MORGEN
Serveres lørdag & søndag fra 9:00 - 11:30
Yoghurt 60
Med Kompot & Granola
Avokado 90
Surdejsbrød, Friskost, Syltede løg & Hasselnødder
–
Brødkurv pr. pers 30
Surdejsbolle, Surdejsbrød & Rugbrød m. Pisket Smør
Favoritter til Brødkurven
Gammelknas fra Arla Unika 35
Brie ”Den Hvide Dame” fra Arla Unika 35
Blåskimmel ”Måneskær” fra Arla Unika 40
Dagens Hjemmelavede Kompot 15
Friskost med purløg 15
Avokado m. Havsalt & Chiliflager 40
Landskinke 30
FROKOST
Serveres mellem 11:30 – 15:00
Smørrebrød
Krydret Sild 95
– serveret på rugbrød
Røget creme fraiche, rødløg, blomsterkapers
og æble
Koldrøget Laks 125
– serveret på rugbrød
Friskost med purløg, agurk med ramsløg, ørredrogn og vilde urter
Avokado 100
– serveret på rugbrød
Friskost, syltede skalotteløg, ristede hasselnødder
Saltbagt Knoldselleri 110
– serveret på rugbrød
Mascarpone, engsyre, røgede mandler og forårssalat
Citronpeber Kylling 120
– serveret på rugbrød
Vilde urter, kumquat crudité og sprøde risnudler
Hvide og Grønne Asparges 120
– serveret på surdejsbrød
Ramsløgsemulsion, æg, crumble på fyrretræ og vilde urter
Cheesecake is med rabarber, basilikum og havreknas 100
Dagens kage 45
Petit Four 22
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Morgen & Frokost
Om morgenen byder vi velkommen med lækre klassikere, som vi alle kender og foretrækker dem.
Til frokost serverer vi en række forskellige smørrebrød med vores helt eget innovative præg og fortolking heraf.