NORRLYST FROKOST MENU

2 STYKKER VALGTFRIT SMØRREBRØD

DESSERT ELLER 3 DANSKE OSTE SERVERET MED SPRØDT KNÆKBRØD OG SØDT

// 285

SMØRREBRØD

SILD

CHRISTIANSØ PIGENS KRYDDERSILD // 100

miso emulsion, saltede tyttebær og grønkål

NORRLYSTS DILDSILD  // 95

dildcreme, kapers og saltet agurk

GAMMELDAGS MODNEDE SILD // 110

ramsløg og brøndkarse

FISK

RØGET LAKS FRA ISLAND // 130

grillet bøf tomat og rygeost

KULLER STEGT I RUG  // 125

karameliseret løg og grillet hjertesalat 

GRØNT

STEGTE KANTARELLER // 125

trøffelpuré og hasselnødder

DANSKE KARTOFLER // 110

røget vesterhavsost, kartoffelcreme og saltede stikkelsbær

KØD

KYLLINGESALAT // 115

kylling fra Hopballe rørt med syltede bøgehatte og løvstikke, serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød

NORRLYST SIGNATUR TATAR // 130

okseinderlår fra Himmerland, hasselnød og ramsløg

RØGET SVINESKANK // 130

gulerødder fra kiselgården og saltede valnødder

OST

3 DANSKE OSTE // 90

serveret med sprødt knækbrød og sødt

5 DANSKE OSTE // 150

serveret med sprødt knækbrød og sødt

DESSERT

BROMBÆR SORBET // 100

hvid chokolade, sprød crumble, og bomber marineret i estragon

BAGT HVID CHOKOLADE // 100

saltet karamel og yoghurt is

snapsekort
vinkort