AFTENMENU

Tatar, syltede bøgehatte, hasselnødder, emulsion på skalotteløg og smør og karse  

Blåmuslinger, æbler, glaskål, løvstikkeolie, røget creme

Knoldsellerisalat, peberrodscreme, valnødder, purløgsolie

Gemini Signatur Brød med urter og hvidløg

 

 

Sød kartoffel, græskarpuré, svampebouillon, løgkompot, syltede kantareller og feta

 

Dagens fisk, blomkålspure, kartoffel med kørvel, Riesling sauce

 

eller

 

Oksemørbrad, svampepuré, rosenkål, kantareller, champignon, appelsin og pebersauce med pommes mousseline 
 +125

 

 

Kastanjemousse, mandelkage, blåbærsorbet og marengs

eller

 

Gemini signatur dessert

Chokolademousse med pære, chokoladecrumble, is på tonkabønne. honningtuiles, pæresauce med likør
+50

 

 

Menu 525

1 glas champagne + 4 glas vinmenu 475

Vinmenu 4 glas 375

 

A LA CARTE

Tatar, syltede bøgehatte, hasselnødder, emulsion på skalotteløg og smør og karse   
110

Blåmuslinger, æbler, glaskål, løvstikkeolie, røget creme
145

Knoldsellerisalat, peberrodscreme, valnødder, purløgsolie
75

Sød kartoffel, græskarpuré, svampebouillon, løgkompot, syltede kantareller og feta
95

Gemini Signatur Brød med urter og hvidløg
45

Dagens fisk, blomkålspure, kartoffel med kørvel, Riesling sauce
195

Bagt græskar, linsehummus, kejserhatte, Enoki, friteret palmekål, ostesauce   
175

Oksemørbrad, svampepuré, rosenkål, kantareller, champignon, appelsin og pebersauce med pommes mousseline 
320

Kastanjemousse, mandelkage, blåbærsorbet og marengs
100

Gemini signatur dessert

Chokolademousse med pære, chokoladecrumble, is på tonkabønne. honningtuiles, pæresauce med likør
150

3 danske oste fra Arla Unika, sprødt knækbrød og solbærkompot
110

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 4 serveringer.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.