EN AFTEN PÅ NORRLYST
Baseret på sæsonens bedste råvarer
Tatar af okse, kartoffelpandekage, dansk Kimchi, lime- og jalapeñomayo
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med pisket smør
–
Stegt kammusling, ristet fiskebouillon, sød kartoffelpuré, agurk og urteolie
–
Smørstegt torsk, blomkålspuré, sauteret blomkål, Shiso og Sauce Vierge
eller
Stegt Rib Eye, N’duja jus, broccolini, Pommes Maxim og sprød tapioka
+ 100
–
Danske jordbær marineret i hyldeblomst, is på kokosnød, vaniljecreme, Szechuan marengs og limegelé
En aften på Norrlyst // 450
Vinmenu 4 glas // 350
Juicemenu 4 glas // 175
Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25
EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST
Baseret på sæsonens bedste råvarer
Tatar på guldbede, dansk Kimchi, lime- og jalapeñomayo
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med porresmør
Stegte kejserhatte, svampebouillon, sød kartoffelpuré, agurk og urteolie
–
Grillet aubergine, Vadouvan jus, Labneh, Dukkah og bagt Romanesco
–
Rabarberkompot, chokoladesorbet, brownie og crudité på rabarber
En grøn aften på Norrlyst // 450
Vinmenu 4 glas // 350
Juicemenu a4 glas // 175
Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores 4 retters Norrlyst menu og vores 4 retters grønne Norrlyst menu.
Vores menuer er altid fuld af kontraster og tager udgangspunkt i gode danske råvarer og vi tilbereder dem med respekt for smagen. Det hele ender ud i det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.
![](https://norrlyst.dk/wp-content/uploads/2023/01/Norrlyst_Efterar-018-819x1024.jpg)