ODETTE FROKOST

Snacks

Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 40

Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85

Syltede umodne ferskner 40

Sprødt kyllingeskind, syltede bøgehatte og estragonmayo 45

Krustade med rimmet kammusling, kefir fløde og ørredrogn 65

Black Label caviar 10 gram, creme fraiche, rødløg og blinis 240

Smørrebrød

Stegte sild med dild, sennep, karamelliserede løg, broken gel på syltelage og glaskål 100

Christiansøpigens kryddersild, peberrodscreme, revet peberrod og syltede bøgehatte 100

Koldrøget laks fra Centralrøgeriet, syltede stikkelsbær, rygeost, malt og crusité af gule beder fra Kiselgaarden 130

Fiskefilet, grillet citronmayo, rejer fra Engelhvisken, hvide asparges og hummerskum 125

Kyllingesalat vendt i estragonmayo, syltede salatløg og sprøde kartoffelchips 125

Tatar, syltede sennepskorn, syltede trompethatte, ramsløgsmayo og sprød malt 130

Roastbeef, chutney lavet på blomme, ristede løg og spejlæg 130

Terrine på griseskank, sennepscreme, syltede rødløg og syltede valnødder 120

Grillede jordskokker, pærecrudité, mayo på hasselnød, ristede hasselnødder og Halland Siren fra Arla Unika X 105

Porreterrine, sprøde kålchips, syltede salatløg og creme på rygeost 105

Dessert & Ost

Tærte med vaniljecreme, yoghurtsorbet på naturmælk, karamelliserede stikkelsbær og honningtuille 125

Chokolademousse, æblesorbet på kastanje, nougatine og syltede rabarber 115

3 / 5 oste, kompot og sprødt knækbrød 90 / 150

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Vores frokost menu følger altid sæsonen og indeholder vores bedste retter

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.