A la Carte

SNACKS

Gillardeau østers, Mignonette sauce & citron
2 stk. / 4 stk. / 6 stk.
90 / 180 / 270

Escargots, persille & hvidløg
6 stk. /12 stk.
100 / 200

Croquettes af confiteret and & abrikospuré
3 stk. 95

Black Label caviar serveret med blinis
10 g 250

BRØD & SMØR

Brød lavet på Ölandshvede fra Mejernts Mølle med smør på hvidløg og timian 45

FORRETTER

Creme på gule tomater fra Rungis, bagte tomater, burrata, basilikum & pistacie 145

Soupe á l’oignon, karamelliseret løg, timian, gruyere & gougeres 145

Saltbagt Knoldselleri, artiskok, confiteret citron, comté sauce & beurre noisette. 165

ACCOMPAGNEMENT

Pommes Frites med trøffelmayo 50

Salat Verte med citron vinaigrette 45

HOVEDRETTER

Karamelliseret og stegt hvidkål, bagte løg, morkel, Comté sauce og timian olie 225

Poisson du jour, pommes puré, rosenkål, senneps vinaigrette, fiske blanquette & ventreche 225

Braiseret shortrib, bagte løg, karotter, små franske champignons, Pommes duchesse & sauce bordelaise 325

 
DESSERTER

Claufoutis med kirsebær & is på tonkabønne 120

Gateau marcel 90

OST

Comté lagret i 30 måneder 40

Camembert Normandie 40

Petit Langres 40

Roquefort 40

Vores oste bliver serveret med portvinssyltede figner og sprødt

 

Frokostmenu

Soupe á l’oignon, karamelliseret løg, timian, gruyere & gougeres

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg & timian

Poisson du jour, pomme puré, rosenkål, senneps vinaigrette, fiske blanquette & ventreche

eller

Braiseret shortrib, bagte løg, karotter, små franske champignons, Pommes duchesse & sauce bordelaise // 100+

Claufoutis med kirsebær & is på tonkabønne

 

Menu /345,-
Vinmenu 3 glas /325,- 

Grøn Frokostmenu

Creme på gule tomater fra Rungis, bagte tomater, burrata, basilikum & pistacie

*serveres med brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør, hvidløg & timian 

– 
  

Karamelliseret og stegt hvidkål, bagte løg, morkel, Comté sauce og timian olie

– 

Claufoutis med kirsebær & is på tonkabønne

 

Menu /345,-
Vinmenu 3 glas /325,- 

Aften

Til aften serverer vi vores 3-retters menu.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.