Frokost

SNACKS

Black Label caviar 10 gram, creme fraiche, rødløg og blinis 240

Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 40

Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85

Krustade med rimmet kammusling, agurk, kefir fløde og ørredrogn 65

Charcuterie fra Troldgaarden med sylt 75

Smørrebrød

SILD

CHRISTIANSØPIGENS KRYDDERSILD // 120
Confiteret æggeblomme, blommer og sennepskarse
Hertil anbefaler vi kryddersnaps

MARINERET SILD // 115
Æg og pisket creme fraiche
Hertil anbefaler vi hvedegræs & tyttebærsnaps

FISK

RØGET LAKS // 145
Karsecreme og blomkål
Hertil anbefaler gran & havtornsnaps

FISKEFILET// 140
Citronmayonnaise, fennikel, dild og kapers
Hertil anbefaler vi æble & dildsnaps

RILLETTE AF KULMULE // 145
Røget ost, saltet æggeblomme og syltede havtorn
Hertil anbefaler vi blodappelsinsnaps

GRØNT

BAGT BLOMKÅL/ 125
Perleløg og granskud
Hertil anbefaler vi abrikossnaps

KARTOFLER FRA KISELGÅRDEN// 130
Trefold fra Arla Unika og syltede løg
Hertil anbefaler vi hybenrosesnaps

KØD

KYLLINGESALAT // 135
Røget mayonnaise og sennepsfrø
Hertil anbefaler vi grillet citronsnaps

KYLLINGEPATÉ// 145
Lever, Solbær, røget mandler
Hertil anbefaler vi skovbær & blommesnaps

OKSETATAR // 145
Syltede perleløg, hybenemulsion og ramsløgskapers
Hertil anbefaler vi stikkelsbær & timiansnaps

OST

3 DANSKE OSTE  // 110
Serveret med sprødt fladbrød og sødt

5 DANSKE OSTE  // 150
Serveret med sprødt fladbrød og sødt

Hertil anbefaler vi vores egen Norrlyst 10 års Tawny Port

DESSERT

IS PÅ HAVESYRE// 125
Mandelkage og hyldebær
Hertil anbefaler vi figen & valnøddesnaps

BAGT CHOKOALDE GANACHE // 115
Sorbet på ristede jordbær, havre og tagetes
Hertil anbefaler vi figen & valnøddesnaps

PETIT FOUR // 35
Skovmærke flødebolle