Selskaber

Antal gæster op til 40

Theo er beliggende i den pulserende Skindergade i midten af København, hvor vi har indrettet os i moderne stil med en rød tråd der løber hele vejen fra indretningen til maden vi serverer for jer.

Stemningen er uformel, tjenerne er storsmilende og er et perfekt sted for både en frokost med venner eller en aften ude med familien.

Vi henter inspiration fra de omkringliggende europæiske storbyer, men holder fokus på kun at servere de bedste råvarer i sæson. Stilen er let og legende imens maden er en delikat fornøjelse der vil være en uforglemmelig oplevelse.

Restaurant Norrlyst

Antal gæster op til 36

Vores anbefaling er op til 10 personer, men med mulighed for at leje hele restauranten til særlige arrangementer hvor vi kan sammensætte aftenen efter jeres behov, op til 28 personer.

Gemini

Antal gæster op til 150

Den perfekte lokation til alle livets begivenheder, store som små. Med sin unikke beliggenhed helt ud til vandet og afskærmet fra støj, biler og byens larm, finder man ikke en meget mere perfekt placering til sit selskab.

Odette

Antal gæster op til 76

Odette er skabt med en forudsætning om at tilbyde et velskabt måltid udover det sædvanlige, til priser der er til at betale og med et køkken fri for dogmer.

THEO

Antal gæster op til 40

Vores anbefaling er op til 10 personer, men med mulighed for at leje hele restauranten til særlige arrangementer hvor vi kan sammensætte aftenen efter jeres behov, op til 40 personer.

Lille Norrlyst

Antal gæster: 6-14

Lille Norrlyst er vores mindste restaurant i koncernen, med kun ét bord og ét lokale.

Det er det, vi kalder private dining.

FØLG OS