Aften
Til aften serverer vi vores 4 retters Norrlyst menu og vores 4 retters grønne Norrlyst menu.
Vores menuer er altid fuld af kontraster og tager udgangspunkt i gode danske råvarer og vi tilbereder dem med respekt for smagen. Det hele ender ud i det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.
NORRLYST
AFTENMENU
Tatar af okse, cremet korn, smørristet korn, syltet glaskål, trøffel, blomsterkarse
Brød bagt på Ølandshvede fra Kornby Mølle med pisket smør
–
Krabbe, kartoffel & brunet smør skum, syltet ribs, citronskal
–
Dagens hvide fisk, endivie, strand-fennikel, hummer beurre blanc, ørredrogn vinaigrette
eller
Dådyr filet, østershatte, kålroe puré, blåbær kompot, grillet jus
+ 100
–
Rosmarin & æble is, brombærtærte, karamel, yuzu
NORRLYST
GRØN AFTENMENU
Syltet glaskål, grønne tomater, sukkermajs, ponzu, estragonolie
Brød bagt på Ølandshvede fra Kornby Mølle med pisket smør
–
Savoykål, græskarpuré, limabønner, enoki svampe, syltet rødkål
–
Bagt selleri, cremet polenta, puffet kartoffel, vesterhavsost, kålbouillon, hasselnød vinaigrette
–
Appelsin & havtorn sorbet, krydderkage, rosmarinkaramel, karamelliseret macadamianødder
Menu /450
Vinmenu 4 glas /350
NORRLYST AFTEN
À LA CARTE
Tatar af okse, cremet korn, smørristet korn, syltet glaskål, trøffel, blomsterkarse
145
Syltet glaskål, grønne tomater, sukkermajs, ponzu, estragonolie
145
Krabbe, kartoffel & brunet smør skum, syltet ribs, citronskal
145
Savoykål, græskarpuré, limabønner, enoki svampe, syltet rødkål
145
Dagens hvide fisk, endivie, strand-fennikel, hummer beurre blanc, ørredrogn vinaigrette
195
Bagt selleri, cremet polenta, puffet kartoffel, vesterhavsost, kålbouillon,
hasselnød vinaigrette
195
Dådyr filet, østershatte, kålroe puré, blåbær kompot, grillet jus
295
Rosmarin & æble is, brombærtærte, karamel, yuzu
100
Appelsin & havtorn sorbet, krydderkage, rosmarinkaramel,
karamelliseret macadamianødder
100
Udvalg af danske oste, sprødt fladbrød og sødt
3 stk / 5 stk.
110 / 150
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd