NORRLYST FROKOST MENU

2 STYKKER VALGTFRIT SMØRREBRØD

DESSERT ELLER 3 DANSKE OSTE SERVERET MED SPRØDT KNÆKBRØD OG SØDT

// 285

SMØRREBRØD

SILD

CHRISTIANSØ PIGENS KRYDDERSILD // 100

miso emulsion, saltede tyttebær og grønkål

NORRLYSTS DILDSILD  // 95

dildcreme, kapers og saltet agurk

GAMMELDAGS MODNEDE SILD // 110

ramsløg og brøndkarse

FISK

SVENSKE HÅNDPILLEDE REJER // 130

endivie og ægte sauce på hybenrose , serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød

KULLER STEGT I RUG  // 125

remoulade på sommerens syltede grøntsager

GRØNT

DANSKE KARTOFLER // 110

løgkompot, sprøde kartoffelchips og 12 mdr havgus fra Arla Unika

KØD

KYLLINGESALAT // 115

kylling fra Hopballe rørt med syltede bøgehatte og løvstikke, serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød

NORRLYST SIGNATUR TATAR // 130

okseinderlår fra Himmerland, mandel og ramsløg

CONFITERET ANDELÅR // 130

gulerødder fra kiselgården og saltede valnødder

OST

3 DANSKE OSTE // 90

serveret med sprødt knækbrød og sødt

5 DANSKE OSTE // 150

serveret med sprødt knækbrød og sødt

DESSERT

MANDARIN SORBET // 100

saltet karamel og krydderkage

IS PÅ HASSELNØDDER // 100

sprød kakao og syltede kirsebær med hybenrose

snapsekort
vinkort