Private Dining i København

Antal gæster: 6-14 personer

Du finder Lille Norrlyst i centrum af København i et lyst og indbydende lokale, blot 150 meter fra vores Michelin-anbefalede søsterrestaurant Norrlyst.

Lille Norrlyst er en private dining restaurant, som sætter rammerne for en fantastisk, intim oplevelse i hjertet af København. Her er det dig der bestemmer slagets gang. Uanset om I er til en lystig aften i højt tempo, eller en rolig spiseoplevelse med plads til dybe samtaler over bordet, er private dining på Lille Norrlyst det oplagte valg.

Vores menu følger altid den spændende menu på Restaurant Norrlyst, som er baseret på sæsonens råvarer, da maden også tilberedes i Norrlyst køkkenet. Vores mad tager sit udgangspunkt i rene, grønne smage fra de bedste, nordiske råvarer, som vi får fra lokale producenter som garanterer de bedste økologiske og bæredygtige smagsoplevelser.

Private dining på Lille Norrlyst passer perfekt til de fleste anledninger, med private dining i centrum af København er mulighederne åbne for at skræddersy en oplevelse præcist til dit behov.

FØLG OS