Aftenmenu

Gabrielles tatar af okse, estragonmayo, kapers, syltede skalotteløg & tuille

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts mølle med smør på hvidløg & timian

Hummer consommé, stegt kammusling, brunoise af selleri & glaskål

Poisson du jour, brandade kroket & bagte løg, hvidløgspuré, frisk spinat & muslinge sauce 

Eller

Duroc ”Tomahawk”, kartoffel & morkel, brunet smør, salvie & sauce vin jaune //+ 125

Gâteau au chocolat, hasselnøddeis, chokolademousse & hasselnøddetuilles

Menu 535

Fransk juicemenu 3 glas 225
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525
Vin jaune opgradering +50

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person 30

Grøn Aftenmenu

Stegte Svampe & syltede bøgehatte, sherry, luftig svampecreme & brioche

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg & timian

Soupe á l’oignon, karamelliseret løg, brunoise af selleri & glaskål

”Parisian Gnocchi”, comtésauce, brunet smør, artiskokhjerter, morkler & salvie

Gâteau au chocolat, hasselnøddeis, chokolademousse & hasselnøddetuilles

Menu 535

Fransk juicemenu 3 glas 225
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525
Vin jaune opgradering +50

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person 30

À la carte

SNACKS

Gillardeau østers, Mignonette sauce & citron
2 stk. / 4 stk. / 6 stk.
90 / 180 / 270

Escargots, persille, hvidløg, crouton & citron
6 stk. 100

Croquettes af confiteret and, & abrikospuré
3 stk. 95

BRØD & SMØR

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg & timian 45

FORRETTER

Gabrielles tatar af okse, estragonmayo, kapers, syltede skalotteløg & tuille 145

Stegte Svampe & syltede bøgehatte, sherry, luftig svampecreme & brioche  145

Hummer consommé, stegt kammusling, brunoise af selleri & glaskål 165

ACCOMPAGNEMENT

Pommes Frites 50

Salat Verte med sæsonens grønt 45

HOVEDRETTER

”Parisian Gnocchi”, comtésauce, brunet smør, artiskokhjerter, morkler & salvie  225

Poisson du jour, brandade kroket & bagte løg, hvidløgspuré, frisk spinat & muslinge sauce  225

Duroc ”Tomahawk”, kartoffel & morkel, brunet smør, salvie & sauce vin jaune 350

DESSERTER

Gâteau au chocolat, hasselnøddeis, chokolademousse & hasselnøddetuille  120

3 slags sorbet 90

OST

Comté lagret i 30 måneder 40

Camembert Normandie 40

Petit Langres 40

Roquefort 40

Vores oste bliver serveret med portvinssyltede figner og sprødt

 

Menuen fås vegetarisk

Aften

Til aften serverer vi vores 3-retters menu.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.