NORRLYST FROKOST MENU

2 STYKKER VALGTFRIT SMØRREBRØD

DESSERT ELLER 3 DANSKE OSTE SERVERET MED SPRØDT KNÆKBRØD OG SØDT

// 295

 

SMØRREBRØD

MARINERET CHRISTIANSØ SILD // 100

med sommerens sylt og urteemulsion

KOLDRØGET LAKS FRA ISLAND // 145

med peberodscreme, grønkål og saltede valnødder

KULMULE STEGT I RUG // 125

med svenske håndpillede rejer og kantarel remulade

STEGT BLOMKÅL OG FRISK EFTERÅRSTRØFFEL // 125

med trøffelpure og ristede hasselnødder

CONFITERET ANDELÅR // 145

med svampecreme og brøndkarse

KYLLINGESALAT // 100

med kylling fra Hopballe rørt med løvstikke og sennep, serveret på hjemmebagt grillet brød

NORRLYSTS TATAR // 115

med okseinderlår fra Grambogård, saltede mandler og syltede små løg

STEGT SVINESKANK FRA GRAMBOGAARD // 115

med bagte jordskokker og æble

snapsekort
vinkort
Drikkekort