NORRLYST FROKOST MENU

2 STYKKER VALGTFRIT SMØRREBRØD

DESSERT ELLER 3 DANSKE OSTE SERVERET MED SPRØDT KNÆKBRØD OG SØDT

// 285

SMØRREBRØD

SILD

CHRISTIANSØ PIGENS KRYDDERSILD // 100

stegt grønkål og tyttebær

NORRLYSTS SENNEPSSILD  // 95

grov sennep, kapers og saltet agurk

GAMMELDAGS MODNEDE SILD // 110

saltede solbær og glaskål

FISK

SVENSKE HÅNDPILLEDE REJER // 130

glaskål, aromatiske urter og syltet pastinak, serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød

KULMULE STEGT I RUG  // 125

kartoffelcreme og karamelliseret blomkål

GRØNT

STEGTE HVIDE ASPARGES // 125

trøffelpuré, hasselnødder og syltede porre

DANSKE KARTOFLER // 110

røget vesterhavsost, løgkompot og sprøde kartoffelchips

KØD

KYLLINGESALAT // 115

kylling fra Hopballe rørt med æble og løvstikke, serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød

NORRLYST SIGNATUR TATAR // 130

okseinderlår fra Grambogård, mandel og løvstikke

SVINESKANK FRA GRAMBOGÅRD // 130

jordskokker og svampe a la creme

OST

3 DANSKE OSTE // 90

serveret med sprødt knækbrød og sødt

5 DANSKE OSTE // 150

serveret med sprødt knækbrød og sødt

DESSERT

RABARBERSORBET // 100

hvid chokoladecreme og havesyre

KÆRNEMÆLKSSORBET // 100

luftig yoghurt, syltede stikkelsbær og citronmelisse

snapsekort
vinkort