VELKOMMEN TIL LILLE NORRLYST

Private dining i centrum af København


BOOK PRIVATE DINING


BOOK PRIVATE DINING

Om Lille Norrlyst

Private dining i indre by

Du finder Lille Norrlyst i Københavns centrum i et lyst og dejligt lokale på Badstuestræde, blot 150 meter fra vores Michelin anbefalede søsterrestaurant Norrlyst. 

Lille Norrlyst er en private dining restaurant, som sætter rammerne for en fantastisk, intim oplevelse med dem du holder af. Her er det dig, der bestemmer slagets gang. Uanset om I er til en lystig aften i højt tempo, eller en rolig spiseoplevelse med plads til dybe samtaler over bordet, kan Lille Norrlyst indfri det hele.

Vores menu følger altid vores spændende menu på Restaurant Norrlyst, som er lavet ud fra sæsonens råvarer, da maden også tilberedes i Norrlyst køkkenet.

Vores mad tager sit udgangspunkt i rene, grønne smage fra de bedste, nordiske råvarer, som vi får fra lokale producenter som garanterer de bedste økologiske og bæredygtige smagsoplevelser.

Sæt jer godt til rette og nyd en smagsoplevelse sammen med dem, i holder allermest af.

Konceptet

Private dining på Lille Norrlyst passer perfekt til de fleste anledninger og store begivenheder.

Konceptet er nemlig relativt simpelt, book et bord til enten frokost eller aften på din ønskede dato og I får hele restauranten for jer selv. Vi har plads til mellem 6-14 personer hvis man booker selv direkte gennem linket herover.

Vi kan hjælpe jer med at skræddersy den perfekte oplevelse for jer. Det kan være i anledning af fødselsdag, konfirmation, bryllupsdag, reception, dåb, møde, julefrokost, sommerfest eller noget helt tredje.

Menuen følger altid menuen på Norrlyst som er lavet ud fra sæsonen råvarer, da maden bliver lavet i restauranten.

FØLG OS