NORRLYST FROKOST MENU

2 STYKKER VALGTFRIT SMØRREBRØD

DESSERT ELLER 3 DANSKE OSTE SERVERET MED SPRØDT KNÆKBRØD OG SØDT

// 285

SMØRREBRØD

SILD

MARINERET CHRISTIANSØ SILD // 100

med saltede stikkelsbær, creme fraiche og sprøde jordskokker

NORRLYSTS URTESILD // 95

vendt med cremet urteemulsion og friteret kapers

GAMMELDAGS MODNEDE SILD // 110

med kantarelcreme, ærteskud og puffet boghvede

NORRLYSTS SILDETALLERKEN // 175

alle 3 slags sild i mindre portioner

FISK

KOLDRØGET LAKS FRA ISLAND // 130

med confiterede tomater, frisk ost og hybenroser

KULLER STEGT I RUG  // 125

med kartoffelcreme, bladbeder og luftig løvstikke sauce

GRØNT

STEGTE KANTARELLER // 125

med trøffelpuré, saltede valnødder og tallerkensmækker

NYE DANSKE KARTOFLER // 110

med porre emulsion og Arla Unika 12 mdr Havgus

KØD

KYLLINGESALAT // 115

med kylling fra Hopballe rørt med nye ærter og løvstikke, serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød

NORRLYSTS TATAR // 130

med okseinderlår fra Grambogård, mandel og grillede courgetter

OKSEBRISKET “BBQ” // 125

med grillet hjertesalat og fermenteret hvidløg

OST

3 DANSKE OSTE // 90

serveret med sprødt knækbrød og sødt

5 DANSKE OSTE // 150

serveret med sprødt knækbrød og sødt

DESSERT

IS PÅ BIODYNAMISK MÆLK// 100

med rødgrød, hvid chokolade og hyldeblomst

BAGT BLOMMESORBET // 100

med lavendel, henkogte blommer og rålakrids

snapsekort
vinkort
Drikkekort