MENU

Hold dit næste selskab eller event i Væksthuset

ANTAL GÆSTER OP TIL 150

Væksthuset er den perfekte lokation til alle livets store begivenheder. Med sin unikke beliggenhed i hjertet af Operaparken, helt ud til vandet, omringet af små søer og plæner inspireret af flere af byens grønne vartegn, finder man sjældent en mere perfekt placering til sit selskab. Fra restauranten kan man følge med i parkens liv og konstante forandringer, der kredser om de fire årstider. Et omdrejningspunkt for beplantningen såvel som for menuen.

Vores selskabsmenuer er designet, så de skifter med sæsonen, så vi altid har de absolut bedste råvarer i spil. Vi gør en dyd ud af at skabe unikke og uforglemmelige oplevelser samt professionelle rammer til alle selskaber. Som i parken omkring Væksthuset, har vi fokus på diversitet og artsrigdom. Her er plads til at alle kan få en fantastisk oplevelse; om det er bryllup, konfirmation, fødselsdagen eller firmafesten. Vi har rig mulighed for at sammensætte et arrangement, der passer lige til jeres behov.

Tøv ikke med at kontakte os – vi er klar til at tage dialogen med jer omkring mulighederne for at skabe en unik dag for jer.

Selskaber