Aftenmenu

Tatar med æggeblomme, syltede bøgehatte, svampecrust og emulsion på ramsløg

Grillede jordskokker, mayo på hasselnød, pære, ristede hasselnødder og Halland Siren ost fra Arla Unika X

Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk

Strandkrabbe bisque med smørpocheret havtaskekæbe, hvide asparges, smørstegte brødcroutoner og urter fra Kiselgaarden

Smørstegt torsk med gulerodspuré, nye løg, sauce lavet på dansk Høost og friterede kålskud fra Kiselgaarden

Eller

Oksemørbrad, syltede og brændte løg, bitter salat, svampesauce med fermenteret hvidløg og røget marv // + 125

Tærte med vaniljecreme, yoghurtsorbet på naturmælk, karamelliserede stikkelsbær og honningtuille

Menu 475
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person  30

Grøn Aftenmenu

Terrine af porre, syltede bøgehatte, svampecrust og saltet naturmælk med urteolie

Grillede jordskokker, mayo på hasselnød, pære, ristede hasselnødder og Halland Siren ost fra Arla Unika X

Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk

Karamelliseret luftigt blomkål, hvide asparges, grøn olie og urter fra Kieselgaarden

Økologiske æg fra Hadsten, kålskud fra Kieselgaarden, nye løg, sauce lavet på dansk Høos, sprød malt og purløgsstøv

Chokolademousse, æblesorbet på kastanje, nougatine og syltede rabarber

Menu 475
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30

A La Carte

Snacks

Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 40

Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85

Syltede umodne ferskner 40

Sprødt kyllingeskind, syltede bøgehatte og estragonmayo 45

Krustade med rimmet kammusling, kefir fløde og ørredrogn 65

Black Label caviar 10 gram, creme fraiche, rødløg og blinis 240

Retter

Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk 45

Tatar med æggeblomme, syltede bøgehatte, svampecrust og emulsion på ramsløg 110

Grillede jordskokker, mayo på hasselnød, pære, ristede hasselnødder og Halland Siren ost fra Arla Unika X 100

Terrine af porre, syltede bøgehatte, svampecrust og saltet naturmælk med urteolie 110

Strandkrabbe bisque med smørpocheret havtaskekæbe, skorzonerrødder, smørstegte brødcroutoner og urter fra Kiselgaarden 135

Karamelliseret luftigt blomkål, skorzonnerrødder, grøn olie og urter fra Kieselgaarden 110

Smørstegt torsk med gulerodspuré, nye løg, sauce lavet på dansk Høost og friterede kålskud fra Kiselgaarden 185

Økologiske æg fra Hadsten, kålskud fra Kieselgaarden, nye løg, sauce lavet på dansk Høos, sprød malt og purløgsstøv 185

Oksemørbrad, syltede og brændte løg, bitter salat, svampesauce med fermenteret hvidløg og røget marv 310

Dessert & Ost

Tærte med vaniljecreme, yoghurtsorbet på naturmælk, karamelliserede stikkelsbær og honningtuille 125

Chokolademousse, æblesorbet på kastanje, nougatine og syltede rabarber 115

3 / 5 oste, kompot og sprødt knækbrød 90 / 150

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores signaturmenu med et bredt udvalg af forskellige retter 

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.