ODETTE FROKOST

Snacks

Håndskårne kartoffelchips med rosmarin og røget friskost 30

Sardiner fra Fangst No.2, grillet citronmayo og Arrabiata 85

Friterede oliven med Parmesan aioli 45

Grillede artiskokhjerter, ristede pinjekerner, Romesco & olivenolie 65

Smørrebrød

Marineret sild, karse mayo, blødkogt æg og ristede solsikkekerner 95

Christiansøpigens kryddersild, pisket peberrodscreme, syltet trompethat og salvie 100

Røget laks fra Færøerne, rygeost, æble og fennikel 130

Røget makrel, puffet kartoffel, agurk, estragon emulsion og ørredrogn 120

Fiskefrikadelle, sauce tatar og luftig hummer 125

Kyllingesalat, grillet citron mayo, sprøde løg og syltet gulerod 125

Oksetatar, tyttebær, urtecreme og sprød malt 130

Bagt græskar, ristede græskarkerner, karse og friteret porre 105

Nye kartofler, karamelliseret løg, chips og røget vesterhavsost 110

 

Dessert & Ost
Odettes Citron Tiramisu med kaffe-is 125

Brownie med brændte figner, sorbet på blodappelsin og pistaciecrumble 100

3 / 5 oste, kompot og smørstegt rugbrød  90 / 150

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Vores frokost menu følger altid sæsonen og indeholder vores bedste retter

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.