A la Carte
SNACKS
Gillardeau østers, Mignonette sauce & citron
2 stk. / 4 stk. / 6 stk.
90 / 180 / 270
Escargots, persille & hvidløg
6 stk. /12 stk.
100 / 200
Croquettes af confiteret and & abrikospuré
3 stk. 95
Black Label caviar serveret med blinis
10 g 250
BRØD & SMØR
Brød på Ølandshvede fra Mejernets Mølle med smør på hvidløg og timian 45
FORRETTER
Hvide asparges, creme på brunet smør, ristede hasselnødder, confiteret citron, gul endivie 145
Gabrielles Tatar af okse, olivenolie, trøffelmayo, syltet solbær, crouton og Mizuna 145
ACCOMPAGNEMENT
Pommes Frites 50
Salat Verte med trøffel vinaigrette 45
HOVEDRETTER
Ratatouille, sauce på tomat, Pimént, basilikum, Panisse og friskost 225
Poisson du Jour, nye kartofler, ærter á la Francaise, fiskefumé, Pimént 225
Teres Major bøf, pebersauce, creme på marv og Pommes Pailles 325
DESSERT & OST
Tarte á la Orange, Cointreau, appelsinfilet, confiteret appelsinskal og sorbet på appelsin 120
Danske jordbær & Créme Anglaise 85
–
Comté lagret i 30 måneder 40
Camembert Normandie 40
Petit Langres 40
Roquefort 40
Vores oste bliver serveret med portvinssyltede figner og sprødt
Frokostmenu
Gabrielles Tatar af okse, olivenolie, trøffelmayo, syltet solbær, crouton og Mizuna
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør, hvidløg & timian
–
Poisson du Jour, nye kartofler, ærter á la Francaise, fiskefumé, Pimént
eller
Teres Major bøf, pebersauce, creme på marv og Pommes Pailles + 100
–
Tarte á la Orange, Cointreau, appelsinfilet, confiteret appelsinskal og sorbet på appelsinMenu // 345
Vinmenu 3 glas // 325
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores 3-retters menu.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.
![](https://norrlyst.dk/wp-content/uploads/2023/05/pexels-geraud-pfeiffer-6605654-768x1152.jpg)