EN AFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på sæsonens bedste råvarer

TATAR AF OKSE

 svampecrudité, friterede kapers, syltede sennepsfrø, grøn pebermayo, sprøde løg

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, pisket smør med porreaske

ZUCCHINI
Lardo, syltede shiitake svampe, grøn pebermayo, stegt hvidkål, sprøde østershatte

BAGT TORSK
sauce Maltaise, Pommes Rösti, fennikel crudité, sølvbede
eller
STEGT TERES MAJOR + 100
grillede Padrons, syltede løg, æble og sort hvidløgspuré, tuile, Sauce Mystic  

IS PÅ BRUNET SMØR
karamelliserede cashewnødder, hvid chokoladeganache, yuzu gel, kumquats, tonkacrumble

En aften på Norrlyst // 450

Vinmenu 4 glas // 350

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25

EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på sæsonens bedste råvarer

GRØNNE ASPARGES
grillet citronemulsion, røgede mandler, brændte løg, friteret kapers

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, pisket smør med porreaske

ZUCCHINI
syltede shiitake svampe, grøn pebermayo, stegt hvidkål, sprøde østershatte

KARAMELLISERET SPIDSKÅL
pocheret æg, Sauce Maltaise, sauterede radiser, ristede nødder, dild

PEANUTKAGE
pærekompot, mørk chokolademousse, honningcrumble

En grøn aften på Norrlyst // 450

Vinmenu 4 glas // 350

Juicemenu a4 glas // 175

Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 4 retters Norrlyst menu og vores 4 retters grønne Norrlyst menu. 


Vores menuer er altid fuld af kontraster og tager udgangspunkt i gode danske råvarer og vi tilbereder dem med respekt for smagen. Det hele ender ud i det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.