MENU

Opera MENU

Caviar

Black Label caviar, crème fraiche, urter
Serveres med blinis
+ 250

Snacks

Nordisk misovaffel, peberrods creme fraiche og friske urter

Tuntatar i sprød krustade, emulsion af hasselnødder og sprøde jordskokkechips
+ 75

Menuen

Kammusling, tiger milk med dildolie, agurk, syltet ræddike og syltede løg

Surdejsbrød med urtesmør

Tilkøb mellemret +95

Blåmuslinger, saffrancreme, baby fennikel, radiser, syltede umodne jordbær, saltede valnødder og porresalt.

Torsk, sellericreme, Beurre Blanc med ørredrogn og purløg , sprød grønkål og skalotteløg

Blandet Frillice salat med hvidløgsskum, ristede pinjekerner og blodappelsin, dampede og marinerede kartofler.

Hasselnøddeis med rabarberkompot, sprød hvid chokolade, timian og tuilles

Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA
Serveres med hybenkompot
+125

Menu / 450
Vinmenu 3 glas / 345
Vinmenu med champagne 4 glas / 445

Grøn Opera MENU

Caviar
Black Label caviar, crème fraiche, urter
Serveres med blinis
+ 250

Snacks

Nordisk misovaffel, peberrods creme fraiche og friske urter

Nordisk Criolla med syltet grønt i sprød krustade, emulsion af hasselnødder og sprøde jordskokkechips
+ 75

Menuen

Jordskokker, tiger milk med dildolie, agurk, syltet ræddike og syltede løg

Surdejsbrød med urtesmør

Tilkøb mellemret +95
Blomkål, saffrancreme, baby fennikel, radiser, syltede umodne jordbær, saltede valnødder og porresalt

Saltbagt selleri, langtidsbagte porrer, sellericreme, Beurre Blanc med citronperler og purløg, sprød grønkål og skalotteløg

Blandet Frillice salat med hvidløgsskum, ristede pinjekerner og blodappelsin, dampede og marinerede kartofler.

Hasselnøddeis med rabarberkompot, sprød hvid chokolade, timian og tuilles

Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA
Serveres med hybenkompot
+125

Menu / 450
Vinmenu 3 glas / 345
Vinmenu med champagne 4 glas / 445

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften er Opera Menuen ideel inden en forestilling hos nabohuset. 

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.