Aftenmenu

Tatar, emulsion på brændt hvedegræs, crudité af beder, kartoffel og sprød malt

Bagt rødbede, syltede valnødder, olivenolie og ”Hallands Siren” fra Arla Unika

Luftigt Manitoba med confiteret hvidløg og brunet smør med kærnemælk

– 

Perlebygotto med hummer, syltet græskar, Havgus fra Arla Unika, Portobello og dehydreret gulerod

Dagens fisk, persillesmør, syltede sennepskorn, spæde kålskud og friteret grønkål

Eller

Stegt Andebryst, andesauce med røget marv, kirsebær og sorte trompethatte, stegte gulerødder og puré på jordskok //+100

Chokoladekage, mandarin- og kanelsorbet, brændte figner og kvædegelé

Menu 450
Vinmenu 4 glas

Grøn Aftenmenu

Terrine af savojkål, emulsion af brændt hvedegræs, peberrod, kartoffel, sprød malt

Bagt rødbede, syltede valnødder, olivenolie og ”Hallands Siren” fra Arla Unika

Luftigt Manitoba med confiteret hvidløg og brunet smør med kærnemælk

– 

Perlebygotto, syltet græskar, Havgus fra Arla Unika, Portobello og dehydreret gulerod

Stegt babyspidskål, hvide bønner med løvstikke, persillesmør, sennepskorn, syltede trompethatte og friteret grønkål

Chokoladekage, mandarin- og kanelsorbet, brændte figner og kvædegelé

Menu 450
Vinmenu 4 glas

A La Carte

Snacks
Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 30

Sardiner fra Fangst No.2 med grillet citronmayo 85

Kroket på torsk og kartoffel, jordskokkepuré med citronskal og Pak Choi 40

Charcuteri fra Troldgaarden 55

Krustade med pocheret jomfruhummer, røget vagtelæg og peberrodsmayo 65

 

Retter

Luftigt Manitoba med confiteret hvidløg og brunet smør med kærnemælk 45

Tatar, emulsion på brændt hvedegræs, crudité af beder, kartoffel og sprød malt 110

Bagt rødbede, syltede valnødder, olivenolie og ”Hallands Siren” fra Arla Unika 100

Terrine af savojkål, emulsion af brændt hvedegræs, peberrod, kartoffel, sprød malt 110

Perlebygotto med hummer, syltet græskar, Havgus fra Arla Unika, Portobello og dehydreret gulerod 135

Dagens fisk, persillesmør, syltede sennepskorn, spæde kålskud og friteret grønkål 185

Stegt babyspidskål, hvide bønner med løvstikke, persillesmør, sennepskorn, syltede trompethatte og friteret grønkål 160

Stegt Andebryst, andesauce med røget marv, kirsebær og sorte trompethatte, stegte gulerødder og puré på jordskok 285


Dessert & Ost

Chokoladekage, mandarin- og kanelsorbet, brændte figner og kvædegelé 125

Krydderkage, æble- og hasselnøddesorbet, sirupsmarinerede æbler, honning tuille 115

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Til aften serverer vi vores signaturmenu med et bredt udvalg af forskellige retter over 3 serveringer.

Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.