Aften
Til aften serverer vi vores 4 retters Norrlyst menu og vores 4 retters grønne Norrlyst menu.
Vores menuer er altid fuld af kontraster og tager udgangspunkt i gode danske råvarer og vi tilbereder dem med respekt for smagen. Det hele ender ud i det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.
NORRLYST
AFTENMENU
Tatar af dansk kvæg med syltede perleløg, blomkål og ramsløgskapers
Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk
–
Røget havkat serveret i tomatcomsommé og syltede grønne tomater
–
Stegt kulmule, selleri, sommerkål fra Kiselgården, beurre blanc og frisk løvstikke
eller
Farseret vagtel, grønne asparges, ærtepure og sauce på graneddike //+ 125
–
Is på skovsyre, svampet mandelkage og hyldebær
NORRLYST
GRØN AFTENMENU
Kartofler fra Kiselgården og guldklimp ost fra Arla Unika
Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk
–
Vol-au-vent med røget ost, friske grønne ærter og fermenterede løg
–
Blomkål, perleløg, sirup af granolie og gran skud og beurre blanc
–
Sorbet af ristede danske jordbær, karamelliseret havre og tagetes
Menu 495
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & Vinmenu 4 glas 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person 30
NORRLYST AFTEN
À LA CARTE
Snacks
Black Label caviar 10 gram, creme fraiche, rødløg og blinis 240
Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 40
Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85
Krustade med rimmet kammusling, agurk, kefirfløde og ørredrogn 65
Charcuteri fra Troldgaarden med sylt 75
Syltede babyferskner 40
Retter
Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk 45
Tartar af dansk kvæg med syltede perleløg, blomkål og ramsløgskapers 110
Kartofler fra Kiselgården og guldklimp ost fra Arla Unika 110
Kartofler fra Kiselgården og guldklimp ost fra Arla Unika 135
Vol-au-vent med røget ost, friske grønne ærter og fermenterede løg 135
Stegt kulmule, selleri, sommerkål fra Kieselgården, beurre blanc og frisk løvstikke 185
Blomkål, perleløg, sirup af granolie og gran skud og beurre blanc 185
Farseret vagtel, grønne asparges, ærtepure og sauce på graneddike 310
Dessert & ost
Is på havesyre, mandelkage og hyldebær 115
Sorbet af ristede danske jordbær, karamelliseret havre og tagetes 125
Udvalg af danske oste, sprødt fladbrød og sødt
3 stk / 5 stk
110 / 150
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd