MENU

Opera MENU

Tørret tomat fra Toftegård og røget makrel
 “Eclair” aromatiske svampe og Vesterhavsost
Tatar af økologisk malkekvæg og enebær fra Bornholm

Grillet fladbrød, svampe creme, syltede svampe fra Fungafarm og brøndkarse

Confiteret and, fermenteret rød peber og grillede grøntsager

Valnød “Mazarin”, is på valnødpraliné og grøn valnødsirup

Tilkøb: Petit fours og kaffe + 75

Pris for menuen 450

Pris for vinparring 3 glas 345

Pris for Champagne og vinparring 3 glas 445

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften er Opera Menuen ideel inden en forestilling hos nabohuset. 

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.