ODETTE FROKOST
Snacks
Hjemmelavede chips med kålmayonnaise 45
Marinerede umodne ferskner i varme krydderier 45
Krustade med håndpillede rejer og vagtelæg 45
Charcuterie fra Troldgaarden 65
Smørrebrød
Odettes rødbedesild med syltede perleløg, salatløg & peberrod 100
Christiansøpigens Kryddersild, peberrodscreme, peberrod og syltede bøgehatte 100
Lakserillette med skorzonerrødder, sprød kål, æble & dild 130
Fiskefilet med Karl Johan remoulade, fennikel og grillet citron 125
Friterede jordskokker med hasselnødmayo, pærecrudité & ”Halland Siren” 110
Økologisk Hadsten-æg med purløgsmayo, håndpillede rejer, citronperler & dild 125
Vinterkartofler fra Kiselgården med trøffelmayonnaise, syltede kejserhatte, sprøde kartoffelchips & røget Vesterhavsost 105
Tartelet med svampevelouté, confiterede kyllingevinger & råmarineret grønkål 135
Tatar med grillede skalotteløg, røget mayo, syltede sennepskorn & enebærsalt 130
Sylte fra Troldgården med sennepsmayonnaise, syltede stikkelsbær & puffede flæskesvær 125
Oksespidsbryst, chutney på æbler fra Fejø, ristede løg og spejlæg 130
Dessert & Ost
Hvid chokoladeganache med kirsebærsorbet, romsyltede kirsebær, ristede mandler & citrontimian125
3 / 5 oste, kompot og sprødt knækbrød 90 / 150
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd
Frokost
Vores frokost menu følger altid sæsonen og indeholder vores bedste retter.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.