A TASTE OF SUKAIBA
Laksetatar, ingefærmayonnaise, rischips & rødbedecrudité *
Glaskål “dumplings”, muslinger & lime*
Agurk & chili salat, koriander & syltede sennepsfrø
Mælkebrød & papadums, smør & pisket friskost
__________
Braiseret oksehale, ristede kastanjer, bagt porre & porreaske
__________
Gochujang bagte svinekæber, sprøde jordskokker, syltet rødkål
& shaoxing Beurre Blanc sauce *
Eller
Oksemørbrad med lynstegte nudler & græskar
Hertil hoisin og abrikossauce +125
__________
Karamelliseret hvid chokolade & miso is, passionsfrugt & Szechuan tuile*
–
Menuen 495*/695
Menuen serveres til hele bordet
Tilvalg: Gl. Thierry Fournier Champagne + 3 stk. østers
195
Vinmenu 3/4 glas
375/545
Forkælelse uden alkohol 3/4 glas
325/495
Vinmenu Prestige 4 glas
Serveres til hele bordet
1195
Filtreret vand ad libitum
30
A GREEN TASTE OF SUKAIBA
Bagt knoldselleri, 5-krydderi vinaigrette, goji & ristede frø*
Glaskål “dumplings”, kimchi & lime*
Agurk & chili salat, koriander & syltede sennepsfrø
Mælkebrød & papadums, smør & pisket friskost*
__________
Panko-friteret aubergine, koriandermayo & wasabiperler
__________
Ristede kejserhatte, syltede løg, radicchio, hasselnødder & morkelsauce*
__________
Matcha blondie, chokoladesorbet, chokoladeganache, ristede pistacienødder & kandiseret citron*
–
Menuen 495*/695
Menuen serveres til hele bordet
Tilvalg: Gl. Thierry Fournier Champagne + Yakatori tempeh, ingefær & mynte 195
Vinmenu 3/4 glas
375/545
Forkælelse uden alkohol 3/4 glas
325/495
Vinmenu Prestige 4 glas
Serveres til hele bordet
1195
Filtreret vand ad libitum
30
A LA CARTE
SNACKS
2 Østers, yam, wasabi & sour cream 85
Takoyaki, sashi ribeye & caviar / Takoyaki, beder & blodappelsin 105
Yakatori kyllinge hjerter, ingefær & mynte / Yakatori tempeh, ingefær & mynte 85
Crustade, blæksprutte, fermenteret hvidløg & fingerlime 85
FORRETTER
Laksetatar, ingefær mayonnaise, ris chips & bede crudité 155
Kohlrabi dumplings, muslinger & lime 135
Bagt selleri, 5 spice vinaigrette, goji & ristede kerner 125
Panko friteret aubergine, koriander mayonnaise & wasabi perler 125
HOVEDRETTER
Gochujang bagt svinekæber, shao xing beurre blanc, sprøde jordskokker & syltet rødkål 225
Oksemørbrad, hoisin – abrikos sauce – stegte nudler & græskar 295
Stegte kejserhatte, syltede løg, radicchio, hasselnødder & morkel sauce 205
SIDES
Kimchi 65
Milk bread & papadums med smør & pisket friskost 55
Edamame, havsalt & chili 55
DESSERTER
Matcha blondie, chokolade sorbet, chokolade ganache, ristede pistachienødder & candiseret citron 105
Karameliseret hvid chokolade – miso is, Szechuan tuile & passionsfrugt 95
Udvalg af Mochi 3 stk. 75
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd