Aften

Til aften serverer vi vores 4 retters Norrlyst menu og vores 4 retters grønne Norrlyst menu. 


Vores menuer er altid fuld af kontraster og tager udgangspunkt i gode danske råvarer og vi tilbereder dem med respekt for smagen. Det hele ender ud i det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.

Norrlyst_Efterår-018

NORRLYST
AFTENMENU

Tatar af dansk kvæg fra Nordjylland, karseemulsion, syltede bolchebeder og sprød malt

Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk

Perlebygotto med stegt kammusling, havgus fra Arla Unika, Portobello og syltet Hokkaido græskar

Stegt Kuller, Sauce Royale med sennepskorn og ørredrogn, stegte jordskokker og spæde kålskud fra Kiselgaarden

eller

Oksemørbrad, svampesauce med fermenteret hvidløg, syltede og brændte løg, bitter salat og røget marv+ 125

Norrlyst chokoladekage, sorbet på blodappelsin, brændte figner og kvæde’

NORRLYST
GRØN AFTENMENU

Terrine af savojkål, emulsion på brændt hvedegræs, peberrod, kartoffel og sprød malt

Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk

Perlebygotto, havgus fra Arla Unika, spæde grøntsager, portobello og syltet hokkaidogræskar

Stegt babyspidskål, hvide bønner med løvstikke, persillesmør, sennepskorn, syltede trompethatte og friteret grønkål

Chokolademousse, sorbet på kastanjer, havtorn, nougatine

Menu 495

Vinmenu 4 glas 425

Champagne & Vinmenu 4 glas 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person 25

NORRLYST AFTEN
À LA CARTE

Snacks

Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 40

Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85

Charcuteri fra Troldgaarden 75

Krustade med pocheret jomfruhummer, røget vagtelæg og peberrodsmayo 65

Marinerede oliven 40

Retter

Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk 45

Tatar af dansk kvæg fra Nordjylland, karseemulsion, syltede bolchebeder og sprød malt 110

Terrine af savojkål, emulsion på brændt hvedegræs, peberrod, kartoffel og sprød malt 110

Perlebygotto med stegt kammusling, havgus fra Arla Unika, Portobello og syltet Hokkaido græskar 135

Dagens fisk, Sauce Royale med sennepskorn og ørredrogn, stegte jordskokker og spæde kålskud fra Kiselgaarden 185

Stegt babyspidskål, hvide bønner med løvstikke, persillesmør, sennepskorn, syltede trompethatte og friteret grønkål 160

Oksemørbrad, svampesauce med fermenteret hvidløg, syltede og brændte løg, bitter salat og røget marv 310

Dessert & ost

Norrlyst chokoladekage, sorbet på blodappelsin, brændte figner og kvæde 125

Vegansk chokolademousse, sorbet på kastanjer, havtorn, nougatine 115

Udvalg af danske oste, sprødt fladbrød og sødt
3 stk / 5 stk
110 / 150

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd