À la carte
SNACKS
Gillardeau østers, Mignonette sauce & citron
2 stk. / 4 stk. / 6 stk.
90 / 180 / 270
–
Escargots, persille & hvidløg
6 stk. /12 stk.
100 / 200
–
Croquettes af confiteret and, & abrikospuré
3 stk. 95
–
Black Lavet caviar serveret med blinis
10 g 250
BRØD & SMØR
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg og timian 45
FORRETTER
Rungis tomater, tomat consommé, basilikum og grillet hindbær 145
Klassisk rørt tatar, kartoffelchips, hjertesalat, kørvel og olivenolie 145
Kammusling med hummerbisque, tomat og fennikel 165
ACCOMPAGNEMENT
Pommes Frites 50
Salat Verte med sæsonens grønt 45
HOVEDRETTER
Knoldselleri, pommes puré, stegte majs, kantareller, timianolie og fermenteret hvidløgssauce 225
Poisson du jour, pommes puré, fiskefumé, stegte majs og kantareller 225
Oksemørbrad, pommes puré, Sauce Bordelaise med marv, estragon og morkel 325
DESSERT
Porchéret pære, vaniljeis, ristet mandelcrumble, chokolademousse og chokoladesauce 120
Crème Brûlée 90
OST
Comté lagret i 30 måneder 40
Camembert Normandie 40
Petit Langres 40
Roquefort 40
Vores oste bliver serveret med portvinssyltede figner og sprødt
Aftenmenu
Klassisk rørt tatar, kartoffelchips, hjertesalat, kørvel og olivenolie
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør, hvidløg & timian
–
Kammusling med hummerbisque, tomat og fennikel
–
Poisson du jour, pommes puré, fiskefumé, stegte majs og kantareller
eller
Oksemørbrad, pommes puré, Sauce Bordelaise med marv, estragon og morkel + 100
–
Pocheret pære, vaniljeis, ristet mandelcrumble, chokolademousse og chokoladesauce
Menu /495,-
Vinmenu 4 glas /425,-
Champagne & vinmenu 4 glas /525,-
Menuen fås vegetarisk
Aften
Til aften serverer vi vores 3-retters menu.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.