
NORRLYST FROKOST MENU
2 STYKKER VALGTFRIT SMØRREBRØD
DESSERT ELLER 3 DANSKE OSTE SERVERET MED SPRØDT KNÆKBRØD OG SØDT
// 285
SMØRREBRØD
SILD
CHRISTIANSØ PIGENS KRYDDERSILD // 100
stegt grønkål og tyttebær
NORRLYSTS SENNEPSSILD // 95
grov sennep, kapers og saltet agurk
GAMMELDAGS MODNEDE SILD // 110
saltede solbær og glaskål
FISK
SVENSKE HÅNDPILLEDE REJER // 130
glaskål, aromatiske urter og syltet pastinak, serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød
KULMULE STEGT I RUG // 125
kartoffelcreme og karamelliseret blomkål
GRØNT
STEGTE HVIDE ASPARGES // 125
trøffelpuré, hasselnødder og syltede porre
DANSKE KARTOFLER // 110
røget vesterhavsost, løgkompot og sprøde kartoffelchips
KØD
KYLLINGESALAT // 115
kylling fra Hopballe rørt med æble og løvstikke, serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød
NORRLYST SIGNATUR TATAR // 130
okseinderlår fra Grambogård, mandel og løvstikke
SVINESKANK FRA GRAMBOGÅRD // 130
jordskokker og svampe a la creme
OST
3 DANSKE OSTE // 90
serveret med sprødt knækbrød og sødt
5 DANSKE OSTE // 150
serveret med sprødt knækbrød og sødt
DESSERT
RABARBERSORBET // 100
hvid chokoladecreme og havesyre
KÆRNEMÆLKSSORBET // 100
luftig yoghurt, syltede stikkelsbær og citronmelisse
