MORGEN
Serveres lørdag & søndag fra 9:00 - 11:00
Yoghurt 60
Med Kompot & Granola
Avokado 90
Surdejsbrød, Friskost, Syltede løg & Hasselnødder
–
Brødkurv pr. pers 30
Surdejsbolle, Surdejsbrød & Rugbrød m. Pisket Smør
Favoritter til Brødkurven
Gammelknas fra Arla Unika 35
Brie ”Den Hvide Dame” fra Arla Unika 35
Blåskimmel ”Måneskær” fra Arla Unika 40
Dagens Hjemmelavede Kompot 15
Friskost med purløg 15
Avokado m. Havsalt & Chiliflager 40
Landskinke 30
FROKOST
Serveres mellem 11:30 – 14:30
Smørrebrød
Vi anbefaler to stykker
Røget hvid fisk // 120
Kartofler marineret i olivenolie, pastis emulsion, ørredrogn og urter
Rødbede-gravad røget laks // 125
Friskost med peberrod og rysteribs
Asparges // 120
Ramsløgsemulsion, smilende æg og granchips
Oksetartar // 125
Skalotteløg, sure kirsebær, sort peber-emulsion og rødvins-infuserede pærer
Avocado // 120
Friskost med purløg, ristede hasselnødder, grillede skalotteløg og bitre salater
Hokkaido // 115
Bagt hokkaidogræskar, gedeost, karamelliserede valnødder, syltede rødløg og urter
Hønsesalat // 120
Estragon, cornichoner og kapers, stegte bøgehatte og puffet rischips med tørret Karl Johan pulver
UDVALG AF KAGE
Dagens kage 49
Ribs & hindbærmousse
Chokolade & trøffelmousse
Passionfrugtmousse
Key Lime Pie
Æble & lakrids crumble
Mørk chokolade brownie
Vaniljecreme, skovbær & chokolade (glutenfri)
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Morgen & Frokost
Om morgenen byder vi velkommen med lækre klassikere, som vi alle kender og foretrækker dem.
Til frokost serverer vi en række forskellige smørrebrød med vores helt eget innovative præg og fortolking heraf.
