THE GRAND TOUR OF SUKAIBA

Tatar, ristede majs, hoisin mayonnaise & soya tapioka

Endive, mynte, ristet boghvede, kimchi & smør vinaigrette

Steambun, XO sauce & citron verbena

Hjemmelavet brød & pisket smør

__________

Stegt kammusling, caviar, bagt kinaradise, kylling & grøn karry sauce

__________

Miso bagt torsk, unagi glaseret majroer, lotusrod, sansho & wasabi sauce

Eller

Oksemørbrad, broccolini, gochujang bagt kål & ristet marv sauce +100

Gl. Clos René, Pomerol, 2019 +50

__________

Mizu yokan, mirin bagt nashi pære & sort sesam is

Menuen 695
Menuen serveres til hele bordet

Tilvalg: Gl. Thierry Fournier Champagne + 3 stk. østers
195

Vinmenu 4 glas
545

Forkælelse uden alkohol
4 glas 495

Vinmenu Prestige
Serveres til hele bordet
1195

Filtreret vand ad libitum
45

THE GRAND GREEN TASTE OF SUKAIBA

Svampe gyoza, edamame & chili

Endive, mynte, ristet boghvede, kimchi & smør vinaigrette

Steambun, XO sauce & citron verbena

Hjemmelavet brød & pisket smør

__________

Unagi glaseret beder, ristet sesam, yuzu, soya & szechuan marengs

__________

Bagt blomkål, blomkåls puré, misoristede cashewnødder & ponzu

__________

Sticky rice, mango, chili & kokos sorbet 

Menuen 695
Menuen serveres til hele bordet

Tilvalg: Gl. Thierry Fournier Champagne + 3 stk. østers
195

Vinmenu 4 glas
545

Forkælelse uden alkohol
4 glas 495

Vinmenu Prestige
Serveres til hele bordet
1195

Filtreret vand ad libitum
45

A TASTE OF SUKAIBA

Tatar, ristede majs, hoisin mayonnaise & soya tapioka

Endive, mynte, ristet boghvede, kimchi & smør vinaigrette

Hjemmelavet brød & pisket smør

__________

Miso bagt torsk, unagi glaseret majroer, lotusrod, sansho & wasabi sauce

Eller

Oksemørbrad, broccolini, gochujang bagt kål & ristet marv sauce +100

Gl. Clos René, Pomerol, 2019 +50

__________

Mizu yokan, mirin bagt nashi pære & sort sesam is

Menuen 495
Menuen serveres til hele bordet

Vinmenu 3 glas 395


A LA CARTE

SNACKS

Østers 2 stk. Natural/Soyaperler & Yam 85

Tun crustade, kewpie mayonnaise & sprød kartoffel 85

Steambun, softshell krabbe, wakame, chili mayonnaise & sprødt 125

Ssam, shiso, kylling/tofu, bønnespirer & ssamjang sauce 85

Soyamarineret spareribs, syltet kinaradise & sesam 95

FORRETTER

Tatar, ristede majs, hoisin mayonnaise & soya tapioka 125

Unagi glaseret beder, ristet sesam, yuzu, soya & szechuan marengs 125

Svampe gyoza, edamame & chili olie 125

Stegt kammusling, caviar, bagt kinaradise, kylling & grøn karry sauce 195

BRØD

Hjemmelavet brød & pisket smør 65

HOVEDRETTER

Miso bagt torsk, unagi glaseret majroer, lotusrod, sansho & wasabi sauce 225

Oksemørbrad, broccolini, gochujang bagt kål & ristet marv sauce 295

Bagt blomkål, blomkåls puré, misoristede cashewnødder & ponzu 195

DESSERTER

Sticky rice, mango, chili & kokos sorbet 95

Mizu yokan, mirin bagt nashi pære & sort sesam is 95

Udvalg af Mochi 3 stk. 75

 

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk  såfremt det er oplyst på forhånd