A TASTE OF SUKAIBA

Laksetatar, ingefærmayonnaise, rischips & rødbedecrudité *

Glaskål “dumplings”, muslinger & lime*

Agurk & chili salat, koriander & syltede sennepsfrø  

Mælkebrød & papadums, smør & pisket friskost

__________

Braiseret oksehale, ristede kastanjer, bagt porre & porreaske

__________

Gochujang bagte svinekæber, sprøde jordskokker, syltet rødkål
& shaoxing Beurre Blanc sauce *

Eller

Oksemørbrad med lynstegte nudler & græskar
Hertil hoisin og abrikossauce +125

__________

Karamelliseret hvid chokolade & miso is, passionsfrugt & Szechuan tuile*

Menuen 495*/695
Menuen serveres til hele bordet

Tilvalg: Gl. Thierry Fournier Champagne + 3 stk. østers
195

Vinmenu 3/4 glas
375/545

Forkælelse uden alkohol 3/4 glas
325/495

Vinmenu Prestige 4 glas
Serveres til hele bordet
1195

Filtreret vand ad libitum
30

A GREEN TASTE OF SUKAIBA

Bagt knoldselleri, 5-krydderi vinaigrette, goji & ristede frø*

Glaskål “dumplings”, kimchi & lime*

Agurk & chili salat, koriander & syltede sennepsfrø

Mælkebrød & papadums, smør & pisket friskost*

__________

Panko-friteret aubergine, koriandermayo & wasabiperler

__________

Ristede kejserhatte, syltede løg, radicchio, hasselnødder & morkelsauce*

__________

Matcha blondie, chokoladesorbet, chokoladeganache, ristede pistacienødder & kandiseret citron*

Menuen 495*/695
Menuen serveres til hele bordet

Tilvalg: Gl. Thierry Fournier Champagne + Yakatori tempeh, ingefær & mynte 195

Vinmenu 3/4 glas
375/545

Forkælelse uden alkohol 3/4 glas
325/495

Vinmenu Prestige 4 glas
Serveres til hele bordet
1195

Filtreret vand ad libitum
30

A LA CARTE

SNACKS

2  Østers, yam, wasabi & sour cream 85

Takoyaki, sashi ribeye & caviar / Takoyaki, beder & blodappelsin 105

Yakatori kyllinge hjerter, ingefær & mynte / Yakatori tempeh, ingefær & mynte 85

Crustade, blæksprutte, fermenteret hvidløg & fingerlime 85

FORRETTER

Laksetatar, ingefær mayonnaise, ris chips & bede crudité 155

Kohlrabi dumplings, muslinger & lime 135

Bagt selleri, 5 spice vinaigrette, goji & ristede kerner 125

Panko friteret aubergine, koriander mayonnaise & wasabi perler 125

HOVEDRETTER

Gochujang bagt svinekæber, shao xing beurre blanc, sprøde jordskokker & syltet rødkål 225

Oksemørbrad, hoisin – abrikos sauce – stegte nudler & græskar 295

Stegte kejserhatte, syltede løg, radicchio, hasselnødder &  morkel sauce 205

SIDES

Kimchi 65

Milk bread & papadums med smør & pisket friskost 55

Edamame, havsalt & chili 55

DESSERTER

Matcha blondie, chokolade sorbet, chokolade ganache, ristede pistachienødder & candiseret citron 105

Karameliseret hvid chokolade – miso is, Szechuan tuile & passionsfrugt 95

Udvalg af Mochi 3 stk. 75

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk  såfremt det er oplyst på forhånd