ODETTE FROKOST

Snacks

Hjemmelavede chips med kålmayonnaise 45 

Marinerede umodne ferskner i varme krydderier 45 

Krustade med håndpillede rejer og vagtelæg 45 

Charcuterie fra Troldgaarden 65 

Smørrebrød

Odettes rødbedesild med syltede perleløg, salatløg & peberrod 100 

Christiansøpigens Kryddersild, peberrodscreme, peberrod og syltede bøgehatte 100 

Lakserillette med skorzonerrødder, sprød kål, æble & dild 130 

Fiskefilet med Karl Johan remoulade, fennikel og grillet citron 125 

Friterede jordskokker med hasselnødmayo, pærecrudité & ”Halland Siren” 110 

Økologisk Hadsten-æg med purløgsmayo, håndpillede rejer, citronperler & dild 125 

Vinterkartofler fra Kiselgården med trøffelmayonnaise, syltede kejserhatte, sprøde kartoffelchips & røget Vesterhavsost 105 

Tartelet med svampevelouté, confiterede kyllingevinger & råmarineret grønkål 135 

Tatar med grillede skalotteløg, røget mayo, syltede sennepskorn & enebærsalt 130 

Sylte fra Troldgården med sennepsmayonnaise, syltede stikkelsbær & puffede flæskesvær 125 

Oksespidsbryst, chutney på æbler fra Fejø, ristede løg og spejlæg 130 

Dessert & Ost

Hvid chokoladeganache med kirsebærsorbet, romsyltede kirsebær, ristede mandler & citrontimian125 

3 / 5 oste, kompot og sprødt knækbrød 90 / 150 

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Vores frokost menu følger altid sæsonen og indeholder vores bedste retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.