Aftenmenu

SNACKS

Oeufs Périgourdins med friskrevet trøffel 95

Coppa med grov sennep 75

Citrusmarinerede oliven 45

Sardiner, salvie & sprødt brød 90

Gougeres med 24 mdr. Comté 4 stk. 95

Terroir fra Kiselgården med Cervelle de Canut 75

SIGNATUR HVIDLØGSBRØD

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, hvidløg og timian 45

FORRETTER

Escargot aux Noix
6 eller 12 stk. 100/200

Pâté én Croute, sennep & saltet agurk 135

Bisque på jomfruhummer & kammusling 175

Steak Tartare af økologisk malkekvæg 145

Hvide asparges fra Esromgaard, Endive & grønne jordbær 150

ACCOMPAGNEMENT

Pommes Frites 50

Salat Verte 45

HOVEDRETTER

Rødtunge stegt “en croute”, nye kartofler & ærter a la Francaise 225

Helstegt vagtel, Karl Johan, kantarel & grøn asparges fra Esromgaard 245

tilføj friskrevet trøffel +75

Ribeye af økologisk malkekvæg, Pommes Anna & pebersauce 285

Morkel Cassoulet, grønne asparges & nye ærter 225

Tavleret // Dagspris

DESSERT

Citron à la Gabrielle 100

Fersken Tarte Tatin, Bourbon & vaniljeis 120

3 franske oste, sprødt & sødt 110

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 3-retters menu.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.