A la Carte
SNACKS
Gillardeau østers, Mignonette sauce & citron
2 stk. / 4 stk. / 6 stk.
90 / 180 / 270
Escargots, persille & hvidløg
6 stk. /12 stk.
100 / 200
Croquettes af confiteret and & abrikospuré
3 stk. 95
Black Label caviar serveret med blinis
10 g 250
BRØD & SMØR
Brød lavet på Ölandshvede fra Mejernts Mølle med smør på hvidløg og timian 45
FORRETTER
Creme på gule tomater fra Rungis, bagte tomater, burrata, basilikum & pistacie 145
Soupe á l’oignon, karamelliseret løg, timian, gruyere & gougeres 145
Saltbagt Knoldselleri, artiskok, confiteret citron, comté sauce & beurre noisette. 165
ACCOMPAGNEMENT
Pommes Frites med trøffelmayo 50
Salat Verte med citron vinaigrette 45
HOVEDRETTER
Karamelliseret og stegt hvidkål, bagte løg, morkel, Comté sauce og timian olie 225
Poisson du jour, pommes puré, rosenkål, senneps vinaigrette, fiske blanquette & ventreche 225
Braiseret shortrib, bagte løg, karotter, små franske champignons, Pommes duchesse & sauce bordelaise 325
DESSERTER
Claufoutis med kirsebær & is på tonkabønne 120
Gateau marcel 90
OST
Comté lagret i 30 måneder 40
Camembert Normandie 40
Petit Langres 40
Roquefort 40
Vores oste bliver serveret med portvinssyltede figner og sprødt
Frokostmenu
Soupe á l’oignon, karamelliseret løg, timian, gruyere & gougeres
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg & timian
–
Poisson du jour, pomme puré, rosenkål, senneps vinaigrette, fiske blanquette & ventreche
eller
Braiseret shortrib, bagte løg, karotter, små franske champignons, Pommes duchesse & sauce bordelaise // 100+
–
Claufoutis med kirsebær & is på tonkabønne
Menu /345,-
Vinmenu 3 glas /325,-
Grøn Frokostmenu
Creme på gule tomater fra Rungis, bagte tomater, burrata, basilikum & pistacie
*serveres med brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør, hvidløg & timian
–
Karamelliseret og stegt hvidkål, bagte løg, morkel, Comté sauce og timian olie
–
Claufoutis med kirsebær & is på tonkabønne
Menu /345,-
Vinmenu 3 glas /325,-
Aften
Til aften serverer vi vores 3-retters menu.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.