A la carte
SNACKS
Citrusmarinerede oliven 45
Charcuteri 100
Paté a la Gabrielle 135
BRØD & SMØR
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med smør på hvidløg og timian 45
FORRETTER
Cremet suppe på gule tomater, basilikum-is, bagte tomater, Pimént 150
Steak Tartare af økologisk okse, trøffel, syltede solbær, melde & rød sennepsurt 145
Gratinerede kammuslinger, Mornay, spinat, hvidløg, citron 150
ACCOMPAGNEMENT
Pommes Frites 50
Salat Verte 45
HOVEDRETTER
”Parisian gnocchi,” sauce på Comté, brunet smør, artiskokhjerter, kantareller, salvie 225
Kulmule, olivenolie blanquette, gulerødder a la ”Barigoule,” spinat, Ventrèche 225
Hel farseret vagtel, hønseblanquette, dampede salatløg, stegte kantareller, estragonolie 245
Tilføj friskrevet trøffel +75
Ribeye af økologisk malkekvæg, sauce Bordelaise, pommes puré, trøffelsmør, Endive 295
Tilføj friskrevet trøffel +75
DESSERT
Udvalgt franske oste, portvinssyltede figner, knækbrød
3 eller 5 stk. 110/150
Chokoladebar, kakao-is, passionsfrugt coulis 120
Crème brûlée, hindbærsorbet, grillede hindbær 100
Aftenmenu
Citrusmarinerede oliven 45
Charcuteri 100
Paté a la Gabrielle 135
–
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle. hvidløg og timian
–
Hel farseret vagtel, hønseblanquette, dampede salatløg, stegte kantareller, estragonolie
–
Chokoladebar, kakao-is, passionsfrugt coulis
// 495
Vinmenu 3 glas // 325
Eksklusiv. vinmenu 3 glas // 525
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores 3-retters menu.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.