Frokost

Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.

Smørrebrød

SILD

CHRISTIANSØPIGENS KRYDDERSILD // 100
Boghvedekerner, stegt kål og syltede løg

NORRLYSTS DILDSILD // 95
Dildcreme, æble og saltet agurk

FISK

SPRØD KULLER // 130
Grillet citron, kapers og agurk

KOLDRØGET LAKS “FYNBO” // 130
Friskost, bolsjebeder og salvie

ÆG & REJER  // 125
Økologisk æg, svenske håndpillede rejer, shiso og karse mayo

STEGT TORSKEROGN  // 130
Rodfrugt remoulade, blomkål og citronmelise

GRØNT

KARTOFFELTERRIN // 110
Svampemayo, syltede løg, og rosenkål

BAGTE TOMATER // 110
Pastinakpuré, merian og malt crumble

KØD

ROASTBEEF // 125
Pickles, peberrod, dijonnaise og sprøde løg

NORRLYST TATAR // 130
Af økologisk malkekvæg , æggeblommecreme, sprødt kål og karamel Sten “Arla Unika”

OST

3 DANSKE OSTE // 90
serveret med sprødt knækbrød og sødt

5 DANSKE OSTE // 150
serveret med sprødt knækbrød og sødt

DESSERT

IS PÅ CITRONTIMIAN // 100
Brunet smør, citronkage crumble, æble og karamelliseret hvid chokolade 

CHOKOLADE SORBET // 100
Hindbær kompot, hvid chokolade og vaniljemarengs