Frokost

Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.

Norrlyst frokostmenu

2 stykker valgfrit smørrebrød 

Dessert eller 3 danske oste med sprødt knækbrød og sødt
// 295

Smørrebrød

SILD

CHRISTIANSØPIGENS KRYDDERSILD // 100
Boghvedekerner, kartoffel og syltede grønne tomater

NORRLYSTS DILDSILD // 95
Dildcreme, æble og saltet agurk

STEGT SILD // 125
Løgkompot, radise og dijonsennep

FISK

SPRØD KULMULE // 130
Grillet citron, kapers og agurk

KOLDRØGET LAKS “VESTFJORD” // 130
Bolsjebeder, peberrodscreme og malt

URTET FISKEFRIKADELLE  // 125
Sauce tatar, dild og luftig hummersauce

GRØNT

DANSKE KARTOFLER // 110
Fermenteret hvidløg, kartoffelchips og røget vesterhavsost

HØ-CONFITERET GULE BEDER // 110
Røget emulsion, rødbedecrudité og brøndkarse

KØD

KYLLINGESALAT // 115
Confiteret kylling fra Hopballe rørt med rosmarin
– serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød

NORRLYST TATAR // 130
Af økologisk malkekvæg , brændt purløg og kantareller

OST

3 DANSKE OSTE // 90
serveret med sprødt knækbrød og sødt

5 DANSKE OSTE // 150
serveret med sprødt knækbrød og sødt

DESSERT

KIRSEBÆRSORBET // 100
Granité af blommer og hvid chokolade

HONNING IS // 100
Luftig creme på birkebark, bipollen og sprød tuile