MORGEN
Serveres lørdag & søndag fra 9:00 - 11:00
Yoghurt 60
Med Kompot & Granola
Avokado 90
Surdejsbrød, Friskost, Syltede løg & Hasselnødder
–
Brødkurv pr. pers 30
Surdejsbolle, Surdejsbrød & Rugbrød m. Pisket Smør
Favoritter til Brødkurven
Gammelknas fra Arla Unika 35
Brie ”Den Hvide Dame” fra Arla Unika 35
Blåskimmel ”Måneskær” fra Arla Unika 40
Dagens Hjemmelavede Kompot 15
Friskost med purløg 15
Avokado m. Havsalt & Chiliflager 40
Landskinke 30
FROKOST
Serveres mellem 11:30 – 14:30
Smørrebrød
Krydret Sild // 100
Creme fraiche, rødløg, kapersbær, æble
Koldrøget Laks // 125
Friskost, mælkefermenteret agurk i urte-olie, ørredrogn
Avokado // 100
Friskost, syltede skalotteløg, ristede hasselnødder
Bagt græskar // 115
Gedeost, karamelliserede valnødder, syltede rødløg
Rejesalat // 120
Smilende æg, selleri, fennikel, citron emulsion
Oksetatar // 125
Cognac emulsion, soltørrede tomater, kapersbær
Hønsesalat // 120
Estragon, ristede bøgehatte, rischips
Chokoladesorbet, saltet karamel, bærsirup
UDVALG AF KAGE
Dagens kage 49
Ribs & hindbærmousse
Chokolade & trøffelmousse Passionfrugtmousse
Key lime Pie
Æble & lakrids crumble
Mørk chokolade brownie Vaniljecreme, skovbær & chokolade (glutenfri)
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Morgen & Frokost
Om morgenen byder vi velkommen med lækre klassikere, som vi alle kender og foretrækker dem.
Til frokost serverer vi en række forskellige smørrebrød med vores helt eget innovative præg og fortolking heraf.
