Om restaurant Gabrielle

Inspiration fra Paris

Seatings i restauranten
Restaurant Gabrielle er en autentisk fransk bistro, der er beliggende på Vestergade i hjertet af København. Her lægges der stor vægt på brugen af kvalitetsråvarer, og menuen er skabt med fokus på at fremhæve sæsonens friske smage. Restauranten stræber efter at opretholde en stærk forbindelse mellem de traditionelle franske normer og de mere nuancerede og moderne tendenser, som har vundet frem henover de seneste år, og som er garant for en udsøgt smagsoplevelse. 

På Restaurant Gabrielle er brugen af gode lokale råvarer en vigtig del af køkkenfilosofien. Køkkenchefen, Simon Slott er altid på udkig efter de bedste ingredienser, og der lægges stor vægt på at anvende råvarer, der er i sæson.

Restauranten lægger stor vægt på at vælge leverandører, der prioriterer dyrevelfærd. Et eksempel er SpisMinGris, hvor ansvarlighed og kvalitet går hånd i hånd, og som leverer kødet til restauranten. Når det kommer til det grønne, får vi langt det meste fra lokale producenter, herunder Kiselgården, der kun ligger en kort køretur fra restauranten. Her prioriteres sæsonens friske smage og naturens egen påvirkning på produktet. Derudover kommer havets goder fra Fiskerikajen, hvor den er skånsomt fanget og leveret frisk hver dag.

Disse kvalitetsrige råvarer danner grundlaget for autentiske og velsmagende franske retter, som er omdrejningspunktet for Gabrielle.

Vores franske køkken

Hvad tilbyder vi?

Til aften serverer vi både moderne franske retter med fokus på årstidens bedste råvarer, men også et udvalg af de gode klassikere, som man kender dem fra de charmerende sidegader i Paris. På Gabrielle kan man selv skabe sin spiseoplevelse med sine egne favoritter fra a la carte-kortet, men hvis man gerne vil slippe for valgene, står vi også klar med køkkenchefens sammensatte menu, der er lavet med omhu for at fremhæve de friske og lokale ingredienser. I begge tilfælde vil der være rig mulighed for at vælge vine, som er nøje udvalgt til at matche og supplere vores retter.

Efter middagen kan man nyde en avec eller en klassisk fransk digestif som afslutning på en fremragende spiseoplevelse.

Sommerens dessert på Gabrielle
Udsøgte vine til maden

Selskaber

HAR DU ET STØRRE ELLER MINDRE SELSKAB, HAR VI DEN PERFEKTE LØSNING TIL PRÆCIST DIT BEHOV. ​

Vi gør en dyd ud af at skabe unikke og uforglemmelige oplevelser, samt professionelle rammer til alle typer af selskab. 

Vores selskabsmenuer skifter med sæsonen, så vi altid har de absolut bedste råvarer på menuen. Dertil kan du sammensætte din egen menu med eventuelle tilvalg, samt de drikkepakker som i ønsker.

”Hvornår er man et selskab?” Vi betragter jer som et selskab når I er 8 eller derover.

Tøv ikke med at kontakte os, så er vi klar til at tage en dialog med jer, omkring mulighederne for at skabe en unik dag for jer.