Aftenmenu
Grillet aubergine, polentacreme med kefir, blommetomat, vindruer og basilikum
Tomatsalat, urtecreme på Ricotta og røgede mandle
Dagens fisk, stegt babykål, braiserede kartofler og muslingesauce skilt med purløgsolie
–
Odettes Citron Tiramisu med kaffe-is
Menu 450
Vinmenu 3 glas 300
A La Carte
Snacks
Håndskårne kartoffelchips med rosmarin og røget friskost 30
Sardiner fra Fangst No.2, grillet citronmayo og Arrabiata 85
Friterede oliven med Parmesan aioli 45
Grillede artiskokhjerter, ristede pinjekerner, Romesco & olivenolie 65
Retter
Focaccia med confiteret hvidløg og pisket urtesmør 45
Burrata, smørstegt majs, frisée salat, urtevinaigrette 100
Grillet aubergine, polentacreme med kefir, blommetomat, vindruer og basilikum 110
Tomatsalat, urtecreme på Ricotta og røgede mandler 100
Dagens fisk, stegt babykål, braiserede kartofler og muslingesauce skilt med purløgsolie 185
Stegt babykål, grillet artiskokpuré med sort hvidløg, spæde grøntsager og svampesauce 160
Dessert & Ost
Odettes Citron Tiramisu med kaffe-is 125
Brownie med brændte figner, sorbet på blodappelsin og pistaciecrumble 100
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores signaturmenu med et bredt udvalg af forskellige retter over 3 serveringer.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.