MENU

MORGEN

Serveres mellem 9:00 - 11:00

BMO 36
Surdejsbolle
serveret med smør og “Gammel Knas”

Yoghurt 60
Hjemmelavet yoghurt med granola og årstidens kompot

Vælg mellem:
Natural
Appelsinblomst
Hasselnød

“Slowcooked” Økologisk Æg 70
Purløgs emulsion, mizuna og grillet surdejsbrød

Væksthusets Avokado 70
Surdejsbrød, avokado, citron, olivenolie og græskarkerner

Væksthusets Ricotta 70
Surdejsbrød, ricotta, urter og syltede svampe

FROKOST

Serveres mellem 11:30 – 15:00
Smørrebrød

Solbær sild 95
– serveret på rugbrød
Røget creme fraiche, syltede løg, blomsterkapers og biodynamisk æg

Svenske håndpillede rejer 125
– serveret på rugbrød
Dild marineret agurk, citron og spæde urter

Kartoffel 100
– serveret på rugbrød
Ristede løg, syltede sennepsfrø og purløgscreme

Bøftomat 110
– serveret på rugbrød
Syltede tomater, creme på “Gammel Knas” og ristede solsikkekerner

Kyllingesalat fra Hopballe Mølle 120
– serveret på rugbrød
Sprød bacon og syltede bøgehatte

Tatar af økologisk malkekvæg 120
– serveret på rugbrød
Sesam, yuzu emulsion, wasabi og endive

Valnød ‘Mazarin’ 100
– dessert
Is på valnøddepraliné og grøn valnøddesirup

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Morgen & Frokost

Om morgenen byder vi velkommen med lækre klassikere, som vi alle kender og foretrækker dem.

Til frokost serverer vi en række forskellige smørrebrød med vores helt eget innovative præg og fortolking heraf.