AFTENMENU
Tatar, syltede bøgehatte, hasselnødder, emulsion på skalotteløg og smør og karse
Blåmuslinger, æbler, glaskål, løvstikkeolie, røget creme
Knoldsellerisalat, peberrodscreme, valnødder, purløgsolie
Gemini Signatur Brød med urter og hvidløg
–
Sød kartoffel, græskarpuré, svampebouillon, løgkompot, syltede kantareller og feta
–
Dagens fisk, blomkålspure, kartoffel med kørvel, Riesling sauce
eller
Oksemørbrad, svampepuré, rosenkål, kantareller, champignon, appelsin og pebersauce med pommes mousseline
+125
–
Kastanjemousse, mandelkage, blåbærsorbet og marengs
eller
Gemini signatur dessert
Chokolademousse med pære, chokoladecrumble, is på tonkabønne. honningtuiles, pæresauce med likør
+50
Menu 525
1 glas champagne + 4 glas vinmenu 475
Vinmenu 4 glas 375
A LA CARTE
Tatar, syltede bøgehatte, hasselnødder, emulsion på skalotteløg og smør og karse
110
Blåmuslinger, æbler, glaskål, løvstikkeolie, røget creme
145
Knoldsellerisalat, peberrodscreme, valnødder, purløgsolie
75
Sød kartoffel, græskarpuré, svampebouillon, løgkompot, syltede kantareller og feta
95
Gemini Signatur Brød med urter og hvidløg
45
Dagens fisk, blomkålspure, kartoffel med kørvel, Riesling sauce
195
Bagt græskar, linsehummus, kejserhatte, Enoki, friteret palmekål, ostesauce
175
Oksemørbrad, svampepuré, rosenkål, kantareller, champignon, appelsin og pebersauce med pommes mousseline
320
Kastanjemousse, mandelkage, blåbærsorbet og marengs
100
Gemini signatur dessert
Chokolademousse med pære, chokoladecrumble, is på tonkabønne. honningtuiles, pæresauce med likør
150
3 danske oste fra Arla Unika, sprødt knækbrød og solbærkompot
110
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 4 serveringer.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.