ODETTE MENU

3 slags charcuteri med syltet chilli og sennep – pr. person // + 75

Saltet kuller, limabønner, hestebønner og mirin 

Creme på mandler, grillede gule beder, dild og aromatisk karry

Terrin på gris fra Troldgården og saltet agurk 

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Polenta, kål fra Kiselgården, salvie og hasselnødder

Pappardelle med oksehale fra Skovstrupgård, morkler og parmesan

eller

Grillet ribeye med løg, raddichio og sauce Bordelaise // +100

Sorbet på blodappelsin, pisket panna cotta og ristede mandler

// 450

3 glas vinmenu // 275

A LA CARTE

Vi anbefaler 3-4 retter pr person

3 slags charcuteri med syltet chilli og sennep – pr. person //  75

Terrin på Gris fra Troldgården og saltet agurk // 95

Saltet kuller, limabønner, hestebønner og mirin // 110

Creme på mandler, grillede gule beder, dild og aromatisk karry // 65

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Pappardelle med oksehale fra Skovstrupgård, morkler og parmesan // 145

Grillet ribeye med løg, kål fra Kiselgården og sauce Bordelaise // 245

Sorbet på blodappelsin, pisket panna cotta og ristede mandler // 100

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 3 serveringer.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.