FROKOST

Tatar på malkekvæg, løvstikkeemulsion, kapers, frisée, parmesan tuile

Gemini Signatur Brød med urter og hvidløg

Dampet torsk, savojkål, Romanesco, sauce på brunet smør og vilde urter

eller

Oksemørbrad, stegte jordskokker, rødvinssauce og knuste kartofler  
+ 125

Bergamottekage med feuilletine og bergamotte-mousse, bergamotte-is, hasselnødder, pralinémousse og olie på citronmelisse 

Eller

Gemini signatur dessert

Chokolademousse, chokoladebrownie, pistacieis, hybenrose gelé
+ 50

Menu 325

Vinmenu 3 glas 325

Juicemenu 3 glas 135

GRØN FROKOST

Bagte rødbeder, creme på gedeost, radise, syltet rødløg, hindbær vinaigrette og rød Mizuna

Gemini Signatur Brød med urter og hvidløg

Perlebygotto med svampe, citrontimian olie, sort hvidløg, pinjekerner, kål

Bergamottekage med feuilletine og bergamotte-mousse, bergamotte-is, hasselnødder, pralinémousse og olie på citronmelisse 

Eller

Gemini signatur dessert

Chokolademousse, chokoladebrownie, pistacieis, hybenrose gelé
+ 50

Menu 325

Vinmenu 3 glas 325

Juicemenu 3 glas 135

A LA CARTE

Tatar på malkekvæg, løvstikkeemulsion, kapers, frisée, parmesan tuile og Balsamico glaze
110

Ceviche af kuller, glaskål, daikon, passionsfrugt, kokos, chiliolie og korianderskud
145

Bagte rødbeder, creme på gedeost, radise, syltet rødløg, hindbær vinaigrette og rød Mizuna
75

Vol au Vent med morkel, østershatte og markchampignon, Mornay, persilleolie, kørvel og Karamelsten fra Arla Unika
95

Gemini Signatur Brød med urter og hvidløg
45

Dampet torsk, savojkål, Romanesco, sauce på brunet smør og vilde urter
195

Perlebygotto med svampe, citrontimian olie, sort hvidløg, pinjekerner, kål
175

Oksemørbrad, stegte jordskokker, rødvinssauce og knuste kartofler  
320

Bergamottekage med feuilletine og bergamotte-mousse, bergamotte-is, hasselnødder, pralinémousse og olie på citronmelisse 
100

Gemini signatur dessert
Chokolademousse, chokoladebrownie, pistacieis, hybenrose gele
150

3 danske oste fra Arla Unika, sprødt knækbrød og sæsonens kompot
110

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.