Aftenmenu

Tatar af okse, ramsløgscreme, grønne asparges, ansjosvinaigrette & tørret kalvehjerte

Zuchiniblomst friteret i Tempura med pisket Ricotta, Romesco og Vadouvan karry

 

Grøn asparges salat med ”Green Goddess Dressing” pistaciecreme og pistacienødder


Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Grillet grisenakke i sort hvidløgs bbq, pommes puré, grøn asparges, N’duja bearnaise og ramsløgskapers

eller

Hummer Agnolotti med bagte tomater, bisque
, Pimént & Rossini caviar
+100

Odette tiramisu med Amaretto, danske jordbær og vaniljeis

Menu 450
Vinmenu 3 glas 300

A La Carte

Snacks

Arrancini med ærter og aioli 30

Cantaloupe melon med prosciutto og stikkelsbær 45

Friteret oliven, Romesco, Parmesan, merian & aioli 45

Retter

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian 45

 
Tatar af okse, ramsløgscreme, grønne asparges, ansjosvinaigrette & tørret kalvehjerte
120
Burrata med mynte, friske ærter og urteolie 100

Grøn asparges salat med ”Green Goddess Dressing” pistaciecreme og pistacienødder 110

 

Zucchiniblomst friteret i Tempura med pisket Ricotta, Romesco og Vadouvan karry 100

 

Grillet grisenakke i sort hvidløgs bbq, pommes puré, grøn asparges, N’duja bearnaise og ramsløgskapers 185

 

Aubergine schnitzel med Borlottibønner i aromatisk tomatsauce, ærter, grønne asparges, kapers og parmesan 160

 
Hummer Agnolotti med bagte tomater, bisque, Pimént & Rossini caviar 285
Dessert & Ost

Odette tiramisu med maltcrumble, kakaotuiles og kaffeis 125
Pistacieis, kakaotuiles, havsalt og olivenolie 100
3 italienske oste, kvædekompot og garillet brød 110

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores signaturmenu med et bredt udvalg af forskellige retter over 3 serveringer.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.