SOMMERENS FROKOST
3 snacks pr. person // + 75
–
Tatar af økologisk malkekvæg med kaffeolie, sesam og sake
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille
–
Stegt torsk, bladbeder, creme på grillet aubergine og muslingesauce
eller
Grillet oksemørbrad med palmekål, selleripuré og aromatisk pebersauce + 100
–
Blommer i Madeira, is på marcipan og mørk chokolade
// 325
3 glas vinmenu // 245
3 glas juice // 135
A LA CARTE
3 snacks pr. person // 75
Ricotta, saltede pistacienødder, figner og Balsamico // 75
Torsk, blegselleri, dildcreme og ramsløgsskum // 85
Tatar af økologisk malkekvæg med kaffeolie, sesam og sake // 110
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille // 45
Stegt torsk, bladbeder, creme på grillet aubergine og muslingesauce // 195
Grillet oksemørbrad med palmekål, selleripuré og aromatisk pebersauce // 295
Tærte med aromatisk svampefyld, stegte kantareller og svampesauce // 195
Blommer i Madeira, is på marcipan og mørk chokolade // 125
Honning-is, tuille og sauce på havtorn // 135
3 danske ost med chutney og kernebrød // 120
–
Børnemenu – op til 12 år // 95
Sprødt kyllingebryst med Pommes Frites, grønt og sød overraskelse
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Frokost
Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter
Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.