EKSKLUSIVT EVENT
Restaurant Gabrielle inviterer til vinsmagning med 8 vine og 8 retter!
D. 20/9 kl. 18.30-22.00
Vi har teamet op med en af Danmarks mest anerkendte vinleverandører for at byde på en uforglemmelig aften med alt, hvad hjertet måtte begærer.
Erik Sørensen har skræddersyet en eksklusiv vinmenu bestående af otte glas vin, til Gabrielle’s otte sublime retter. Dette er en aften, hvor en overflod af franske kulinariske skatte vil blive præsenteret med tilhørende vine, der er nøje udvalgt for at komplementere hver eneste bid.
På aftenen vil Michael Oxvang, vinekspert, komme forbi og gå i dybden med hver enkelt vin, og hvorfor de er interessante til hver servering.
Menu
Citrusmarinerede oliven
Charcuteri
Paté a la Gabrielle
–
Gratinerede kammuslinger, Mornay, spinat, hvidløg, citron
–
Steak Tartare af økologisk okse, trøffel, syltede solbær, melde & rød sennepsurt
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, hvidløg og timian
–
Hel farseret vagtel, hønseblanquette, dampede salatløg, stegte kantareller, estragonolie
–
Chokoladebar, kakao-is, passionsfrugt coulis
Hertil 8 nøje udvalgte vine
&
Vand m/u. brus ad libitum
Før-pris: 1500 kr.
Pris for venner af huset (35% rabat):
975 kr.
KØB DIN BILLET VED AT TRYKKE HER
Aften
Til aften serverer vi vores 3-retters menu.
Menuen tager altid udgangspunkt i de råvarer der er i sæson i den pågældende årstid, og er fyldt med kontraster som garanterer fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser.