Snacks
Surdejsbrød med pisket ramsløgssmør //35
Hjemmelavede kogte chili peanuts // 40
Syltede æg med trøffelmayonnaise og friskrevet trøffel //85
Comté // 70
Hjemmelavede Nordiske oliven // 45
Hjemmelavede Gochugaru nødder // 30
Hjemmelavede Miso nødder // 30
Flæskesvær – almindelige eller med ramsløg // 35
Kolde retter
Rød peber med marv, confiteret hvidløg og persille // 95
Stracciatella med ramsløg, kapers og surdejsbrød // 85
Ristet aubergine med valnødder og hvidløg, toppet med granatæbledressing // 95
Mousse på foie gras og lever med Cognac på kartoffelvaffel // 110
Dagens ostetallerken med syltet grøn tomatchutney og ristet surdejsbrød // 125
Dagens charcuteri med sylt og ristet surdejsbrød // 125
Varme retter
Grillet Pimiento ostetoast // 120
“Corned beef”
på grillet surdej med persille // 165
Kartoffel og krabbe // 150
Desserter
Sort peber-is med olivenolie og Rossini Black Label kaviar // 175
“Ice Cream Float” badet i mousserende vin // 100
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd