Frokost
SNACKS
Black Label caviar 10 gram, creme fraiche, rødløg og blinis 240
Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 40
Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85
Krustade med rimmet kammusling, agurk, kefir fløde og ørredrogn 65
Charcuterie fra Troldgaarden med sylt 75
Smørrebrød
SILD
CHRISTIANSØPIGENS KRYDDERSILD // 120
Confiteret æggeblomme, blommer og sennepskarse
Hertil anbefaler vi kryddersnaps
MARINERET SILD // 115
Æg og pisket creme fraiche
Hertil anbefaler vi hvedegræs & tyttebærsnaps
FISK
RØGET LAKS // 145
Karsecreme og blomkål
Hertil anbefaler gran & havtornsnaps
FISKEFILET// 140
Citronmayonnaise, fennikel, dild og kapers
Hertil anbefaler vi æble & dildsnaps
RILLETTE AF KULMULE // 145
Røget ost, saltet æggeblomme og syltede havtorn
Hertil anbefaler vi blodappelsinsnaps
GRØNT
BAGT BLOMKÅL/ 125
Perleløg og granskud
Hertil anbefaler vi abrikossnaps
KARTOFLER FRA KISELGÅRDEN// 130
Trefold fra Arla Unika og syltede løg
Hertil anbefaler vi hybenrosesnaps
KØD
KYLLINGESALAT // 135
Røget mayonnaise og sennepsfrø
Hertil anbefaler vi grillet citronsnaps
KYLLINGEPATÉ// 145
Lever, Solbær, røget mandler
Hertil anbefaler vi skovbær & blommesnaps
OKSETATAR // 145
Syltede perleløg, hybenemulsion og ramsløgskapers
Hertil anbefaler vi stikkelsbær & timiansnaps
OST
3 DANSKE OSTE // 110
Serveret med sprødt fladbrød og sødt
5 DANSKE OSTE // 150
Serveret med sprødt fladbrød og sødt
Hertil anbefaler vi vores egen Norrlyst 10 års Tawny Port
DESSERT
IS PÅ HAVESYRE// 125
Mandelkage og hyldebær
Hertil anbefaler vi figen & valnøddesnaps
BAGT CHOKOALDE GANACHE // 115
Sorbet på ristede jordbær, havre og tagetes
Hertil anbefaler vi figen & valnøddesnaps
PETIT FOUR // 35
Skovmærke flødebolle