EN AFTEN PÅ NORRLYST
Baseret på sæsonens bedste råvarer
TATAR AF ØKOLOGISK MALKEKVÆG
Mayo på palmekål, surdejscrumble og citronsyltede majroer
ROSSINI CAVIAR
Stegt havtaskekæbe, porre fra Kiselgården og rosa peber
STEGT KULLER
Confiteret citronsauce, ristet kålrabi og cremet skorzonerrod
eller opgrader til
STEGT ANDEBRYST + 100
Danske gulerødder, sauce på kråse og andeskrog, syltede kirsebær og sort trompethat
MANDARIN SORBET
Krydderkage, rosmarin karamel og syltet hybenrose
En aften på Norrlyst // 450
Vinmenu 4 glas // 350
Juicemenu 4 glas // 175
Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25
EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST
Baseret på sæsonens bedste råvarer
SALTBAGT KÅLRABI
Mayo på brunet smør, surdejscrumble og citronsyltede majroer
ROSSINI CAVIAR
Stegte jordskokker, græskar og luftig græskar sauce
CONFITERET SKORZONERROD
Confiteret citronsauce, cremet skorzonerrod og vagtelæg
HASSELNØDDE IS
Syltede kirsebær, nøddekrokant og luftig honning
En grøn aften på Norrlyst // 450
Vinmenu 4 glas // 350
Juicemenu a4 glas // 175
Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores 4 retters Norrlyst menu og vores 4 retters grønne Norrlyst menu.
Vores menuer er altid fuld af kontraster og tager udgangspunkt i gode danske råvarer og vi tilbereder dem med respekt for smagen. Det hele ender ud i det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.