ODETTE FROKOST
Snacks
Håndskårne kartoffelchips med rosmarin og røget friskost 30
Sardiner fra Fangst No.2, grillet citronmayo og Arrabiata 85
Friterede oliven med Parmesan aioli 45
Grillede artiskokhjerter, ristede pinjekerner, Romesco & olivenolie 65
Smørrebrød
Marineret sild, karse mayo, blødkogt æg og ristede solsikkekerner 95
Christiansøpigens kryddersild, pisket peberrodscreme, syltet trompethat og salvie 100
Røget laks fra Færøerne, rygeost, æble og fennikel 130
Røget makrel, puffet kartoffel, agurk, estragon emulsion og ørredrogn 120
Fiskefrikadelle, sauce tatar og luftig hummer 125
Kyllingesalat, grillet citron mayo, sprøde løg og syltet gulerod 125
Oksetatar, tyttebær, urtecreme og sprød malt 130
Bagt græskar, ristede græskarkerner, karse og friteret porre 105
Nye kartofler, karamelliseret løg, chips og røget vesterhavsost 110
Dessert & Ost
Odettes Citron Tiramisu med kaffe-is 125
Brownie med brændte figner, sorbet på blodappelsin og pistaciecrumble 100
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd
Frokost
Vores frokost menu følger altid sæsonen og indeholder vores bedste retter
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.