Aftenmenu

Burrata, smørstegt majs, frisée salat, urtevinaigrette

Grillet aubergine, polentacreme med kefir, blommetomat, vindruer og basilikum

Tomatsalat, urtecreme på Ricotta og røgede mandle

Focaccia med confiteret hvidløg og pisket urtesmør

Dagens fisk, stegt babykål, braiserede kartofler og muslingesauce skilt med purløgsolie

Odettes Citron Tiramisu med kaffe-is

 
 

Menu 450

 

Vinmenu 3 glas 300

A La Carte

Snacks

Håndskårne kartoffelchips med rosmarin og røget friskost 30

Sardiner fra Fangst No.2, grillet citronmayo og Arrabiata 85

Friterede oliven med Parmesan aioli 45

Grillede artiskokhjerter, ristede pinjekerner, Romesco & olivenolie 65

Retter

Focaccia med confiteret hvidløg og pisket urtesmør 45

Burrata, smørstegt majs, frisée salat, urtevinaigrette 100

Grillet aubergine, polentacreme med kefir, blommetomat, vindruer og basilikum 110

Tomatsalat, urtecreme på Ricotta og røgede mandler 100

Dagens fisk, stegt babykål, braiserede kartofler og muslingesauce skilt med purløgsolie 185

Stegt babykål, grillet artiskokpuré med sort hvidløg, spæde grøntsager og svampesauce 160

Sashi Rib Eye, braiserede kartofler, grillet artiskokpuré med sort hvidløg & pebersauce med trøffel 285
 
Dessert & Ost

Odettes Citron Tiramisu med kaffe-is 125

Brownie med brændte figner, sorbet på blodappelsin og pistaciecrumble 100

3 / 5 oste, kompot og sprødt knækbrød 90 / 150

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores signaturmenu med et bredt udvalg af forskellige retter over 3 serveringer.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.