Aftenmenu
Tatar med æggeblomme, syltede bøgehatte, svampecrust og emulsion på ramsløg
Grillede jordskokker, mayo på hasselnød, pære, ristede hasselnødder og Halland Siren ost fra Arla Unika X
Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk
–
Strandkrabbe bisque med smørpocheret havtaskekæbe, hvide asparges, smørstegte brødcroutoner og urter fra Kiselgaarden
–
Smørstegt torsk med gulerodspuré, nye løg, sauce lavet på dansk Høost og friterede kålskud fra Kiselgaarden
Eller
Oksemørbrad, syltede og brændte løg, bitter salat, svampesauce med fermenteret hvidløg og røget marv // + 125
–
Tærte med vaniljecreme, yoghurtsorbet på naturmælk, karamelliserede stikkelsbær og honningtuille
–
Menu 475
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person 30
Grøn Aftenmenu
Terrine af porre, syltede bøgehatte, svampecrust og saltet naturmælk med urteolie
Grillede jordskokker, mayo på hasselnød, pære, ristede hasselnødder og Halland Siren ost fra Arla Unika X
Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk
–
Karamelliseret luftigt blomkål, hvide asparges, grøn olie og urter fra Kieselgaarden
–
Økologiske æg fra Hadsten, kålskud fra Kieselgaarden, nye løg, sauce lavet på dansk Høos, sprød malt og purløgsstøv
–
Chokolademousse, æblesorbet på kastanje, nougatine og syltede rabarber
Menu 475
Vinmenu 4 glas 425
Champagne & vinmenu 4 glas 525
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person // 30
A La Carte
Snacks
Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 40
Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85
Syltede umodne ferskner 40
Sprødt kyllingeskind, syltede bøgehatte og estragonmayo 45
Krustade med rimmet kammusling, kefir fløde og ørredrogn 65
Black Label caviar 10 gram, creme fraiche, rødløg og blinis 240
Retter
Luftigt Manitobabrød og pisket, brunet smør med kærnemælk 45
Tatar med æggeblomme, syltede bøgehatte, svampecrust og emulsion på ramsløg 110
Grillede jordskokker, mayo på hasselnød, pære, ristede hasselnødder og Halland Siren ost fra Arla Unika X 100
Terrine af porre, syltede bøgehatte, svampecrust og saltet naturmælk med urteolie 110
Strandkrabbe bisque med smørpocheret havtaskekæbe, skorzonerrødder, smørstegte brødcroutoner og urter fra Kiselgaarden 135
Karamelliseret luftigt blomkål, skorzonnerrødder, grøn olie og urter fra Kieselgaarden 110
Smørstegt torsk med gulerodspuré, nye løg, sauce lavet på dansk Høost og friterede kålskud fra Kiselgaarden 185
Økologiske æg fra Hadsten, kålskud fra Kieselgaarden, nye løg, sauce lavet på dansk Høos, sprød malt og purløgsstøv 185
Oksemørbrad, syltede og brændte løg, bitter salat, svampesauce med fermenteret hvidløg og røget marv 310
Dessert & Ost
Tærte med vaniljecreme, yoghurtsorbet på naturmælk, karamelliserede stikkelsbær og honningtuille 125
Chokolademousse, æblesorbet på kastanje, nougatine og syltede rabarber 115
3 / 5 oste, kompot og sprødt knækbrød 90 / 150
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores signaturmenu med et bredt udvalg af forskellige retter
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.
