A la Carte

SNACKS

Gillardeau østers, Mignonette sauce & citron
2 stk. / 4 stk. / 6 stk.
90 / 180 / 270

Escargots, persille & hvidløg
6 stk. /12 stk.
100 / 200

Croquettes af confiteret and & abrikospuré
3 stk. 95

Black Label caviar serveret med blinis
10 g 250

BRØD & SMØR

Brød lavet på Ölandshvede fra Mejernets Mølle med smør på hvidløg og timian 45

FORRETTER

Rungis tomater, tomat consommé, basilikum og grillet hindbær 145

Klassisk rørt tatar, kartoffelchips, hjertesalat, kørvel og olivenolie 145

ACCOMPAGNEMENT

Pommes Frites med trøffelmayo 50

Salat Verte med citron vinaigrette 45

HOVEDRETTER

Knoldselleri, pommes puré,stegte majs, kantareller, timianolie og fermenteret hvidløgssauce 225

Farseret kyllingebryst, hønseblanquette, sprødt kyllingeskind, morkel, stegte majs og kantareller 225

Oksemørbrad, pommes puré, Sauce Bordelaise med marv, estragon og morkel 325

DESSERT & OST


Porchéret pære, vaniljeis, ristet mandelcrumble, chokolademousse og chokoladesauce 120

Crème Brûlée 90

Comté lagret i 30 måneder 40

Camembert Normandie 40 

Petit Langres 40

Roquefort  40 

Vores oste bliver serveret med kortvinssyltede figner og sprødt

 

Frokostmenu

Klassisk rørt tatar, kartoffelchips, hjertesalat, kørvel og olivenolie
Brød lavet på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør, hvidløg & timian

Farseret kyllingebryst, hønseblanquette, sprødt kyllingeskind, morkel, stegte majs og kantareller

eller

Oksemørbrad, pommes puré, Sauce Bordelaise med marv, estragon og morkel + 100

Pocheret pære, vaniljeis, ristet mandelcrumble, chokolademousse og chokoladesauce

Menu 345,-
Vinmenu 3 glas 325,-

Menuen fås vegetarisk

Aften

Til aften serverer vi vores 3-retters menu.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.