Julen 2023

Antal gæster op til 32
Velkommen til Norrlyst – vores hjertebarn og den første perle i vores koncern. Her inviterer vi dig til en unik aften, hvor velkendte juleråvarer tager en spændende og nytænkende drejning, der vil overraske dine smagsløg på den bedste måde.
 
På Norrlyst er vores koncept inspireret af den nye nordiske madbevægelse, og det træder tydeligt frem, når vores dygtige køkkenchef skaber lækre og smagsfulde retter med et subtilt julepræg. Men lad dig ikke narre – her finder du ikke den traditionelle rødkål på glas eller den velkendte skive flæskesteg, selvom vi selvfølgelig elsker dem også!
 
Til frokost kan du glæde dig til vores prisvindende smørrebrød, som har høstet anerkendelse og været en vigtig faktor bag Norrlysts tredobbelte tildeling af MICHELIN Bib Gourmand i de seneste tre år.
 
Om aftenen tilbyder vi en eksklusiv 4-retters menu, der skaber en unik gastronomisk oplevelse, som du ikke finder andre steder. Vores menu har smukke kulinariske nuancer, der vil forbløffe dig og dine gæster og efterlade en uforglemmelig smagsoplevelse. 
 
Julemenuen 2023:
 

TATAR AF ØKOLOGISK MALKEKVÆG
Mayo på palmekål, surdejscrumble og citronsyltede majroer

ROSSINI CAVIAR
Stegt havtaskekæbe, porre fra Kiselgården og rosa peber

STEGT KULLER
Confiteret citronsauce, ristet kålrabi og cremet skorzonerrod

eller opgrader til

STEGT ANDEBRYST + 100
Danske gulerødder, sauce på kråse og andeskrog, syltede kirsebær og sort trompethat

MANDARIN SORBET
Krydderkage, rosmarin karamel og syltet hybenrose 

FØLG OS