Aftenmenu
Gabrielles tatar af okse, estragonmayo, kapers, syltede skalotteløg & tuille
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts mølle med smør på hvidløg & timian
–
Hummer consommé, stegt kammusling, brunoise af selleri & glaskål
–
Poisson du jour, brandade kroket & bagte løg, hvidløgspuré, frisk spinat & muslinge sauce
Eller
Duroc ”Tomahawk”, kartoffel & morkel, brunet smør, salvie & sauce vin jaune //+ 125
–
Gâteau au chocolat, hasselnøddeis, chokolademousse & hasselnøddetuilles
–
Menu 535
Fransk juicemenu 3 glas 225
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525
Vin jaune opgradering +50
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person 30
Grøn Aftenmenu
Stegte Svampe & syltede bøgehatte, sherry, luftig svampecreme & brioche
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg & timian
–
Soupe á l’oignon, karamelliseret løg, brunoise af selleri & glaskål
–
”Parisian Gnocchi”, comtésauce, brunet smør, artiskokhjerter, morkler & salvie
–
Gâteau au chocolat, hasselnøddeis, chokolademousse & hasselnøddetuilles
–
Menu 535
Fransk juicemenu 3 glas 225
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525
Vin jaune opgradering +50
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person 30
À la carte
SNACKS
Gillardeau østers, Mignonette sauce & citron
2 stk. / 4 stk. / 6 stk.
90 / 180 / 270
–
Escargots, persille, hvidløg, crouton & citron
6 stk. 100
–
Croquettes af confiteret and, & abrikospuré
3 stk. 95
BRØD & SMØR
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg & timian 45
FORRETTER
Gabrielles tatar af okse, estragonmayo, kapers, syltede skalotteløg & tuille 145
Stegte Svampe & syltede bøgehatte, sherry, luftig svampecreme & brioche 145
Hummer consommé, stegt kammusling, brunoise af selleri & glaskål 165
ACCOMPAGNEMENT
Pommes Frites 50
Salat Verte med sæsonens grønt 45
HOVEDRETTER
”Parisian Gnocchi”, comtésauce, brunet smør, artiskokhjerter, morkler & salvie 225
Poisson du jour, brandade kroket & bagte løg, hvidløgspuré, frisk spinat & muslinge sauce 225
Duroc ”Tomahawk”, kartoffel & morkel, brunet smør, salvie & sauce vin jaune 350
DESSERTER
Gâteau au chocolat, hasselnøddeis, chokolademousse & hasselnøddetuille 120
3 slags sorbet 90
OST
Comté lagret i 30 måneder 40
Camembert Normandie 40
Petit Langres 40
Roquefort 40
Vores oste bliver serveret med portvinssyltede figner og sprødt
Menuen fås vegetarisk
Aften
Til aften serverer vi vores 3-retters menu.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.
