MENU

SPISEBAREN

Snacks

Alle herunder til 125 – pr person

Hengemte tomater fra Toftegård og røget makrel

“Eclair” aromatiske svampe og Vesterhavsost

Rødbeder fra Palleshave og solbær fra sommeren 23

Hasselnød “choux” og hyben

Tatar af økologisk malkekvæg og enebær fra Bornholm 

 

Caviar

Rossini Caviar “Gold Selection”

Vafler med røget marv og syrnet fløde

10g / 30g

250 / 500

 

Ost & Charcuteri

Ostebræt

4 danske oste med sprødt knækbrød og syltet grøn tomatchutney

175

 

Charcuteribræt

4 slags charcuteri og rillette med grillet brød, hjemmelavet sylt og grov sennep

165

 

Lidt af det hele

3 danske oste med syltet grøn tomatchutney

3 slags charcuteri og rillette med hjemmelavet sylt og grov sennep

Brisling No2 fra Fangst med muslingeemulsion og citron

Grillet brød & knækbrød

245

 

Konserves fra Fangst

Grillet brød, muslingemulsion og citron

Vælg i mellem:

Brisling No2

Hjertemusling

Færøsk laks

Regnbueørred

85

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Spisebaren

Hvornår bør jeg vælge spisebaren?

Det bør du, hvis du ønsker en laid-back aften med mulighed for selv at skabe de helt rigtige rammer. Her kan I læne jer tilbage og dykke ned i vores á la carte-kort med et forfriskende glas vin, øl eller cocktail.