ODETTE FROKOSTMENU

Arancini, Tempura forårsløg & Oliven fra Sicilien – pr. person // +75
Tilføj et glas bobler // +100

Saltet kuller, limabønner, hestebønner og mirin 
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Pappardelle med oksehale fra Skovstrupgård, morkler og parmesan

Sorbet på blodappelsin, pisket panna cotta og ristede mandler

// 325

3 glas vinmenu // 275

3 glas juice // 135

A LA CARTE

Arancini, Tempura forårsløg & Oliven fra Sicilien – pr. person // 75

3 slags charcuteri med syltet chili og sennep – pr. person // 75

Terrin på Gris fra Troldgården og saltet agurk // 95

Saltet kuller, limabønner, hestebønner og mirin // 110

Creme på mandler, grillede gule beder, dild og aromatisk karry // 65

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Pappardelle med oksehale fra Skovstrupgård, morkler og parmesan // 145

Sorbet på blodappelsin, pisket panna cotta og ristede mandler // 100

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Frokost

Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter

Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.