EN AFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på vinterens bedste råvarer

NORRLYSTS SIGNATUR TATAR
af økologisk malkekvæg med stikkelsbær, persille og saltede mandler  // 140

CONFITEREDE KALVEBRISLER
små løg, ingefær og skummende morkelsauce // 145

STEGT KULLER
grillet porre, ramsløgscreme og sauce på brunet smør og ponzu // 185

ÆBLE SORBET
mælkechokolade, kardemomme og aromatisk æblekage // 100

En aften på Norrlyst // 450

Vinmenu 4 glas // 350

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25

EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på vinterens bedste råvarer

BAGT GLASKÅL
spæde rosenkål, hasselnødder fra Piemonte, dild og peberrodsfløde  // 140

CONFITEREDE JORDSKOKKER
små løg, karamelliseret løgpuré og skummende morkelsauce  // 145

PALMEKÅL FRA KISELGÅRDEN
confiteret æggeblomme, kartoffel puré og sauce på brunet smør og ponzu // 185

IS PÅ PISTACIE & LIMEBLADE
hvid chokoladecreme og nougatine // 100

En grøn aften på Norrlyst // 450

Vinmenu 4 glas // 350

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 4 retters Norrlyst menu og vores 4 retters grønne Norrlyst menu. 


Vores menuer er altid fuld af kontraster og tager udgangspunkt i gode danske råvarer og vi tilbereder dem med respekt for smagen. Det hele ender ud i det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.