ODETTE FROKOSTMENU
Arancini, tempuraforårsløg & oliven fra Sicilien – pr. person // +75
Tilføj et glas bobler // +100
–
Vitello Tonnato med tuncreme og kapers
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Grillet svin med kål, grønne jordbær, hybenrose og løgpure
eller
Grillet ribeye med variation af løg og sauce på madagaskarpeber // +100
–
Fersken med lavendelsorbet og vaniljecreme
// 325
3 glas vinmenu // 300
3 glas juice // 135
A LA CARTE
–
Arancini, tempuraforårsløg & oliven fra Sicilien – pr. person // 75
Troldgårdens pølser med sylt og sennep – pr. person // 75
Vitello Tonnato med tuncreme og kapers // 120
Tomat med ricotta og fermenterede bær // 110
Endive med fennikel, pinje- og græskarkerner // 65
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Grillet svin med kål, grønne jordbær, hybenrose og løgpure // 165
Grillet ribeye med variation af løg og sauce på madagaskarpeber // 265
Fersken med lavendelsorbet og vaniljecreme // 100
3 oste fra nær og fjern med rabarber og knækbrød // 100
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Frokost
Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter
Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.