MENU

Opera MENU

Caviar
Black Label caviar, crème fraiche, urter
Serveres med blinis
+ 250

Snacks

Krustade med svampe & trøffelmayonnaise

Krustade med tomat, basilikum & mandler

Puré på stegt græskar med timian & ”Gammelknas”

Tilføj snacks +75

Menuen

Bagte og røgede beder med appelsinhollandaise, kapers og hasselnødder

– 

Stegte svampe med karamelliserede løg, æggeblomme og skum på kartofler  
Tilføj mellemret +95 

– 

Rimmet og lynstegt kuller med ærtepuré, grønne bønner, fennikel og svampesauce
Frisk salat med spinat, bulls blood, radiser og vinaigrette

Honningcreme med is på pinjekerner, sure æbler og brunet smør

Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA
Serveres med sæsonens kompot
+125

Menu / 450
Vinmenu 3 glas / 345
Vinmenu med champagne 4 glas / 445
Vand ad libitum pr. person / 30

Grøn Opera MENU

Caviar
Black Label caviar, crème fraiche, urter
Serveres med blinis
+ 250

Snacks

Krustade med svampe & trøffelmayonnaise

Krustade med tomat, basilikum & mandler

Puré på stegt græskar med timian & ”Gammelknas”

Tilføj snacks +75

Menuen

Bagte og røgede beder med appelsinhollandaise, kapers og hasselnødder

Stegte svampe med karamelliserede løg, æggeblomme og skum på kartofler  
Tilføj mellemret +95 

Confiteret persillerod med ærtepuré, grønne bønner, fennikel og svampesauce 
Frisk salat med spinat, bulls blood, radiser og vinaigrette

Honningcreme med is på pinjekerner, sure æbler og brunet smør

Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA
Serveres med sæsonens kompot
+125

Menu / 450
Vinmenu 3 glas / 345
Vinmenu med champagne 4 glas / 445
Vand ad libitum pr. person / 30

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften er Opera Menuen ideel inden en forestilling hos nabohuset. 

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.