Frokost

SNACKS

Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 30

Sardiner fra Fangst No. 2 med grillet citronmayo 85

Charcuteri fra Troldgaarden 55

Krustade med pocheret jomfruhummer, røget vagtelæg og peberrodsmayo 65

Smørrebrød

SILD

CHRISTIANSØPIGENS KRYDDERSILD  // 120 

Peberrod, trompethat, salvie

Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede appelsinblomstsnaps

MARINERET SILD  // 115

Blødkogt æg, karse, solsikkekerner

Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede stikkelsbær & timiansnaps

 

FISK

KOLDRØGET LAKS FRA FÆRØRENE  // 145 

Rygeost, æble, fennikel

Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede blodappelsinsnaps

RØGET MARKREL  // 140

Kartoffel, agurk, estragon, ørredrogn

Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede brændt citronsnaps

FISKEFRIKADELLE  // 130

Sauce Tartar, luftig hummersauce

Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede hyldeblomstsnaps

GRØNT

NYE KARTOFFELER // 115

Løg, sprøde chips, Vesterhavsost

Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede kirsebær & solbærsnaps


BAGT GRÆSKAR // 130

Friteret porre, græskarkerner, karse

Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede rabarbersnaps

KØD

KYLLINGESALAT  // 135

Grillet citronmayo, løg, gulerod

Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede hø & citrontimiansnaps

OKSETATAR  // 145

Tyttebær, urtecreme, sprød malt

Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede hindbær & limesnaps

OST

3 DANSKE OSTE  // 110
Serveret med sprødt fladbrød og sødt

5 DANSKE OSTE  // 150
Serveret med sprødt fladbrød og sødt

Hertil anbefaler vi vores egen Norrlyst 10 års Tawny Port

DESSERT

CHOKOLADE & FIGNER // 125

Mandarin- og kanelsorbet, kvæde

KRYDDERKAGE // 115

Æble- og hasselnøddesorbet, sirupsmarinerede æbler

PETIT FOUR // 35

Skovmærke flødebolle