FORÅRETS FROKOST

Tatar med 5-spice sauce, syltede tyttebær, trøffelmayo, piment d’espelette,
friske urter
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille

Bagt torsk, stegte hvidløgsskud, fenikel croduté, stegt Romaine salat, ristede hasselnødder, champagnesauce

eller
Ribeye, trøffel svampe puré, glaserede rødbeder, pommes puré,
trøffelsauce + 125

Rabarberkompot, hvid chokolademousse, krystalliseret hvid chokolade med tørrede bær, yoghurtsorbet med kamilleblomst
eller
Gemini signatur dessert
Solbærkompot, hvid chokolademousse, Creme Anglaise, chokolade sorbet, churros med hibiscussukker +50

 

Menu 325
Vinmenu 3 glas 245
Juicemenu 3 glas 135

A LA CARTE

3 snacks pr. person
 75

Tatar med 5-spice sauce, syltede tyttebær, trøffelmayo, piment d’espelette, friske urter 
110

Rimmet kammusling, kartoffelcreme, daikon Brunoise, sauce med krondild, dildolie, yuzu marinerede agurk
110

Rehydreret rødbede, gedeost, ristede pinjekerner, aronia vinaigrette
75

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille
45

Stegte kalvebrisler, nye kartofler, blomkålspuré, svampebouillon, syltede bøgehatte

145

Bagt torsk, stegte hvidløgsskud, fenikel croduté, stegt Romaine salat, ristede hasselnødder, champagnesauce

195

Pocheret æg, stegte hvide asparges, baby grønkål, rosenkål, kartoffelchips, brioche, brunet smørsauce

195

Ribeye, trøffel svampe puré, glaserede rødbeder, pommes puré, trøffelsauce
320
 
Rabarberkompot, hvid chokolademousse, krystalliseret hvid chokolade med tørrede bær, yoghurtsorbet med kamilleblomst
100

Gemini signatur dessert
Solbærkompot, hvid chokolademousse, Creme Anglaise, chokolade sorbet, churros med hibiscussukker
150

3 franske oste, sprødt knækbrød og blommechutney
110

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.