A TASTE OF SUKAIBA
Tun, avocadocreme, blodappelsin, stegte løg og koriander
Grønne muslinger, danske ærter, sake vinaigrette og ris
Som Tum Tua, grønne bønner, hvidløg og crispy chili olie
Sukaiba Signaturbrød & pisket smør
__________
Stegt svineslag med char siu glaze, bagt courgette og syltede løg
__________
Kulmule, bagt kål, panko, matchamayo og hollandaise med kimchi
Eller
Braiseret lammebryst, toban djan, bagt fennikel, bladbeder //+125
__________
Chokoladekage med 5-spice, hasselnøddeganache, is på bananer og brunet smør
–
Menuen 695
Menuen serveres til hele bordet
Champagne + 3 stk. østers
190
Vinmenu 4 glas
525
Champagne & vinmenu 4 glas
625
Forkælelse uden alkohol 4 glas
340
Filtreret vand ad libitum
30
A GREEN TASTE OF SUKAIBA
Bagte beder, avocadocreme, blodappelsin, stegte løg og koriander
Fermenterede kejserhatte, danske ærter, sake vinaigrette og ris
Som Tum Tua, grønne bønner, hvidløg og crispy chili olie
Sukaiba Signaturbrød & pisket smør
__________
Porreterrine med nori, jasminmayonnaise, radiser og tapioka
__________
Letrøget tempeh med jasmin, tomater, daikon og vinaigrette med cashewnødder
__________
Mangosorbet med kokos, passionsfrugt, tapioka og togarashi
–
Menuen 695
Menuen serveres til hele bordet
Champagne + 3 stk. østers
190
Vinmenu 4 glas
525
Champagne & vinmenu 4 glas
625
Forkælelse uden alkohol 4 glas
340
Filtreret vand ad libitum
30
A LA CARTE
SNACKS
Tre østers med Nuoc Cham, soya & Mirin og Nam Jim //135
Dampet bao med svinebryst i Hoisin, agurk og koriander //85
Dampet bao med blæksprutte, Hoisin, agurk og koriander //85
Haemuljeon, rejer, forårsløg og Yuzu- og trøffelsauce //75
Kimchijeon, Shiitake, Forårsløg, Kimchi og Yuzu/trøffelsauce //75
FORRETTER
Tuntatar med avocadocreme, blodappelsin, stegte løg og koriander //155
Bagte beder med avocadocreme, blodappelsin, stegte løg og koriander //155
Grønne muslinger med danske ærter, sake vinaigrette og ris //135
Fermenterede kejserhatte med danske ærter, sake vinaigrette og ris //135
Som Tum Tua med grønne bønner, hvidløg og chili olie //125
Stegt svineslag med char siu glaze, bagt courgette og syltede løg //125
Porreterrine med nori, jasminmayo, radiser og tapioka //125
HOVEDRETTER
Kulmule, bagt kål, panko, matcha mayonnaise og hollandaise med kimchi //225
Braiseret lammebryst, toban djan, bagt fennikel og bladbeder //350
Tempeh røget med jasminblomst, tomater, daikon og cashew vinaigrette //205
SIDES
Kimchi //65
Milk bread & papadums med smør & pisket friskost //55
Edamame, havsalt & chili //55
DESSERTER
5-spice chokoladekage, hasselnødder og is på bananer og brunet smør //105
Mangosorbet med kokos, passionsfrugt, tapioka og togarashi //95
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd