Aftenmenu

Burrata med mynte, friske ærter og urteolie
Tomatsalat med danske jordbær, pinjekerner, basilikum og pisket Ricotta
 
Nye danske kartofler, Endive, ”Green Goddess Dressing” pistaciecreme og pistacienødder

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Grillet svin, pommes puré, hjertesalat og N’duja bearnaise
eller
Hummer Agnolotti med bagte tomater, bisque
, Pimént & Rossini caviar
+100

Odette tiramisu med Amaretto, danske jordbær og vaniljeis
 
 
Menu 450
 
Vinmenu 3 glas 300

A La Carte

Snacks

Arrancini med ærter og aioli 30

Cantaloupe melon med prosciutto og stikkelsbær 45

Friteret oliven, Romesco, Parmesan, merian & aioli 45

Retter

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian 45

Burrata med mynte, friske ærter og urteolie 100

 

Nye danske kartofler, Endive, ”Green Goddess Dressing” pistaciecreme og pistacienødder 110

Tomatsalat med danske jordbær, pinjekerner, basilikum og pisket Ricotta 100

Grillet svin, pommes puré, hjertesalat og N’duja bearnaise 185

Aubergine schnitzel med Borlottibønner i aromatisk tomatsauce, ærter, grønne asparges, kapers og parmesan 160

Hummer Agnolotti med bagte tomater, bisque, Pimént & Rossini caviar 285
 
Dessert & Ost

Odette tiramisu med Amaretto, danske jordbær og vaniljeis 125 

Pistacieis, olivenolie og havsalt 100

3 italienske oste, rabarberkompot og grillet brød 110

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores signaturmenu med et bredt udvalg af forskellige retter over 3 serveringer.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.