Aftenmenu
12 serveringer “family style”
Hjemmelavede chips med kålmayonnaise
Marinerede umodne ferskner i varme krydderier
Krustade med handpillede rejer og vagtelæg
Charcuterie fra Troldgaarden
–
Tatar med grillede skalotteløg, røget mayonnaise, syltede sennepskorn & enebær
Lakserillette med skorzonerrødder, fennikel & dild
Grillede gulerødder med ristede hasselnødder, havtornsvinaigrette & rygeost
Luftigt Manitobabrød med ramsløg-misosmør
–
Langtidsbagt svinebryst med jordskokker, grønkål, røgede mandler & tranebær
Kartofler fra Kiselgårdan confiteret i andefedt og rosmarin
Braiseret rødkål med solbær-æblereduktion & julesalat
Eller
Andebryst med jordskokker, grønkål, røgede mandler & tranebær med sauce på andekråser, sherry og syltede trompethatte
+125
Hvid chokoladeganache med kirsebærsorbet, romsyltede kirsebær, ristede mandler & citrontimian
–
Menu 525
Vinmenu 4 glas 425
Opgradér første glas til Champagne +75
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person 30
Grøn Aftenmenu
12 serveringer “family style”
Hjemmelavede chips med kålmayonnaise
Marinerede umodne ferskner i varme krydderier
Krustade med citron, purløgsmayonnaise og vagtelæg
Kroketter på perlebyg med Havgus og svampe
–
Smørstegt tempeh med grillede skalotteløg, røget mayonnaise, sennepskorn & enebær
Friterede jordskokker med hasselnøddemayonnaise, pærer og Halland Siren
Grillede gulerødder med ristede hasselnødder, havtornsvinaigrette & rygeost
Luftigt Manitobabrød med ramsløg-misosmør
–
Langtidsbagt græskar fra Kiselgården med røget græskarpuré, kastanjer & kålskud med sauce på æbler og salvie
Kartofler fra Kiselgårdan confiteret i smør og rosmarin
Braiseret rødkål med solbær-æblereduktion & julesalat
–
Hvid chokoladeganache med kirsebærsorbet, romsyltede kirsebær, ristede mandler & citrontimian
–
Menu 525
Vinmenu 4 glas 425
Opgradér første glas til Champagne +75
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus pr. person 30
Á La Carte
Snacks
Hjemmelavede chips med kålmayonnaise 45
Marinerede umodne ferskner i varme krydderier 45
Krustade med håndpillede rejer og vagtelæg 45
Charcuterie fra Troldgaarden 65
Retter
Luftigt Manitobabrød med pisket brunet smør med kærnemælk 45
Grillede gulerødder med ristede hasselnødder, havtornsvinaigrette & rygeost 110
Lakserillette med skorzonerrødder, fennikel & dild 110
Smørstegt tempeh med grillede skalotteløg, røget mayonnaise, syltede sennepskorn & enebærsalt 110
Tatar med grillede skalotteløg, røget mayonnaise, syltede sennepskorn & enebær 135
Friterede jordskokker med hasselnøddemayonnaise, pærer og Halland Siren 135
Langtidsbagt græskar fra Kiselgården med røget græskarpuré, kastanjer & kålskud med sauce på æbler og salvie 185
Langtidsstegt svinebryst med jordskokker, grønkål, røgede mandler & tranebær 185
Andebryst med jordskokker, grønkål, røgede mandler & tranebær med sauce på andekråser, sherry og syltede trompethatte 310
Sides
Kartofler fra Kiselgårdan confiteret i andefedt og rosmarin 65
Braiseret rødkål med solbær-æblereduktion & julesalat 65
Dessert & Ost
Hvid chokoladeganache med kirsebærsorbet, romsyltede kirsebær, ristede mandler & citrontimian 125
3 / 5 oste, kompot og sprødt knækbrød 90 / 150
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores signaturmenu med et bredt udvalg af forskellige retter.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.