THE GRAND TOUR OF SUKAIBA
Tatar, ristede majs, hoisin mayonnaise & soya tapioka
Endive, mynte, ristet boghvede, kimchi & smør vinaigrette
Steambun, XO sauce & citron verbena
Hjemmelavet brød & pisket smør
__________
Stegt kammusling, caviar, bagt kinaradise, kylling & grøn karry sauce
__________
Miso bagt torsk, unagi glaseret majroer, lotusrod, sansho & wasabi sauce
Eller
Oksemørbrad, broccolini, gochujang bagt kål & ristet marv sauce +100
Gl. Clos René, Pomerol, 2019 +50
__________
Mizu yokan, mirin bagt nashi pære & sort sesam is
–
Menuen 695
Menuen serveres til hele bordet
Tilvalg: Gl. Thierry Fournier Champagne + 3 stk. østers
195
Vinmenu 4 glas
545
Forkælelse uden alkohol
4 glas 495
Vinmenu Prestige
Serveres til hele bordet
1195
Filtreret vand ad libitum
45
THE GRAND GREEN TASTE OF SUKAIBA
Svampe gyoza, edamame & chili
Endive, mynte, ristet boghvede, kimchi & smør vinaigrette
Steambun, XO sauce & citron verbena
Hjemmelavet brød & pisket smør
__________
Unagi glaseret beder, ristet sesam, yuzu, soya & szechuan marengs
__________
Bagt blomkål, blomkåls puré, misoristede cashewnødder & ponzu
__________
Sticky rice, mango, chili & kokos sorbet
–
Menuen 695
Menuen serveres til hele bordet
Tilvalg: Gl. Thierry Fournier Champagne + 3 stk. østers
195
Vinmenu 4 glas
545
Forkælelse uden alkohol
4 glas 495
Vinmenu Prestige
Serveres til hele bordet
1195
Filtreret vand ad libitum
45
A TASTE OF SUKAIBA
Tatar, ristede majs, hoisin mayonnaise & soya tapioka
Endive, mynte, ristet boghvede, kimchi & smør vinaigrette
Hjemmelavet brød & pisket smør
__________
Miso bagt torsk, unagi glaseret majroer, lotusrod, sansho & wasabi sauce
Eller
Oksemørbrad, broccolini, gochujang bagt kål & ristet marv sauce +100
Gl. Clos René, Pomerol, 2019 +50
__________
Mizu yokan, mirin bagt nashi pære & sort sesam is
–
Menuen 495
Menuen serveres til hele bordet
Vinmenu 3 glas 395
A LA CARTE
SNACKS
Østers 2 stk. Natural/Soyaperler & Yam 85
Tun crustade, kewpie mayonnaise & sprød kartoffel 85
Steambun, softshell krabbe, wakame, chili mayonnaise & sprødt 125
Ssam, shiso, kylling/tofu, bønnespirer & ssamjang sauce 85
Soyamarineret spareribs, syltet kinaradise & sesam 95
FORRETTER
Tatar, ristede majs, hoisin mayonnaise & soya tapioka 125
Unagi glaseret beder, ristet sesam, yuzu, soya & szechuan marengs 125
Svampe gyoza, edamame & chili olie 125
Stegt kammusling, caviar, bagt kinaradise, kylling & grøn karry sauce 195
BRØD
Hjemmelavet brød & pisket smør 65
HOVEDRETTER
Miso bagt torsk, unagi glaseret majroer, lotusrod, sansho & wasabi sauce 225
Oksemørbrad, broccolini, gochujang bagt kål & ristet marv sauce 295
Bagt blomkål, blomkåls puré, misoristede cashewnødder & ponzu 195
DESSERTER
Sticky rice, mango, chili & kokos sorbet 95
Mizu yokan, mirin bagt nashi pære & sort sesam is 95
Udvalg af Mochi 3 stk. 75
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd