Selskaber

Antal gæster op til 36

Med en lokation i hjertet af København, i det gamle Snarens kvarter, kun få minutters gå gang fra Gammel Strand metro, og på én af de hyggeligste gader, Kompagnistræde, finder I Norrlyst i et gammelt bindingsværkshus.

Vi har indrettet Norrlyst med fokus på den gode kvalitet, de små detaljer og brugt maden i vores indretning, så bliv ikke overrasket over at se alverdens sylt, olie, eddiker og snaps i vores vindueskarme.

Vores koncept er simpelt: Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som med fordel kan nydes med én af vores mange forskellige hjemmelavede snaps og specialøl. Efter frokosten tilbyder vi både dessert og kaffe.

Til aften kommer den intime stemning endnu mere frem i restauranten og vi forkæler gæsterne med vores signaturmenu der tager udgangspunkt i sæsonens bedste danske råvarer.

Fokusset er på de rene smage fra gode råvarer og med en vision om at tilbyde et gourmetmåltid til få penge.

Vi skifter løbende menukort i løbet af året, i takt med naturen, så der altid er sammenhæng mellem hvad naturen har at tilbyde og det vi serverer på tallerkenen.

Norrlyst er af flere omgange anerkendt med en Bib Gourmand status og vi sætter en ære i at holde os tro imod vores koncept, naturen og give mindeværdige oplevelser til vores gæster.

Restaurant Norrlyst

Antal gæster op til 36

Vores anbefaling er op til 10 personer, men med mulighed for at leje hele restauranten til særlige arrangementer hvor vi kan sammensætte aftenen efter jeres behov, op til 28 personer.

Gemini

Antal gæster op til 150

Den perfekte lokation til alle livets begivenheder, store som små. Med sin unikke beliggenhed helt ud til vandet og afskærmet fra støj, biler og byens larm, finder man ikke en meget mere perfekt placering til sit selskab.

Odette

Antal gæster op til 76

Odette er skabt med en forudsætning om at tilbyde et velskabt måltid udover det sædvanlige, til priser der er til at betale og med et køkken fri for dogmer.

THEO

Antal gæster op til 40

Vores anbefaling er op til 10 personer, men med mulighed for at leje hele restauranten til særlige arrangementer hvor vi kan sammensætte aftenen efter jeres behov, op til 40 personer.

Lille Norrlyst

Antal gæster: 6-14

Lille Norrlyst er vores mindste restaurant i koncernen, med kun ét bord og ét lokale.

Det er det, vi kalder private dining.

FØLG OS