Frokost
Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.
Norrlyst frokostmenu
2 stykker valgfrit smørrebrød
&
Dessert eller 3 danske oste med sprødt knækbrød og sødt
// 295
Smørrebrød
SILD
CHRISTIANSØPIGENS KRYDDERSILD // 100
Boghvedekerner, kartoffel og syltede grønne tomater
NORRLYSTS DILDSILD // 95
Dildcreme, æble og saltet agurk
STEGT SILD // 125
Løgkompot, radise og dijonsennep
FISK
SPRØD KULMULE // 130
Grillet citron, kapers og agurk
KOLDRØGET LAKS “VESTFJORD” // 130
Bolsjebeder, peberrodscreme og malt
URTET FISKEFRIKADELLE // 125
Sauce tatar, dild og luftig hummersauce
GRØNT
DANSKE KARTOFLER // 110
Fermenteret hvidløg, kartoffelchips og røget vesterhavsost
HØ-CONFITERET GULE BEDER // 110
Røget emulsion, rødbedecrudité og brøndkarse
KØD
KYLLINGESALAT // 115
Confiteret kylling fra Hopballe rørt med rosmarin
– serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød
NORRLYST TATAR // 130
Af økologisk malkekvæg , brændt purløg og kantareller
OST
3 DANSKE OSTE // 90
serveret med sprødt knækbrød og sødt
5 DANSKE OSTE // 150
serveret med sprødt knækbrød og sødt
DESSERT
KIRSEBÆRSORBET // 100
Granité af blommer og hvid chokolade
HONNING IS // 100
Luftig creme på birkebark, bipollen og sprød tuile