A TASTE OF SUKAIBA

Tun, avocadocreme, blodappelsin, stegte løg og koriander

Grønne muslinger, danske ærter, sake vinaigrette og ris

Som Tum Tua, grønne bønner, hvidløg og crispy chili olie

Sukaiba Signaturbrød & pisket smør

__________

Stegt svineslag med char siu glaze, bagt courgette og syltede løg

__________

Kulmule, bagt kål, panko, matchamayo og hollandaise med kimchi 

Eller

Braiseret lammebryst, toban djan, bagt fennikel, bladbeder //+125

__________

Chokoladekage med 5-spice, hasselnøddeganache, is på bananer og brunet smør

Menuen 695
Menuen serveres til hele bordet

Champagne + 3 stk. østers
190

Vinmenu 4  glas
525

Champagne & vinmenu 4 glas
625

Forkælelse uden alkohol 4  glas
340

Filtreret vand ad libitum
30

A GREEN TASTE OF SUKAIBA

Bagte beder, avocadocreme, blodappelsin, stegte løg og koriander

Fermenterede kejserhatte, danske ærter, sake vinaigrette og ris

Som Tum Tua, grønne bønner, hvidløg og crispy chili olie

Sukaiba Signaturbrød & pisket smør

__________

Porreterrine med nori, jasminmayonnaise, radiser og tapioka

__________

Letrøget tempeh med jasmin, tomater, daikon og vinaigrette med cashewnødder

__________

Mangosorbet med kokos, passionsfrugt, tapioka og togarashi

Menuen 695
Menuen serveres til hele bordet

Champagne + 3 stk. østers
190

Vinmenu 4  glas
525

Champagne & vinmenu 4 glas
625

Forkælelse uden alkohol 4  glas
340

Filtreret vand ad libitum
30

A LA CARTE

SNACKS

Tre østers med Nuoc Cham, soya & Mirin og Nam Jim //135

Dampet bao med svinebryst i Hoisin, agurk og koriander //85

Dampet bao med blæksprutte, Hoisin, agurk og koriander //85

Haemuljeon, rejer, forårsløg og Yuzu- og trøffelsauce //75

Kimchijeon, Shiitake, Forårsløg, Kimchi og Yuzu/trøffelsauce //75

FORRETTER

Tuntatar med avocadocreme, blodappelsin, stegte løg og koriander //155

Bagte beder med avocadocreme, blodappelsin, stegte løg og koriander //155

Grønne muslinger med danske ærter, sake vinaigrette og ris //135

Fermenterede kejserhatte med danske ærter, sake vinaigrette og ris //135

Som Tum Tua med grønne bønner, hvidløg og chili olie //125

Stegt svineslag med char siu glaze, bagt courgette og syltede løg //125

Porreterrine med nori, jasminmayo, radiser og tapioka //125

HOVEDRETTER

Kulmule, bagt kål, panko, matcha mayonnaise og hollandaise med kimchi //225

Braiseret lammebryst, toban djan, bagt fennikel og bladbeder //350

Tempeh røget med jasminblomst, tomater, daikon og cashew vinaigrette //205

SIDES

Kimchi //65

Milk bread & papadums med smør & pisket friskost //55

Edamame, havsalt & chili //55

DESSERTER

5-spice chokoladekage, hasselnødder og is på bananer og brunet smør //105

Mangosorbet med kokos, passionsfrugt, tapioka og togarashi //95

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk  såfremt det er oplyst på forhånd