Aftenmenu

Tatar af dansk kvæg fra Nordjylland, karseemulsion, syltede bolchebeder og sprød malt

Saltbagt selleri, pærer, hasselnødder og Hallands siren fra Arla Unika

Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk

Perlebygotto med hummer, syltet græskar, Havgus fra Arla Unika, Portobello og dehydreret gulerod

Dagens fisk, persillesmør, syltede sennepskorn, spæde kålskud fra Kiselgaarden og friteret grønkål

Eller

Oksemørbrad, svampesauce med fermenteret hvidløg, syltede og brændte løg, bitter salat og røget marv // + 125

Norrlyst chokoladekage, sorbet på blodappelsin, brændte figner og kvæde

Menu 475
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person  25

Grøn Aftenmenu

Terrine af savojkål, emulsion af brændt hvedegræs, peberrod, kartoffel og sprød malt

Saltbagt selleri, pærer, hasselnødder og Hallands siren fra Arla Unika

Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk

Perlebygotto,, syltet græskar, Havgus fra Arla Unika, Portobello og spæde grøntsager 

Stegt babyspidskål, hvide bønner med løvstikke, persillesmør, sennepskorn, syltede trompethatte og friteret grønkål

Vegansk chokolademousse, sorbet på kastanjer, havtorn, nougatine

 

Menu 475
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 25

A La Carte

Snacks

Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 40

Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85

Kroket på torsk og kartoffel, jordskokkepuré med citronskal og Pak Choi 40

Charcuteri fra Troldgaarden 75

Krustade med pocheret jomfruhummer, røget vagtelæg og peberrodsmayo 65

Retter

Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk 45

Tatar af dansk kvæg fra Nordjylland, karseemulsion, syltede bolchebeder og sprød malt 110

Saltbagt selleri, pærer, hasselnødder og Hallands siren fra Arla Unika 100

Terrine af savojkål, emulsion af brændt hvedegræs, peberrod, kartoffel og sprød malt 110
Perlebygotto med hummer, syltet græskar, Havgus fra Arla Unika, Portobello og dehydreret gulerod 135

Dagens fisk, persillesmør, syltede sennepskorn, spæde kålskud fra Kiselgaarden og friteret grønkål 185

Stegt babyspidskål, hvide bønner med løvstikke, persillesmør, sennepskorn, syltede trompethatte og friteret grønkål 160

Oksemørbrad, svampesauce med fermenteret hvidløg, syltede og brændte løg, bitter salat og røget marv 310

Dessert & Ost

Chokoladekage, sorbet på blodappelsin, brændte figner og kvæde 125

Vegansk chokolademousse, sorbet på kastanjer, havtorn, nougatine 115

3 / 5 oste, kompot og sprødt knækbrød 90 / 150

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores signaturmenu med et bredt udvalg af forskellige retter over 3 serveringer.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.