MENU

MORGEN

Serveres lørdag & søndag fra 9:00 - 11:00

Yoghurt 60

Med Kompot & Granola

Avokado 90

Surdejsbrød, Friskost, Syltede løg & Hasselnødder

Brødkurv pr. pers 30

Surdejsbolle, Surdejsbrød & Rugbrød m. Pisket Smør

 

Favoritter til Brødkurven

Gammelknas fra Arla Unika 35
Brie ”Den Hvide Dame” fra Arla Unika 35
Blåskimmel ”Måneskær” fra Arla Unika 40
Dagens Hjemmelavede Kompot 15
Friskost med purløg 15
Avokado m. Havsalt & Chiliflager 40
Landskinke 30

 

FROKOST

Serveres mellem 11:30 – 14:30
Smørrebrød

Krydret Sild // 100
Creme fraiche, rødløg, kapersbær, æble

Koldrøget Laks // 125
Friskost, mælkefermenteret agurk i urte-olie, ørredrogn

Avokado // 100
Friskost, syltede skalotteløg, ristede hasselnødder

Bagt græskar // 115
Gedeost, karamelliserede valnødder, syltede rødløg

Rejesalat // 120
Smilende æg, selleri, fennikel, citron emulsion

Oksetatar // 125
Cognac emulsion, soltørrede tomater, kapersbær

Hønsesalat // 120
Estragon, ristede bøgehatte, rischips

Dessert // 100

Chokoladesorbet, saltet karamel, bærsirup

UDVALG AF KAGE

 

Dagens kage 49

Ribs & hindbærmousse
Chokolade & trøffelmousse Passionfrugtmousse
Key lime Pie
Æble & lakrids crumble
Mørk chokolade brownie Vaniljecreme, skovbær & chokolade (glutenfri)

 

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Morgen & Frokost

Om morgenen byder vi velkommen med lækre klassikere, som vi alle kender og foretrækker dem.

Til frokost serverer vi en række forskellige smørrebrød med vores helt eget innovative præg og fortolking heraf.