VELKOMMEN TIL RESTAURANT GEMINI

Byens bedste udsigt over Sankt Jørgens Sø

Om Restaurant Gemini

Restaurant ved søerne på Vesterbro

Du finder Restaurant Gemini på Vesterbros bedste beliggenhed bag Planetarium, for enden af Sankt Jørgens Sø, som en oase gemt væk fra byens støj.

Med sine helt unikke lokation kan du på Gemini nyde skønne smagsoplevelser, med byens bedste søudsigt.

Smagen er grundstenen i vores gastronomi på Gemini.

Friske, nordiske råvarer, økologi og bæredygtighed er alfa og omega for os, og gennemtrænger hele vores måde at formidle smagsoplevelser til vores gæster. Vores Køkkenchef Toke Forsting Hansen kreerer vores menuer ud fra sæsonens udbud af friske råvarer, og forsøger altid at lade råvaren spille hovedrollen i vores serveringer.

På Gemini er stemningen afslappet og munter. Vi har plads til alle livets begivenheder, små som store, og glæder os til at skabe en fantastisk restaurantoplevelse for dig.

Vores køkken

På Restaurant Gemini kan du nyde en social spiseoplevelse, med nordiske råvarer af højeste kvalitet. Vi samarbejder med lokale producenter, som garanterer de bedste økologiske og bæredygtige smagsoplevelser.

Til frokost tilbyder vi vores sammensatte menu med 4 retter over 3 serveringer, som tager sit udgangspunkt i de bedste smagsoplevelser fra aftenkort.

Herudover har du også mulighed for at sammensætte din egen menu, og vælge flere spændende retter fra vores a la carte menu.

 

Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 4 serveringer. Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.

Ligesom til frokost har du også til aften mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Vi tilbyder selvfølgelig både vores frokost- og aftenretter i vegetarisk udgave samt med mulighed for hensyntagen til allergener, fødevarerestriktioner o.l.

Selskaber

Restaurant Gemini er den perfekte lokation til alle livets store begivenheder.

Med vores unikke beliggenhed med fantastisk udsigt over Sankt Jørgens Sø, afskærmet fra støj, biler og byens larm, finder du ikke en meget mere perfekt placering til dit selskab.

Vi gør en dyd ud af at skabe unikke og uforglemmelige oplevelser, samt professionelle rammer til alle typer af selskab.

Vores selskabsmenuer skifter med sæsonen, så vi altid har de absolut bedste råvarer på menuen. Dertil kan du sammensætte din egen menu med eventuelle tilvalg, samt de drikkepakker som i ønsker.

Tøv ikke med at kontakte os, så er vi klar til at tage en dialog med jer, omkring mulighederne for at skabe en unik dag for jer.