FROKOST
Tatar, syltede bøgehatte, hasselnødder, emulsion på skalotteløg og smør og karse
Gemini Signatur Brød med urter og hvidløg
–
Dagens fisk, blomkålspure, kartoffel med kørvel, Riesling
eller
Ribeye, svampepuré, rosenkål, kantareller, champignon, appelsin og pebersauce med pommes mousseline
+ 125
–
Kastanjemousse, mandelkage, blåbærsorbet og marengs eller
Gemini signatur dessert
Chokolademousse med pære, chokoladecrumble, is på tonkabønne. honningtuiles, pæresauce med likør
+ 50
Menu 325
Vinmenu 3 glas 245
Juicemenu 3 glas 135
A LA CARTE
Tatar, syltede bøgehatte, hasselnødder, emulsion på skalotteløg og smør og karse
110
Blåmuslinger, æbler, glaskål, løvstikkeolie, røget creme
145
Knoldsellerisalat, peberrodscreme, valnødder, purløgsolie
75
Sød kartoffel, græskarpuré, svampebouillon, løgkompot, syltede kantareller og feta
95
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille
45
Dagens fisk, blomkålspure, kartoffel med kørvel, Riesling sauce
195
Bagt græskar, linsehummus, kejserhatte, enoki, friteret palmekål, ostesauce
175
Ribeye, svampepuré, rosenkål, kantareller, champignon, appelsin og pebersauce med pommes mousseline
320
Kastanjemousse, mandelkage, blåbærsorbet og marengs
100
Gemini signatur dessert
Chokolademousse med pære, chokoladecrumble, is på tonkabønne. honningtuiles, pæresauce med likør
150
3 danske oste fra Arla Unika, sprødt knækbrød og solbærkompot
110
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Frokost
Til frokost foreslår vi vores frokostmenu, som altid følger sæsonen og indeholder vores bedste retter
Du har også mulighed for at bestille fra vores a la carte menu, og gå på opdagelse i vores spændende udbud af retter.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.