A TASTE OF SUKAIBA

Hiramasa-tun, ingefær & æble*

Stegt kammusling, blommesake & caviar

Indisk fladbrød, rose & mango*

Koreansk BBQ-kylling & broccoli*

Stegt rødtunge, porre & Tom Yum-sauce

Confiteret svinebryst, peber & Kimchi*

Pære, kokos & creme anglaise*

5 retter 545* / 7 retter 695

Menuen serveres til hele bordet

Vinmenu
4 glas 545 / 5 glas 695

Forkælelse uden alkohol
4 glas 495 / 5 glas 545

Vinmenu Prestige
Serveres til hele bordet
1295

Filtreret vand ad libitum
45

Udvalg af petitfours
75

A LA CARTE

SNACKS

Joséphine-østers 3 / 6 / 9 stk. 100 / 200 / 300

Taskekrabbe & ponzu 75

Brioche, sashi & caviar 225

Vietnamesisk bao, gris & chilisauce 75

Takoyaki & blæksprutte 65

FORRETTER

Hamachi-tun, ingefær & æble 125

Laks, rød karry & daikon 125

Stegt kammusling, blommesake & caviar 195

Kejserhatte, jordskok & XO-sauce 135

HOVEDRETTER

Stegt rødtunge, porre & Tom Yum-sauce 195

Koreansk BBQ-kylling & broccoli 195

Confiteret svinebryst, peber & kimchi 195

Lammekrone, perleløg & masala-sauce 195

Blomkål, soya & misosauce 165

BRØD

Indisk fladbrød, rose & mango 85

DESSERTER

Chokolade, karamel & sichuan-is 125

Pære, kokos & creme anglaise 95

AFTER DINNER

Udvalg af petitfours 75

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk  såfremt det er oplyst på forhånd