FORÅRETS UNIVERS
3 snacks pr. person // + 75
–
Friskost ”Provenciale”
Knoldselleri med kimchi og mirin
Tatar af økologisk malkekvæg med glaskål, peberrod og agurk
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille
–
Pasta, glaseret kalvespidsbryst, oksebouillon og ramsløg
–
Stegt kuller, porre fra Kiselgården og Sandefjord sauce
eller
Grillet oksemørbrad med nye løg, hvide asparges og pebersauce + 100
–
Rabarbersorbet med hvid chokokolade og rålakrids
// 525
1 glas champagne + 4 glas vinmenu // 475
4 glas vinmenu // 375
A LA CARTE
–
3 snacks pr. person // 75
Friskost ”Provenciale” // 75
Knoldselleri med kimchi og mirin // 85
Tatar af økologisk malkekvæg med glaskål, peberrod og agurk // 110
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille // 45
Pasta, glaseret kalvespidsbryst, oksebouillon og ramsløg // 145
Stegt kuller, porre fra Kiselgården og Sandefjord sauce // 195
Grillet oksemørbrad med nye løg, hvide asparges og pebersauce // 295
Kartoffeltærte med syltede små løg, sennepsskud, nye ærter og sauce på trøffel // 195
Børnemenu – op til 12 år // 95
Sprødt kyllingebryst med Pommes Frites, grønt og sød overraskelse
Rabarber sorbet med hvid chokokolade og rålakrids // 125
Æblesorbet, sprød crumble og luftig citron verbena // 135
12 mdr. Grubelagret Vesterhavsost med blommechutney og hasselnød // 120
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 4 serveringer.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.