A la carte

SNACKS

Gillardeau østers, Mignonette sauce & citron
2 stk. / 4 stk. / 6 stk.
90 / 180 / 270

Escargots, persille & hvidløg
6 stk. /12 stk.
100 / 200

Croquettes af confiteret and, & abrikospuré
3 stk. 95

Black Lavet caviar serveret med blinis
10 g 250

BRØD & SMØR

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med smør på hvidløg og timian 45

FORRETTER

Friteret Panisse, creme på friskost, ratatouille og basilikum 145

Gabrielles signatur Tatar af okse, olivenolie, peberfrugtcreme, rød Endive salat, Pimént, tørrede tomater og tuiles 145
ACCOMPAGNEMENT

Pommes Frites 50

Salat Verte med sæsonens grønt 45

HOVEDRETTER

Vegetarisk Cassoulet, Comté, gule beder, grønne bønner, morkler, grøn urtecreme med pistacie 225

Bagt torsk, muslingesauce, pommes puré, Sauce Grenobloise og crouton 225

Teres Major bøf, pommes puré, Sauce Bordelaise, marv, estragon og morkler 325

DESSERT

Udvalgt franske oste, portvinssyltede figner, knækbrød

3 eller 5 stk. 110/150

Financier kage, karamel, hvid chokoladeis, rabarberkompot og tuiles 120

Aftenmenu

Gabrielles signatur tatar af okse, olivenolie, peberfrugtcreme, rød Endive salat, Pimént tørrede tomater og tuiles
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør, hvidløg & timian

 



Luftig kartoffel creme, sprød jordskok, syltede kantareller og estragonolie

Bagt torsk, muslingesauce, pommes puré, Sauce Grenobloise og crouton
Serveres med Salat Verte på siden
eller
Teres Major bøf, Sauce Bordelaise, marv, estragon og morkler + 100
Serveres med pommes puré og Salat Verte på siden

Financier kage, karamel, hvid chokoladeis, rabarber kompot og tuiles

 

Menu //  495
Vinmenu  4 glas // 425
Eksklusiv vinmenu 4 glas // 525

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 3-retters menu.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.