SOMMERENS UNIVERS

Tatar, syltede grønne tomater, nye gule tomater, røgede mandler og ramsløgsemulsion   

Saltet kammusling, dildemulsion, daikon, yuzu marineret agurk og sauce på krondild

Stracciatella, fennikel crudité, løvstikkeolie og tørret, saltet æggeblomme

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille

Porretærte, gedeostecreme, syltet agurk og friteret purløg                                               

Ovnbagt kulmule, broccolini, broccolipuré, hasselnødder og Champagnesauce
eller
Ribeye, gulerodpuré med grøn peber, sommerens grøntsager, whiskysauce og friske urter +125

Friske danske jordbær, havreflager og majscrumble, jordbærkompot, mascarponeskum, jordbærsorbet og citrusolivenolie
eller

Gemini signatur dessert
Abrikos- og rosmarinsorbet, mazarinkage, mørk chokolademousse og abrikoskompot + 50

Menu 525
1 glas champagne + 4 glas vinmenu 475
Vinmenu 4 glas 375

A LA CARTE

3 snacks pr. person
 75

Tatar, syltede grønne tomater, nye gule tomater, røgede mandler og ramsløgsemulsion    110

Saltet kammusling, dildemulsion, daikon, yuzu marineret agurk og sauce på krondild
145

Bagt og tørret knoldselleri, syltede grønne tomater, nye gule tomater, røgede mandler og ramsløgsemulsion                                                                                                           75

Stracciatella, fennikel crudité, løvstikkeolie og tørret, saltet æggeblomme
95

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille
45

Porretærte, gedeostecreme, syltet agurk og friteret purløg
135

Ovnbagt kulmule, broccolini, broccolipuré, hasselnødder og Champagnesauce
195

Stegt blomkål, rød urtecreme, ristede pinjekerner, persilleolie og kruspersille  
175

Ribeye, gulerodpuré med grøn peber, sommerens grøntsager, whiskysauce og friske urter 320

Friske danske jordbær, havreflager og majscrumble, jordbærkompot, mascarponeskum, jordbærsorbet og citrusolivenolie
100

Gemini signatur dessert

Abrikos- og rosmarinsorbet, mazarinkage, mørk chokolademousse og abrikoskompot
150

3 franske oste, sprødt knækbrød og blommechutney
110

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 4 serveringer.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.