MENU

MORGEN

Serveres lørdag & søndag fra 9:00 - 11:30

Yoghurt 60

Med Kompot & Granola

Avokado 90

Surdejsbrød, Friskost, Syltede løg & Hasselnødder

Brødkurv pr. pers 30

Surdejsbolle, Surdejsbrød & Rugbrød m. Pisket Smør

 

Favoritter til Brødkurven

Gammelknas fra Arla Unika 35

Brie ”Den Hvide Dame” fra Arla Unika 35

Blåskimmel ”Måneskær” fra Arla Unika 40

Dagens Hjemmelavede Kompot 15

Friskost med purløg 15

Avokado m. Havsalt & Chiliflager 40

Landskinke 30

 

 

FROKOST

Serveres mellem 11:30 – 15:00
Smørrebrød

Krydret Sild 95
– serveret på rugbrød
Røget creme fraiche, rødløg, blomsterkapers
og æble

Koldrøget Laks 125
– serveret på rugbrød
Friskost med purløg, agurk med ramsløg, ørredrogn og vilde urter

Avokado 100
– serveret på rugbrød
Friskost, syltede skalotteløg, ristede hasselnødder

Saltbagt Knoldselleri 110
– serveret på rugbrød
Mascarpone, engsyre, røgede mandler og forårssalat 

Citronpeber Kylling 120
– serveret på rugbrød
Vilde urter, kumquat crudité og sprøde risnudler

Hvide og Grønne Asparges 120
– serveret på surdejsbrød
Ramsløgsemulsion, æg, crumble på fyrretræ og vilde urter

Cheesecake is med rabarber, basilikum og havreknas 100

Dagens kage 45

Petit Four 22

 

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Morgen & Frokost

Om morgenen byder vi velkommen med lækre klassikere, som vi alle kender og foretrækker dem.

Til frokost serverer vi en række forskellige smørrebrød med vores helt eget innovative præg og fortolking heraf.