Aftenmenu



Tatar af okse, syltede kapers, ansjoscreme og røget kalvehjerte

Crudo på torsk med blodappelsin og ræddiker
Endive, mandelcreme, kumquats, vinaigrette med soya,
appelsin og Ancho chili
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Dampet Torsk, sort hvidløgspuré, grillede forårsløg smurt med salsa på koriander, løgtoppe og saltet citron med
Sauce Escabeche med muslinger
eller
Hummer Agnolotti med bagte tomater, bisque, Pimént & Rossini caviar
+125

Odette tiramisu med maltcrumble, kakaotuiles og kaffeis

Menu 450
Vinmenu 3 glas 300

A La Carte

Snacks

2 stk. Arrancini med risotto Milanese og safran mayo 65
Stracciatella med Pimént 75
Coppa fra Troldgården med surt 45
Røgede mandler 35
Marinerede oliven fra Sicilien 30
Odettes snack trio 95

Retter

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian 45
Tatar af okse, syltede kapers, ansjoscreme og røget kalvehjerte 120
Crudo på torsk med blodappelsin og rosenpeber 85
Burrata med snitbønner med mynte og karamelliseret hvidløg 100
Endive, mandelcreme, kumquats, vinaigrette med soya,
appelsin og Ancho chili 95
Friteret oliven, Romesco, parmesan, merian og aioli 100
Dampet Torsk, sort hvidløgspuré, grillede forårsløg smurt med salsa på koriander, løgtoppe og saltet citron med
Sauce Escabeche med muslinger 160
Friteret aubergine, vinaigrette på kapers, parmesan og mizuna på bund af Sauce Escabeche 160

Dessert & Ost

Odette tiramisu med maltcrumble, kakaotuiles og kaffeis 125
Pistacieis, kakaotuiles, havsalt og olivenolie 100
3 italienske oste, kvædekompot og garillet brød 110

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores 7-retters menu over 3 serveringer.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.