EN AFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på sæsonens bedste råvarer

TATAR AF ØKOLOGISK MALKEKVÆG
Mayo på palmekål, surdejscrumble og citronsyltede majroer

ROSSINI CAVIAR
Stegt havtaskekæbe, porre fra Kiselgården og rosa peber

STEGT KULLER
Confiteret citronsauce, ristet kålrabi og cremet skorzonerrod

eller opgrader til

STEGT ANDEBRYST + 100
Danske gulerødder, sauce på kråse og andeskrog, syltede kirsebær og sort trompethat

MANDARIN SORBET
Krydderkage, rosmarin karamel og syltet hybenrose 

En aften på Norrlyst // 450

Vinmenu 4 glas // 350

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25

EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på sæsonens bedste råvarer

SALTBAGT KÅLRABI
Mayo på brunet smør, surdejscrumble og citronsyltede majroer

ROSSINI CAVIAR
Stegte jordskokker, græskar og luftig græskar sauce

CONFITERET SKORZONERROD
Confiteret citronsauce, cremet skorzonerrod og vagtelæg

HASSELNØDDE IS
Syltede kirsebær, nøddekrokant og luftig honning

En grøn aften på Norrlyst // 450

Vinmenu 4 glas // 350

Juicemenu a4 glas // 175

Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 4 retters Norrlyst menu og vores 4 retters grønne Norrlyst menu. 


Vores menuer er altid fuld af kontraster og tager udgangspunkt i gode danske råvarer og vi tilbereder dem med respekt for smagen. Det hele ender ud i det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.