A la carte
SNACKS
Gillardeau østers, Mignonette sauce & citron
2 stk. / 4 stk. / 6 stk.
90 / 180 / 270
Escargots, persille & hvidløg
6 stk. /12 stk.
100 / 200
Croquettes af confiteret and & abrikospuré
3 stk. 95
Black Label caviar serveret med blinis
10 g 250
BRØD & SMØR
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med smør på hvidløg og timian 45
FORRETTER
Friteret Panisse, frisk ost creme, ratatouille og basilikum 145
ACCOMPAGNEMENT
Pommes Frites 50
Salat Verte med trøffel vinaigrette 45
HOVEDRETTER
Vegetarisk Cassoulet, Comté, gule beder, grønne bønner, morkler, grøn urtecreme med pistacie 225
Bagt torsk, muslingesauce, pommes puré, Sauce Grenobloise og crouton 225
Teres Major bøf, pommes puré, Sauce Bordelaise, marv, estragon og morkler 325
Udvalgt franske oste, portvinssyltede figner, knækbrød
3 eller 5 stk. 110/150
Financier kage, karamel, hvid chokoladeis, rabarberkompot og tuiles 120
Frokostmenu
Gabrielles signatur tatar af okse, olivenolie, peberfrugtcreme, rød Endive salat, Pimént, tørrede tomater og tuiles
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg & timian
–
Bagt torsk, muslingesauce, pommes puré, Sauce Grenobloise og crouton
eller
Teres Major bøf, Sauce Bordelaise, marv, estragon og morkler + 100
Serveres med pommes puré på siden
–
Financier kage, karamel, hvid chokoladeis, rabarberkompot og tuiles
Menu // 345
Vinmenu 3 glas // 325
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores 3-retters menu.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.