Frokost

Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.

Smørrebrød

HAVET

HYLDEBLOMST SILD // 115
Salatløg, kinaradisse og malt

MAKREL & TOMAT // 120
Røget makrel med variationer af nye tomater

RØGET HELLEFISK// 125
Stikkelsbær, grillet hjertesalat, agurk og wasabi

FRITERET RØDSPÆTTE // 155
Hummersalat, ærter og dild

LANDET

KALVECULOTTE // 135
Agurkerelish, wasabi & friterede kapers

OKSETATAR // 150
Tomat, friteret surdej, sechuan peber og efterglød

FRITERET KÆRNEMÆLKSKYLLING // 135 
Sommerkål, majs, forårsløg og estragon

SQUASH // 125
Ricotta, sage og Lanza fra Troldgården

DET GRØNNE

SKORZONERØDDER // 135
Æggeblomme, kantareller og hasselnødder

KARTOFLER // 125
Løgcreme, ristede løg, ramsløgsblomster og efterglød

BLOMKÅL // 120
Ærter, citron, kapers, persille og peberrod 

OST

KRY FRA ARLA UNIKA // 110
Ristet rugbrød og blommer

DESSERT

Dagens dessert – spørge tjeneren // dagspris