MENU

MORGEN

Serveres lørdag & søndag fra 9:00 - 11:30

Yoghurt 60

Med Kompot & Granola

Avokado 90

Surdejsbrød, Friskost, Syltede løg & Hasselnødder

Brødkurv pr. pers 30

Surdejsbolle, Surdejsbrød & Rugbrød m. Pisket Smør

Favoritter til Brødkurven

Gammelknas fra Arla Unika 35
Brie ”Den Hvide Dame” fra Arla Unika 35
Blåskimmel ”Måneskær” fra Arla Unika 40
Dagens Hjemmelavede Kompot 15
Friskost med purløg 15
Avokado m. Havsalt & Chiliflager 40
Landskinke 30

Dagens kage 49
Key lime pie
Chokoladekage med passionmousse
Glutenfri kage med vanillemousse
Chokolade Trøffelkage med appelsin
Hindbær & ribs moussekage
Æble & lakrids tærte

FROKOST

Serveres mellem 11:30 – 15:00
Smørrebrød

Krydret Sild 95
– serveret på rugbrød
Røget creme fraiche, rødløg, blomsterkapers
og æble

Koldrøget Laks 125
– serveret på rugbrød
Friskost med purløg, agurk med ramsløg, ørredrogn og vilde urter

Avokado 100
– serveret på rugbrød
Friskost, syltede skalotteløg, ristede hasselnødder

Saltbagt Knoldselleri 110
– serveret på rugbrød
Mascarpone, engsyre, røgede mandler og forårssalat 

Citronpeber Kylling 120
– serveret på rugbrød
Vilde urter, kumquat crudité og sprøde risnudler

Nye danske kartofler  120
– serveret på rugbrød
Sommer-urteemulsion, røget vesterhavsost, syltede rødløg og feldsalat

Dagens kage 49
Key lime pie
Chokoladekage med passionmousse
Glutenfri kage med vanillemousse
Chokolade Trøffelkage med appelsin
Hindbær & ribs moussekage
Æble & lakrids tærte

Blommer, yuzu, vaniljeis, karamel og hasselnødder 100

 

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Morgen & Frokost

Om morgenen byder vi velkommen med lækre klassikere, som vi alle kender og foretrækker dem.

Til frokost serverer vi en række forskellige smørrebrød med vores helt eget innovative præg og fortolking heraf.