Opera MENU
Caviar
Black Label caviar, crème fraiche, urter
Serveres med blinis
+ 250
Snacks
Krustade med svampe & trøffelmayonnaise
Krustade med tomat, basilikum & mandler
Puré på stegt græskar med timian & ”Gammelknas”
Tilføj snacks +75
Menuen
Bagte og røgede beder med appelsinhollandaise, kapers og hasselnødder
–
Stegte svampe med karamelliserede løg, æggeblomme og skum på kartofler
Tilføj mellemret +95
–
Rimmet og lynstegt kuller med ærtepuré, grønne bønner, fennikel og svampesauce
Frisk salat med spinat, bulls blood, radiser og vinaigrette
–
Honningcreme med is på pinjekerner, sure æbler og brunet smør
–
Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA
Serveres med sæsonens kompot
+125
Menu / 450
Vinmenu 3 glas / 345
Vinmenu med champagne 4 glas / 445
Vand ad libitum pr. person / 30
Grøn Opera MENU
Caviar
Black Label caviar, crème fraiche, urter
Serveres med blinis
+ 250
Snacks
Krustade med svampe & trøffelmayonnaise
Krustade med tomat, basilikum & mandler
Puré på stegt græskar med timian & ”Gammelknas”
Tilføj snacks +75
Menuen
Bagte og røgede beder med appelsinhollandaise, kapers og hasselnødder
–
Stegte svampe med karamelliserede løg, æggeblomme og skum på kartofler
Tilføj mellemret +95
–
Confiteret persillerod med ærtepuré, grønne bønner, fennikel og svampesauce
Frisk salat med spinat, bulls blood, radiser og vinaigrette
–
Honningcreme med is på pinjekerner, sure æbler og brunet smør
–
Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA
Serveres med sæsonens kompot
+125
Menu / 450
Vinmenu 3 glas / 345
Vinmenu med champagne 4 glas / 445
Vand ad libitum pr. person / 30
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften er Opera Menuen ideel inden en forestilling hos nabohuset.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.