Opera MENU
Caviar
Black Label caviar, crème fraiche, urter
Serveres med blinis
+ 250
Snacks
Nordisk misovaffel, peberrods creme fraiche og friske urter
Tuntatar i sprød krustade, emulsion af hasselnødder og sprøde jordskokkechips
+ 75
Menuen
Kammusling, tiger milk med dildolie, agurk, syltet ræddike og syltede løg
Surdejsbrød med urtesmør
–
Tilkøb mellemret +95
Blåmuslinger, saffrancreme, baby fennikel, radiser, syltede umodne jordbær, saltede valnødder og porresalt.
–
Torsk, sellericreme, Beurre Blanc med ørredrogn og purløg , sprød grønkål og skalotteløg
Blandet Frillice salat med hvidløgsskum, ristede pinjekerner og blodappelsin, dampede og marinerede kartofler.
–
Hasselnøddeis med rabarberkompot, sprød hvid chokolade, timian og tuilles
–
Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA
Serveres med hybenkompot
+125
Menu / 450
Vinmenu 3 glas / 345
Vinmenu med champagne 4 glas / 445
Grøn Opera MENU
Caviar
Black Label caviar, crème fraiche, urter
Serveres med blinis
+ 250
Snacks
Nordisk misovaffel, peberrods creme fraiche og friske urter
Nordisk Criolla med syltet grønt i sprød krustade, emulsion af hasselnødder og sprøde jordskokkechips
+ 75
Menuen
Jordskokker, tiger milk med dildolie, agurk, syltet ræddike og syltede løg
Surdejsbrød med urtesmør
–
Tilkøb mellemret +95
Blomkål, saffrancreme, baby fennikel, radiser, syltede umodne jordbær, saltede valnødder og porresalt
–
Saltbagt selleri, langtidsbagte porrer, sellericreme, Beurre Blanc med citronperler og purløg, sprød grønkål og skalotteløg
Blandet Frillice salat med hvidløgsskum, ristede pinjekerner og blodappelsin, dampede og marinerede kartofler.
–
Hasselnøddeis med rabarberkompot, sprød hvid chokolade, timian og tuilles
–
Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA
Serveres med hybenkompot
+125
Menu / 450
Vinmenu 3 glas / 345
Vinmenu med champagne 4 glas / 445
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften er Opera Menuen ideel inden en forestilling hos nabohuset.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.
