglaise og praliné
150

3 franske oste, sprødt knækbrød og blommechutney
110

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.