Frokost

Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.

Norrlyst frokostmenu

2 stykker valgfrit smørrebrød 

Dessert eller 3 danske oste med sprødt knækbrød og sødt
// 285

Smørrebrød

SILD

CHRISTIANSØ PIGENS KRYDDERSILD // 100
miso emulsion, saltede tyttebær og grønkål

NORRLYSTS DILDSILD  // 95
dildcreme, kapers og saltet agurk

GAMMELDAGS MODNEDE SILD // 110
wasabi, karse og boghvede

FISK

KOLDRØGET LAKS “VESTFJORD” // 130
rødbede og rygeost

TORSKEROGN STEGT I RUG  // 125
spinat, syltede løg og svampeskum

GRØNT

DANSKE KARTOFLER // 110
løgkompot, sprøde kartoffelchips og 12 mdr havgus fra Arla Unika

KØD

KYLLINGESALAT // 115
kylling fra Hopballe rørt med syltede bøgehatte og løvstikke, serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød

NORRLYST SIGNATUR TATAR // 130
af økologisk malkekvæg, mandel og persille

CONFITEREDE KALVEBRISLER // 130
kejserhatte, macadamianød og skummende morkelsauce

OST

3 DANSKE OSTE // 90
serveret med sprødt knækbrød og sødt

5 DANSKE OSTE // 150
serveret med sprødt knækbrød og sødt

DESSERT

ÆBLE SORBET // 100
mælkechokolade, kardemomme og aromatisk æblekage

IS PÅ PISTACIE & LIMEBLADE // 100
hvid chokolade og nougatine