VELKOMMEN TIL RESTAURANT NORRLYST

Gode råvarer kan smages

Om restaurant Norrlyst

Restaurant i Indreby

Norrlyst er beliggende i hjertet af København – på hjørnet af Kompagnistræde og Badstuestræde. Norrlyst fokusere på rene grønne smage fra gode nordiske råvarer og sæsonerne prioriteres højt i maden. Der er sammenhæng mellem det, der hænger på træerne, og det der bliver serveret på tallerkenen.

Friske lokale grøntsager og urter præger i høj grad Norrlysts køkken, og Køkkenchef Emil Eshardt-Nielsen er altid på udkig efter nye spændende smage og kombinationer.

Kødet kommer fra Grambogård – Dyrevelfærd er hjertet i Grambogård, fordi ansvarlighed giver glade dyr, og glade dyr giver god smag. De fleste grøntsager kommer nyopgravet fra Kiselgården, som kun ligger 75 km fra Norrlyst og den skånsomt fanget fisk, for vi frisk hver dag.

Frokost

Smørrebrød

Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.

Til vores smørrebrød kan man nyde en af vores mange forskellige hjemmelavede snaps, en special øl fra lokale bryghus, eller en helt almindelig akvavit med en fadøl.

Frokost serveres i restauranten mellem klokken 12.00 og 16.00. (køkkenet lukker kl. 15.00)

Aften

Nordisk 4 retters menu

Til aften serverer vi vores 4 retters Norrlyst menu og vores 4 retters grønne Norrlyst menu. Vores menuer er altid fuld af kontraster og tager udgangspunkt i gode danske råvarer og vi tilbereder dem med respekt for smagen. Det hele ender ud i det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.

Vi har åbent for aftenmenu fra klokken 17.00 til 23.00 (køkkenet lukker kl. 21.00)