NORRLYST FROKOST MENU

2 STYKKER VALGTFRIT SMØRREBRØD

DESSERT ELLER 3 DANSKE OSTE SERVERET MED SPRØDT KNÆKBRØD OG SØDT

// 285

SMØRREBRØD

SILD

MARINERET CHRISTIANSØ SILD // 100

med saltede stikkelsbær, creme fraiche og sprøde jordskokker

NORRLYSTS URTESILD // 95

vendt med cremet urteemulsion og friteret kapers

GAMMELDAGS MODNEDE SILD // 110

med kantarelcreme, ærteskud og puffet boghvede

NORRLYSTS SILDETALLERKEN // 175

alle 3 slags sild i mindre portioner

FISK

SVENSKE HÅNDPILLEDE REJER // 130

med glaskål, aromatiske urter og syltede hvide asparges fra Fyn

KULMULE STEGT I RUG  // 125

med kartoffelcreme, kål og luftig sauce på persille

GRØNT

STEGTE KANTARELLER // 125

med trøffelpuré, saltede valnødder og tallerkensmækker

NYE DANSKE KARTOFLER // 110

med Arla Unika “Havgus”, løgkompot og sprøde kartoffelchips

GRÆSKAR FRA KISELGÅRDEN // 115

med citronverbena, græskarkerner og sauce på 12 mdr Havgus

KØD

KYLLINGESALAT // 115

med kylling fra Hopballe rørt med æble og løvstikke, serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød

NORRLYST SIGNATUR TATAR // 130

med okseinderlår fra Grambogård, mandel og saltede stikkelsbær

OST

3 DANSKE OSTE // 90

serveret med sprødt knækbrød og sødt

5 DANSKE OSTE // 150

serveret med sprødt knækbrød og sødt

DESSERT

HAVTORNSORBET// 100

med hvid chokolade, lakridsmarengs og sprød havre

ÆBLESORBET // 100

med luftig kardemomme og skånsk æblekage

snapsekort
vinkort
Drikkekort