A la carte

SNACKS

Gillardeau østers, Mignonette sauce & citron

2 stk. / 4 stk. / 6 stk.

90 / 180 / 270

Escargots, persille & hvidløg

6 stk. /12 stk.

100 / 200

Croquettes af confiteret and, foie gras & abrikospuré

3 stk. 95

BRØD & SMØR

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med smør på hvidløg og timian 45

FORRETTER

Tomattatar med creme på peberfrugt, syltet salatløg, piment & sprød crouton 145

Gabrielle signatur rørt tatar af økologisk okse, krydderurter, sennepsurt 145

ACCOMPAGNEMENT

Pommes Frites 50

Salat Verte med trøffel vinaigrette 45

HOVEDRETTER

Parisian gnocchi,” sauce på Comté, brunet smør, artiskokhjerter, svampe & salvie 225

Kuller en crouton, saltbagt knoldselleri, ristede hasselnødder & fiskefumé 225
Tilvalg: Rossini Caviar +65

 

Udvalgt franske oste, portvinssyltede figner, knækbrød

3 eller 5 stk. 110/150

Mørk chokolade fondant og iscreme på tongabønne 120

Frokostmenu

Gabrielle signatur rørt tatar af økologisk okse, krydderurter, sennepsurt

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med smør på hvidløg & timian

Kuller en crouton, saltbagt knoldselleri, ristede hasselnødder & fiskefumé
Tilvalg: Rossini Caviar +65

eller

Oksebavette med sherrybagte skalotteløg, endivie crudité, pommes puré & sauce Bordelaise + 100

Mørk chokolade fondant og iscreme på tongabønne

345

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 3-retters menu.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.