Væksthuset menu
Caviar
Røget cremefraiche med urter, skalotteløg, citron og caviar
Serveres med blinis + 250
Snacks
Radiser fra Palleshave, miso og fyrretræ
Syltet glaskål med gammel knas creme, pink peber gel og vilde danske urter
Bouquet garni med emulsion på røgede blåmuslinger og grillede løg
Menuen
Tatar med grøn madagaskar peber emulsion og bøgehatte
Surdejsbrød m. pisket hyben/græskarsmør samt pisket purløg/citronsmør
Confiteret kartoffel med smørporcheret hummer, ribs, kartoffelskum og skilt hummerolie
Lange, grillet og syltet agurkesalat, pinjekerner, peberrods og fyrretræsskum, kørvel
Sort peber is med olivenolie
Cheesecake is med rabarber, basilikum og havreknas
eller
Væksthuset signatur dessert
Rosmarin is i hvid chokoladekugle, kærnemælksganache, pæreskiver, lun pæresauce
+ 50
–
Pris for snacks & menuen 725
Pris for vinparring 4 glas 425
Pris for Champagne og vinparring 4 glas 525
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Væksthuset Menu er det ideelle valg, hvis man vil igennem et univers af indtryk og smage kreeret af vores dygtige køkkenchef.
Her er der lagt energi i detaljeværket og for at give den absolut bedste oplevelse. Vi benytter kun sæsonens bedste råvarer og lægger meget fokus i at kreere retter, der er relevante og innovative.