EN AFTEN PÅ NORRLYST
Baseret på vinterens bedste råvarer
NORRLYSTS SIGNATUR TATAR
af økologisk malkekvæg med stikkelsbær, persille og saltede mandler // 140
CONFITEREDE KALVEBRISLER
små løg, ingefær og skummende morkelsauce // 145
STEGT KULLER
grillet porre, ramsløgscreme og sauce på brunet smør og ponzu // 185
ÆBLE SORBET
mælkechokolade, kardemomme og aromatisk æblekage // 100
En aften på Norrlyst // 450
Vinmenu 4 glas // 350
Juicemenu 4 glas // 175
Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25
EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST
Baseret på vinterens bedste råvarer
BAGT GLASKÅL
spæde rosenkål, hasselnødder fra Piemonte, dild og peberrodsfløde // 140
CONFITEREDE JORDSKOKKER
små løg, karamelliseret løgpuré og skummende morkelsauce // 145
PALMEKÅL FRA KISELGÅRDEN
confiteret æggeblomme, kartoffel puré og sauce på brunet smør og ponzu // 185
IS PÅ PISTACIE & LIMEBLADE
hvid chokoladecreme og nougatine // 100
En grøn aften på Norrlyst // 450
Vinmenu 4 glas // 350
Juicemenu 4 glas // 175
Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores 4 retters Norrlyst menu og vores 4 retters grønne Norrlyst menu.
Vores menuer er altid fuld af kontraster og tager udgangspunkt i gode danske råvarer og vi tilbereder dem med respekt for smagen. Det hele ender ud i det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.