NORRLYST FROKOST MENU

2 STYKKER VALGTFRIT SMØRREBRØD

DESSERT ELLER 3 DANSKE OSTE SERVERET MED SPRØDT KNÆKBRØD OG SØDT

// 295

SMØRREBRØD

SILD

MARINERET CHRISTIANSØ SILD // 100

med saltede stikkelsbær, creme fraiche og sprøde jordskokker

NORRLYSTS URTESILD // 100

vendt med cremet urteemulsion og kapers

VARMRØGET SILD// 110

med sprød kartoffel og porre

NORRLYSTS SILDETALLERKEN // 175

alle 3 slags sild i mindre portioner

FISK

KOLDRØGET LAKS FRA ISLAND // 145

med nye tomater og rygeost

STEGT HORNFISK I RUG  // 135

med broccoliskud og luftig løvstikke sauce

GRØNT

STEGTE HVIDE ASPARGES  // 140

med trøffelpure og ristede hasselnødder

NYE KARTOFLER   // 125

med porre emulsion og Arla Unika 12 mdr Havgus

KØD

KYLLINGESALAT // 125

med kylling fra Hopballe rørt med nye ærter og løvstikke, serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød

NORRLYSTS TATAR // 135

med okseinderlår fra Grambogård, saltede mandler og ramsløg

CONFITERET SVINEBRYST “BBQ” // 125

med grønne asparges og fermenteret hvidløg

OST

3 DANSKE OSTE // 90

serveret med sprødt knækbrød og sødt

5 DANSKE OSTE // 150

serveret med sprødt knækbrød og sødt

DESSERT

RABARBER SORBET // 100

med citronverbena, cremefraiche 48% og sprød malt

KÆRNEMÆLKS SORBET // 100

med hyldeblomst, stikkelsbær og brunet smør

snapsekort
vinkort
Drikkekort