Frokost

Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.

Norrlyst frokostmenu

2 stykker valgfrit smørrebrød 

Dessert eller 3 danske oste med sprødt knækbrød og sødt
// 285

Smørrebrød

SILD

CHRISTIANSØ PIGENS KRYDDERSILD // 100
miso emulsion, saltede tyttebær og grønkål

NORRLYSTS DILDSILD  // 95
dildcreme, kapers og saltet agurk

GAMMELDAGS MODNEDE SILD // 110
wasabi, karse og boghvede

FISK

KOLDRØGET LAKS “VESTFJORD” // 130
rødbede og rygeost

URTET FISKEFRIKADELLE  // 125
nye ærter og luftig hummersauce

GRØNT

DANSKE KARTOFLER // 110
løgkompot, sprøde kartoffelchips og 12 mdr havgus fra Arla Unika

CONFITEREDE JORDSKOKKER // 110
grønkål, hasselnødder og Vesterhavsost

KØD

KYLLINGESALAT // 115
kylling fra Hopballe rørt med nye ærter og løvstikke, serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød

NORRLYST SIGNATUR TATAR // 130

af økologisk malkekvæg , sennepskorn og Vesterhavsost 

OST

3 DANSKE OSTE // 90
serveret med sprødt knækbrød og sødt

5 DANSKE OSTE // 150
serveret med sprødt knækbrød og sødt

DESSERT

 RABARBERSORBET // 100
hvid chokolade og estragon

IS PÅ BIRKEBARK // 100
 creme på hvide chokolade, vanilje og malt