Velkommen til Abigail, en stemningsfyldt restaurant i København, hvor bæredygtighed, sæsonaktuelle råvarer og kreativ madlavning går hånd i hånd.
Vin er hjertet af oplevelsen hos Abigail. I tæt samarbejde med vores passionerede sommelierer kan du som gæst skræddersy Københavns bedste vinoplevelse, hvor hver enkelt flaske er udvalgt til at fremhæve både retter og stemning. Vi tør godt love, at du hos Abigail kan se frem til en vidunderlig og uforglemmelig vinaften.

Køkkenfilosofi

Abigails køkkenfilosofi tager udgangspunkt i nordiske rødder og global inspiration, hvor kvalitet og rene råvarer er i højsædet. Vores tasting menu er inspireret af sæsonaktuelle råvarer og internationale køkkener, der tilsammen giver et spændende og varieret udtryk. Vores gæster skal kunne smage forskellen, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.
Nordiske rødder
Global inspiration
sæsonaktuelle råvarer
Tasting Menu
Tasting menu
Taskekrabbe
Yuzu og hibiscus
Sort Vintertrøffel
Vilde svampe og Havgus
Alexandra Kartoffel
Østers og dild
Rossini Black Label Caviar +150,-
Jordskok og hummerklo
Blåfinnet Tun fra Middelhavet
Sesam, ingefær, Hoisin og Bonito
Surdejsbrød på Ølandshvede og Manitoba
Pisket smør med kyllingeskind og økologisk smør fra Arla Unika
Dansk Makrel
Ærter, peberrod og dild
Helleflynder fra Glitne
Fennikel, yuzu-kosho og shio-koji
24 mdr. Iberico Sortfodsskinke
30 mdr. Comté
Braiseret Duroc
Skorzonerrod og purløg
Brillat Saverin +100,-
Trøffel og kvæde
Miso og Tonkabønne
Fåremælks yoghurt, havesyre og brombær
Pistacie
Baerii caviar, pistacienødder og olivenolie
Pris for menuen 950,-
Abigail Vinmenu 4 glas 425,-
Abigail Vinmenu 6 glas 625,-
Abigail Eksklusiv Vinmenu 4 glas 555,-
Abigail Eksklusiv Vinmenu 6 glas 835,-
Grøn Tasting Menu
Courgette
Yuzu og hibiscus
Sort Vintertrøffel
Vilde svampe og Havgus 24 fra Unika
Alexandra Kartoffel
Frisk dansk salat og dild
Saltbagt Selleri
Sesam, ingefær, Hoisin og Bonito
Surdejsbrød på Ølandshvede og Manitoba
Pisket smør med ristede gærflager og økologisk smør fra Arla Unika
Danske beder
Ærter, peberrod og dild
Grillet Tempeh
Fennikel, yuzu-kosho og shio-koji
30 Måneders Comté
Vaffel og sprøde salater
Morkler
Skorzonerrod og purløg
Brillat Saverin +100,-
Trøffel og kvæde
Miso og Tonkabønne
Fåremælks yoghurt, havesyre og brombær
Pistacie
Baerii caviar, pistacienødder og olivenolie
Pris for menuen 950,-
Abigail Vinmenu 4 glas 425,-
Abigail Vinmenu 6 glas 625,-
Abigail Eksklusiv Vinmenu 4 glas 555,-
Abigail Eksklusiv Vinmenu 6 glas 835,-
FAQ
Velkommen til Abigail, en stemningsfyldt restaurant i København, hvor bæredygtighed, sæsonaktuelle råvarer og kreativ madlavning går hånd i hånd.
Vin er hjertet af oplevelsen hos Abigail. I tæt samarbejde med vores passionerede sommelierer kan du som gæst skræddersy Københavns bedste vinoplevelse, hvor hver enkelt flaske er udvalgt til at fremhæve både retter og stemning. Vi tør godt love, at du hos Abigail kan se frem til en vidunderlig og uforglemmelig vinaften.
Abigails køkkenfilosofi tager udgangspunkt i nordiske rødder og global inspiration, hvor kvalitet og rene råvarer er i højsædet. Vores tasting menu er inspireret af sæsonaktuelle råvarer og internationale køkkener, der tilsammen giver et spændende og varieret udtryk. Vores gæster skal kunne smage forskellen, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.
Nørregade 30, 1165 København.
Tirsdag - lørdag
17:00 - 00:00
Menuen kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd.
Overrask dine nærmeste med et gavekort til Abigail. Uanset om det er til en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi, vil gavemodtageren elske muligheden for at opleve Abigails unikke univers. Køb et gavekort her
Ja, skriv venligst til os på [email protected] for at få et tilbud og bookingdetaljer.
Længden af din reservation er 2 timer og 45 minutter når du booker i første seat. I andet seat er der ikke en fast sluttid da det er uden pres fra andre borde. Ofte varer en gennemsnitsaften cirka tre timer.
