ODETTE FROKOST
Snacks
Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 40
Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85
Syltede umodne ferskner 40
Sprødt kyllingeskind, syltede bøgehatte og estragonmayo 45
Krustade med rimmet kammusling, kefir fløde og ørredrogn 65
Black Label caviar 10 gram, creme fraiche, rødløg og blinis 240
Smørrebrød
Stegte sild med dild, sennep, karamelliserede løg, broken gel på syltelage og glaskål 100
Christiansøpigens kryddersild, peberrodscreme, revet peberrod og syltede bøgehatte 100
–
Koldrøget laks fra Centralrøgeriet, syltede stikkelsbær, rygeost, malt og crusité af gule beder fra Kiselgaarden 130
Fiskefilet, grillet citronmayo, rejer fra Engelhvisken, hvide asparges og hummerskum 125
–
Kyllingesalat vendt i estragonmayo, syltede salatløg og sprøde kartoffelchips 125
Tatar, syltede sennepskorn, syltede trompethatte, ramsløgsmayo og sprød malt 130
Roastbeef, chutney lavet på blomme, ristede løg og spejlæg 130
Terrine på griseskank, sennepscreme, syltede rødløg og syltede valnødder 120
–
Grillede jordskokker, pærecrudité, mayo på hasselnød, ristede hasselnødder og Halland Siren fra Arla Unika X 105
Porreterrine, sprøde kålchips, syltede salatløg og creme på rygeost 105
Dessert & Ost
Tærte med vaniljecreme, yoghurtsorbet på naturmælk, karamelliserede stikkelsbær og honningtuille 125
Chokolademousse, æblesorbet på kastanje, nougatine og syltede rabarber 115
3 / 5 oste, kompot og sprødt knækbrød 90 / 150
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd
Frokost
Vores frokost menu følger altid sæsonen og indeholder vores bedste retter
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.