Aftenmenu

Gabrielles tatar af okse, kapers, estragonmayo, syltede skalotteløg & tuille

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg & timian

Stegte Svampe & syltede bøgehatte, sherry, luftig svampecreme & brioche

Poisson du jour, porre og kartoffel, hummerbisque, citron & purløg

Eller

Oksemørbrad, marv creme, franske champignons, morkler & sauce bordelaise //+ 125

Beignets ,vaniljeis, æblekompot & karamel

Menu 535
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525

Grøn Aftenmenu

Soupe á l’oignon, karamelliseret løg, timianolie & grillet brød med comté

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg & timian

Stegte Svampe & syltede bøgehatte, sherry, luftig svampecreme & brioche

Saltbagt Knoldselleri, bagte løg, morkel, comté sauce & brunet smør vinaigrette

Beignets ,vaniljeis, æblekompot & karamel

Menu 535
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525

À la carte

SNACKS

Gillardeau østers, Mignonette sauce & citron
2 stk. / 4 stk. / 6 stk.
90 / 180 / 270

Escargots, persille & hvidløg
6 stk. /12 stk.
100 / 200

Croquettes af confiteret and, & abrikospuré
3 stk. 95

Black Lavet caviar serveret med blinis
10 g 250

BRØD & SMØR

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg og timian 45

FORRETTER

Gabrielles tatar af okse, kapers, estragonmayo, syltede skalotteløg & tuille 145

Soupe á l’oignon, karamelliseret løg, timianolie & grillet brød med comté 145

Stegte Svampe & syltede bøgehatte, sherry, luftig svampecreme & brioche 165

ACCOMPAGNEMENT

Pommes Frites 50

Salat Verte med sæsonens grønt 45

HOVEDRETTER

Saltbagt Knoldselleri, bagte løg, morkel, comté sauce & brunet smør vinaigrette  225

Poisson du jour, porre og kartoffel, hummerbisque, citron & purløg 225

Oksemørbrad, marv creme, franske champignons, morkler & sauce bordelaise 350

DESSERTER

Beignets ,vaniljeis, æblekompot & karamel 120

Gateau marcel 90

OST

Comté lagret i 30 måneder 40

Camembert Normandie 40

Petit Langres 40

Roquefort 40

Vores oste bliver serveret med portvinssyltede figner og sprødt

 

Menuen fås vegetarisk

Aften

Til aften serverer vi vores 3-retters menu.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.