ODETTE FROKOST
Snacks
Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 40
Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85
Kroket på torsk og kartoffel, jordskokkepuré med citronskal og Pak Choi 40
Charcuteri fra Troldgaarden 75
Krustade med pocheret jomfruhummer, røget vagtelæg og peberrodsmayo 65
Smørrebrød
Marineret sild, karse mayo, blødkogt æg og ristede solsikkekerner 95
Christiansøpigens kryddersild, pisket peberrodscreme, syltet trompethat og salvie 100
–
Røget laks fra Færøerne, rygeost, æble og fennikel 130
Røget makrel, puffet kartoffel, agurk, estragon emulsion og ørredrogn 120
Fiskefrikadelle, sauce tatar og luftig hummer 125
–
Kyllingesalat, grillet citron mayo, sprøde løg og syltet gulerod 125
Oksetatar, tyttebær, urtecreme og sprød malt 130
–
Bagt græskar, ristede græskarkerner, karse og friteret porre 105
Nye kartofler, karamelliseret løg, chips og røget vesterhavsost 110
Dessert & Ost
Chokoladekage, sorbet på blodappelsin, brændte figner og kvæde 125
Vegansk chokolademousse, sorbet på kastanjer, havtorn, nougatine 115
3 / 5 oste, kompot og sprødt knækbrød 90 / 150
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd
Frokost
Vores frokost menu følger altid sæsonen og indeholder vores bedste retter
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.