Aftenmenu
Tatar, emulsion på brændt hvedegræs, crudité af beder, kartoffel og sprød malt
Bagt rødbede, syltede valnødder, olivenolie og ”Hallands Siren” fra Arla Unika
Luftigt Manitoba med confiteret hvidløg og brunet smør med kærnemælk
–
Perlebygotto med hummer, syltet græskar, Havgus fra Arla Unika, Portobello og dehydreret gulerod
–
Dagens fisk, persillesmør, syltede sennepskorn, spæde kålskud og friteret grønkål
Eller
Stegt Andebryst, andesauce med røget marv, kirsebær og sorte trompethatte, stegte gulerødder og puré på jordskok //+100
–
Chokoladekage, mandarin- og kanelsorbet, brændte figner og kvædegelé
–
Menu 450
Vinmenu 4 glas
Grøn Aftenmenu
Terrine af savojkål, emulsion af brændt hvedegræs, peberrod, kartoffel, sprød malt
Bagt rødbede, syltede valnødder, olivenolie og ”Hallands Siren” fra Arla Unika
Luftigt Manitoba med confiteret hvidløg og brunet smør med kærnemælk
–
Perlebygotto, syltet græskar, Havgus fra Arla Unika, Portobello og dehydreret gulerod
–
Stegt babyspidskål, hvide bønner med løvstikke, persillesmør, sennepskorn, syltede trompethatte og friteret grønkål
–
Chokoladekage, mandarin- og kanelsorbet, brændte figner og kvædegelé
–
Menu 450
Vinmenu 4 glas
A La Carte
Snacks
Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 30
Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85
Kroket på torsk og kartoffel, jordskokkepuré med citronskal og Pak Choi 40
Charcuteri fra Troldgaarden 55
Krustade med pocheret jomfruhummer, røget vagtelæg og peberrodsmayo 65
Retter
Luftigt Manitoba med confiteret hvidløg og brunet smør med kærnemælk 45
Tatar, emulsion på brændt hvedegræs, crudité af beder, kartoffel og sprød malt 110
Bagt rødbede, syltede valnødder, olivenolie og ”Hallands Siren” fra Arla Unika 100
Terrine af savojkål, emulsion af brændt hvedegræs, peberrod, kartoffel, sprød malt 110
Perlebygotto med hummer, syltet græskar, Havgus fra Arla Unika, Portobello og dehydreret gulerod 135
Dagens fisk, persillesmør, syltede sennepskorn, spæde kålskud og friteret grønkål 185
Stegt babyspidskål, hvide bønner med løvstikke, persillesmør, sennepskorn, syltede trompethatte og friteret grønkål 160
Stegt Andebryst, andesauce med røget marv, kirsebær og sorte trompethatte, stegte gulerødder og puré på jordskok 285
Dessert & Ost
Chokoladekage, mandarin- og kanelsorbet, brændte figner og kvædegelé 125
Krydderkage, æble- og hasselnøddesorbet, sirupsmarinerede æbler, honning tuille 115
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Til aften serverer vi vores signaturmenu med et bredt udvalg af forskellige retter over 3 serveringer.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.