Aftenmenu
SNACKS
Oeufs Périgourdins med friskrevet trøffel 95
Coppa med grov sennep 75
Citrusmarinerede oliven 45
Sardiner, salvie & sprødt brød 90
Gougeres med 24 mdr. Comté 4 stk. 95
Terroir fra Kiselgården med Cervelle de Canut 75
SIGNATUR HVIDLØGSBRØD
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, hvidløg og timian 45
FORRETTER
Escargot aux Noix
6 eller 12 stk. 100/200
Pâté én Croute, sennep & saltet agurk 135
Bisque på jomfruhummer & kammusling 175
Steak Tartare af økologisk malkekvæg 145
Hvide asparges fra Esromgaard, Endive & grønne jordbær 150
ACCOMPAGNEMENT
Pommes Frites 50
Salat Verte 45
HOVEDRETTER
Rødtunge stegt “en croute”, nye kartofler & ærter a la Francaise 225
Helstegt vagtel, Karl Johan, kantarel & grøn asparges fra Esromgaard 245
tilføj friskrevet trøffel +75
Ribeye af økologisk malkekvæg, Pommes Anna & pebersauce 285
Morkel Cassoulet, grønne asparges & nye ærter 225
Tavleret // Dagspris
DESSERT
Citron à la Gabrielle 100
Fersken Tarte Tatin, Bourbon & vaniljeis 120
3 franske oste, sprødt & sødt 110
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores 3-retters menu.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.