Snacks

Surdejsbrød med pisket ramsløgssmør //35

Hjemmelavede kogte chili peanuts // 40

Syltede æg med trøffelmayonnaise og friskrevet trøffel //85

Comté // 70

Hjemmelavede Nordiske oliven // 45

Hjemmelavede Gochugaru nødder // 30

Hjemmelavede Miso nødder // 30

Flæskesvær – almindelige eller med ramsløg // 35

Kolde retter

Rød peber med marv, confiteret hvidløg og persille // 95

Stracciatella med ramsløg, kapers og surdejsbrød // 85

Ristet aubergine med valnødder og hvidløg, toppet med granatæbledressing // 95

Mousse på foie gras og lever med Cognac på kartoffelvaffel // 110

Dagens ostetallerken med syltet grøn tomatchutney og ristet surdejsbrød // 125

Dagens charcuteri med sylt og ristet surdejsbrød // 125

Varme retter

Grillet Pimiento ostetoast // 120

“Corned beef”

på grillet surdej med persille // 165

Kartoffel og krabbe // 150

Desserter

Sort peber-is med olivenolie og Rossini Black Label kaviar // 175

“Ice Cream Float” badet i mousserende vin // 100

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd