VI ELSKER AT FEJRE JULEN PÅ NORRLYST

JULEN 2021

Vi glæder os til at byde indenfor til julen på Norrlyst vi har sammensat en udsøgt julemenu af de bedste råvarer, både til frokost og til aften.

Årets julefrokoster starter 1. november på Norrlyst, og bordreservation er en god ide

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul, og vi glæder os til at fejre den med jer i restauranten

Se vores menuer til frokost og aften nedenunder

Julefrokost menu serveres til frokost mellem 12 og 16

Aftenmenu serveres fra kl. 17.00

kontakt os

NORRLYST STORE JULEFROKOST

I 3 DELEVENLIGE SERVERINGER 

Serveres kun til frokost fra kl 12.00

5 STYKKER SMØRREBRØD

MARINERET CHRISTIANSØ SILD

med syltede porreblomster, porre emulsion og friteret kapers

NORRLYST DILDSILD

vendt med krondildscreme og saltede stikkelsbær

SVENSKE HÅNDPILLEDE REJER

med syltede hvide asparges fra fyn og emulsion på fermenteret hvidløg, serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød

DANSKE KARTOFLER

med løgkompot, sprøde kartoffelchips og 12 mdr havgus fra Arla Unika

CONFITERET ANDELÅR

med estragoncreme, grillede porre og tyttebær

DESSERT ELLER 3 DANSKE OSTE SERVERET MED SPRØDT KNÆKBRØD OG SØDT

// 385

NORRLYST LILLE JULEFROKOST MENU

2 STYKKER VALGTFRIT SMØRREBRØD

DESSERT ELLER 3 DANSKE OSTE SERVERET MED SPRØDT KNÆKBRØD OG SØDT

// 285

snapsekort
vinkort
Drikkekort

EN AFTEN PÅ NORRLYST

15 november 2021 – 15 Januar 2022

Baseret på sæsonens bedste råvarer

4 retter

……………………………………..

NORRLYSTS SIGNATUR TATAR

okseinderlår fra Grambogård, mandel og grillede løg // 140

Nero d’Avola, Solea – Cantina Cellaro – Sicilien, Italien

STEGT NORSK KAMMUSLING

Kål, valnødder og strandkrabbesauce på varme krydderier // 145

Charddonay, Mas des Tannes Classique – Les Domaines Paul Mas Languedoc – Roussillon – Frankrig

STEGT ANDEBRYST & CONFITERET LÅR

grillet porre, pære, lørpuré og sauce på bagte hvidløg // 185

Negroamaro, Sessola – Casa Vinicola Botter S.p.A. – Apulien, Italien

SOLBÆR FRA SOMMEREN 2021

kakaosorbet, chocoladecreme og “guldkaramel” // 100

Sémillon, Pineau des Charentes Blanc – Château de Beaulon – Cognac, Frankrig

……………………………………..

En aften på Norrlyst // 385

Vinmenu 4 glas // 295

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitumm/u brus // pr. pers. 25

EN GRØN AFTEN PÅ NORRLYST

15 november 2021 – 15 januar 2022

Baseret på sæsonens bedste grønne råvarer

4 retter

……………………………………..

KNOLDLSELLERI KÅL FRA KISELGÅRDEN

sennepsurter og sauce på krondild // 140

Sauvignon Blanc, Adaras Aldea – Venta La Vega – Almansa, Spanien

CREMET KORN OG BLOMKÅL

Kål, saltede valnødder og aromatisk sauce på varme krydderier // 145

Charddonay, Mas des Tannes Classique – Les Domaines Paul Mas Languedoc – Roussillon, Frankrig

SALTBAGT RØDBEDE

trøffelpure, saltede solbær og luftig svampesauce // 185

Garnacha Tintorera, Adaras Aldea – Venta La Vega- Almansa, Spanien

SALTET KARAMEL ISCREME

sprød pastinak og hvid chokolade creme // 100

Tokaji – Hétszolo, Late Harvest – Tokaji, Ungarn

……………………………………..

En grøn aften på Norrlyst // 385

Vinmenu 4 glas // 295

Juicemenu 4 glas // 175

Filtreret vand ad libitum m/u brus // pr. pers. 25

vinkort
Drikkekort
nuværende menu