Frokost
SNACKS
Hjemmelavede kartoffelchips og tangmayo 30
Sardiner fra Fangst No. 2 med grillet citronmayo 85
Charcuteri fra Troldgaarden 55
Krustade med pocheret jomfruhummer, røget vagtelæg og peberrodsmayo 65
Smørrebrød
SILD
CHRISTIANSØPIGENS KRYDDERSILD // 120
Peberrod, trompethat, salvie
Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede appelsinblomstsnaps
MARINERET SILD // 115
Blødkogt æg, karse, solsikkekerner
Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede stikkelsbær & timiansnaps
FISK
KOLDRØGET LAKS FRA FÆRØRENE // 145
Rygeost, æble, fennikel
Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede blodappelsinsnaps
RØGET MARKREL // 140
Kartoffel, agurk, estragon, ørredrogn
Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede brændt citronsnaps
FISKEFRIKADELLE // 130
Sauce Tartar, luftig hummersauce
Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede hyldeblomstsnaps
GRØNT
NYE KARTOFFELER // 115
Løg, sprøde chips, Vesterhavsost
Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede kirsebær & solbærsnaps
BAGT GRÆSKAR // 130
Friteret porre, græskarkerner, karse
Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede rabarbersnaps
KØD
KYLLINGESALAT // 135
Grillet citronmayo, løg, gulerod
Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede hø & citrontimiansnaps
OKSETATAR // 145
Tyttebær, urtecreme, sprød malt
Hertil anbefaler vi vores hjemmelavede hindbær & limesnaps
OST
3 DANSKE OSTE // 110
Serveret med sprødt fladbrød og sødt
5 DANSKE OSTE // 150
Serveret med sprødt fladbrød og sødt
Hertil anbefaler vi vores egen Norrlyst 10 års Tawny Port
DESSERT
CHOKOLADE & FIGNER // 125
Mandarin- og kanelsorbet, kvæde
KRYDDERKAGE // 115
Æble- og hasselnøddesorbet, sirupsmarinerede æbler
PETIT FOUR // 35
Skovmærke flødebolle