EN AFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på sæsonens bedste råvarer

TATAR AF ØKOLOGISK MALKEKVÆG
Tatar af økologisk malkekvæg, confiteret perleløg, æggeblommecreme, sprødt kål og Karamel sten “Arla unika”

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, pisket smør med porreaske

ROSSINI CAVIAR
Saltet torsk, Nori tang, dild og karamelliseret løg bouillon

STEGT KULLER
Kålskud fra Kiselgården, vinteræbler og skummende sauce på Champagne

eller opgrader til

STEGT ONGLET + 100
Brændte løg, glaseret rødbeder og aromatisk sauce på trøffel

IS PÅ CITRONTIMIAN
Brunet smør, citronkage crumble, æble og karamelliseret hvid chokolade

En aften på Norrlyst // 450

Vinmenu 4 glas // 350

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25

EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST

Baseret på sæsonens bedste råvarer

SYLTEDE BEDER
Bagte figner, ristede hasselnødder og endivie med æble vinaigrette

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, pisket smør med porreaske

ROSSINI CAVIAR
Porre, Nori tang, dild og karamelliseret løg bouillon

STEGTE KEJSERHATTE
Jordskokker, peanuts, dild og aromatisk sauce på morkler

CHOKOLADE SORBET
Hindbær kompot, hvid chokolade og vaniljemarengs

En grøn aften på Norrlyst // 450

Vinmenu 4 glas // 350

Juicemenu a4 glas // 175

Filtreret vand ad libitum/u brus // pr. pers. 25

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 4 retters Norrlyst menu og vores 4 retters grønne Norrlyst menu. 


Vores menuer er altid fuld af kontraster og tager udgangspunkt i gode danske råvarer og vi tilbereder dem med respekt for smagen. Det hele ender ud i det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.