ODETTE MENU

8 retter over 3 serveringer

Arancini, tempuraforårsløg & oliven fra Sicilien – pr. person // + 75

Vitello Tonnato med tuncreme og kapers

Tomat med ricotta og fermenterede bær

Endive med fennikel, pinje- og græskarkerner

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Romaine fra Kiselgården, ramsløg, muslingefond og grønne oliven 

Cavatelli med tomatsovs og stracciatella

Grillet svin med kål, grønne jordbær, hybenrose og løgpure

eller

Grillet ribeye med variation af løg og sauce på madagaskarpeber // +100

Fersken med lavendelsorbet og vaniljecreme

// 450

3 glas vinmenu // 300

A LA CARTE

Vi anbefaler 3-4 retter pr person

Arancini, tempuraforårsløg & oliven fra Sicilien – pr. person // 75

Troldgårdens pølser med sylt og sennep – pr. person //  75

Vitello Tonnato med tuncreme og kapers // 120

Tomat med ricotta og fermenterede bær // 110

Endive med fennikel, pinje- og græskarkerner // 65

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Cavatelli med tomatsovs og stracciatella // 125

Grillet svin med kål, grønne jordbær, hybenrose og løgpure // 165

Grillet ribeye med variation af løg og sauce på madagaskarpeber // 265

Fersken med lavendelsorbet og vaniljecreme // 100

3 oste fra nær og fjern med rabarber og knækbrød // 100

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 3 serveringer.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.