Aften

Til aften serverer vi vores 4 retters Norrlyst menu og vores 4 retters grønne Norrlyst menu. 


Vores menuer er altid fuld af kontraster og tager udgangspunkt i gode danske råvarer og vi tilbereder dem med respekt for smagen. Det hele ender ud i det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.

Norrlyst_Efterår-018

NORRLYST
AFTENMENU

Tatar af dansk kvæg med syltede perleløg, blomkål og ramsløgskapers

Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk

 

Røget havkat serveret i tomatcomsommé og syltede grønne tomater

 

Stegt kulmule, selleri, sommerkål fra Kiselgården, beurre blanc og frisk løvstikke

eller 

Farseret vagtel, grønne asparges, ærtepure og sauce på graneddike //+ 125 

 

Is på skovsyre, svampet mandelkage og hyldebær

NORRLYST
GRØN AFTENMENU

Kartofler fra Kiselgården og guldklimp ost fra Arla Unika

Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk

  

Vol-au-vent med røget ost, friske grønne ærter og fermenterede løg

 

Blomkål, perleløg, sirup af granolie og gran skud og beurre blanc

 

Sorbet af ristede danske jordbær, karamelliseret havre og tagetes

Menu 495

Vinmenu 4 glas 425

Champagne & Vinmenu 4 glas 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person 30

NORRLYST AFTEN
À LA CARTE

Snacks

Black Label caviar 10 gram, creme fraiche, rødløg og blinis 240
Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 40

Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85

Krustade med rimmet kammusling, agurk, kefirfløde og ørredrogn 65

Charcuteri fra Troldgaarden med sylt 75

Syltede babyferskner 40

Retter

Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk 45

Tartar af dansk kvæg med syltede perleløg, blomkål og ramsløgskapers 110

Kartofler fra Kiselgården og guldklimp ost fra Arla Unika 110

Kartofler fra Kiselgården og guldklimp ost fra Arla Unika 135

Vol-au-vent med røget ost, friske grønne ærter og fermenterede løg 135

Stegt kulmule, selleri, sommerkål fra Kieselgården, beurre blanc og frisk løvstikke 185

Blomkål, perleløg, sirup af granolie og gran skud og beurre blanc 185

Farseret vagtel, grønne asparges, ærtepure og sauce på graneddike 310

Dessert & ost

Is på havesyre, mandelkage og hyldebær 115

Sorbet af ristede danske jordbær, karamelliseret havre og tagetes 125

Udvalg af danske oste, sprødt fladbrød og sødt
3 stk / 5 stk
110 / 150

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd