NORRLYST FROKOST MENU

2 STYKKER VALGTFRIT SMØRREBRØD

DESSERT ELLER 3 DANSKE OSTE SERVERET MED SPRØDT KNÆKBRØD OG SØDT

// 285

SMØRREBRØD

SILD

CHRISTIANSØ PIGENS KRYDDERSILD // 100

miso emulsion, saltede tyttebær og grønkål

NORRLYSTS DILDSILD  // 95

dildcreme, kapers og saltet agurk

GAMMELDAGS MODNEDE SILD // 110

ramsløg og brøndkarse

FISK

RØGET LAKS FRA ISLAND // 130

grillet bøf tomat og rygeost

KULMULE STEGT I RUG  // 125

karameliseret løg og grillet hjertesalat 

GRØNT

STEGTE HVIDE ASPARGES // 125

trøffelpuré og hasselnødder

NYE DANSKE KARTOFLER // 110

røget vesterhavsost, kartoffelcreme og saltede stikkelsbær

KØD

KYLLINGESALAT // 115

kylling fra Hopballe rørt med ærter og løvstikke, serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød

NORRLYST SIGNATUR TATAR // 130

okseinderlår fra Grambogård, mandel og ramsløg

RØGET SVINESKANK // 130

sommerkål fra kiselgården, ærtepure og saltede valnødder

OST

3 DANSKE OSTE // 90

serveret med sprødt knækbrød og sødt

5 DANSKE OSTE // 150

serveret med sprødt knækbrød og sødt

DESSERT

DANSKE JORDBÆR // 100

sorbet, creme fraiche 48% og sødskærm

RÅCREME // 100

gulerod, honning og timian

snapsekort
vinkort