Aftenmenu
Tatar af dansk kvæg fra Nordjylland, karseemulsion, syltede bolchebeder og sprød malt
Saltbagt selleri, pærer, hasselnødder og Hallands siren fra Arla Unika
Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk
–
Perlebygotto med hummer, syltet græskar, Havgus fra Arla Unika, Portobello og dehydreret gulerod
–
Dagens fisk, persillesmør, syltede sennepskorn, spæde kålskud fra Kiselgaarden og friteret grønkål
Eller
Oksemørbrad, svampesauce med fermenteret hvidløg, syltede og brændte løg, bitter salat og røget marv // + 125
–
Norrlyst chokoladekage, sorbet på blodappelsin, brændte figner og kvæde
–
Menu 475
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person 25
Grøn Aftenmenu
Terrine af savojkål, emulsion af brændt hvedegræs, peberrod, kartoffel og sprød malt
Saltbagt selleri, pærer, hasselnødder og Hallands siren fra Arla Unika
Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk
–
Perlebygotto,, syltet græskar, Havgus fra Arla Unika, Portobello og spæde grøntsager
–
Stegt babyspidskål, hvide bønner med løvstikke, persillesmør, sennepskorn, syltede trompethatte og friteret grønkål
–
Vegansk chokolademousse, sorbet på kastanjer, havtorn, nougatine
Menu 475
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 25
A La Carte
Snacks
Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 40
Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85
Kroket på torsk og kartoffel, jordskokkepuré med citronskal og Pak Choi 40
Charcuteri fra Troldgaarden 75
Krustade med pocheret jomfruhummer, røget vagtelæg og peberrodsmayo 65
Retter
Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk 45
Tatar af dansk kvæg fra Nordjylland, karseemulsion, syltede bolchebeder og sprød malt 110
Saltbagt selleri, pærer, hasselnødder og Hallands siren fra Arla Unika 100
Terrine af savojkål, emulsion af brændt hvedegræs, peberrod, kartoffel og sprød malt 110
Perlebygotto med hummer, syltet græskar, Havgus fra Arla Unika, Portobello og dehydreret gulerod 135
Dagens fisk, persillesmør, syltede sennepskorn, spæde kålskud fra Kiselgaarden og friteret grønkål 185
Stegt babyspidskål, hvide bønner med løvstikke, persillesmør, sennepskorn, syltede trompethatte og friteret grønkål 160
Oksemørbrad, svampesauce med fermenteret hvidløg, syltede og brændte løg, bitter salat og røget marv 310
Dessert & Ost
Chokoladekage, sorbet på blodappelsin, brændte figner og kvæde 125
Vegansk chokolademousse, sorbet på kastanjer, havtorn, nougatine 115
3 / 5 oste, kompot og sprødt knækbrød 90 / 150
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores signaturmenu med et bredt udvalg af forskellige retter over 3 serveringer.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.
