ODETTE FROKOSTMENU

Arancini, tempuraforårsløg & oliven fra Sicilien – pr. person // +75
Tilføj et glas bobler // +100

Tatar af økologisk malkekvæg, grillede bønner og ramsløg 
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Bagt torsk, grøn asparges, pommes puré og chimichurri

Banan-is, mørk chokolade og rom

// 325

3 glas vinmenu // 275

3 glas juice // 135

A LA CARTE

Arancini, tempuraforårsløg & oliven fra Sicilien – pr. person // 75

3 slags charcuteri med syltet chili og sennep – pr. person // 75

Tatar af økologisk malkekvæg, grillede bønner og ramsløg // 95

Saltet kammusling, nye asparges, rabarber og yuzu // 110

Stracciatella, nye ærter, mynte og saltet citron // 65

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Bagt torsk, grøn asparges, pommes puré og chimichurri // 145

Banan-is, mørk chokolade og rom // 100

3 oste fra nær og fjern med rabarber og knækbrød // 100

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.