SOMMERENS FROKOST

3 snacks pr. person // + 75

Tatar af økologisk malkekvæg med kaffeolie, sesam og sake

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille

Stegt torsk, bladbeder, creme på grillet aubergine og muslingesauce

eller

Grillet oksemørbrad med palmekål, selleripuré og aromatisk pebersauce + 100

Blommer i Madeira, is på marcipan og mørk chokolade

// 325

3 glas vinmenu // 245

3 glas juice // 135

A LA CARTE

3 snacks pr. person // 75

Ricotta, saltede pistacienødder, figner og Balsamico // 75

Torsk, blegselleri, dildcreme og ramsløgsskum // 85

Tatar af økologisk malkekvæg med kaffeolie, sesam og sake // 110

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille // 45

Stegt torsk, bladbeder, creme på grillet aubergine og muslingesauce // 195

Grillet oksemørbrad med palmekål, selleripuré og aromatisk pebersauce // 295

Tærte med aromatisk svampefyld, stegte kantareller og svampesauce // 195

Blommer i Madeira, is på marcipan og mørk chokolade // 125

Honning-is, tuille og sauce på havtorn // 135

3 danske ost med chutney og kernebrød // 120

Børnemenu – op til 12 år // 95
Sprødt kyllingebryst med Pommes Frites, grønt og sød overraskelse

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.