Selskaber

Antal gæster op til 150

Restaurant Gemini er den perfekte lokation til alle livets begivenheder, store som små. Med sin unikke beliggenhed helt ud til vandet og afskærmet fra støj, biler og byens larm, finder man ikke en meget mere perfekt placering til sit selskab.

Restauranten er moderne indrettet med store glaspartier der fanger naturen udenfor og fører det hele vejen til bords. Indretningen er inspireret af rummet og med planetariet som vores nabo er det et oplagt besøg i samme forbindelse.

Her er god plads til at alle kan få en fantastisk oplevelse, om det er en frokost med vennerne, bryllup, konfirmation, fødselsdagen eller firmafesten. Vi har rig mulighed for at sammensætte et arrangement der passer lige til jeres behov.

Vores selskabsmenuer er designede så de skifter med sæsonen, så vi altid har de absolut bedste råvarer med til jer. Vi har fokus på at servere de højaktuelle råvarer på en spændende facon, hvor kun det bedste er godt nok.

Vi har sammensat forskellige pakker for at gøre det nemmest muligt for jer, som gæster, så tøv ikke med at kontakt os så er vi klar til at tage dialogen med jer omkring mulighederne for at skabe en unik dag for jer!

Restaurant Norrlyst

Antal gæster op til 36

Vores anbefaling er op til 10 personer, men med mulighed for at leje hele restauranten til særlige arrangementer hvor vi kan sammensætte aftenen efter jeres behov, op til 28 personer.

Gemini

Antal gæster op til 150

Den perfekte lokation til alle livets begivenheder, store som små. Med sin unikke beliggenhed helt ud til vandet og afskærmet fra støj, biler og byens larm, finder man ikke en meget mere perfekt placering til sit selskab.

Odette

Antal gæster op til 76

Odette er skabt med en forudsætning om at tilbyde et velskabt måltid udover det sædvanlige, til priser der er til at betale og med et køkken fri for dogmer.

THEO

Antal gæster op til 40

Vores anbefaling er op til 10 personer, men med mulighed for at leje hele restauranten til særlige arrangementer hvor vi kan sammensætte aftenen efter jeres behov, op til 40 personer.

Lille Norrlyst

Antal gæster: 6-14

Lille Norrlyst er vores mindste restaurant i koncernen, med kun ét bord og ét lokale.

Det er det, vi kalder private dining.

FØLG OS