A la carte

SNACKS

Citrusmarinerede oliven 45

Charcuteri 100

Paté a la Gabrielle 135

 
BRØD & SMØR

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med smør på hvidløg og timian 45

FORRETTER

Cremet suppe på gule tomater, basilikum-is, bagte tomater, Pimént 150

Steak Tartare af økologisk okse, trøffel, syltede solbær, melde & rød sennepsurt 145

Gratinerede kammuslinger, Mornay, spinat, hvidløg, citron 150

ACCOMPAGNEMENT

Pommes Frites 50

Salat Verte 45

HOVEDRETTER

”Parisian gnocchi,” sauce på Comté, brunet smør, artiskokhjerter, kantareller, salvie 225

Kulmule, olivenolie blanquette, gulerødder a la ”Barigoule,” spinat, Ventrèche 225

Hel farseret vagtel, hønseblanquette, dampede salatløg, stegte kantareller, estragonolie 245
Tilføj friskrevet trøffel +75

Ribeye af økologisk malkekvæg, sauce Bordelaise, pommes puré, trøffelsmør, Endive 295
Tilføj friskrevet trøffel +75

DESSERT

Udvalgt franske oste, portvinssyltede figner, knækbrød

3 eller 5 stk. 110/150

Chokoladebar, kakao-is, passionsfrugt coulis 120

Crème brûlée, hindbærsorbet, grillede hindbær 100

Aftenmenu

Citrusmarinerede oliven 45
Charcuteri 100
Paté a la Gabrielle 135

Steak Tartare af økologisk okse, trøffel, syltede solbær, melde & rød sennepsurt

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle. hvidløg og timian

Hel farseret vagtel, hønseblanquette, dampede salatløg, stegte kantareller, estragonolie

Chokoladebar, kakao-is, passionsfrugt coulis

//  495

Vinmenu 3 glas // 325

Eksklusiv. vinmenu 3 glas // 525

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 3-retters menu.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.