FORÅRETS UNIVERS
Tatar med 5-spice sauce, syltede tyttebær, trøffelmayo,
piment d’espelette, friske urter
Rimmet kammusling, kartoffelcreme, daikon Brunoise, sauce med krondild, dildolie, yuzu marinerede agurk
Rehydreret rødbede, gedeost, ristede pinjekerner, aronia vinaigrette
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille
–
–
eller
Ribeye, trøffelpuré, glaserede rødbeder, pommes puré,
trøffelsauce +125
–
Rabarberkompot, hvid chokolademousse, krystalliseret hvid chokolade med tørrede bær yoghurtsorbet med kamilleblomst
eller
Gemini signatur dessert
Solbærkompot, hvid chokolademousse, Creme Anglaise, chokolade sorbet, churros med hibiscussukker + 50
–
Menu 525
1 glas champagne + 4 glas vinmenu 475
Vinmenu 4 glas 375
A LA CARTE
3 snacks pr. person
75
Tatar med 5-spice sauce, syltede tyttebær, trøffelmayo, piment d’espelette, friske urter
110
Rimmet kammusling, kartoffelcreme, daikon Brunoise, sauce med krondild, dildolie, yuzu marinerede agurk
110
Rehydreret rødbede, gedeost, ristede pinjekerner, aronia vinaigrette
75
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille
45
145
195
195
320
100
Gemini signatur dessert
Solbærkompot, hvid chokolademousse, Creme Anglaise, chokolade sorbet, churros med hibiscussukker
150
3 franske oste, sprødt knækbrød og blommechutney
110
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 4 serveringer.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.