FORÅRETS FROKOST
3 snacks pr. person // + 75
–
Tatar af økologisk malkekvæg med glaskål, peberrod og agurk
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille
–
Stegt kuller, porre fra Kiselgården og Sandefjord sauce
eller
Grillet oksemørbrad med nye løg, hvide asparges og pebersauce + 100
–
Rabarbersorbet med hvid chokokolade og rålakrids
// 325
3 glas vinmenu // 245
3 glas juice // 135
A LA CARTE
–
3 snacks pr. person // 75
Friskost ”Provenciale” // 75
Knoldselleri med kimchi og mirin // 85
Tatar af økologisk malkekvæg med glaskål, peberrod og agurk // 110
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille // 45
Stegt kuller, porre fra Kiselgården og Sandefjord sauce // 195
Grillet oksemørbrad med nye løg, hvide asparges og pebersauce // 295
Kartoffeltærte med syltede små løg, sennepsskud, nye ærter og sauce på trøffel // 195
Børnemenu – op til 12 år // 95
Sprødt kyllingebryst med Pommes Frites, grønt og sød overraskelse
Rabarber sorbet med hvid chokokolade og rålakrids // 125
Æblesorbet, sprød crumble og luftig citron verbena // 135
12 mdr. Grubelagret Vesterhavsost med blommechutney og hasselnød // 120
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Frokost
Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter
Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.