A la carte

SNACKS

Gillardeau østers, Mignonette sauce & citron
2 stk. / 4 stk. / 6 stk.
90 / 180 / 270

Escargots, persille & hvidløg
6 stk. /12 stk.
100 / 200

Croquettes af confiteret and, & abrikospuré
3 stk. 95

Black Lavet caviar serveret med blinis
10 g 250

BRØD & SMØR

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg og timian 45

FORRETTER

Hvide asparges, creme på brunet smør, ristede hasselnødder, confiteret citron, gul endivie 145

Gabrielles Tatar af okse, olivenolie, trøffelmayo, syltet solbær, crouton og Mizuna 145

ACCOMPAGNEMENT

Pommes Frites 50

Salat Verte med sæsonens grønt 45

HOVEDRETTER

Ratatouille, sauce på tomat, Pimént, basilikum, Panisse og friskost 225  

Poisson du Jour, nye kartofler, ærter á la Francaise, fiskefumé, Pimént 225 

Teres Major bøf, pebersauce, creme på marv og Pommes Pailles 325

DESSERT & OST

Tarte á la Orange, Cointreau, appelsinfilet, confiteret appelsinskal og sorbet på appelsin 120 

Danske jordbær & Créme Anglaise  85

 –

Comté lagret i 30 måneder 40

Camembert Normandie 40 

Petit Langres 40

Roquefort  40 

Vores oste bliver serveret med portvinssyltede figner og sprødt

Aftenmenu

Gabrielles Tatar af okse, olivenolie, trøffelmayo, syltet solbær, crouton og Mizuna
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør, hvidløg & timian

Grillede grønne asparges, squash, timian, pistacie & morkelsauce

Poisson du Jour, nye kartofler, ærter á la Francaise, fiskefumé, Pimént
eller
Teres Major bøf, pebersauce, creme på marv og Pommes Pailles + 100

Tarte á la Orange, Cointreau, appelsinfilet, confiteret appelsinskal og sorbet på appelsin

 

Menu //  495
Vinmenu  4 glas // 425
Eksklusiv vinmenu 4 glas // 525

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 3-retters menu.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.