Opera MENU
Tørret tomat fra Toftegård og røget makrel
“Eclair” aromatiske svampe og Vesterhavsost
Tatar af økologisk malkekvæg og enebær fra Bornholm
–
Grillet fladbrød, svampe creme, syltede svampe fra Fungafarm og brøndkarse
–
Confiteret and, fermenteret rød peber og grillede grøntsager
–
Valnød “Mazarin”, is på valnødpraliné og grøn valnødsirup
–
Tilkøb: Petit fours og kaffe + 75
–
Pris for menuen 450
Pris for vinparring 3 glas 345
Pris for Champagne og vinparring 3 glas 445
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften er Opera Menuen ideel inden en forestilling hos nabohuset.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.