A la carte
SNACKS
Gillardeau østers, Mignonette sauce & citron
2 stk. / 4 stk. / 6 stk.
90 / 180 / 270
–
Escargots, persille & hvidløg
6 stk. /12 stk.
100 / 200
–
Croquettes af confiteret and, & abrikospuré
3 stk. 95
–
Black Lavet caviar serveret med blinis
10 g 250
BRØD & SMØR
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med smør på hvidløg og timian 45
FORRETTER
Friteret Panisse, creme på friskost, ratatouille og basilikum 145
ACCOMPAGNEMENT
Pommes Frites 50
Salat Verte med sæsonens grønt 45
HOVEDRETTER
Vegetarisk Cassoulet, Comté, gule beder, grønne bønner, morkler, grøn urtecreme med pistacie 225
Bagt torsk, muslingesauce, pommes puré, Sauce Grenobloise og crouton 225
Teres Major bøf, pommes puré, Sauce Bordelaise, marv, estragon og morkler 325
DESSERT
Udvalgt franske oste, portvinssyltede figner, knækbrød
3 eller 5 stk. 110/150
Financier kage, karamel, hvid chokoladeis, rabarberkompot og tuiles 120
Aftenmenu
Gabrielles signatur tatar af okse, olivenolie, peberfrugtcreme, rød Endive salat, Pimént tørrede tomater og tuiles
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør, hvidløg & timian
–
Luftig kartoffel creme, sprød jordskok, syltede kantareller og estragonolie
–
Bagt torsk, muslingesauce, pommes puré, Sauce Grenobloise og crouton
Serveres med Salat Verte på siden
eller
Teres Major bøf, Sauce Bordelaise, marv, estragon og morkler + 100
Serveres med pommes puré og Salat Verte på siden
–
Financier kage, karamel, hvid chokoladeis, rabarber kompot og tuiles
Menu // 495
Vinmenu 4 glas // 425
Eksklusiv vinmenu 4 glas // 525
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores 3-retters menu.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.