ODETTE FROKOSTMENU
Arancini, tempuraforårsløg & oliven fra Sicilien – pr. person // +75
Tilføj et glas bobler // +100
–
Tatar af økologisk malkekvæg, grillede bønner og ramsløg
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Bagt torsk, grøn asparges, pommes puré og chimichurri
–
Banan-is, mørk chokolade og rom
// 325
3 glas vinmenu // 275
3 glas juice // 135
A LA CARTE
–
Arancini, tempuraforårsløg & oliven fra Sicilien – pr. person // 75
3 slags charcuteri med syltet chili og sennep – pr. person // 75
Tatar af økologisk malkekvæg, grillede bønner og ramsløg // 95
Saltet kammusling, nye asparges, rabarber og yuzu // 110
Stracciatella, nye ærter, mynte og saltet citron // 65
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Bagt torsk, grøn asparges, pommes puré og chimichurri // 145
Banan-is, mørk chokolade og rom // 100
3 oste fra nær og fjern med rabarber og knækbrød // 100
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Frokost
Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter
Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.