Aftenmenu

12 serveringer “family style”

Hjemmelavede chips med kålmayonnaise 

Marinerede umodne ferskner i varme krydderier 

Krustade med handpillede rejer og vagtelæg 

Charcuterie fra Troldgaarden 

Tatar med grillede skalotteløg, røget mayonnaise, syltede sennepskorn & enebær 

Lakserillette med skorzonerrødder, fennikel & dild 

Grillede gulerødder med ristede hasselnødder, havtornsvinaigrette & rygeost 

Luftigt Manitobabrød med ramsløg-misosmør 

 

Langtidsbagt svinebryst med jordskokker, grønkål, røgede mandler & tranebær  

Kartofler fra Kiselgårdan confiteret i andefedt og rosmarin 

Braiseret rødkål med solbær-æblereduktion & julesalat 

Eller 

Andebryst med jordskokker, grønkål, røgede mandler & tranebær med sauce på andekråser, sherry og syltede trompethatte  
+125 

Hvid chokoladeganache med kirsebærsorbet, romsyltede kirsebær, ristede mandler & citrontimian 

Menu 525

Vinmenu 4 glas 425 
Opgradér første glas til Champagne +75 

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person 30 

Grøn Aftenmenu

12 serveringer “family style”

Hjemmelavede chips med kålmayonnaise 

Marinerede umodne ferskner i varme krydderier 

Krustade med citron, purløgsmayonnaise og vagtelæg 

Kroketter på perlebyg med Havgus og svampe

Smørstegt tempeh med grillede skalotteløg, røget mayonnaise, sennepskorn & enebær 

Friterede jordskokker med hasselnøddemayonnaise, pærer og Halland Siren

Grillede gulerødder med ristede hasselnødder, havtornsvinaigrette & rygeost  

Luftigt Manitobabrød med ramsløg-misosmør

 

Langtidsbagt græskar fra Kiselgården med røget græskarpuré, kastanjer & kålskud med sauce på æbler og salvie  

Kartofler fra Kiselgårdan confiteret i smør og rosmarin  

Braiseret rødkål med solbær-æblereduktion & julesalat  

 

Hvid chokoladeganache med kirsebærsorbet, romsyltede kirsebær, ristede mandler & citrontimian 

Menu 525

Vinmenu 4 glas 425 
Opgradér første glas til Champagne +75 

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person 30 

Á La Carte

Snacks

Hjemmelavede chips med kålmayonnaise 45 

Marinerede umodne ferskner i varme krydderier 45 

Krustade med håndpillede rejer og vagtelæg 45 

Charcuterie fra Troldgaarden 65 

Retter

Luftigt Manitobabrød med pisket brunet smør med kærnemælk 45

Grillede gulerødder med ristede hasselnødder, havtornsvinaigrette & rygeost 110

Lakserillette med skorzonerrødder, fennikel & dild 110

Smørstegt tempeh med grillede skalotteløg, røget mayonnaise, syltede sennepskorn & enebærsalt 110 

Tatar med grillede skalotteløg, røget mayonnaise, syltede sennepskorn & enebær 135

Friterede jordskokker med hasselnøddemayonnaise, pærer og Halland Siren 135 

Langtidsbagt græskar fra Kiselgården med røget græskarpuré, kastanjer & kålskud med sauce på æbler og salvie 185 

Langtidsstegt svinebryst med jordskokker, grønkål, røgede mandler & tranebær 185 

Andebryst med jordskokker, grønkål, røgede mandler & tranebær med sauce på andekråser, sherry og syltede trompethatte 310 

Sides

Kartofler fra Kiselgårdan confiteret i andefedt og rosmarin 65 

Braiseret rødkål med solbær-æblereduktion & julesalat 65 

Dessert & Ost

Hvid chokoladeganache med kirsebærsorbet, romsyltede kirsebær, ristede mandler & citrontimian 125 

3 / 5 oste, kompot og sprødt knækbrød 90 / 150 

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores signaturmenu med et bredt udvalg af forskellige retter. 

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.