ODETTE FROKOST

Snacks

Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 40

Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85

Kroket på torsk og kartoffel, jordskokkepuré med citronskal og Pak Choi 40

Charcuteri fra Troldgaarden 75

Krustade med pocheret jomfruhummer, røget vagtelæg og peberrodsmayo 65

Smørrebrød

Marineret sild, karse mayo, blødkogt æg og ristede solsikkekerner 95

Christiansøpigens kryddersild, pisket peberrodscreme, syltet trompethat og salvie 100

Røget laks fra Færøerne, rygeost, æble og fennikel 130

Røget makrel, puffet kartoffel, agurk, estragon emulsion og ørredrogn 120

Fiskefrikadelle, sauce tatar og luftig hummer 125

Kyllingesalat, grillet citron mayo, sprøde løg og syltet gulerod 125

Oksetatar, tyttebær, urtecreme og sprød malt 130

Bagt græskar, ristede græskarkerner, karse og friteret porre 105

Nye kartofler, karamelliseret løg, chips og røget vesterhavsost 110

 

Dessert & Ost

Chokoladekage, sorbet på blodappelsin, brændte figner og kvæde 125

Vegansk chokolademousse, sorbet på kastanjer, havtorn, nougatine 115

3 / 5 oste, kompot og sprødt knækbrød 90 / 150

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Vores frokost menu følger altid sæsonen og indeholder vores bedste retter

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.