A TASTE OF SUKAIBA
Hiramasa-tun, ingefær & æble*
Stegt kammusling, blommesake & caviar
Indisk fladbrød, rose & mango*
Koreansk BBQ-kylling & broccoli*
Stegt rødtunge, porre & Tom Yum-sauce
Confiteret svinebryst, peber & Kimchi*
Pære, kokos & creme anglaise*
–
5 retter 545* / 7 retter 695
Menuen serveres til hele bordet
–
Vinmenu
4 glas 545 / 5 glas 695
Forkælelse uden alkohol
4 glas 495 / 5 glas 545
Vinmenu Prestige
Serveres til hele bordet
1295
Filtreret vand ad libitum
45
Udvalg af petitfours
75
A LA CARTE
SNACKS
Joséphine-østers 3 / 6 / 9 stk. 100 / 200 / 300
Taskekrabbe & ponzu 75
Brioche, sashi & caviar 225
Vietnamesisk bao, gris & chilisauce 75
Takoyaki & blæksprutte 65
FORRETTER
Hamachi-tun, ingefær & æble 125
Laks, rød karry & daikon 125
Stegt kammusling, blommesake & caviar 195
Kejserhatte, jordskok & XO-sauce 135
HOVEDRETTER
Stegt rødtunge, porre & Tom Yum-sauce 195
Koreansk BBQ-kylling & broccoli 195
Confiteret svinebryst, peber & kimchi 195
Lammekrone, perleløg & masala-sauce 195
Blomkål, soya & misosauce 165
BRØD
Indisk fladbrød, rose & mango 85
DESSERTER
Chokolade, karamel & sichuan-is 125
Pære, kokos & creme anglaise 95
AFTER DINNER
Udvalg af petitfours 75
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd