Aftenmenu
12 serveringer “family style”
Chips med tangmayo
Marinerede umodne ferskner
Cruditéer af sommergrønt marineret i sukker, salt og citronsaft
Charcuterie fra Troldgaarden
–
Luftigt Manitobabrød med ramsløg-misosmør
Fritterede fjordrejer med grillet citron mayo
Krabbe rillette med tomater fra Rungis
Tatar med bagte rødbeder, fermenteret peber og peberrod
–
Friske danske salater med mormordressing på roseneddike
Nye danske kartofler i beurre monté, med løvstikke og dild
Stegt onglet med svampesauce med trøffel og marv
Eller
Stegt oksemørbrad med svampesauce med trøffel og marv // +125
–
Hindbærtærte med hindbærmousse, sorbet på karamelliseret kærnemælk og friske hindbær
–
Menu 525
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person 30
Grøn Aftenmenu
12 serveringer “family style”
Chips med tangmayo
Marinerede umodne ferskner
Cruditéer af sommergrønt marineret i sukker, salt og citronsaft
Hengemte hvide asparges
–
Luftigt Manitobabrød med ramsløg-misosmør
Friterede østershatte med grillet citron mayonnaise
Grønne asparges med grapefrugt og creme på Halland Siren fra Unika X
Bagte beder med belugalinser, fermenteret peber og peberrod
–
Friske danske salater med mormordressing på roseneddike
Nye danske kartofler i beurre monté, med løvstikke og dild
Stegt spidskål fra Kiselgården med æbler og hasselnødder
–
Hindbærtærte med hindbærmousse, hindbærsorbet og friske- og frysetørrede hindbær
–
Menu 525
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30
A La Carte
Snacks
Hjemmelavede kartoffelchips med tangmayo 45
Cruditéer af sommergrønt marineret i sukker, salt og citronsaft 45
Syltede umodne ferskner 45
Charcuterie fra Troldgaarden 45
Retter
Luftigt Manitobabrød med ramsløg-miso smør 45
Fritterede fjordrejer med grillet citron mayonnaise 110
Krabbe rillette med tomater fra Rungis 100
Tatar med bagte rødbeder, fermenteret peber og peberrod 110
Fritterede østershatte med grillet citron mayonnaise 135
Grønne asparges med grapefrugt og creme på Halland Siren fra Unika X 110
Bagte beder med belugalinser, fermenteret peber og peberrod 110
Stegt spidskål fra Kiselgården med æbler og hasselnbødder 185
Stegt onglet med svampesauce smagt til med trøffel 185
Stegt oksemørbrad med svampesauce smagt til med trøffel 310
Sides
Nye danske kartofler i beurre monté, med løvstikke og dild 65
Friske danske salater med mormordressing på roseneddike 65
Dessert & Ost
Hindbærtærte med hindbærmousse, sorbet på karamelliseret kærnemælk og friske hindbær 125
3 / 5 oste, kompot og sprødt knækbrød 90 / 150
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores signaturmenu med et bredt udvalg af forskellige retter
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.
