Aftenmenu

Antipasti

Vitello Tonnato med tuncreme og kapers

Crudo på torsk med blodappelsin og rosenpeber

Burrata med græskar og hasselnød

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med porresmør

Lidt ekstra?

Risotto milanese med gremolata

+ 100

Pasta

Vælg imellem:

Plin i brodo med parmesan

Cacio e pepe

Bucatini med vildsvineragout og pecorino

Hummer ravioli med bisque og nduja + 125

Dessert

Odette tiramisu med kakao sorbet

Menu 450

Vinmenu 3 glas 300

A La Carte

Antipasti

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
45

Vitello Tonnato med tuncreme og kapers
120

Crudo på torsk med blodappelsin og rosenpeber
85

Burrata med græskar og hasselnød
100

Bitter puntarelle salat med oliven og endive
95

Aubergine, friteret og med aromatisk tomatsovs
100

Pasta

Plin i brodo med parmesan
165

Cacio e pepe
165

Bucatini med vildsvineragout og pecorino
165

Dessert & Ost

Odette tiramisu med kakao sorbet 
100

3 italienske oste, kvædekompot og garillet brød
110

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 3 serveringer.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.