MENU

MORGEN

Serveres lørdag & søndag fra 9:00 - 11:00

Yoghurt 60

Med Kompot & Granola

Avokado 90

Surdejsbrød, Friskost, Syltede løg & Hasselnødder

Brødkurv pr. pers 30

Surdejsbolle, Surdejsbrød & Rugbrød m. Pisket Smør

 

Favoritter til Brødkurven

Gammelknas fra Arla Unika 35
Brie ”Den Hvide Dame” fra Arla Unika 35
Blåskimmel ”Måneskær” fra Arla Unika 40
Dagens Hjemmelavede Kompot 15
Friskost med purløg 15
Avokado m. Havsalt & Chiliflager 40
Landskinke 30

 

FROKOST

Serveres mellem 11:30 – 14:30
Smørrebrød
Vi anbefaler to stykker

Røget hvid fisk // 120
Kartofler marineret i olivenolie, pastis emulsion, ørredrogn og urter 

Rødbede-gravad røget laks // 125 
Friskost med peberrod og rysteribs 

Asparges // 120 
Ramsløgsemulsion, smilende æg og granchips 

Oksetartar // 125 
Skalotteløg, sure kirsebær, sort peber-emulsion og rødvins-infuserede pærer 

Avocado // 120 
Friskost med purløg, ristede hasselnødder, grillede skalotteløg og bitre salater 

Hokkaido // 115 
Bagt hokkaidogræskar, gedeost, karamelliserede valnødder, syltede rødløg og urter 

Hønsesalat // 120 
Estragon, cornichoner og kapers, stegte bøgehatte og puffet rischips med tørret Karl Johan pulver 

 

UDVALG AF KAGE

 

Dagens kage 49

Ribs & hindbærmousse 
Chokolade & trøffelmousse 
Passionfrugtmousse 
Key Lime Pie 
Æble & lakrids crumble 
Mørk chokolade brownie 
Vaniljecreme, skovbær & chokolade (glutenfri)

 

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Morgen & Frokost

Om morgenen byder vi velkommen med lækre klassikere, som vi alle kender og foretrækker dem.

Til frokost serverer vi en række forskellige smørrebrød med vores helt eget innovative præg og fortolking heraf.