FORÅRETS UNIVERS

3 snacks pr. person // + 75

Friskost ”Provenciale” 

Knoldselleri med kimchi og mirin

Tatar af økologisk malkekvæg med glaskål, peberrod og agurk

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille 

Pasta, glaseret kalvespidsbryst, oksebouillon og ramsløg

Stegt kuller, porre fra Kiselgården og Sandefjord sauce
eller
Grillet oksemørbrad med nye løg, hvide asparges og pebersauce + 100

Rabarbersorbet med hvid chokokolade og rålakrids

// 525

1 glas champagne + 4 glas vinmenu // 475

4 glas vinmenu // 375

A LA CARTE

3 snacks pr. person // 75

Friskost ”Provenciale” // 75

Knoldselleri med kimchi og mirin // 85

Tatar af økologisk malkekvæg med glaskål, peberrod og agurk // 110

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille // 45

Pasta, glaseret kalvespidsbryst, oksebouillon og ramsløg // 145

Stegt kuller, porre fra Kiselgården og Sandefjord sauce // 195

Grillet oksemørbrad med nye løg, hvide asparges og pebersauce // 295

Kartoffeltærte med syltede små løg, sennepsskud, nye ærter og sauce på trøffel // 195

Børnemenu – op til 12 år // 95
Sprødt kyllingebryst med Pommes Frites, grønt og sød overraskelse

Rabarber sorbet med hvid chokokolade og rålakrids // 125

Æblesorbet, sprød crumble og luftig citron verbena // 135

12 mdr. Grubelagret Vesterhavsost med blommechutney og hasselnød // 120

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 4 serveringer.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.