Aften
Til aften serverer vi vores 4 retters Norrlyst menu og vores 4 retters grønne Norrlyst menu.
Vores menuer er altid fuld af kontraster og tager udgangspunkt i gode danske råvarer og vi tilbereder dem med respekt for smagen. Det hele ender ud i det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.

NORRLYST
AFTENMENU
Tatar af dansk kvæg fra Nordjylland, karseemulsion, syltede bolchebeder og sprød malt
Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk
–
Perlebygotto med stegt kammusling, havgus fra Arla Unika, Portobello og syltet Hokkaido græskar
–
Stegt Kuller, Sauce Royale med sennepskorn og ørredrogn, stegte jordskokker og spæde kålskud fra Kiselgaarden
eller
Oksemørbrad, svampesauce med fermenteret hvidløg, syltede og brændte løg, bitter salat og røget marv+ 125
–
Norrlyst chokoladekage, sorbet på blodappelsin, brændte figner og kvæde’
NORRLYST
GRØN AFTENMENU
Terrine af savojkål, emulsion på brændt hvedegræs, peberrod, kartoffel og sprød malt
Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk
–
Perlebygotto, havgus fra Arla Unika, spæde grøntsager, portobello og syltet hokkaidogræskar
–
Stegt babyspidskål, hvide bønner med løvstikke, persillesmør, sennepskorn, syltede trompethatte og friteret grønkål
–
Chokolademousse, sorbet på kastanjer, havtorn, nougatine
Menu 495
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & Vinmenu 4 glas 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person 25
NORRLYST AFTEN
À LA CARTE
Snacks
Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 40
Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85
Charcuteri fra Troldgaarden 75
Krustade med pocheret jomfruhummer, røget vagtelæg og peberrodsmayo 65
Marinerede oliven 40
Retter
Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk 45
Tatar af dansk kvæg fra Nordjylland, karseemulsion, syltede bolchebeder og sprød malt 110
Terrine af savojkål, emulsion på brændt hvedegræs, peberrod, kartoffel og sprød malt 110
Perlebygotto med stegt kammusling, havgus fra Arla Unika, Portobello og syltet Hokkaido græskar 135
Dagens fisk, Sauce Royale med sennepskorn og ørredrogn, stegte jordskokker og spæde kålskud fra Kiselgaarden 185
Stegt babyspidskål, hvide bønner med løvstikke, persillesmør, sennepskorn, syltede trompethatte og friteret grønkål 160
Oksemørbrad, svampesauce med fermenteret hvidløg, syltede og brændte løg, bitter salat og røget marv 310
Dessert & ost
Norrlyst chokoladekage, sorbet på blodappelsin, brændte figner og kvæde 125
Vegansk chokolademousse, sorbet på kastanjer, havtorn, nougatine 115
Udvalg af danske oste, sprødt fladbrød og sødt
3 stk / 5 stk
110 / 150
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd