EN AFTEN PÅ NORRLYST
Baseret på sæsonens bedste råvarer
TATAR AF OKSE
svampecrudité, friterede kapers, syltede sennepsfrø, grøn pebermayo, sprøde løg
–
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, pisket smør med porreaske
ZUCCHINI
Lardo, syltede shiitake svampe, grøn pebermayo, stegt hvidkål, sprøde østershatte
BAGT TORSK
sauce Maltaise, Pommes Rösti, fennikel crudité, sølvbede
eller
STEGT TERES MAJOR + 100
grillede Padrons, syltede løg, æble og sort hvidløgspuré, tuile, Sauce Mystic
IS PÅ BRUNET SMØR
karamelliserede cashewnødder, hvid chokoladeganache, yuzu gel, kumquats, tonkacrumble
En aften på Norrlyst // 450
Vinmenu 4 glas // 350
Juicemenu 4 glas // 175
Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25
EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST
Baseret på sæsonens bedste råvarer
GRØNNE ASPARGES
grillet citronemulsion, røgede mandler, brændte løg, friteret kapers
–
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, pisket smør med porreaske
ZUCCHINI
syltede shiitake svampe, grøn pebermayo, stegt hvidkål, sprøde østershatte
KARAMELLISERET SPIDSKÅL
pocheret æg, Sauce Maltaise, sauterede radiser, ristede nødder, dild
PEANUTKAGE
pærekompot, mørk chokolademousse, honningcrumble
En grøn aften på Norrlyst // 450
Vinmenu 4 glas // 350
Juicemenu a4 glas // 175
Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores 4 retters Norrlyst menu og vores 4 retters grønne Norrlyst menu.
Vores menuer er altid fuld af kontraster og tager udgangspunkt i gode danske råvarer og vi tilbereder dem med respekt for smagen. Det hele ender ud i det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.