ODETTE MENU
8 retter over 3 serveringer
Arancini, tempuraforårsløg & oliven fra Sicilien – pr. person // + 75
–
Vitello Tonnato med tuncreme og kapers
Tomat med ricotta og fermenterede bær
Endive med fennikel, pinje- og græskarkerner
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian
–
Romaine fra Kiselgården, ramsløg, muslingefond og grønne oliven
Cavatelli med tomatsovs og stracciatella
Grillet svin med kål, grønne jordbær, hybenrose og løgpure
eller
Grillet ribeye med variation af løg og sauce på madagaskarpeber // +100
–
Fersken med lavendelsorbet og vaniljecreme
// 450
3 glas vinmenu // 300
A LA CARTE
Vi anbefaler 3-4 retter pr person
Arancini, tempuraforårsløg & oliven fra Sicilien – pr. person // 75
Troldgårdens pølser med sylt og sennep – pr. person // 75
–
Vitello Tonnato med tuncreme og kapers // 120
Tomat med ricotta og fermenterede bær // 110
Endive med fennikel, pinje- og græskarkerner // 65
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45
Cavatelli med tomatsovs og stracciatella // 125
Grillet svin med kål, grønne jordbær, hybenrose og løgpure // 165
Grillet ribeye med variation af løg og sauce på madagaskarpeber // 265
Fersken med lavendelsorbet og vaniljecreme // 100
3 oste fra nær og fjern med rabarber og knækbrød // 100
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 3 serveringer.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.