Frokost
Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.
Smørrebrød
SILD
KARRYSILD // 100
Karryskum, syltet æble og kapers
NORRLYSTS MATJES SILD // 95
Cremet æg, kartoffel og Vesterhavsost
RØGET SILD // 95
Syltet løg, creme fraiche og agurk
FISK
VARMRØGET LAKS // 130
Kirsebærsyltet blomkål og Shiso
REJER // 130
Citronmayo, rucola, roe og ristede dildfrø
GRØNT
SØD KARTOFFEL // 110
Stegt broccolini, gyldne beder og Vadouvan
ROMANESCO & BLOMKÅL // 110
Labneh, sesam og koriander
KØD
TATAR // 125
Beder, kapers, peberrod og sprøde løg
KYLLINGESALAT // 125
Sprød bacon, syltede stikkelsbær og karse
OST
3 DANSKE OSTE // 90
serveret med sprødt knækbrød og sødt
5 DANSKE OSTE // 150
serveret med sprødt knækbrød og sødt
DESSERT
DANSKE JORDBÆR // 100
Is på kokosnød, vaniljecreme, Szechuan marengs og limegelé
RABARBERKOMPOT // 100
Chokoladesorbet, brownie og crudité på rabarber