ODETTE MENU
3 slags charcuteri med syltet chilli og sennep – pr. person // + 75
–
Saltet kuller, limabønner, hestebønner og mirin
Creme på mandler, grillede gule beder, dild og aromatisk karry
Terrin på gris fra Troldgården og saltet agurk
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Polenta, kål fra Kiselgården, salvie og hasselnødder
Pappardelle med oksehale fra Skovstrupgård, morkler og parmesan
eller
Grillet ribeye med løg, raddichio og sauce Bordelaise // +100
–
Sorbet på blodappelsin, pisket panna cotta og ristede mandler
// 450
3 glas vinmenu // 275
A LA CARTE
Vi anbefaler 3-4 retter pr person
3 slags charcuteri med syltet chilli og sennep – pr. person // 75
–
Terrin på Gris fra Troldgården og saltet agurk // 95
Saltet kuller, limabønner, hestebønner og mirin // 110
Creme på mandler, grillede gule beder, dild og aromatisk karry // 65
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Pappardelle med oksehale fra Skovstrupgård, morkler og parmesan // 145
Grillet ribeye med løg, kål fra Kiselgården og sauce Bordelaise // 245
Sorbet på blodappelsin, pisket panna cotta og ristede mandler // 100
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 3 serveringer.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.