ODETTE FROKOSTMENU

Arancini, tempuraforårsløg & oliven fra Sicilien – pr. person // +75
Tilføj et glas bobler // +100

Vitello Tonnato med tuncreme og kapers 
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Grillet svin med kål, grønne jordbær, hybenrose og løgpure

eller

Grillet ribeye med variation af løg og sauce på madagaskarpeber // +100

Fersken med lavendelsorbet og vaniljecreme

// 325

3 glas vinmenu // 300

3 glas juice // 135

A LA CARTE

Arancini, tempuraforårsløg & oliven fra Sicilien – pr. person // 75

Troldgårdens pølser med sylt og sennep – pr. person // 75

Vitello Tonnato med tuncreme og kapers // 120

Tomat med ricotta og fermenterede bær // 110

Endive med fennikel, pinje- og græskarkerner // 65

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Grillet svin med kål, grønne jordbær, hybenrose og løgpure // 165

Grillet ribeye med variation af løg og sauce på  madagaskarpeber // 265

Fersken med lavendelsorbet og vaniljecreme  // 100

3 oste fra nær og fjern med rabarber og knækbrød // 100

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.