Frokost

Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.

Smørrebrød

SILD

KARRYSILD // 100
Karryskum, syltet æble og kapers

NORRLYSTS MATJES SILD // 95
Cremet æg, kartoffel og Vesterhavsost

RØGET SILD // 95
Syltet løg, creme fraiche og agurk

FISK

VARMRØGET LAKS // 130
Kirsebærsyltet blomkål og Shiso

REJER // 130
Citronmayo, rucola, roe og ristede dildfrø

GRØNT

SØD KARTOFFEL // 110
Stegt broccolini, gyldne beder og Vadouvan

ROMANESCO & BLOMKÅL // 110
Labneh, sesam og koriander

KØD

TATAR // 125
Beder, kapers, peberrod og sprøde løg 

KYLLINGESALAT // 125
Sprød bacon, syltede stikkelsbær og karse

OST

3 DANSKE OSTE // 90
serveret med sprødt knækbrød og sødt

5 DANSKE OSTE // 150
serveret med sprødt knækbrød og sødt

DESSERT

DANSKE JORDBÆR // 100
Is på kokosnød, vaniljecreme, Szechuan marengs og limegelé

RABARBERKOMPOT // 100
Chokoladesorbet, brownie og crudité på rabarber