Selskaber

Antal gæster op til 76 i hele restauranten eller 42 til Private Dining på 1.sal

Med mulighed for Private Dining på 1. sal til 42 personer.

Odette er skabt med en forudsætning om at tilbyde et velskabt måltid udover det sædvanlige, til priser der er til at betale og med et køkken fri for dogmer.

Restauranten er i sig selv er i 2 plan, med mulighed for at holde private selskaber på vores 1. sal.

Det er også en oplagt mulighed for at nyde et godt måltid, inden et show i Comedy Zoo eller i forbindelse med en strøgtur, med sin centrale placering midt i byen.

Restauranten er indrettet i varme toner og leder tankerne hen i det sydlandske, franske område. Her er hyggeligt og intimt og en utrolig varm atmosfære som byder gæsten velkommen, med det samme I træder ind over dørtærsklen.

Køkkenet på Odette er dogmefrit, med vægt på sæsonens bedste råvarer og mixer både de helt klassiske retter og elementer med nytænkning, som det kendes fra de fleste af vores andre restauranter.

Vores selskabsmenuer er designede så de skifter med sæsonen, så vi altid har de absolut bedste råvarer til jer. Vi har sammensat forskellige pakker for at gøre det nemmest muligt for jer, som gæster, så tøv ikke med at kontakt os så er vi klar til at tage dialogen med jer omkring mulighederne for at skabe en unik dag for jer!

Restaurant Norrlyst

Antal gæster op til 36

Vores anbefaling er op til 10 personer, men med mulighed for at leje hele restauranten til særlige arrangementer hvor vi kan sammensætte aftenen efter jeres behov, op til 28 personer.

Gemini

Antal gæster op til 150

Den perfekte lokation til alle livets begivenheder, store som små. Med sin unikke beliggenhed helt ud til vandet og afskærmet fra støj, biler og byens larm, finder man ikke en meget mere perfekt placering til sit selskab.

Odette

Antal gæster op til 76

Odette er skabt med en forudsætning om at tilbyde et velskabt måltid udover det sædvanlige, til priser der er til at betale og med et køkken fri for dogmer.

THEO

Antal gæster op til 40

Vores anbefaling er op til 10 personer, men med mulighed for at leje hele restauranten til særlige arrangementer hvor vi kan sammensætte aftenen efter jeres behov, op til 40 personer.

Lille Norrlyst

Antal gæster: 6-14

Lille Norrlyst er vores mindste restaurant i koncernen, med kun ét bord og ét lokale.

Det er det, vi kalder private dining.

FØLG OS