Velkommen til Abigail, en stemningsfyldt restaurant i København, hvor bæredygtighed, sæsonaktuelle råvarer og kreativ madlavning går hånd i hånd.
Vin er hjertet af oplevelsen hos Abigail. I tæt samarbejde med vores passionerede sommelierer kan du som gæst skræddersy Københavns bedste vinoplevelse, hvor hver enkelt flaske er udvalgt til at fremhæve både retter og stemning. Vi tør godt love, at du hos Abigail kan se frem til en vidunderlig og uforglemmelig vinaften.
Køkkenfilosofi
Abigails køkkenfilosofi tager udgangspunkt i nordiske rødder og global inspiration, hvor kvalitet og rene råvarer er i højsædet. Vores tasting menu er inspireret af sæsonaktuelle råvarer og internationale køkkener, der tilsammen giver et spændende og varieret udtryk. Vores gæster skal kunne smage forskellen, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.
Nordiske rødder
Global inspiration
sæsonaktuelle råvarer
Tasting Menu
Tasting menu
Alexandra Kartoffel
Rygeost og ørredrogn
Taskekrabbe
Yuzu og hibiscus
Tomater
Hvidløg, oliven, anis & peber
Rossini Black Label Caviar +150,-
Jordskok og hummerklo
Blåfinnet Tun fra Middelhavet
Sesam, ingefær, Hoisin og Bonito
Surdejsbrød på Ølandshvede og Manitoba
Pisket smør med kyllingeskind og økologisk smør fra Arla Unika
Dansk Kuller
Kastanje, kafirr lime & harissa
Helleflynder fra Glitne
Fennikel, yuzu-kosho og shio-koji
Blæksprutte
Kombu, persille, koriander, muslinger & miso
Oksekæber
Karamelliserede løg, brunet smør, fermenterede bær & marv
Brillat Saverin +100,-
Trøffel og kvæde
Miso og Tonkabønne
Fåremælks yoghurt, havesyre og brombær
Græskarkerner
White sturgeon caviar og olivenolie
Pris for menuen 950,-
Abigail Vinmenu 4 glas 450,-
Abigail Vinmenu 6 glas 650,-
Abigail Eksklusiv Vinmenu 4 glas 580,-
Abigail Eksklusiv Vinmenu 6 glas 860,-
Abigail Alkoholfri Parring 4 glas 295,-
Grøn Tasting Menu
Alexandra Kartoffel
Rygeost og ramsløgskapers
Courgette
Yuzu og hibiscus
Tomater
Hvidløg, oliven & peber
Saltbagt Selleri
Sesam, ingefær, og hoisin
Surdejsbrød på Ølandshvede og Manitoba
Pisket smør med ristede gærflager og økologisk smør fra Arla Unika
Danske beder
Kastanje, kafirr lime & harissa
Grillet Tempeh
Fennikel, yuzu-kosho og shio-koji
Glaskål og Svampe
Kombu, persille, koriander, & miso
Morkler
Karamelliserede løg, fermenterede bær & sauce på fermenterede grøntsager
Brillat Saverin +100,-
Trøffel og kvæde
Miso og Tonkabønne
Fåremælksyoghurt, havesyre og brombær
Græskarkerner
Olivenolie
Pris for menuen 950,-
Abigail Vinmenu 4 glas 450,-
Abigail Vinmenu 6 glas 650,-
Abigail Eksklusiv Vinmenu 4 glas 580,-
Abigail Eksklusiv Vinmenu 6 glas 860,-
Abigail Alkoholfri Parring 4 glas 295,-
FAQ
Velkommen til Abigail, en stemningsfyldt restaurant i København, hvor bæredygtighed, sæsonaktuelle råvarer og kreativ madlavning går hånd i hånd.
Vin er hjertet af oplevelsen hos Abigail. I tæt samarbejde med vores passionerede sommelierer kan du som gæst skræddersy Københavns bedste vinoplevelse, hvor hver enkelt flaske er udvalgt til at fremhæve både retter og stemning. Vi tør godt love, at du hos Abigail kan se frem til en vidunderlig og uforglemmelig vinaften.
Abigails køkkenfilosofi tager udgangspunkt i nordiske rødder og global inspiration, hvor kvalitet og rene råvarer er i højsædet. Vores tasting menu er inspireret af sæsonaktuelle råvarer og internationale køkkener, der tilsammen giver et spændende og varieret udtryk. Vores gæster skal kunne smage forskellen, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.
Nørregade 30, 1165 København.
Tirsdag - lørdag
17:00 - 00:00
Menuen kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd.
Overrask dine nærmeste med et gavekort til Abigail. Uanset om det er til en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi, vil gavemodtageren elske muligheden for at opleve Abigails unikke univers. Køb et gavekort her
Ja, skriv venligst til os på [email protected] for at få et tilbud og bookingdetaljer.
Længden af din reservation er 2 timer og 45 minutter når du booker i første seat. I andet seat er der ikke en fast sluttid da det er uden pres fra andre borde. Ofte varer en gennemsnitsaften cirka tre timer.
