Aftenmenu

12 serveringer “family style”

Chips med tangmayo

Marinerede umodne ferskner

Cruditéer af sommergrønt marineret i sukker, salt og citronsaft

Charcuterie fra Troldgaarden

Luftigt Manitobabrød med ramsløg-misosmør

Fritterede fjordrejer med grillet citron mayo

Krabbe rillette med tomater fra Rungis

Tatar med bagte rødbeder, fermenteret peber og peberrod

Friske danske salater med mormordressing på roseneddike

Nye danske kartofler i beurre monté, med løvstikke og dild

Stegt onglet med svampesauce med trøffel og marv

Eller

Stegt oksemørbrad med svampesauce med trøffel og marv // +125

Hindbærtærte med hindbærmousse, sorbet på karamelliseret kærnemælk og friske hindbær

Menu 525
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person  30

Grøn Aftenmenu

12 serveringer “family style”

Chips med tangmayo

Marinerede umodne ferskner

Cruditéer af sommergrønt marineret i sukker, salt og citronsaft

Hengemte hvide asparges

Luftigt Manitobabrød med ramsløg-misosmør

Friterede østershatte med grillet citron mayonnaise

Grønne asparges med grapefrugt og creme på Halland Siren fra Unika X

Bagte beder med belugalinser, fermenteret peber og peberrod

Friske danske salater med mormordressing på roseneddike

Nye danske kartofler i beurre monté, med løvstikke og dild

Stegt spidskål fra Kiselgården med æbler og hasselnødder

Hindbærtærte med hindbærmousse, hindbærsorbet og friske- og frysetørrede hindbær

Menu 525
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525

Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30

A La Carte

Snacks

Hjemmelavede kartoffelchips med tangmayo 45

Cruditéer af sommergrønt marineret i sukker, salt og citronsaft 45

Syltede umodne ferskner 45

Charcuterie fra Troldgaarden 45

Retter

Luftigt Manitobabrød med ramsløg-miso smør 45

Fritterede fjordrejer med grillet citron mayonnaise 110

Krabbe rillette med tomater fra Rungis 100

Tatar med bagte rødbeder, fermenteret peber og peberrod 110

Fritterede østershatte med grillet citron mayonnaise 135

Grønne asparges med grapefrugt og creme på Halland Siren fra Unika X 110

Bagte beder med belugalinser, fermenteret peber og peberrod 110

Stegt spidskål fra Kiselgården med æbler og hasselnbødder 185

Stegt onglet med svampesauce smagt til med trøffel 185

Stegt oksemørbrad med svampesauce smagt til med trøffel 310

Sides

Nye danske kartofler i beurre monté, med løvstikke og dild 65

Friske danske salater med mormordressing på roseneddike 65

Dessert & Ost

Hindbærtærte med hindbærmousse, sorbet på karamelliseret kærnemælk og friske hindbær 125

3 / 5 oste, kompot og sprødt knækbrød 90 / 150

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores signaturmenu med et bredt udvalg af forskellige retter 

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.