Frokost
Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.
Norrlyst frokostmenu
2 stykker valgfrit smørrebrød
&
Dessert eller 3 danske oste med sprødt knækbrød og sødt
// 285
Smørrebrød
SILD
CHRISTIANSØ PIGENS KRYDDERSILD // 100
miso emulsion, saltede tyttebær og grønkål
NORRLYSTS DILDSILD // 95
dildcreme, kapers og saltet agurk
GAMMELDAGS MODNEDE SILD // 110
wasabi, karse og boghvede
FISK
KOLDRØGET LAKS “VESTFJORD” // 130
rødbede og rygeost
TORSKEROGN STEGT I RUG // 125
spinat, syltede løg og svampeskum
GRØNT
DANSKE KARTOFLER // 110
løgkompot, sprøde kartoffelchips og 12 mdr havgus fra Arla Unika
KØD
KYLLINGESALAT // 115
kylling fra Hopballe rørt med syltede bøgehatte og løvstikke, serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød
NORRLYST SIGNATUR TATAR // 130
af økologisk malkekvæg, mandel og persille
CONFITEREDE KALVEBRISLER // 130
kejserhatte, macadamianød og skummende morkelsauce
OST
3 DANSKE OSTE // 90
serveret med sprødt knækbrød og sødt
5 DANSKE OSTE // 150
serveret med sprødt knækbrød og sødt
DESSERT
ÆBLE SORBET // 100
mælkechokolade, kardemomme og aromatisk æblekage
IS PÅ PISTACIE & LIMEBLADE // 100
hvid chokolade og nougatine