VELKOMMEN TIL RESTAURANT ODETTE

Gode råvarer og den hyggelige stemning er i fokus.

Om Restaurant Odette

Restaurant i indre by

Du finder restaurant Odette i hjertet af København, i et af Københavns smukke, fredede huse i 2 etager.

Odette er en uhøjtidelig, intim restaurant, hvor smagen, de gode råvarer og den hyggelige stemning er i fokus.

Vores køkken er dogmefrit og Køkkenchef, Andreas Andersen tager udgangspunkt i de bedste råvarer fra de danske marker, gårde og mejerier, fortolket i en varm, sydeuropæisk inspireret menu.

For os på restaurant Odette handler det om at skabe den totale oplevelse. Vi har skabt et menukort med fantastiske smage, og unikke retter serveret som ”sharing” style. Lokalerne oser af hyggelig stemning, servicen er nærværende og personlig, og så skal hele oplevelsen kunne nydes til priser som alle kan være med på.

Vores køkken

Vores menukort er dogmefrit og skabt ud fra vores fundamentale holdning til at vores retter skal være simple, men smukke og velsmagende.
Vi arbejder altid med omtanke for miljø og med bæredygtigheden i fokus. Vi henter vores råvarer hjem fra små, bæredygtige gårde – de fleste af dem er lokale, andre er fra Europas dygtigste producenter, hvor al dyrkning foregår bæredygtigt.
 

Vi har skabt et køkken hvor vi frit fusionerer smage og indtryk fra hele verden, og nytænker klassiske retter ud fra sæsonens bedste råvarer.

Du kan opleve vores åbne køkken, hvor vores dygtige kokke arbejder på at skabe den bedste oplevelse for dig.

Til frokost tilbyder vi vores sammensatte menu med 4 retter over 3 serveringer, som tager sit udgangspunkt i de bedste smagsoplevelser fra aftenkort.

Herudover har du også mulighed for at sammensætte din egen menu, og vælge flere spændende retter fra vores a la carte menu.

Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 4 serveringer. Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med varme noter, inspirerende smagsoplevelser og ganske enkelt skønne retter.

Ligesom til frokost har du også til aften mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.

Vi tilbyder selvfølgelig både vores frokost- og aftenretter i vegetarisk udgave samt med mulighed for hensyntagen til allergener, fødevarerestriktioner o.l.

Selskaber

Odette er den perfekte restaurant til alle typer af selskaber! Med vores restaurant 2 etager er mulighederne mange.

Har du et større eller mindre selskab, har vi den perfekte løsning til præcist dit behov.

Når du træder ind på Odette, oplever du en helt speciel, intim atmosfære som indbyder til hyggelige, sociale stunder med fantastisk mad.

Vi gør en dyd ud af at skabe unikke og uforglemmelige oplevelser, samt professionelle rammer til alle typer af selskab.

Vores selskabsmenuer skifter med sæsonen, så vi altid har de absolut bedste råvarer på menuen. Dertil kan du sammensætte din egen menu med eventuelle tilvalg, samt de drikkepakker som i ønsker.

Tøv ikke med at kontakte os, så er vi klar til at tage en dialog med jer, omkring mulighederne for at skabe en unik dag for jer.