Aftenmenu
Gabrielles tatar af okse, kapers, estragonmayo, syltede skalotteløg & tuille
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg & timian
–
Stegte Svampe & syltede bøgehatte, sherry, luftig svampecreme & brioche
–
Poisson du jour, porre og kartoffel, hummerbisque, citron & purløg
Eller
Oksemørbrad, marv creme, franske champignons, morkler & sauce bordelaise //+ 125
–
Beignets ,vaniljeis, æblekompot & karamel
–
Menu 535
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525
Grøn Aftenmenu
Soupe á l’oignon, karamelliseret løg, timianolie & grillet brød med comté
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg & timian
–
Stegte Svampe & syltede bøgehatte, sherry, luftig svampecreme & brioche
–
Saltbagt Knoldselleri, bagte løg, morkel, comté sauce & brunet smør vinaigrette
–
Beignets ,vaniljeis, æblekompot & karamel
–
Menu 535
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525
À la carte
SNACKS
Gillardeau østers, Mignonette sauce & citron
2 stk. / 4 stk. / 6 stk.
90 / 180 / 270
–
Escargots, persille & hvidløg
6 stk. /12 stk.
100 / 200
–
Croquettes af confiteret and, & abrikospuré
3 stk. 95
–
Black Lavet caviar serveret med blinis
10 g 250
BRØD & SMØR
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg og timian 45
FORRETTER
Gabrielles tatar af okse, kapers, estragonmayo, syltede skalotteløg & tuille 145
Soupe á l’oignon, karamelliseret løg, timianolie & grillet brød med comté 145
Stegte Svampe & syltede bøgehatte, sherry, luftig svampecreme & brioche 165
ACCOMPAGNEMENT
Pommes Frites 50
Salat Verte med sæsonens grønt 45
HOVEDRETTER
Saltbagt Knoldselleri, bagte løg, morkel, comté sauce & brunet smør vinaigrette 225
Poisson du jour, porre og kartoffel, hummerbisque, citron & purløg 225
Oksemørbrad, marv creme, franske champignons, morkler & sauce bordelaise 350
DESSERTER
Beignets ,vaniljeis, æblekompot & karamel 120
Gateau marcel 90
OST
Comté lagret i 30 måneder 40
Camembert Normandie 40
Petit Langres 40
Roquefort 40
Vores oste bliver serveret med portvinssyltede figner og sprødt
Menuen fås vegetarisk
Aften
Til aften serverer vi vores 3-retters menu.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.