MENU

Væksthuset menu

Caviar

Røget cremefraiche med urter, skalotteløg, citron og caviar
Serveres med blinis + 250

Snacks

Radiser fra Palleshave, miso og fyrretræ
Syltet glaskål med gammel knas creme, pink peber gel og vilde danske urter
Bouquet garni med emulsion på røgede blåmuslinger og grillede løg

Menuen

Tatar med grøn madagaskar peber emulsion og bøgehatte

Surdejsbrød m. pisket hyben/græskarsmør samt pisket purløg/citronsmør

Confiteret kartoffel med smørporcheret hummer, ribs, kartoffelskum og skilt hummerolie

Lange, grillet og syltet agurkesalat, pinjekerner, peberrods og fyrretræsskum, kørvel

Sort peber is med olivenolie

Cheesecake is med rabarber, basilikum og havreknas
eller
Væksthuset signatur dessert
Rosmarin is i hvid chokoladekugle, kærnemælksganache, pæreskiver, lun pæresauce

+ 50 

Pris for snacks & menuen 725

Pris for vinparring 4 glas 425

Pris for Champagne og vinparring 4 glas 525

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Væksthuset Menu er det ideelle valg, hvis man vil igennem et univers af indtryk og smage kreeret af vores dygtige køkkenchef. 

Her er der lagt energi i detaljeværket og for at give den absolut bedste oplevelse. Vi benytter kun sæsonens bedste råvarer og lægger meget fokus i at kreere retter, der er relevante og innovative.