A la Carte
SNACKS
Gillardeau østers, Mignonette sauce & citron
2 stk. / 4 stk. / 6 stk.
90 / 180 / 270
Escargots, persille & hvidløg
6 stk. /12 stk.
100 / 200
Croquettes af confiteret and & abrikospuré
3 stk. 95
Black Label caviar serveret med blinis
10 g 250
BRØD & SMØR
Brød lavet på Ölandshvede fra Mejernets Mølle med smør på hvidløg og timian 45
FORRETTER
Rungis tomater, tomat consommé, basilikum og grillet hindbær 145
Klassisk rørt tatar, kartoffelchips, hjertesalat, kørvel og olivenolie 145
ACCOMPAGNEMENT
Pommes Frites med trøffelmayo 50
Salat Verte med citron vinaigrette 45
HOVEDRETTER
Knoldselleri, pommes puré,stegte majs, kantareller, timianolie og fermenteret hvidløgssauce 225
Farseret kyllingebryst, hønseblanquette, sprødt kyllingeskind, morkel, stegte majs og kantareller 225
Oksemørbrad, pommes puré, Sauce Bordelaise med marv, estragon og morkel 325
DESSERT & OST
Porchéret pære, vaniljeis, ristet mandelcrumble, chokolademousse og chokoladesauce 120
Crème Brûlée 90
–
Comté lagret i 30 måneder 40
Camembert Normandie 40
Petit Langres 40
Roquefort 40
Vores oste bliver serveret med kortvinssyltede figner og sprødt
Frokostmenu
Klassisk rørt tatar, kartoffelchips, hjertesalat, kørvel og olivenolie
Brød lavet på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør, hvidløg & timian
–
Farseret kyllingebryst, hønseblanquette, sprødt kyllingeskind, morkel, stegte majs og kantareller
eller
Oksemørbrad, pommes puré, Sauce Bordelaise med marv, estragon og morkel + 100
–
Pocheret pære, vaniljeis, ristet mandelcrumble, chokolademousse og chokoladesauce
Menu 345,-
Vinmenu 3 glas 325,-
Menuen fås vegetarisk
Aften
Til aften serverer vi vores 3-retters menu.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.