Smørrebrød i København
Kun de bedste produkter til vores smørrebrød
På Restaurant Norrlyst fortolker vi det eksemplariske smørrebrødskøkken til moderne klassikere, med omtanke for dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi.
Vores smørrebrød tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i højeste grad inspireret af naturen omkring os.
Vi får råvarerne til vores smørrebrød hjem fra små, danske landbrug. Vores kød kommer fra Spis Min Gris og Hopballe Mølle, hvor dyrevelfærd er alfa & omega – Ansvarlighed giver glade dyr, og glade dyr giver den bedste smag.
Størstedelen af de grøntsager vi bruger til vores smørrebrød, kommer nyopgravet fra vores sjællandske, lokale producent Kiselgården.
Derudover får vi skånsomt, friskfanget fisk leveret hver dag, som garanterer smørrebrød af højeste kvalitet til vores gæster.
På Norrlyst er vi utroligt stolte af vores smørrebrød, og vi glæder os til at dele noget af Københavns bedste smørrebrød med jer.