Frokost
Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.
Smørrebrød
SILD
CHRISTIANSØPIGENS KRYDDERSILD // 100
Boghvedekerner, stegt kål og syltede løg
NORRLYSTS DILDSILD // 95
Økologistk æg, solsikkekerner, crudité på fennikel og dild
FISK
SPRØD TORSK // 130
Grillet citronmayo, kapers, agurk og crudité på grøn asparges
KOLDRØGET LAKS “FYNBO” // 130
Friskost, crudité på radiuses, friteret hvidkål, Kaffir lime
RØGET MAKREL // 130
Purløg, syltede perleløg, tomatstøv, ørredrog og nasturtium
GRØNT
KARTOFFELTERRIN // 110
Svampemayo, syltede rødløg, sukkerærter, malt og dild
STEGT TEMPEH // 110
Sort hvidløgspuré. patrons, syltede perleløg og gulerod
KØD
ROASTBEEF // 125
Syltet kompot, peberrod, dijonnaise, sprøde løg og Mizuna
NORRLYST TATAR // 130
Grøn pebermayo, syltede sennepsfrø, sprøde kapers, crudité på svampe, sprøde løg og karse
KYLLINGESALAT // 125
Purløg, syltede bøgehatte, røgede mandler, nasturtium og rosmarinstøv
OST
3 DANSKE OSTE // 90
serveret med sprødt knækbrød og sødt
5 DANSKE OSTE // 150
serveret med sprødt knækbrød og sødt
DESSERT
BRUNET SMØR IS // 100
karamelliserede cashewnødder, hvid chokolade ganache, yuzu gel, Kumquats, tonka crumble
PEANUT KAGE // 100
pære kompot, mørk chokolad mousse, honningcrumble